منبعت اشتباس...تیتر زده== شرکت های تعاونی روستایی در آستانه انحلال قرار دارندنقل قول:
منبعت اشتباس...تیتر زده== شرکت های تعاونی روستایی در آستانه انحلال قرار دارندنقل قول:
ممنون فقط اگر یکی اون دیپلم رو نداشته باشه از مدرسه بهش میدن ؟ و کپی برابر اصل کجا میگیرن ؟نقل قول:
فکر میکنم میخوان نتایج بد روز اعلام نتایج اولیه تکرار نشه و سایتشون دوباره suspend نشه ! میخوان همه رقمه مطوئن شننقل قول:
خبر درستهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتحان کردم اما درست بود !نقل قول:
به هر حال اینه :
با این تفاسیر امیدی نیست که امروز نتایج بیادنقل قول:
آخ که چقد زحمت میکشن و سعی میکنن زودتر بدن.فکر کنم فردا بیاد
خب ، قبل از اینکه امروز رو شروع کنم سالروزه حادثه ی 11 سپتامبر رو به همه ی مردم عراق افغانستان تسلیت می گم...
احتمالش هست،توی مهر نوشته توکلی گفته احتمال اینکه امروز یا فردا بیاد هم هست.نقل قول:
آره همون.نه بابا باطل نشده.ازش کپی برابر اصل بگیر.از مدارک دیگه ام کپی برابر اصل رو بگیرنقل قول:
آره احتمالش کم نیست !نقل قول:
ولی یه حسی بم مبگه پنجشنبه آخر وقت میزارن که جمعه کسی واسه اعتراض نره سنجش !
آقا یه سوال:
مثلا من احتمال نداره روزانه و شبانه قبول بشم ولی غیرانتفاعی احتمالش هست.بعد اومدم روزانه ها رو گذاشتم اول،بعد شبانه ها و اولویت های بعدی رو زدم غیرانتفاعی ها(مثلا اولویت های 65 به بعد).حالا چون غیرانتفاعی رو گذاشتم اون آخرا احتمالش هست که قبول نشم؟!!
مطمئن هستم به پنجشنبه نمیرسه!
به احتمال 30% امروز و بقیش فردا میاد.
اگه هنوز در حال تحصیلی همینجوری بهت نمیدن و باید گواهینامه ای شناسنامه ای چیزی بذاری و چند ساعت مدرک دیپلمت رو بگیری و ببری کپی برابر اصل بگیری و برگردونی ولی اگه فارغ التحصیل شدی کلیه مدارک رو میدن بهت و برو راحت کاراتو بکننقل قول:
باید ببری دادگستری.اونجا کپی برابر اصل میگیرن
می گم بیاید در فیس بوک یک پیج درست کنیم برای اعتراض به سازمان سنجش ببینیم چند تا لایک می گیره!:5:
نخیر عزیز.هر رتبه در همه ی انتخاب ها سنجش می شود و پس از قطعی شدن وضعیت این شخص سراغ شخص و رتبه ی بعدی می روند.نقل قول:
نتایج کنکور 8 صبح فردا اعلام می شود.
نه دیگه چرا.اگه شما تا انتخاب 60 روزانه و شبانه قبول شدی که هیج، خب اگه قبول نشی میره سراغ انتخاب های بعدیت که همون غیرانتفاعی هست دیگهنقل قول:
سرپرست سازمان سنجش و آموزش کشور گفت: نتایج نهایی کنکورسراسری سال 91 ، ساعت 8 صبح فردا بر روی پایگاه اینترنتی این سازمان قرار می گیرد.
دکتر ابراهیم خدایی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما با اشاره به شرکت حدود 932 هزار نفر در کنکور سراسری امسال افزود: از این تعداد حدود 588 هزار نفر قبول شدند که اسامی آن ها صبح فردا از پایگاه اینترنتی سازمان سنجش و آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده است .
وی اضافه کرد:از این تعداد 354 هزار نفر خانم و 234 هزار نفرآقا هستند.
سرپرست سازمان سنجش و آموزش کشور گفت: ثبت نام پذیرفته شدگان از 26 شهریور آغاز می شود و به مدت چهار روز ادامه خواهد داشت.
دکتر خدایی گفت : احتمال تفاوت در زمان ثبت نام در برخی از دانشگاهها وجود دارد ، بنابراین به پذیرفته شدگان توصیه می شود برای اطلاع از چگونگی ثبت نام دانشگاه مورد نظرشان به پایگاه اینترنتی آن دانشگاه مراجعه کنند.
وی افزود: امسال در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی 167 هزار نفر ، علوم تجربی 198 هزار نفر ، علوم انسانی 197 هزار نفر قبول شدند.
سرپرست سازمان سنجش و آموزش کشور گفت:در گروه زبان های خارجه 17 هزار نفر و هنر نیز 7 هزار نفر پذیرفته شدند.
دکتر خدایی گفت : طبق اعلام قبلی قرار بود 632 هزار نفر در کنکور امسال پذیرفته شوند ، ولی در گروه علوم ریاضی و فنی برخی از رشته ها بدون متقاضی بود و در نتیجه با نزدیک به 60 هزار صندلی خالی در این گروه مواجه شدیم.
نقل قول:
منبع؟
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
منبع خبریتون کجاست؟نقل قول:
ایول !!! همون چیزی شد که گفتم ، 22 ام :8:نقل قول:
شاید از نصف شب جوابا بیاد رو سایت ، انگار امشبم باید بیدار بمونیم :31:
شورشو در آوردن
بالاهرع یه ساغتی اعلام کردن
پس برم بخوابم دی
فکر کنم امشب ساعت 2 روی اینترنت باشه!
توجه توجه: امشب همین جا مراسم احیا داریم.
منبع واحد مرکزیه خبره و نمیشه گفت الکیهنقل قول:
پس یعنی دیگه واقعا موند برای فردا؟
تمام امیدهامون برای امروز ناامید شد(ولی من میگم باز مشخص نمیشه کار اینا)
امشب دیگه باید همه اینجا باشن.دیگه باید بترکونیم.شب آخره.باید برسیم به 500صفحه!(آرزو بر جوانان عیب نیست:31:)
60 هزار صندلی خالی؟؟!نقل قول:
دکتر خدایی گفت : طبق اعلام قبلی قرار بود 632 هزار نفر در کنکور امسال پذیرفته شوند ، ولی در گروه علوم ریاضی و فنی برخی از رشته ها بدون متقاضی بود و در نتیجه با نزدیک به 60 هزار صندلی خالی در این گروه مواجه شدیم.
چند سال دیگه با غرور تمام و با افتخار به بچه م میگم که بچه جون،بابات یه زمانی رشته ریاضی میخوند:31:
ای بابا :( تا فردا میترکم !!! خدا ازشون نگذره ... بریم بلیط اتوبوس رزرو کنیم این 2-3 روزه ثبت نام دیگه بلیط گیر نمیاد هااا :دی ....
حالا بنظرتون با 1300 منطقه 2 میشه سخت خواجه نصیر یا بهشتی رو اورد ؟ کسی هست از بچه ها انتخاباش مثل من باشه؟( همه کامپیوتر زدم )
برم یکم بخوابم دیروز ساعت 5 خوابیدم 11 شب بیدار شدم هنوز بیدارم
دوستان دانلود باز برا این که وقتشون بگذره Prometheus کیفیت dvd rip ریلیز شد ....
بای...
خواجه رو فک نکنم ولی بهشتی رو میاری احتمال زیادنقل قول:
حالا بنظرتون با 1300 منطقه 2 میشه سخت خواجه نصیر یا بهشتی رو اورد ؟ کسی هست از بچه ها انتخاباش مثل من باشه؟( همه کامپیوتر زدم )
منم همه رو کامپیوتر زدم . اولینشم علوم کامپیوتر شریف
ای بابا این کیفیت که خیلی وقته ریلیز شده.تقریبا 2روزی میشه.دوست عزیزم امیر طهماسبی ترجمه اش کرده.من منتظر کیفیت 720 هستم تا دانلودش کنم.تقریبا یه چند روز بعد از کیفیت dvdrip کیفیت 720 ریلیز میشه و میاد بیروننقل قول:
آره من مثل تو زدم .فقط کامپیوترنقل قول:
فقط من یه چیزی رو موندم ! رتبه منطقه 2 با 1 چقدر فرق داره مگه ؟ من رتبم 1890 منطقه 1 شده کلی امیدوارم سخت علم و صنعت قبول شم چون طی 5 سال گذشته با این رتبه قبول شدند . خیلی فرقشه منطقه 1 و 2 ؟
وای من مهندسی کامپيوتر زدم
شايد نيارم ولی علوم کامپيوتر رو حتما" ميآاارم
يکی به من بگه که واحد های درسی اين دو تا رشته چه فرقی با هم داره؟
ميتونم ليسانس علوم بگيرم و فوق رو مهندسی بخونم به شرط درسخون بودن آيا اين کار سختی هست؟
تا اونجایی که من میدونم علوم کامپیوتر و مهندسی خیلی فرق داره
میدونم که خبر رو دیدید، ولی این رو هم ببینید که معتبر تره!
تا جایی که من میدونم کاملا جدا هستند، اسمش علوم کامپیوتر هست اما بیشتر شبیه ریاضی محض هست با محوریت گسسته.
گفتم که بچه های بالا می گن 4شنبه می یاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....
راستی بچه های بالا می گن همون نصف شبی می یاد نه 8 صبح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاشقشم:31:نقل قول:
تا جایی که من میدونم کاملا جدا هستند، اسمش علوم کامپیوتر هست اما بیشتر شبیه ریاضی محض هست با محوریت گسسته.
زمین تا زیرزمین باهم فرق میکنند.کلا خیلی باهم فرق دارن.من عاشق نرم افزارم و نرم افزارم انتخاب کردم ولی علوم کامپیوتر خیلی تخیله خیلی فرق داره با مهندسی کامپیوترنقل قول:
این امیر طهماسب زیرنویساشو کدوم سایت میزاره؟:31:نقل قول:
فکر کن بعد ساعت 12 دیگه هر لحظه ممکنه بیاد.:5: