خب خوت ميگي مشكلش نرم افزاريه. اگه اينطور باشه مطمئن باش با فلش كردن درست ميشه.نقل قول:
درضمن يعني چي كه بلد نبودن.اگه زده گوشيتو خراب كرده بايد خودشم درستش كنه.
خب خوت ميگي مشكلش نرم افزاريه. اگه اينطور باشه مطمئن باش با فلش كردن درست ميشه.نقل قول:
درضمن يعني چي كه بلد نبودن.اگه زده گوشيتو خراب كرده بايد خودشم درستش كنه.
همشهری عزیز با تشکر از بذل توجه شما لطفا بگید شما چجوری مشکل گوشی خودتون رو حل کردیدنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مشخصات جدید گوشی من این شده
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: xxxxxxxxx
Phone Color: Brown
Phone CID: 36
Operator:
Language:EMEA_6CDA Number:CDA123456/123Firmware Version:R1L002
Phone Model (1):K750
با پلاگین های cid 36 هم پیغام خطای قبلی رو داد
سلام همشهرينقل قول:
بايد بگم به احتمال 90% فلش گوشيتو سوزونده اگه مشكل نرم افزاريه هر موبايل فروشي كه ببري رو هوا گوشيتو درست ميكنه البته 10 هزاره ناقابل هم ميگيره اگه تو موبايل فروشي ديگه هم درست نشد يا بايد مثل فقيرا بشني گوشي سوخته را تماشا كني يا بايد از يارو 160 هزار تومان بگيري:weird:
راستي گوشي منو يه بار با باكس فلش كردن مثل روزه اول شد
سلام
من گوشیم k750 چنجی cid49 رد هست .اکه وقتی که دارم با phone xs منوی گوشیمو عوض کنم اگه وسط کار منصرف بشم یا برق بره یا گوشی روشن بشه و کلا کار نیمه تموم بمونه چی میشه. ایا گوشیم میترکه میره هوا؟
ممنون
اقا من داخل برنامه فار منجر کل قسمتهای داخل settings در قسمت ifs رو با کلبد F8 پاک کردم و حالا داخل فولدر settings هیچی نیست برای تغییر درایو . لطفا یکی کل پوشه IFS رو برام اپ کنه اگه راه دیگهای هم هست بگید؟
گوشی K750I
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخير اينهمه ميگن مسيوليت به عهدهي خودتونه منظور يعني از نظر سخت افزاري نيست از نظر نرم افزاريه فوقش 10هزار تومانه ناقابل ميدي فلش مي كنن دوما مگه بيكاري فلش كني چون گوشي تو چنج هستش بعد از فلش تو please waite اولي گير ميكنه و به باكس نياز خواهد داشت:40:نقل قول:
برو اينجا اگه نتونستي پيدا كني بگونقل قول:
راستي گوشيت چنجه يا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط میخام منوی گوشیمو عوض کنم. بعضیا گفته بودن این کار برای گوشی های چنجی خطر نداره ولی نگفته بودن اگه کار نیمه تموم بمونه چی میشهنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fنقل قول:
ببين دوست عزيز اين كار براي همه گوشي ها ممكنه خطر ناك باشه.و ريسكشم زياده چون بعضي ها بدون اينكه اطلاعات كافي داشته باشند ميخان رو گوشيشون تغييرات انجام بدن و دچار مشكل ميشن.
اگه شما ميخاي گوشيتو هك كني بايد ريسكشم قبول كني.و هيچكس بهت اطمينان نميده كه هيچ اتفاقي براي گوشيت نميفته.
موفق باشيد
برو تو موبایلستان. از قسمت سونی اریکسون/آرشیو دانلود بک آپ فایلهای سیستمی وجود داره.اگر هم نتونستی فقط کافیه FS رو روی گوشی فلش کنی.با فار هم میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا چه خبره سرگردنس مگه من با ده تومن سه دفعه فلش میکونم از این پولا ندین به موبایل فروشا پرو میشن مگه میخواد چیکار کنه که ده تومن میگیرهنقل قول:
100% تائيد ميشه.من خودم 4 هزار تومن بيشتر نميدم.:46:نقل قول:
سلام جماعت،تو رو خدا يكي بهم كمك كنه بابا من زدم گوشيمو هم كردم اتفاقا كاملا خوب جواب داد مشخصات گوشيم هم اينه
red49
k750
ولي يه اشتباهي كه كردم اينه كه بعد از نصب پچ هاي زياد روي گوشيم اونباري زدم رسيت كلي كردم گوشيم روشن ميشد ولي ديگه نميشد با دكمه هاش كار كنم اخه جاشون رفته بالاي منو بگيد تو رو خدا كمكم كنيد
سلام جماعت،تو رو خدا يكي بهم كمك كنه بابا من زدم گوشيمو هك كردم اتفاقا كاملا خوب جواب داد مشخصات گوشيم هم اينه
red49
k750
ولي يه اشتباهي كه كردم اينه كه بعد از نصب پچ هاي زياد روي گوشيم اونباري زدم رسيت كلي كردم گوشيم روشن ميشد ولي ديگه نميشد با دكمه هاش كار كنم اخه جاشون رفته بالاي يعني گزينه تماس و منوي دسكتاپ رفته بالاي دسكتاپ بگيد تو رو خدا كمكم كنيد
می خواهم k750 را به w800 تبدیل کنم. فایل w800 را که اجرا می کنم و گوشی را وصل مکنم بدون تغییر cda برنامه نمی گه گوشی را از کابل جدا کنید ولی وقتی cda را عوضمی کنم می گه گوشی را از کابل بکشید البته بعد از این که کیو را زدم و اینتر رو.بعد آپدیت را می رم گوشی را w800 می شناسه ولی وقتی روشن می کنم گوشی هنوز همه چیش k750 است و تغیری نکرده!!!!مشکل چیه؟مرسی
فايل layout.xml شما پاك شده.بايد دوباره تو مسيرش كپي كنيد و براي اينكه با مستر ريست پاك نشه فايل رو READ ONLY كنيد.نقل قول:
موفق باشيد
البته توحيد جان مسير اون فايل را نگفتن من ميگمنقل قول:
/tpa/system/layout/layout.xml
فقط خدا كنه بتوني گير بياري اگه نتوني بگو واسط اپلود كنم:40: :11:
راستي هيچ ربطي هم به پچ زيادي نداره
من كه گفتم ريسك هم ميتوني با پول بخري 10 هزار حالا گرونترينش حالا دوستان ميگن كه 4 هزار تومان هم هستشنقل قول:
توجه كنيد همه يك بار هنگام فلش كردن fs كابلو كشيدم هيچي نشد پس خيالت راحت باشه
سلام
آيا ميشه firmware w810 روي w800 نصب كرد؟
يا حداقل كاري كرد w800 مثل w810 بصورت فلش ديسك كار كنه، يعني بدون نصب درايور روي كامپيوتر بشه محتويات مموري استيك رو ديد.
نه نميشه چون اين دو گوشي از لحاظ سخت افزاري با هم فرق دارند.نقل قول:
با سلام من چنتا مشگل داشتم که اگر به انها پاسخ بدید ممنون میشم
1.برای تبدیل k750بهw800فایل seus میخواد که در سیدی گوشی من کار نمیکنه یا من بلد نیستم کار کنم ان برنامه را از کجا میتوانم دانلود کنم
2.در این اموزشهایی که دادید مثلا من اگر بخواهم درایور گوشی را تبدیل کنم چگونه میتوانم برنامه قبلی را در کامپیوبر ذخیره وچهگونه میتوانم جایگزین کنم من از برنامه تریق فار f5را میزنم ولی در ادرسی که میدهد ذخیره نمیکند
3.برنامهایFar Manager 1.7 development Pack که گفتید لازمه در کجا به کار میره با تشکر
تبديل كا750 به w800 از طريق seus فقط براي CID36 ممكنه.كه فكر نميكنم مال شما CID36 باشه.نقل قول:
جواب سوالهاي ديگتم همش تو همين تاپيك هست.بگردي پيدا ميكني
اولا : تشکر از دوستانی که در این تاپیک واقعا زحمت می کشند.
دوما: من قبلا می ترسیدم که گوشیم رو دستکاری کنم (چون رجیستر دستی هست) اما حالا مصمم شدم که این پچ ها رو نصب کنم . اما مشکل ؟؟؟؟؟
وقتی گوشیم رو به فار منیجر وصل می کنم همون دو تا فولدر (fs,..) رو نشون می ده اما توش هیچی نیست .باید چیکار کنم ؟(در ضمن گوشیم K750i )
فكر ميكنم پلاگين شما براي CID36 هست و گوشي شما CID49 باشه.نقل قول:
بله همون طور كه دوستمون گفتن پلاگين ها درست نيست بايد پلاگين 49 را دانلود كني راستي براي گوشي هاي 49 از sx ميتوني استفاده كني ولي چون گوشي تو دستي هستش با او نكن ببين از اينجا ميتوني پلاگين دانلود كني يا نهنقل قول:
ممنون !!!! دارم دانلود می کنم . خدا کنه درست بشه . بازم ممنون
عزیز .بازم نشد !!!!
اینم عکسش....
2 سوال
1.اگه گوشی cid 36 باشه وقتی با فار تغییر روش میدی.بعد از خارخ شدن از فار راحت روشن میشه؟؟
2.cid 36 با phone-xsتغییر روش انجام میشه یا نه؟؟؟به شرط اینکه چنجی نباشه و فایل main رو داشته باشی که روش فلش کنی؟؟؟؟
اقایtohidshamspour
گوشی من cid36است لطفا راهنمایی کنید
ببینم ما که هنوز پیدا نکردیم این داوینچی رو ! هیچ جا توی سایت لینکش نیست هرکی هم پرسیده بهش گفتند خوب همه رو بخون پیدا میکنی! لا اقل بگید توی کدوم تاپیک هست یا از کجا دانلود کنیم که همین ورژن باشه. خدایی چشمام گود افتاده از بس توی این تاپیک ها گشتم.
اگه گوشي شما Cid36 هست كه خيلي خوبه.راحت ميتونيد هكش كنيد.نقل قول:
احتمالا گوشي شما رجيستر اصلي هم هست اگه اينطور باشه نيازي به seus نيست ميتونيد خودتون با برنامه xs++ فريمور w800 رو روي گوشي فلش كنيد.
اگر هم seus رو ترجيح ميديد ميتونيد از خود سايت سوني اريكسون دانلود كنيد.
آقا مشکل قبلی حل شد (درست فرمودید باید با cid49 می کردم).حالا مشکل جدید :
فایل ها رو نشون می ده ولی وقتی هرکدوم رو که بخاو باز کنم یک پنجره باز می شه و می گه کلید c رو نگه دارید اما گوشی سریع روشن می شه اون همینطوری 0 % می مونه ؟؟؟؟
اینم عکس
ممنون
با سلام به خدمت شما من یه K750 دارم. یه خواهش داشتم از شما من میخواستم درایو دوربین و همچنین خود گوشی رو تبدیل به واکمن بکنم ولی هیچ یک از فایلهای و برنامه های مورد نیاز این کار رو ندارم وبعلت سرعت کم اینترنت نمیتونم دانلود کنم. میشه شما این فایلها رو و هر چیزی که مورد نیاز هستش رو برام بفرستددی ممنون میشم.جبران میکنم.
وقتی گوشی رو به ++xs وصل میکنم (setting ) و start میزنم و بعد کلید c و... یه دفعه گوشی روشن میشه و سیستم میگه foun USB flash device . و برنامه هم failed to open میده. باید چی کار کنم میشه راهنمایی کنید؟
سلام
من به راحتی منوی فلش رو تو W810i می ریزم ولی K750i یکی از دوستانم رو گرفتم و با فار بازش کردم و آدرس منوی فلش رو توش ندیدم ، خودم به طور دستی اونو ساختم .
حالا هر کاری می کنم نمی تونم منوهای فلش رو بیارم !
مشکل از کجاست ؟
فریمور : R1AA008
شما بايد usb flash driver را نصب كنيد تا گوشي روشن نشه:5:نقل قول:
اينم داوينجينقل قول:
اينم فلش درايورنقل قول:
k750 صداش خیلی ضعیفه نميشه كاري كرى كه قويتر بشه؟
گوشی K750 و W800 منوهای فلش رو ساپورت نمیکنند.میتونید از منوهای شبیه سازی شده استفاده کنید.نقل قول: