سلام کسی ازین هارد های سری جدید سیگیت خرید کرده؟
به نظرتون برای ارشیو و عمر بالای هار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم؟
Printable View
سلام کسی ازین هارد های سری جدید سیگیت خرید کرده؟
به نظرتون برای ارشیو و عمر بالای هار
کدوم؟
سلام
دوستان به نظرتون بین Seagate BarraCuda ST1000DM010 و Western Digital WD10EZEX کدوم بهتره ؟
پیشنهاد مناسب دیگه برای هارد 1 TB چیه ؟
بین گارانتی ها به نظرتون کدومشون روی بهتری دارن ؟
( سازگار/ ویستا / آواژنگ )
سلام من قصد خرید هارد 4 ترابایت سیگیت به منظور آرشیو دارم و البته ممکنه زیاد روی هارد رایت انجام بشه...
دو فاکتور Load/Unload Cycles و Power-On Hours در دو سری آیرون ولف و اسکای هاک دو یا سه برابر مدل باراکودا معمولی بود، حالا به نظر شما ایرادی نداره از یکی از این دو سری به منظور آرشیو استفاده کنم؟
به خاطر عمر 3 برابری بیشتر نسبت به مدل باراکودا؟
سپاس
سلام .نقل قول:
قصد خرید هارد دیسک بصورت دست دوم رو دارید ؟ چون همانطوریکه میدونید Power On Hours Count نشاندهنده مدت زمانی که هارد دیسک به یک منبع تغذیه روشن متصل هست نه اینکه عمر مفید بیشتری نسبت به مدل عادی داشته باشه .نقل قول:
دو فاکتور Load/Unload Cycles و Power-On Hours در دو سری آیرون ولف و اسکای هاک دو یا سه برابر مدل باراکودا معمولی بود،
به خاطر عمر 3 برابری بیشتر نسبت به مدل باراکودا؟
اگر نو آکبند میخواهید بخرید و اگر تفاوت قیمت بین IronWolf و Barracuda برای شما زیاد نیست میتونید IronWolf رو انتخاب کنید در غیر اینصورت همان Barracuda با مدل نامبر ST4000DM005 رو انتخاب کنید .
سری SkyHawk هم برای نصب در سیستمهای دوربین مدار بسته و ضبط تصاویر ویدئویی مناسب هست و برای نصب و استفاده روی سیستمهای عادی مناسب نیست .
سلام دوبارهنقل قول:
یک عدد هارد 4 ترابایت ایرون ولف خریدم، تفاوت قیمتش با مدل باراکودا حدود 50 تومان بود که به نظرم ارزش داشت.
اقا عطا لطفا نزدیک سال نو یک لطفی کنید، این سوال من رو جواب بدید
هارد احتمالا فردا یا پس فردا میرسه، بعد از قراردان داخل کیس بهترین روش برای ساخت پارتیشن چیه که عمری باشه و مشکلی پیش نیاد؟ یکی میگه با دستور diskpart یکی میگه با خود ویندوز...
من واقعا در این زمینه گیج شدم، من میخوام فقط یک عدد پارتیشن از هارد ساخته بشه و بعد شروع کنم فایل ها رو کپی کنم، چون بعدا دیگه فرصت نمیشه دوباره فرمت کنم بهترین روش رو لطفا بگید
و اینکه gpt بهتره دیگه؟ چون من الان هارد دو ترابایتم gpt هست خیلی خوبه...
سپاس و سال نو پیشاپیش مبارک.
سلام.نقل قول:
همه اینها در ظاهر متفاوت هستند ولی در عمل کار یکسانی انجام میدهند و فرق خاصی هم ندارند ، مگر اینکه بخواهید کار پیچیده تری انجام بدید مثلاً تغییر سایز هر پارتیشن بدون از دست دادن اطلاعات که باید از نرم افزارهای مناسبتری استفاده بشه .نقل قول:
یکی میگه با دستور diskpart یکی میگه با خود ویندوز...
اگر فقط برای آرشیو دیتا هست ساده ترین راه این هست که از طریق Disk management ویندوز اقدام کنید .نقل قول:
من میخوام فقط یک عدد پارتیشن از هارد ساخته بشه و بعد شروع کنم فایل ها رو کپی کنم، چون بعدا دیگه فرصت نمیشه دوباره فرمت کنم بهترین روش رو لطفا بگید
با توجه به اینکه هارد دیسک 4 ترابایت هست اجباراً باید بصورت GPT باشه تا بتونید به تمام فضای هارد دیسک دسترسی داشته باشید .نقل قول:
و اینکه gpt بهتره دیگه؟ چون من الان هارد دو ترابایتم gpt هست خیلی خوبه...
اقا عطا پیرو صحبتت یه سوال دیگه برای فایل های ارشیو فیلم سریال مثلا ۲ پارتیشن کنیم یکی فیلم یکی سریال حجم فیلم ها از میانگین ۷۰۰ میگ بگیر تا ۲۲۰۰میگ چه نوع فرمتی کنیم که سرعت کم نشه؟allocationمنظورمه برای سریال هم فایل ها ۲۰۰میگ تا ۷۰۰میگ هستننقل قول:
اگه تونستی یه توضیح کوچیک راجب نسبت allocation با فایل ها بده
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
آیا واقعا هاردهای سیگیت مدل باراکودا و آیرون ولف از نظر طول عمر تفاوت چشمگیری با یکدیگر دارند.دلیلش چیه؟و اگه تنها فاکتور ما فقط طول عمر بالای هارد و عدم از دست رفتن فایلها در سالیان طولانی باشه چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟
آیا واقعا هاردهای سیگیت مدل باراکودا و آیرون ولف از نظر طول عمر تفاوت چشمگیری با یکدیگر دارند؟دلیلش چیه؟
من ظهر ایرون ولف بدستم رسید الان دارم اولین فایل ها رو کپی میکنم عالیه...بقیه اش رو نمیدونمنقل قول:
همین الان، تست ایرون ولف 4 ترابایت ، 1 ترابایت را در عرض 2 ساعت بر روی هارد کپی شد.نقل قول:
سلام
هارد می خواهم سیستم حساب داری شرکت روش نصب بشه اطلاعات بسیار مهم هستش 1 ترا هم بیشتر لازم ندارم
برای ویندوز ssd گذاشتم فقط می خواهم حسابداری رو روی هارد مکانیکی خوبی بریزم
ممنون
سلام
نظرتون در مورد این هارد Western Digital Red Edition 1TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD10EFRX چی هستش
به درد می خوره یا نه
سلام .نقل قول:
پشنهاد من WD Blue هست . البته WD Blue یک ترابایتی دو مدل 7200rpm و 5400rpm داره که بهتر هست مدل 7200rpm رو انتخاب کنید .
اطلاعات اگر مهم هست روی دو هارد دیسک بطور جداکانه ذخیره کنید .
سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون
من چون برای شرکت می خواهم مشکل مالی ندارم اگر به نظرتون Western Digital Red با کیفیت و بهتر هستش
این مدل بگیرم
سلام .نقل قول:
مشکلی نیست میتونید WD Red انتخاب کنید ولی دقت کنید این مدل 5400RPM هست . پیشنهاد میکنم مدلهای 7200RPM رو انتخاب کنید تا سرعت اجرای نرم افزار بهتر بشه . مثلاً WD Black (که بهتر از WD Blue هست) یا حتی WD Red Pro .
ی هارد ی ترا می خوام بگیرم
سیگیت بهتره یا وسترن بلو
اینترنال میخواهید ؟نقل قول:
یکترابایت WD Blue دو مدل هست WD10EZRZ و WD10EZEX . اولی 5400 و دومی 7200 . اگر برای ویندوز میخواهید بهتر هست مدل دوم رو تهیه کنید که سرعت بیشتری دارند ولی صدا و نویز بیشتری هم خواهند داشت .
در مورد انتخاب از بین وسترن و سیگیت ؛ هرکدام که قیمت کمتر و گارانتی معتبرتری دارند و در بازار موجود هست همان رو انتخاب کنید .
سلام دوست عزيز. روزتون بخير
من يه هارد اينترنال براي DVR ميخواستم كه 4تا دوربين HD قراره بهش وصل بشه و ظبط كنه . ميخوام تقريبا به اندازه 1ماه نگه داره . اول اينكه ميخواستم ببينم چه ظرفيتي بايد بخرم و دوم اينكه چه مارك هاردي بگيرم كه بهترين كارايي رو داشته باشه براي اين كار ؟
ممنون
سلام .نقل قول:
WD purple پیشنهاد میشه که مخصوص همین کار هست .نقل قول:
و دوم اينكه چه مارك هاردي بگيرم
سلام
الان هارد اینترنال خوب تو بازار چه مارکی هست؟
به عنوان هارد دوم (آرشیو) میخام ازش استفاده کنم، ولی خب همیشه میخام به سیستم وصل باشه
خودم نظرم وسترن دیجیتال آبی یا سبز هست
به نظرتون چی خوبه؟
سلام .نقل قول:
پیشنهاد من WD Blue هست . WD Green خیلی وقت هست که کنار گذاشته شده و تولید نمیشه .
میگن WD Blue صدا داره :(نقل قول:
مدلهای 7200rpm هستند که صدای بیشتری دارند . WD Blue های 7200rpm فقط تا یکترابایت هست شما که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5400rpm هست و صدای خیلی کمی دارند .نقل قول:
پیشنهاد میکنم حداقل حجم 4 ترابایت باشه .
اقا عطا؟نقل قول:
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
سلام دوستان من کیسم تقریبا قدیمی هست و جای بخصوصی برای درایوهای ۲.۵ اینچی نداره، میخواستم بپرسم امکان نصب یه هارد ۲.۵ اینچی داخل محفظه مربوط به فلاپی درایو ممکنه یا نه؟ خودم که نگاه کردم به نظر امکانپذیر بود ولی متاسفانه در حال حاضر هارد دم دستم نیست که دقیق تست کنم.
(البته میدونم که براکت های تبدیل ۲.۵ به ۳.۵ وجود داره ولی میخواستم حتیالمقدور بدون استفاده از این براکت ها هارد رو جا بدم)
سلام دوستان خسته نباشین، میخواستم بدونم این هارد از خانواده caviar black هستش؟ و اینکه این بهتره یا barracuda 7200.12 ؟
سلام .نقل قول:
با توجه به مدل نامبری که روی لیبل نوشته شده این هارد دیسک WD Black هست ولی دقت کنید که اولاً recertified هست و دوم اینکه تولید قدیم هست (روی لیبل نوشته 2014 اگر اشتباه نکنم) .
اگر بودجه دارید توصیه میکنم هارد دیسک آکبند و با گارانتی معتبر بخرید . این معلوم نیست چه مشکلاتی داشته باشه و ممکن هست باعث پشیمانی شما بشه .
WD Black بهتر هست .نقل قول:
و اینکه این بهتره یا barracuda 7200.12 ؟
ممنون از پاسخ کاملتون، یعنی ریفر هستش؟ تو تمام عکسایی که من از این مدل دیدم عبارت recertified هست ممکنه به علت توقف تولید باشه؟ سریالش هم چک کردم تا 2018 وارانتی داره البته اینجا نه :/ فروشنده میده 120، بنظرتون اعتماد کنم؟نقل قول:
عبارت Recertified به معنی توقف تولید نیست . این عبارت مشابه مشابه حالت Refurbished هست . در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالتهای مختلف Refurbished را توضیح دادم . اين هارد ديسك به دلايلي كه گفتم به كارخانه مرجوع و پس از انجام تعميرات احتمالي و تستهاي مختلف و تاييد كيفيت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مجدداً وارد بازار فروش شده .نقل قول:
با فروشنده شرط کنید که مشکلی نداشته باشه در غیر اینصورت تعویض میکنید . برای اینکه ببینید هارد دیسک کارکرده هست یا خیر و همچنین سالم هست یا مشکلدار باید از قسمت Health برنامه HD Tune عکس بگیرید و اینجا بذارید تا بررسی بشه .
داداش دوتا هارد گرفتم مهلت تست هم دارم یه وسترن که گفتم و یه سیگیت 7200.12 ، میشه لطفا عکسای تست رو ببینین و نظرتون رو بگین؟نقل قول:
هر دو هارد دیسک مشکلی ندارند . پیشنهاد من این هست که وسترن رو بردارید .نقل قول:
ضمناً اون اسکرول بار رو بکشید پایین تا بقیه موارد دیده بشه . اگر Status ها OK باشن که مشکلی ندارن .
سلام و خسته نباشید
می خواستم یه هارد اکسترنال 4 ترابایت به بالا بخرم، پورتابل بودن یا نبودنش برام اهمیتی نداره، سرعت رایت برام مهمه (البته بالای 70-80 مگابایت کفایت میکنه)
دوستان پیشنهادی دارید؟
ممنون
در این جدول از نرم افزار Crystal Disk Info برای کنترل APMنقل قول:
لطفا یه توضیحی بدید
مثلا 80h یعنی بعد 80 ساعت هارد خاموش میشه یا نه ؟
01h یعنی بعد یه ساعت ؟
سلام .نقل قول:
نه دوست عزیز . هر کدام از اینها در واقع یک ID برای حالتهای مختلف هارد دیسک هست نه اینکه نشاندهنده زمانبندی باشه .
مثلاً برای یکی از مدلهای سیگیت سه نوع بیکاری (Idle) وجود داره . در جدول زیر حالتهای مختلف بیکاری به همراه IDـهای مربوطه دیده میشه.
نقل قول:
ممنون از روی این عکس به pdf اش رسیدم اطلاعات بیشتری بدست اوردم
فقط تو جداول جلوی بعضی نوشته Reserved یعنی چی ؟
سلام استاد عطا عزیز :
میخوام یه هارد اکسترنال برای ذخیره فیلم بخرم-2 ترابایت باشه اما بین وسترن و ای دیتا و سیلیکون موندم ، البته میدونم تجهیزات داخلی تقریبا مشترک و مال یکی دو تا کمپانیه اما با اینحال راهنمایی شما رو میخوام که موندگاری بالایی داشته باشه بخاطر حجیم بودن فیلمها و سخت بودن ریکاوری
با تشکر:n16:
سلام .نقل قول:
من WD my passport رو پیشنهاد میکنم به اضافه یک کیف برای مواقع حمل و نقل .
اگر بودجه دارید توصیه میکنم دو عدد بخرید و دومی برای بکآپ باشه .
سلام من میخواستم یه هارد اینترنال 4 ترا بخرم برای ذخیره فیلم و سریال همچنین عمر مفیدش زیاد باشه سرعتش هم خوب باشه قیمتش هم معقول باشه از اون خیلی گرون ها نمیخوام
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
یکی از دوستان میگه وسترن بلو اون یکی میگه توشیبا x300 من موندم کدوم رو انتخاب کنم
سلام.
بهترین هارد برای آرشیو فیلم تا قیمت 350 هزار تومن چیه؟
اگر میشه به ترتیب از خوب به بد در قیمت های مختلف معرفی کنید
خیلی ممنون:n16: