در تکمیل حرف دوستمون، شما اگر قبول نشدید بدون آزمون رو بریدنقل قول:
اما من پیام نور رو توصیه نمیکنم به هیچ وجه! من تو این موقعیت بودم فقط آزاد رو میرفتم اگه نشد علمی کاربردی
Printable View
در تکمیل حرف دوستمون، شما اگر قبول نشدید بدون آزمون رو بریدنقل قول:
اما من پیام نور رو توصیه نمیکنم به هیچ وجه! من تو این موقعیت بودم فقط آزاد رو میرفتم اگه نشد علمی کاربردی
سلامتا جایی که من میدونم این رشته مخصوص فنی هست ....نقل قول:
ولی رشته های مشابه مثلی
ارتباط تصویری-تلوزیون وهنر دیجیتال- رشته مشابه گروه هنر هست ...
سلام دوستان
این ازمون بعد از ۳ سال ترازم ۷۰۰۰ شد.
نظرتون برا عید چیه؟
خودم می خوام که تا عید ۵ روز فقط فیزیک ۳ بخونم.
بعد از عید ۲ روز برا ریاض پایه و ۲ روز هم برا شیمی پایه.
۲ روز هم عمومی پایه؟
برا جمع بندی شیمی چی خوبه؟
سلامنقل قول:
تبریک
من خودم میخوام با برنامه ی قلمچی پیش برم یعنی اول پایه و بعدش پیش 1 چون حس می کنم یه سری از مطالب واقعا" نیاز به مرور دارن .
در مورد اختصاصی این که پست سر هم بخونید به نظر من گاهی اوقات خیلی خوبه و تو یادگیری تاثیر بسزایی داره و اما واسه عمومی بر عکس . به نظرم باید به موازات خونده بشه و بهتره شما اون 2 روز زمان رو بین کل روزهای عید تقسیم کنی .
جمع بندی شیمی منظورت به صورت مفصل هست یا سریع ؟! واسه جمع بندی سریع ( 1 روزه ) کتاب آخر مهر و ماه خوبه اما واسه جمع بندی مفصل چیز خاصی ندیدم هنوز ( شاید 7 چیز خیلی سبز اگه میومد میتونست مناسب باشه ... اگه میومد ... !!! )
آها واسه جمع بندی فیزیک 3 فیزیک جامع خیلی سبز خوبه تستاش واقعا" ( تستاش به درد این نمیخورن که بخوای سریع حل کنی و رد شی .. باید با حوصله حل و تجزیه و تحلیل بشن . اون وقت خیلی میتونه کمکت کنه )
از دوستان كسي هست كه تئوري اعداد رو كامل تموم كرده باشه!؟يه كم كه نه خيلي سخته!چطوري ميشه فقط در چهارچوب كنكور بخونيم!؟
گاج و خوشخوان و خيلي سبز دارم كدوم بهترتره؟:n13:
سلامنقل قول:
نظریه اعداد کلا مبحث سختیه.من هم نهشتی کلا یادم رفته ولی بقیه قسمت ها رو کم و بیش بلدم.
مبحثیم نیست که تو ۱-۲ روز یاد بگیری.
من که از فار خوندم واقعا قشنگ توضیح داده.
ولی کتاب خریدن الان شاید زیاد جالب نباشه!
کلا یه کم زیادی ناملموس و ذهنیه این نظریه اعداد ! مثلا در مقایسه با گراف که خط می کشیم و نقطه میگذاریمنقل قول:
مهمترین چیز تو این چیزای زیادی ذهنی یه دسته بندی خوب و جمع و جوره که گیج نشیم
و بعد از دسته بندی تمرین حل کردن خیلی خیلی زیاد
شاید یه جورایی تنها بحث کنکور هست که هر چقدر هم تمرین حل کنی باز هم کلی تمرین جدید داره !
اگه خیلی سبز ِ رضا مهربانی رو داری ؛ از اون دو تای دیگه بهتره !
اما اگه خیلی سبز ِ نوید یکتا رو داری برو سراغ گاج!
بنظر من البت
نظریه اعداد فقط بد شروع شده ( کتاب درسی رو میگم ) ... ببینید قبل از شروع هم نهشتی خیلی حرف زده شده و قضیه های زیادی مطرح شده اما مهمترین بخش همون هم نهشتی هست به نظرم رو هم نهشتی مسلط بشید سوالات رو راحت جواب میدید ( البته سوالای کنکور ) .
البته خب شما باید یه سری مطالب رو که قبل از هم نهشتی مطرح شده بلد باشید مثل اعداد اول و ب.م.م و ک.م.م ...
به نظر من درس شیرینی هست و میشه کسایی نخوندن تو عید بهش مسلط بشن .
مهم ترین نکته این هست که مثل فصل ترکیبیات یه سری ریزه کاری و راه های میانبر داره که بسیار فرار هست و من پیشنهاد می کنم بعد از مدتی یک بار از روی کتاب کم حجم و مقوی خیلی سبز مهدی امیریان مرور بشه .
راستی واسه آموزش همونطور که یکی از بچه ها گفت فـــار بهترینه
سلام
من تو درس زیست مشکل دارم معمولا درصدم کمه .
میخوام دی وی دی اموزشی بخرم.مهدی ارام فر دی وی دی همایش زیست شناسی داره . الان منتشر شده؟به درد میخوره؟
فرخ دادگستری به نظرتون چطوره؟:n26:
یک راه اینه که کلمه کلمه معنی نکنی بلکه کل جمله رو بخونی بعد مفهومش رو دریافت کنینقل قول:
و حتی در کلوز وقتی به جای خالی رسیدی چشمت نره تو گزینه ها و برگرده بلکه اون جمله تا آخر خونده شه بعدش گزینه ها رو ببینی!
یه جورایی عادت به عبارت خوانی و جمله خوانی بجای کلمه خوانی
از همه عزيزان ممنونم.
من كه شانس ندارم كتاب خيلي نويد يكتاست:n02: يك سوال ديگه داشتم جسارتا!اين فصل تئوري اعداد پيشنياز سار فصل ها كه نيست!؟
يعني زياد عمقي كار نكنم احتمال رو نمي تونم ملتفت بشم!؟:n13:
نه اصلا پیش نیاز هیچکدوم از فصل ها نیست . اما خوب میشه با فصل های دیگه ترکیبش کرد و سوالای جالبی طرح کرد .نقل قول:
اون کتاب نوید یکتا به درد الانت نمیخوره :دی . واسه نظریه اعداد 800 تا تست داره من فقط تونستم نصفشو بزنم . الان باید از کتاب کم حجم تری استفاده کنی
دوستان من تقریبا 20 روزه هیچی نخوندم
خیلی بی انگیزه شدم
تمرکز رو درسا برام سخته چه کنم :(((
نقل قول:
از دست دادن این ایام = از دست دادن کنکور
دوستان توی فیزیک وشیمی تجربی کدوم فصل ها با هم مرتبط هستن که بهتره موضوعی و همراه هم خونده بشن؟
کدوم فصل ها پیش نیاز فصل های دیگه هستن
در هر 3 سال البته:n16:
توی زیست شناسی هم ممنون میشم جواب بدید
نقل قول:
من اطلاع زیادی از زیست ندارم کلا
اما اون چیزی که از دانش آموزای این دو تا شنیدم اینه که کلاس آرام فر یکی از بهترین کلاس ها در بین همه معملم های همه ی درس هاست.تو سبک رضا بابایی ِ شیمی هست تقریبا.
دادگستری هم میگن سر کلاسش ضبط شده ی متن کتاب درسی رو به صورت صوتی playback میکنه
کتاب نوید یکتا نسبت سوالای المپیادی و تست هوشش به بقیه سوالا یه کم زیادیه !نقل قول:
گسسته گاج کتاب بدی نیست همونو شروع کن به کار کردن
نظریه اعداد فقط با تمرین و دسته بندی حل میشه
خوشبختانه پیش نیاز هیچی نیست
تو احتمال هم سعی کن سوالا رو با استدلال کردن بدون فرمول حل کنی
سلامنقل قول:
خب شما دروس پایه رو که بخونید مشکل پیشنیاز نخواهید داشت.
در مورد تست زنی اگر نیاز به پیشنیاز فصلی باشه یک توضیح مختصر در درسنامه ها دارد ...
مباحثی مثل فرمول نویسی در شیمی 2 و موازنه و استوکیومتری در شیمی 3 فصل یک تقریبا مباحث مرتبط زیادی در پیش دارند.
البته این توضیح رو هم بدهم که بحث استوکیومتری مبحثی زمانبر هست . به جای اون از روش تناسب ساده به راحتی قابل حل هستش ..
در زیستشناسی هم مطلب مهمی که هست تست زنی هست با تست زنی فقط میتونید رصدتون رو بالا ببرید.
مباحث ترکیبی زیست زیاد هست و نمیشه فصل بندی کرد
ممکن است یک خط از زیست 1 را بتوان ترکیب کرد با زیست پیش ...
کتاب خیلی سبز خوب هست برای این کار .......
موفق باشید
ممنوننقل قول:
درسته ازاد بهتر هست .
ولی پیام نور بهتر از علمی کاربردی نیست ....
چون سطح علمی خیلی پایینی داره ...
میگم این فصل باکتری هام خیلی سخته ها!!!
از قید های کتاب بگیر تا تقسیم بندی مذخرف کتاب
ولی خودم رو راحت کردم همه ی باکتری ها رو اینقدر تو اینترنت سرچ کردم که همه اطلاعاتی ازشون بدست آوردم:n26:
ميگم اين تئوري اعداد كنكور 91 دوتا سوال داشته كه هر يكي 10 دقيقه اگر بلد باشي زمان ميگيره!:n02: شانسي ديگه همه نوع سوال بي در و
پيكر مياد!خيلي فصل خفنيه!با اينكه يكي دوبار خوندم بازم ميمونه ادم چكار كنه فرمول نداره!بايد چند ده تا قضيه بلد باشي و خيلي كار ميكشه
از مغز خيلي دوست داشتنيه ادم حل ميكنه يه جوري به جواب ميرسه كه خودشم نمي دونه چكار داره ميكنه!:n13: البته يه نوع سوال هم داريم
كه اصلا حل نميشه!:n02: گاج خيلي مزخرف گفته البته اموزشش وگرنه تستاش زدن داره!من خوشخوان ميخوندم و ميخونم تستاي اخرش
هم خوبه كامله.:n23:
دوستان تجربی
دلم نیومد این رو نگم...اونایی که می خوان فصل 9 زیست پیش رو بخونن از این روش استفاده کنند 100% جواب می گیرن....
باکتری ها رو دو دسته (شاخه) کنید...آرکی و یوباکتر ها ...دوباره هر کدوم رو دوشاخه بکشید دو دسته کنید: هوازی و بی هوازی ....حالا همه ی باکتری ها کتاب رو (حتی هموفیلوس آنفولانزا حتی عامل مولد کزاز رو در این دسته ها قرار بدید!!! اونایی هم که شیمیوترو و فتوسنتز کن هستن بغشون تو پرانتز بنویسید...فقط یکذره اطلاعات خارج کتاب باید داشته باشید
به قید های کتاب هم دقت کنید
چشم حتما اینکارو انجام میدم ، راستی به نظرتون توی عربی سخت مبحث ها ، اعلال و منصوبات هست ؟نقل قول:
بیشتر روی کدوم بخش در عربی تمرکز کنم ؟
ترجمه نزدیک به 40 درصد سوالات رو در برمیگیرهنقل قول:
و منصوبات هم بین قواعد بیشتر سهم رو داره پس رو این دو بیشتر تمرکز کن .
اتفاقا منصوبات آسون تر از خیلی قسمت های قواعد دیگست
بیشتر روی ترجمه + منصوبات + معرب و مبنی + معلوم و جهول تمرکز کن
با سلام.نقل قول:
درباره عربی خدمت شما عرض کنم
بخش معرب و مبنی رو حتما مورد مطالعه دقیق قرار بدین.
همچنین در صورتی که واقعا قصد خوندن عربی رو دارین ضمیر های بارز و مستتر رو به خوبی مطالعه کنید.
معمولا بخش معنی رو هم طوری سوال میدن که باید با قواعد به خوبی آشنا باشی... (فعل های معلوم و مجهول و... )
نوروز مبارک. دوتا سوال عربی دارم کسی میدونه؟
در "خیرُ الناس من یساعد الآخرین" چرا خبر "من" هست نه "یساعد الآخرین" ؟
در "من ساتر عیبُکَ فهو عدوّکَ" چرا "من" مبتدا و محلا مرفوع هست نه فاعل و محلا مرفوع؟
[طبق گاج سبز دوم درس 4]
چون جمله اسمیه س دیگه! جمله اسمیه که فاعل نداره:دینقل قول:
در "من ساتر عیبُکَ فهو عدوّکَ" چرا "من" مبتدا و محلا مرفوع هست نه فاعل و محلا مرفوع؟
جمله اسمیه: مبتدا و خبر
جمله فعلیه: فعل و فاعل و ...
سلام
سهمیه برای فرزندان جانباز چقدر میتونه رتبه رو پایین بیاره اگه میشه یه چند تا مثال اگه سراغ دارید بزنید.
نوروز شما هم مبارکنقل قول:
در "خیرُ الناس من یساعد الآخرین" چرا خبر "من" هست نه "یساعد الآخرین" ؟
سوال دومتون رو سجاد جواب داد اما در مورد این سوال باید بدونید که بعد از موصولات ( من - ما - الذی و ... ) جمله ای که میاد صله ی موصول هست و نقشی رو در جمله نمی پذیره و موصول نقش میگیره ...
در مورد موصولات هم اگه مشکلی دارید به سال اول مراجعه کنید .
خدا رو شکر و الحمد لله دیگه مثل قبل تاثیر نداره...نقل قول:
کسی که میخواد از این سهمیه استفاده کنه حداقل باید بین 70 تا 80 درصد نمره آخرین فرد پذیرفته شده در دانشگاه مورد نظر رو بیاره تا بتونه با تلفیق درصد جانبازی وارد دانشگاه بشه...
خیلی زور داره کسی که درس خونده دانشگاه شهر دیگه ای قبول بشه و شخصی هم که میخواد از سهمیه استفاده کنه به راحتی و با درصد های پایین تر در شهر خودش پذیرفته شه!...
دوستان من سال پیش زبان فارسی 2 تستش از 5 تاش رو زدم البته خرداد خوندم بنظرتون از همون نشرالگو بخونم...؟؟؟؟
البته سال پیش یک مبحث رو نخوندم 2 تست اومد :(
ریاضی
تایم که کمه ، خودم میدونم
سه ماه وقت دارم ، میدونم باید زیاد بخونم !
توی این تایم کم کجاها و چی رو بخونم بهتره ؟
سلامنقل قول:
اول از همه توصیه میکنم یکدرو کتاب رو بخونید . چون سوالات ساده یا نگارشی از این بخش رو میشه با همین یکبار مطالعه خواند.
سبک سوالتی چون واژ و تکواژ رو هم با تمرین میشود زد. ولی باید توجه کرد زمانبر هستند.
پس لزوما نباید همه تستهایی رو که میتوانیم بزنیم ...
شما هم با توجه به سختی مبحث و توانایی خودتون بخونید .در ازمون اگر وقتگیر نبود تستش رو بزنید ...
موفق باشید
سلامنقل قول:
ببینید اگر بخواهید مباحثی که سوالتی زیادی رو دارند بخونید مثل حد و پیوستگی -مشتق و کاربردش علاوه بر اینکه سوالات هبنسبت زیادی داده میشود.
در عوض نیز برخی سوالات دشوار دارند . البته باید تلاش کنید تا به راحتی بتونید تستهاش رو بزنید ...
مباحثس مثل امار و احتمالات نیز با توجه به تکرار سبک تست اونها میتونه کمک کننده باشد ...
در کل مباحثی رو که قوی هستید در اونها رو بخونید . تست زنی رو هم انجام بدهید ...
موفق باشید
نقل قول:
ممنون فکر نمی کردم کسی بگه کتاب درسی رو بخونم...
تست تکواژ برای من آسونه ولی اگر مثل سراسری هنر بگن تعداد تکواژ های این متن با کدوم گزینه برابر ولش می کنم:n02:
با سلام.نقل قول:
دوست گرامی شما دقیقا توی کدوم مبحث مشکل دارید؟ ( اومدم یه سوال از وزن و قافیه رو اینجا بزارم دیدم جدا سخته و فکر میخواد پشیمون شدم :دی)
اگر واقعا به مبحث تکواژ مسلط باشید یعنی اینقدر کار کرده باشید که نخواید چند بار سوال رو چک کنید همون سوالی رو هم که میگید براحتی میشه جواب داد...
راستی یه سوالی هم بود درباره قرابت معنایی بهتون دادم جوابش گزینه دو بود .
سلام. خواستم یه تجربمو در اختیارتون بذارم:n02:
نمیدونم کسی تو گرامر زبان مشکل داره یا نه
اما خوب من میگم:n02:گرامر رو از کتاب زبان جامع کنکور خیلی سبز خوندم انقد آسون مطالبش برام جا افتاد که نگو :دی .از کتابخونه هایی که توش عضوین بخواین اگه داشتن بخونین ( نمیگم بخرین چون فک کنم کسی حاضر نباشه به خاطر مبحثی که 5 یا 6 تا تست میاد ازش بره یه کتاب بخره ) البته تو close test هم بعضا یه سوالش از گرامره.
از این جهت کتاب رو گفتم که بیک مثال کنکور گذشته تجربی رو میزنم که یک تست ویرایش بود که با خوندن حتی یکبار کتاب میشد اون رو به راحتی زد ...نقل قول:
برای یکسری از تسها هم عرض کردم که باید تست زنی انجام داد تا بتومنید مهارت در اون تیپ سوالی رو پیدا کنید
موفق باشید
اینم نرم افزار تست رتبه بعد کنکورهست :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه سایت برای حل مسائل ریاضی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امید وارم به دردتون بخوره:n12:
آزمونهای جامع قلمچی کیه؟ تو این نسخه ای رو سایتش هست آخرین آزمونش 31 خرداد هست. احیانا نکشیده عقب؟