یکم تغییرات دادم،اومد بالا!ولی با 6.7 خیلی فاصله داره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یکم تغییرات دادم،اومد بالا!ولی با 6.7 خیلی فاصله داره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا دما لپ تاپم موقع بازی میومد رو 80 اما بعد که ویندوز عوض کردم موقع بازی نهایت رو 65 میاد :n03:یعنی چی این؟:n13:
ویندوزتون چیه دوست عزیز؟؟خب ویندوز 8 بهینه تر هست!نقل قول:
ویندوز 7 نصبه.به نظرتون 8 نصب کنم؟چه ورژنی؟نقل قول:
سلام بر همه .
از دوستان کسی بازی اساسین 4 رو نصب کرده رو این لپ تاپ ؟
خیلی بد اجرا میشه ، مجبور شدم همه گزینه های گرافیکی رو روی پایین ترین حد قرار بدم .
برای شما هم اینجوریه ؟
مسلمه که روی اینتل بازی میکنید، ویندوز7 کمترین مشکل با درایورها رو داره، دما هم حسابی موقع بازی بالامیره تا 80-83 مطمئن بشید که درایورها و سوییچ انجام میشه.نقل قول:
گرافیک بازی بالاس، لگ هم داره گاها، اما قابل بازی کردنه؛ بله روی کمترین حد فقط میشه بازی کرد اونم به سختی!نقل قول:
نگران نباش دادا، desktop graphic نمرش همین رنج هست که شما داری، چون مربوط به اینتله نه ati. مشکلی نداری شما.نقل قول:
mosi جان اتفاقا مشخصه با گرافیک AMD اجرا میشن چون وقتی رو high performane نمیزارم بازی لگ داره و بد اجرا میشه اما رو high performance میزارم بازی بدون لگ و خیلی بهتر اجرا میشه اما با این حال باز دما لپ تاپم از 65 بیشتر نمیشه
بچه ها یعنی assassin creed 4 رو این لپ تاپ بداجرا میشه؟:n03:یعنی نخرم بنصبم عایا؟:n30:
به هر حال این دمایی که شما میگی واسه یه بازی سنگین، عادی نیس، یه جای کار ایراد دارهنقل قول:
نه نخر ، روی پایین ترین تنظیمات گرافیکی هم بد اجرا میشه . تازه اگه هم اجرا بشه دیگه با این گرافیک لذتی نداره .نقل قول:
ولی من همزمان با اساسین 4 اخرین NFS رو هم گرفتم Rival این بازی خیلی بهتر اجرا شد . کلا این لپ تاپ با بازیهای شرکت EA خیلی سازگاره !!!
یا خوب اجرا میکنه یا بد حد وسط نداره .
دوستان، وین8 نصبه، دکمه وایرلس کارشو درست انجام میده ولی رنگش همیشه سفیده.
یادمه توی 8.1 و 7 وقتی خاموش بود زرد میشد
شما چطور؟؟
دقیقا همین مشکل رو منم دارم!!البته با لبتاب HP Probook 450 حالا میخوام 8.1 بریزم ببینم درست میشه یا نه!تا الان 7 هم نریختم!!نقل قول:
سلام دوستان
من اين لپ تاپ رو خريدم همه درايور هاش هم نصبه
اگه ميشه يكي راهنمايي كامل بكنه درباره فينگر پرينت
ممنونم
برا من 3حالت داره. سفید- زرد - چشمک زن سفید.(8.1)نقل قول:
بچه ها بنظرتون من این لپ تاپو بفروشم lLenovo Z510 بخرم؟؟کسی تا حالا با z510 کار کرده معایبشو بدونه؟شیطون رفته تو جلدم بفروشم Z510 بخرم.اما خوب 4540 هم دوست داشتنیه.من گیمر هم نیستم مشکلی با این لپ تاپ ندارم.نظر شما چیه؟
Upنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام.
من با بلوتوث مشکل دارم درایورهاشم نصب کردم ولی هیچ دیوایسیو پیدا نمیکنه باید یه بار بلوتوثو خاموش روشن کنم و وایفایو قطع کنم نمیدونم چرا اینجوریه!کلا مثل اینکه بلوتوث و وایفای با هم مشکل دارن و همزمان کار نمیکنن.ویندوزم 8 هست.
سلام ،دوست عزیز ببین اول باید بدونی نوع درایورت چیه!نقل قول:
دوم اول وای فای و بعد بلوتوث رو نصب کنی
سوم وای فای رو فعال کنی،بعد بلوتوث که کنار ساعت پیداست اونو باید بزنی،add a new deviceبعد از اون که جفت شدن میتونی فایل ارسال یا دریافت کنی
پ.ن:تنظیمات بلوتوث رو باید تایید کنی که کسی پیدات کنه و اجازه بدی که برات چیزی ارسال کنن
تایید میشه!!نقل قول:
بازی های 4k رو هم خوب باز میکنه:D
معذرت میخوام دادا پولت زیادی کرده که میخوای بفروشی یکی که تقریباً تو رده هم هستن رو بخری؟نقل قول:
من جای شما بودم همین رو نگه میداشتم،خوشبختانه گیمر هم نیستی!
نظرت در مورد probook 450 چیه؟یکی گفته لپ تاپ خودتو 1600 ازت میخرم.میتونم بفروشم 200 بزارم روش probook 450 بخرم.از نزدیک 450 ندیدیم اما میگن گرافیکش خیلی از 4540 بهتره و اصلا مشکل سوییچ و اسلیپ تو هیچ ویندوزی نداره.نقل قول:
64بیـــــت!پرونقل قول:
اینم مدل خوبیه!ولی خب فینگر پرینت ندارهنقل قول:
خب شما الان مشکل سوئیچ و اسلیپ هر دوتا رو داری؟
بگو من راهنماییت کنم واسه خودم چندتا صفحه قبل دیدن بچه ها که حتی ریت که من گرفتم از 450 بالاتر بوده!
پ.ن:شوخی میکنم مسلماً گرافیک 450 بهتره:D
مشکل اسلیپ و سوییچ ندارم ویندوزم 7 profesional هستش.اما اگه 8.1 نصب کنم مشکل پیدا میکنه:n03:راستش بدمم نمیاد یه کم گیم بازی کنم:n10:فینگر پرینت داره 450نقل قول:
نوع درایورو از کجا باید تشخیص بدم مگه فرق میکنه لپتاپ من 4540 هستش تو سایت اچ پی که میرم چند نوع بلوتوث و وای فای داره کدومو باید دان کنم؟نقل قول:
[HTML]http://h20566.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/psi/swdHome/?sp4ts.oid=5269095&spf_p.tpst=swdMain&spf_p.prp_sw dMain=wsrp-navigationalState%3DswEnvOID%253D4132%257CswLang%2 53D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.begCac heTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCac heTok=com.vignette.cachetoken[/HTML]
بچه ها فرق SATA با SATAII چیه؟هارد 4540 SATAII هست اما probook 450 SATA هستش.کسی فرق بینشون رو میدونه عایا؟
یه جا الان خوندم نوشته بود سرعت sata نصفه SATAII هست.
پس به افتخار 4540:n20::n19:
کسی نیسم منو راهنمایی کنه عایا؟:n30:من 4540 دارم core i53230m رم 6 گرافیک ظاهرا 2 (باطنا 512) یکی گیر اومده لپ تاپمو بخره 1600 به نظرتون بفروشم probook 450 بخرم؟:n03: این که هارد 450 SATA معمولی هست خیلی اختلاف سرعت داره با 4540 که SATAII هست؟بفروشم؟نفروشم؟چی کار کنم؟کسی نبود؟:n30:mosi کجایی:n30:دادا اصفهانی تو کجایی:n30:یکی پیداش بشه:n30:
روی کارتن لپ تاپ که خریدی بگرد دقیقاً نوشتهنقل قول:
دو مدل هست یکی Atheros یکی ralink
دادا از نظر هارد مثل هم هستننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ریت دستگاه من 4540
این ریت 450
که اگه نگاه کنی هارد دو دستگاه 5.9 گرفته پس هیچ فرقی با هم ندارن!!
دقیقاً انتظارت از نوت بوکت چیه؟؟
من لیسانس کامپیوترم (لیسانسم هم اصفهان گرفتم دادا):n02:کارا فوتوشاپی و برنامه نویسی هم تا حدودی میکنم که واسه این کارا خیلی خوب جواب میده.بعضی مواقع هم دوس دارم گیم بازی کنم که بازی ها رو روون اجرا نمیکنه به دلیل گرافیک پایینش ویندوز 8.1 هم که نمیشه نصب کرد:n03:نقل قول:
Atheros هست همشو دانلود و نصب کردم ولی بازم مشکل داره وقتی رو آیکنش کلیک راست میکنم و ستینگشو میزنم نمیاره وکلا هیچ فایلی رو دریافت نمیکنه!نقل قول:
:D چه خوب!منم دارم آی تی میخونم!!نقل قول:
اگه توان خریدش رو دارین ،یکم تحقیق کنین،لنوو هم هست!
ولی خب ببینید تنوع بازی ها هم زیاد هست،من خودم اگه نتونم یه بازی نصب کنم فوقش میرم یکی دیگه مینصبم!!گیمر خفن نیستم :D
فایل ارسال میکنه؟؟نقل قول:
این تنظیمات که میگم این هستا
منم گیمر نیستم بعضی مواقع موقع بیکاری یه کم بازی میکنم.بازم تحقیق میکنم:n01:.مررررسی:n12:نقل قول:
خواهش میکنم..ببینید گرافیک های nVidia واسه گیم بهترن!اما به این معنا نیست که amd هم جواب ندهنقل قول:
تا میتونین نسل چهارم بگیرین!!
مشکل اینجاست که وقتی open setting میزنم چیزی باز نمیکنه!نقل قول:
این مشکل اسلیپ به چه صورته؟
یعنی اصلا گزینه اسلیپ تو قسمت شات داون وجود نداره؟
نه عزیز جاننقل قول:
یعنی وقتی اسلیپ می کنی ، دیگه لب تاپ می ره توی کما :n02:
سلام
بعد چند وقت که وین 7 نصب بود باز افت سرعت پیدا کردم :n27:
برای شما هم همینطوره ؟
به نظرتون وین 8 افت سرعت بیشتری دره بعد یه مدت یا 7 ؟