شما 6 رو به بالاتر انتقال بده میبینی.االبته باز شرایط فرق میکنه...
شما 6 رو به بالاتر انتقال بده میبینی.االبته باز شرایط فرق میکنه...
سلام دوستان عزیزم
من نمی دونم چرا وقتی سیستمم را روشن میکنم و ویوندوز میاد بالا، اما ویجتِ cis بالای دسکتاپ نمایش داده نمی شه! با اینکه تیک نمایشش را نیز زدم!! قبلن میومد اما چند هفته است نمایش داده نمی شه!!! کسی میدونه علتش چیست؟!!! ممنونم
سلام دوستان من بیشتر از یک ساله دارم از internet security comodo استفاده میکنم تا الان هیچ مشکلی نداشتم و واقعا عالی بوده.ولی از دیشب آنتی ویروس من آپدیت نمیشه میرم داخل سایت comodo نمیتونم comodo رو دانلود کنم,ولی زمانی که ip رو عوض میکنم میشه دانلود کرد!!؟؟همچنین مرورگر comodo dragon هم در قسمت آپدیتش خطا میده و اونم آپدیت نمیشه و اون تیک سبز رو نمیزنه.comodo internet security رو چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز هم آپدیت نمیشه!!!حدس میزنم شرکت comodo داره ایران رو تحریم میکنه. کسی هست که بتونه به من کمک کنه؟پیشاپیش از لطفتون سپاسگذارم.adsl من از مخابرات خراسان رضوی
سلامنقل قول:
کومودو ایران رو تحریم نکرده و نخواهد کرد و گر نه نمی ذاشت فارسیش کنیم
-سرعت اینترنت به خاطر اتفاقاتی که احتمال می دن بیفته از الان کم شده و چاره ای جز صبر و مدارا نداریم تا آبا از آسیاب بیفته:n08:بعضی از ها pn چیز و چیز تر شکن ها سرعت رو یکمی بالا می برند
-چه بد بختیم ما avastهم تحریممون کرد من چند وقت پیش با دیسک نجات کومودو به زور میاوردمش بالا آخیش یادش بخیر یه زمانی avast رو برای موبایل استفاده می کردم اما حالا فقط Comodo mobileنقل قول:
VIVA COMODO:n02:
[QUOTE=alen sherif;7664229]سلام
کومودو ایران رو تحریم نکرده و نخواهد کرد و گر نه نمی ذاشت فارسیش کنیم
-سرعت اینترنت به خاطر اتفاقاتی که احتمال می دن بیفته از الان کم شده و چاره ای جز صبر و مدارا نداریم تا آبا از آسیاب بیفته:n08:بعضی از ها pn چیز و چیز تر شکن ها سرعت رو یکمی بالا می برند
دوست عزیز آنتی ویروس avast هم بعد از اینکه فارسی شد ایران رو تحریم کرد.بنده الان با ip یه کشور دیگه تونستم آپش کنم ولی با ip ایران نمیشه .در ضمن سرعت اینترنت من خوبه مثلا سرعت دانلودم همیشه بالای 200 هست و الان هم همینه. تمام آنتی ویروسای دیگه مثل avira و ...رو امتحان کردم اونا آپ شدن و مشکلی از این بابت نبود.مطمئنم مشکل از خود شرکت comodo هست.
نقل قول:
دوست عزیز آنتی ویروس avast هم بعد از اینکه فارسی شد ایران رو تحریم کرد.بنده الان با ip یه کشور دیگه تونستم آپش کنم ولی با ip ایران نمیشه .در ضمن سرعت اینترنت من خوبه مثلا سرعت دانلودم همیشه بالای 200 هست و الان هم همینه. تمام آنتی ویروسای دیگه مثل avira و ...رو امتحان کردم اونا آپ شدن و مشکلی از این بابت نبود.مطمئنم مشکل از خود شرکت comodo هست.
من همین الان آپ کردم مشکلی نداشت و با IP ایران هم هستم :n13:انشا الله Comodoمثل Avast بی وفا نیست و دوستانی که تو فارسی کردنش نقش داشتن رو تنها نمی ذارهنقل قول:
سلام
نسخه جدید COMODO Dragon 27.0.4.0 چند دقیقه ای هست که ارائه شده و من آپگرید کردم بدون هیچ مشکلی.
تنها مشکلی که باهاش داشتم این بود که منوها مثل نسخه های جدید کروم که بزرگ تر و پهن تر شدند، بزرگ شدند و با یک دستور ساده به حالت اولیه بر میگردند. کافیه این دستور رو به Properties شرتکات مربوط به دراگون قسمت Target با زدن یک space اضافه کنید.
کد:--disable-new-menu-style
من برنامهConnectify رو نصب کرده بودم یه چند وقتی بود کار نمی کرد آنیستالش کردم مشکلم حل شد به نظرم یه جورایی مخربه CAT-QuickHeal هم مخرب تشخصش دادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Jadda عزیز
ما هنوز منتظریم ببینیم کومودو چه جوابی میده واسه مشکل ما
چون دوستدار کومودو هستیم
ممنونم علی
سلامنقل قول:
دراگون مرورگر مورد علاقه من هست، ( حس میکنم روی CIS تعصب ندارم ولی اگر کسی بگه انتخاب دراگون میتونسته از روی تعصب باشه میپذیرم!)
....... تم مشکی دراگون خیلی به دلم نمیشینه و از این تم برای دراگون استفاده میکنم، گفتم بزارم اینجا شاید به درد بخوره:
سلام،نقل قول:
من تا جایی که در توانم باشه همه تلاشم را میکنم، و امیدوارم نسخه های پایدارتری را شاهد باشیم. خودم الان منتظرم، و صبر... البته از نوع صبر کوتاه، چون نسخه جدید نزدیک هست و فوت آخر مونده.
----
صفحه قبل از تحریم صحبت شده، باید عرض کنم که در دنیای 29+1 یا ست، چیزی مشخص نیست، ولی اگر چرخ به همین منوال بگرده از تحریم خبری نیست، ما در حال انجام یک بازی برد-برد هستیم.
مگر اینکه...... یه خورده هم دست خودمونه! اوه اوه اوه.. خودم سانسورش کردم!i!i!i!
سلام خدمت دوستان
من که فعلا رفتم طرف کسپر تا مشکل کومودو رو ویندوز 8 حل بشه
اما یک سئوال برام پیش اومده که آیا میشه با فایروال کومودو چند تا پورت بخصوص در ویندوز رو بست مثلا پورت 8580
با تشکر
سلام
یه پیشنهاد دارم برای گروه هواداران کومودو تو گروه یه قسمت درست کنیم برای اینکه دوستان بیان بگن چجوری با CIS آشنا شدن چند وقته دارن از CIS استفاده می کنند از خاطراتشون با CIS بگن و خلاصه هر چی اسپم دارن اونجا خالی کنند و اینجا رو برای بحث های تخصصی بگذاریم:n16:
نظرتون در مورد این عکس چیه ؟ چطور از یک مرورگر میخوان وارد سیستم من بشن ؟ جالب اینجاست رد ای پی هم گرفتم از چین بود !
فقط یک سوال..... از فریییییگت استفاده نکردی؟نقل قول:
خیر.......نقل قول:
سلام عباسنقل قول:
البته عباس خودت بهتر میدونی، ولی در کل برای کاربران دیگه باید عرض کنم که عموما ما (کاربران خانگی) نیازی به یک ارتباط ورودی نداریم. اونهم روی شبکه اینترنت و با یک "نرم افزار مرورگر" که قرار صورت بگیره.
بنابراین بهتره مسدود بشه. ضمن اینکه مبدا (آی-پی) چین باشه و هاستی هم من براش پیدا نکردم. مربوط به یک شرکت ارائه دهنده خدمات مخابراتی/اینترنتی میشه که میتونه یوزرهای زیادی در چین داشته باشه. چون یک پای قضیه هم مرورگر هست میتونه این پورتها مورد استفاده قرار بگیره. 80.8080.443
*به هر حال ارتباطی حتما باید با یک برنامه/سرویس برقرار بشه. مثل svchost یا همین مرورگرها یا ....
در مورد ورود به سیستم که فرمودی (کاری به این مورد ندارم کلی عرض میکنم) مرورگرها هم شکافهایی دارند که حکرها میتونند از این حفره ها استفاه بکنند. هدف هم لزوما نمیتونه دسترسی کامل به سیستم باشه، حتی میتونه اجرای یک کد مخرب رو دنبال کنند.
در نهایت میتونم بگم افزونه هایی که روی فایرفاکس نصب داری را هم یک بررسی بکن.
خوب شد این عکس را قرار دادی، حرفهایی که میزنیم باید عینیت هم داشته باشه. مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خطاب به دوستمون یا باز همون دوستمون و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته قرار بود ایشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بزاره که ظاهرا وقتش نشد.
به هر حال نظارت فایروال برام توی این تصویر مشهوده، شاید فایروال دیگری داشتی این مورد را شاهد نبودی.( نمیدونم یه جورهایی به فایروال کومودو شدید اعتقاد دارم)
* کسی مطلبی در مورد حملات به مرورگها/یا از طریق مرورگها/و یا افزونه های نامطمئن، مد نظرش هست لینک بده، علاقمندم مطالعه کنم. مرسی.
با سلامنقل قول:
علی اقا در این مورد نظری ندارین ؟
با تشکر
با سلام خدمت دوستان ،
من دیشب یک ساعت با کارشناسای کومودو از طریق گیگ بادی حرف زدم ولی زیر بار نرفتن که کمک کنن واسه نصب
کومودو و دیدن اشکالی که بعدنصب پیش میاد حرف اول و اخرشون هم این بود که پول میخواستن و میگفتن که باید
نسخه پرو رو بخری یا بابت استفاده از گیگ بادی پول بدی قبلا خیلی بهتر بود به صورت 30 روزه از گیگ بادی استفاده
رایگان میشود کرد میخواستم بدونم دوستان دیگه که از کمودو استفاده میکنند چطوری از گیگ بادی استفاده میکنند
دوستان متاسفانه یک خبر بد دارم موقع خرید گیگ بادی پیغام زیر ظاهر شد
Dear User,
Unfortunately based on your country of origin, Plimus is not allowed to continue this process.
The Office of Foreign Assets Control ("OFAC") of the US Department of the Treasury administers and enforces economic and trade sanctions based on US foreign policy and national security goals. OFAC maintains sanction programs with respect to several countries and to varying degrees. Plimus is obliged to follow US regulations and is therefore not permitted to conduct business with citizens and corporations based in the most stringent sanctioned countries on the OFAC list.
More details on OFAC can be found here: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Please be advised that receipt of this notification is not an indication of any wrong-doing, or suspicion thereof.
If you feel that this process was blocked by error please let us know at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . We apologize for any inconvenience this may cause, and we greatly appreciate your cooperation and understanding of our legal position.
Sincerely,
The Plimus Team
ممنونم علی ،
سلام دوستانی که روی ویندوز xp از comodo استفاده میکنند راضی هستند؟ چون میخوام از microsoft decurity essentials
بیام روی comodo , مثلا سرعت سیستم رو زیاد نمیگیره یا به کرک بازیها و... زیاد گیر نمیده که؟
البته خدا رو شکر مشکلی نداشتم ولی باز هم تعریف اینو خیلی شنیدم. و تصاویر بعضی از آموزشها از جمله
لود نمیشه
انشاءالله سربلند باشید
اگر در مورد پوررت منظورتونه که از طریق فایروال ببندید. قوانین Global Rulesنقل قول:
1- پشتیبانی کومودو پولیه، به هر حال نمیتونن وقتشون را صرف کاربران نسخه Free بکنند. اصلا وقتش نیست( دقت کنید به بخش ساپورت و جامعه جهانی کاربران کومودو که رو به افزایش هست). حالا گه گاهی بیکار شدند به کاربران نسخه رایگان هم یه کمکی راهنمایی و جوابی میدن.نقل قول:
2- قبلا یه مدت به صورت 30روزه همراه CIS نصب میشد. الان نه. اتفاقا من از اولش هم روی این مورد تاکید نکردم که الان فقدانش تو ذوق بزنه.
3- در مورد خبر، از اول هم همین مورد وجود داشت. چیز جدیدی نیست.
البته نمیخوام خیلی وارد این موضوع بشم. ولی در چند جمله میتونم بگم اونها ملزم به رعایت قوانین ایالات متحده هستند. ولی دلیل بزرگ دیگه اینه که تا به اکنون از سوی شخص یا شرکتی از کشور ما درخواست دریافت نمایندگی برای کومودو ارسال نشده. (تا بچه گیره نکنه، مادر بهش شیر نمیده> تقاضا)
اگر این درخواست مطرح بشه و کومودو هم به عنوان یک بازار به کشور ما نگاه کنه، اون مورد که مطرح کردید قابل دور زدنه!!!
--------
ما فقط باید تلاش کنیم که اونها پاشون را از قوانین صریح کشور متبوع شون فراتر نزارند یا تحت فشارهای جانبی قرار نگیرند....اونوقت فلکه CIS را واسه ما میبندن!، راهکار هم رابطه تعاملی هست.
کومودو که خیریه نزده پشتیبانی انلاینم بده خیلی عالانه که براش پول بخوان
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
با تشکر از دوست خوبم Jadda عزیز ،نقل قول:
نوشته شده توسط Jadda;7670217
1- پشتیبانی کومودو پولیه، به هر حال نمیتونن وقتشون را صرف کاربران نسخه Free بکنند. اصلا وقتش نیست( دقت کنید به بخش ساپورت و جامعه [U
من پارسال نسخه پرو رو از کومودو خریدم چند ماه پیش وقتش تموم شد تو این یکسال هر وقت گیر کردم از کمک پشتیبانی کومودو استفاده کردم که انصافا خوب بود
من که کلی چیز یاد گرفتم از پشتیبانی ولی پارسال که میخواستم نسخه پرو رو بخرم با ip ایران هیچ مشکلی نداشت و من خیلی راحت با ip ایران نسخه پرو رو خریدم
ولی دیروز که رفتم یک نگاه به قیمتها بندازم دیدم که نوشته فوق ظاهر شد و کلی حالمون رو گرفت .البته حق با دوستانی هست که میگن نسخه رایگان پشتیبانی نداره
ولی بدون پشتیبانی اصلا فایده نداره ، هیچ کاری نمیشه کرد راستی Jadda عزیز این وقت بیکاریشون کی هست ماهم اون موقع مزاحمشون بشیم شاید جواب ما رو
هم دادند.
ممنونم علی
امریکا قرار هست تحریم فروش تکنولوژی به ایران رو برداره که مربوط یه نرم افزار و ساخت افزار کامپیوتر هم میشه حالا اگه این اوکی بشه این جور موارد که وقتی میرم تو سایتی میگه به کشور شما سرویس نمیدیم و... برداشته میشه؟
یا مثلا تو یه سایت میریم اصلا اسم ایران تو لیست کشورهاش نیست(عراق و افغانستان رو داره ایران رو نداره )
دوستان عزیز لطفا به من هم جواب بدیدنقل قول:
دوستان کومودو روی ویندوز8 مشکل داره چون من روی 7 هیچ مشکلی نداشتم ولی از پست ها متوجه شدم.
چه مشکلاتی داره؟
سلام
اصلا دوست ندارم در مورد تحریم صحبت کنم. فعلا که داریم بدون مشکل استفاده میکنیم. فردا که نیامدست فریاد مکن.....
----
واقعا اگه کومودو خرید این محصول را برای ما ازاد بزاره، کاربرانی هستند که دست به خرید این محصول بزنند؟؟ جالبه برام! :n13:
البته اگر کومودو حسابی برای کمک مردمی اعلام کنه من علاقمندم کمک کنم. ولی خرید برام بی معنیه. البته میدونم این احساس که یک تیم(گیک بادی) کنار کاربر هست خیلی دلگرم کننده است. ولی بدون این مورد هم ما از سایر کاربران آنتی های(حتی ارجینال) دیگه (حتی با رایگان بودن کومودو) در قسمت پشتیبانی خیلی عقب نیستیم.
نقل قول:
من خودم ویندوز 7 دارم و مشکلی ندارم. روی XP هم مشکلی نیست. در مورد کرکها مطلب یک از مطالب پست دوم تاپیک را بخونید. کلا به کرکها گیر میده. اگر مشکلی با آنتی مایکروسافت نداری روش بمون. هر وقت خودت واقعا متوجه شدی که باید تغییرش بدی، اونوقت، آنتی مایکروسافت را عوض کن. اگر وقعا احساس نقصان و خلا نمیکنی، دلیلی نداره آنتی ویروست را عوض کنی.
تعریفها را ولش کن. تعریف هر کسی از دیدگاه خودشه.... من یا هر کس دیگری اگر تعریف میکنیم از زاویه دید خودمون هست.
در مورد عکسها به روی چشم. البته قبلا تذکرش صادر شده بود که متاسفانه یادم رفت. عکسهای جدید میزارم تا پستها ناقص نباشه. مرسی.
موردی که مطرح شده عمومی نیست. من با دوستانی برخود داشتم که روی ویندوز 8 بدون مشکل کومودو دارند.نقل قول:
مورد مطرح شده هم پرفرومنس هست. مثلا کومودو هنگ میکنه و بالا نمیاد و ....
چرا من این مشکلو تو ویندوز 8 ندارم فقط همون اول که نصب میشه یه کم دیر میاد بالا ولی بعد از اپدیت هیچ مشکلی نداره الان هم داره مثل هلو روی ویندوز 8 اینترپرایز 64 بیت کار میکنه
با سلام به دوستان عزیز
به روی سیستم انتی ویروس کومودو نصب هست . بر پایه تجربه دوستان چه نرم محصولی از کومودو نص کنم که حلقه حفاظتی از سیستمم کامل بشه؟
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلامنقل قول:
کمودو یک سوئیت امنیتی کامل است و نیاز به هیچ مکملی نداره
آنتی ویروس +کلود آنتی ویروس +حفاظت پیشرفته+سندباکس اتوماتیک+فایروال شما رو از داشتن هر نرم افزار دیگری بی نیاز میکند
میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اسکن فایل های ناشناخته ای که دانلود میکنید استفاده کنید
و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت ریل تایم خاموش برای هفته ای یا 2 هفته ای یک بار اسکن استفاده کنید
ببخشین فرق بین کومودو اینترنت سکیوریتی فری و پرو چیه؟
دوستان بنظر شما Comodo IceDragon بهتره یا Comodo Dragon ؟؟؟
من هردوتاشم رو سیستم نصب کردم :دی
هیچی...نقل قول:
CIS Pro
Unlimited Live Expert Virus Removal
Our Experts will clean your PC, uninstall old antivirus, and ensure your PC remains clean
CIS Complete
$500 Virus-Free Guarantee
If a PC that has Comodo Internet Security Complete 2013 installed becomes infected with a virus or malware and cannot be restored to working condition by our support team, we will cover the cost of repair by a Comodo certified service up to $500
پس هیچی
با هر کدوم راحتری...نقل قول:
من چون از کروم خوشم میاد از دارگون استفاده میکنم.
سه تا سوال دارم :
1- این Comodo IceDrago با Comodo Dragon فرقش چیه ؟
2- تو تنظیمات Hips یک گزینه است که نوشته (( انتخاب پیغامهای هشدار به حالت پرگو )), این گزینه کارش چیه؟
3- تو پیکربندیها فرق Proactive با Internet Security چیه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.
1-IceDragon is based on Firefox و Dragon is based on Chromiumنقل قول:
2- بزارید همون توضیح ترجمه فارسی را بدم که بهتره: نمایش هشدارها در "حالت پرگو" قرار بگیره یعنی برای هر عملِ یک فایلِ مشکوک و ناشناخته کومودو پیغام میده. هیچ عملی از یک فایل ناشناخته از چشم کومودو و شما دور نمیمونه. HIPS پرگو هست=> یعنی زیاد حرف میزنه. (البته فقط برای پروسه های ناشناخته)
3- حالت پرواکتیو مناطق وسیعی از سیستم را پوشش میده و یک حفاظت کامل هست. (فرض کنید هشدارها بیشتر میشه) (هشدارها > رابطه مستقیم دارند< میزان حفاطت و جزء جزء شدن مراحل نظارت)
الان در مد proactive من اشتباهی یه پیام برای مدیا پلیر کلاسیک اومد گزینه مسدود رو زدم.از اون موقع تا حالا هیچ فیلمی مستقیم در این حالت پخش نمی کنه.یعنی اگه رو فیلم دبل کلیک کنی فیلم پخش نمیشه و ارور مسدود شدن میده ولی اگه open with کنم و بزنم با مدیا پلیر کلاسیک , اون فیلم رو میشه دید و با اون باز میشه.مدیا پلیر کلاسیک هم فقط تو برنامه های ناشناخته بود که فرستادم تو برنامه های امن, ولی بازم درست نشد.
اصلا چطوری میشه تمام تنظیمات یک مد رو ریست کرد؟
سلامنقل قول:
قسمت قوانین برنامه ها در HIPS را چک کنید. هر قانونی که مربوط به مدیاپلیر بود از لیست حذف کنید. بهترین راه اینه که اول روی فیلم دابل کلیک کنید. بعد قاعدتا ارور میده. بعدش برید و بخش گزارشها و اتفاقات حفاظت پیشرفته را ببنید چه چیزی مسدود شده.
در مورد ریست کردن تنظیمات از طریق بخش تعیین پیکربندی باید امکان پذیر باشه. خودمم نتونستم از این طریق 100 درصد جواب بگیرم.