چجوری باید آپدیت کنمنقل قول:
Printable View
چجوری باید آپدیت کنمنقل قول:
گزارشگر بازی فوق العاده شده ! مخصوصا برخلاف سال پیش که هنگام صحبت در مورد تاریخچه تیمی اگر اتفاقی تو بازی می افتاد صحبت قطع میشد و ادامه پیدا نمیکرد این بار بعد اتفاق دوباره صحبت رو از سر میگیرن.
اعلام نتایج هنگام بازی عالیه. اعلام نتایج لیگ و جدول در منوی کریر مد هم شاهکاریه!
فقط یک سوال یک سری تیم ها لباس چهارم دارن که باید از eafc باز شه. راه دیگه ای نیست؟
مدل کارت گرافیکت رو سرچ کن و آخرین آپدیت درایورت رو پیدا کن و نصب کن...نقل قول:
تو سایت های فارسی بگرد پیدا میکنی...
نه دوست عزیز نمیشه چون باید آنلاین باشی و امتیاز بگیری و با اونا می تونی بازش کنی...نقل قول:
من الان می تونم چند تاشون رو باز کنم...
دوستان این درجه سختی Ultimate که تو بخش Ultimate Team داره، عملا یه مرحله بالاتر از Legendary ه؟
رسیدم به دسته 1، خفن ترین تیمها رو چیده با سختی Legendary و Ultimate. بین خودمون باشه یه بار سقوط کردم به دسته 2 :31: ولی خب به 7 هزار تا طلای دسته 2 می ارزه! :5:
این که تا ....... سی دی کی میخواد ؟؟
دهنمونو سرویس کرده این !! هیچ مدلی مثل لیگ یا جام جهانی یا مستر لیگ نداره ؟؟ اینجوری که حال نمیده !!
یه چی دیگه وصل نمیشه به سرور ؟؟ چی پی ان باید باشه ؟؟؟ اون Ultimate و جاهای دیگه که میخوام برم سی دی کی میخواد چه کنم ؟؟؟
بزار یک مدت دیگه نرم افزار های ادیت فیفا میان و همشون رو استفاده میکنیم!مجانی!نقل قول:
نه ..باید بپره...چون تو قسمت کنترلر داره اگه اون دکمه ها رو بزنی نفر سوم شوت نمیزنه میپره..ولی نمیشه.....نقل قول:
دوست عزیز فکر نکنم نفر سوم از روی توپ بپره !!!! ولی این حرکت رو انجام بده قشنگه : دکمه بازیکن دوم رو بگیر بعد دایره بزن ( دایره کم بزن ) بعد حالت قوس دار میندازش روی پا بازیکن سوم . قشنگه
سلام بچه ها
کسی نمیدونه ورژن اندروید بازی کی میاد؟
فقط عالی . توی این تاپیک فعلا چیزی جز این نمیتونم بگم راجع به فیفا . فقط واقعا هوش مصنوعیه رفته بالا . جلوی بارسا و رئال خیلی کم میارم . سرعت بازی خیلی زیاد شده .
یاد ال کلاسیکوی چند شب پیش افتادم . هیچی دیگه . فقط عالی تر این نمیشه . فعلا فیفا تونسته انتظارات من یکیو لااقل برآورده کنه که 12 نتونست .
ولی واقعا حیف که VP دیگه نداریم .
چجوری میشه این صحنه های قبل تعویض رو سریع رد کرد؟
فک نکنم بشهنقل قول:
فک نمیکنم بشه چون با این تصاویر یه جورایی لودر تعویض هستندنقل قول:
دوستان کسی نمیدونه مشکل من چی هستش !؟
من بازی رو دانلود کردم ، اکسترکت کردم بازی اجرا شد به راحتی مشکلی هم نداشت.
اما الان که میخوام اجرا کنم اصلا هیچ اتفاقی نمی افته !
هرچی کلیک هم کنم روی آیکون بازی باز نمیشه !
نمیدونم مشکل کجاست.
آخه با همین ورژن درایور گرافیکم باز شد.
اما الان....
کسی میتونه کمک کنه !؟
RB رو بگیر بعد دکمه شوت و پاس رو بلافاصله پشت سر هم بزننقل قول:
مثل موقعی که میخوای تو سر توپ بزنی در حین بازی
بینش نباید زیاد فاصله باشه
با فاصله چند صدم ثانیه از هم برن
جالبه منم رسیدم ولی تیمم خیلی خوبه و همشون گلد هستن....همشون رو تا الان زدم وفقط با بایرن مساوی کردم...فعلا 19 امتیاز گرفتم و شاید بتونم تایتلش رو بگیرم....نقل قول:
منم دقیقا هین مشکل پیش اومد واسمنقل قول:
بازیا نصب کردم بازی کردم ولی بعد ازین که چندتا برنامه که مخصوص بالابردن گرافیک بازی ها بودا نصب کردم
دیگه هرچی رو آیکون بازی کلیک میکردم اتفاقی نمی افتاد
احتمال میدم واسه ناسازگاری برنامه های نصب شده با آپدیت گرافیکم بوده
آخر مجبور شدم ویندوزما پاک کنم و دوباره نصب کنم
و فقط آپدیت گرافیک،دایریکس و برنامه net را نصب کردم
الان دیگه مشکلی نداره
نقل قول:
فکر میکنم شماهم مثل من ساکن اصفهان هستید امیرجان.
درهرحال ممنون از جوابتون دوست من.
نمیدونم چیکار کنم.دوبار از عصر تا حالا ویندوز روهم عوض کردم.
دیگه راهی به ذهنم نمیرسه...
اولش fifaconfig اجرا نمیشد حالا اون اجرا میشه خود fifa.exe اجرا نمیشه....
آفرین،از کجا فهمیدی اصفهانیم؟؟ متنم لهجه داشت!؟!؟! :sq_2:نقل قول:
نمیدونم چرا بعده ویندوز عوض کردنم مشکل داری!!!
این دوتا نرم افزارا از تو نت پیدا کن و حتما نصب کن
dotnetfx35 و vcredist_x64 یا vcredist_x86
کسی میدونه تو ultimate team با وجود این که دو هفته بیشتر نمیگذره خیلی ها مسی و رونالدو که بالای 1 میلیون قیمت دارن میخرن؟ :sq_14:
نقل قول:
این vp چی هست ؟
عمریه دارم اینجا زندگی میکنم امیرجان . حتی از تکست هم میشه تشخیص داد :sq_2:
خب اینا رو که نصب کردم.توی خود فولدر installer بازی هستش اینا....
موندم مشکل از کجاس....
آورین آورین :sq_25:نقل قول:
دیگه نمیدونم چیکار باید کرد،یه بار بزار کارت گرافیکت آنلاین آپدیت بشه
خب منم امروز بازیو خریدم. دو سه دست بازی کردم تا الان این موارد برام قابل توجه بود.
اول اینکه بازی خیلی طبیعی بود حرکات و پاس کاریا و در کل بازی خیلی روون تر از اخرین فوتبالی بود که بازی کردم(اخریش pes 2010 بود)
اما چنتا مشکل داشت.
اول اینکه دوربین بازی یه مقدار برام سخت بود. یعنی دوربین بازی تو pes2010 که بازی میکردم خیلی بهتر بود. تو فیفا مشکلی که داره اینه بازیکنایی که سمت مقابل دوربین بازی هستن یه مقدار ریزتر از کارکترایی که سمت دوربین هستن دیده میشن
دوم اینکه خیلی جلوه های ویژه وسط بازی دیده نمیشه. یعنی تو حساس ترین موقعیتهای گل هم ممکنه صحنه اهسته نشون نده.
دروازه بان ها هم به نظرم خیلی جان فشانی میکنن.
دیگه به جز اینا بازی خیلی قشنگه
+
و سوالی هم که داشتم اینه که تنظیماتی هست که رزولوشن بازی رو تغییر داد؟ برام کل صفحه رو تو مانیتورم پوشش نمیده.
نقل قول:
بازم ممنون از لطفت.
این کار رو هم کردم ولی نشد !
کلی ترافیک حروم کردم :sq_2: اما هیج اتفاقی نیفتاد !
توی محل نصب بازی توی قسمت اینستال دایرکت ایکس بازی رو نصب کنید احتمالا" مشکلتون رفع میشهنقل قول:
سلام با کرک فعلی بازی آخر فصل اول کریر مود کرش می کنه
کسی راهی می دونه؟
اونطوری که بچه ها می گفتن خود بازی مشکل داره و نه کرکنقل قول:
نقل قول:
آره...تمومه نرم افزارهای موجود در اون پوشه رو نصب کردم اما نشد !
اولش ( دیروز که بازی رو دانلود کردم ) تونستم بازی رو اجرا کنم و تا شب هم مشکلی نداشت ، اما امروز دیگه هرچی رو آیکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته !!!
راهی که من خودم استفاده کردم این بود که یه رزولوشن که تغریبا" به مونیتورم می خورد انتخاب کردم بعد آلت و اینتر گرفتم از حالت فول اسکرین خارج شدم و سایز پنجره رو تغیر دادم حرفه ای نیست ولی واسه من که جواب داد .نقل قول:
خب این چه کاریه!!!!شما برو تو پوشه بازی قسمت game بعد fifa setup بعد fifa config از اونجا رزولیشن رو میتونید تغییر بدیدنقل قول:
شما برو تو پوشه بازی قسمت game بعد fifa setup بعد fifa config از اونجا رزولیشن رو میتونید تغییر بدیدنقل قول:
شما انتی ویروست رو غیر فعال کن بعدش یه بار دیگه کرک بازی رو نصب کن موقع نصب کرک هم اتصال به اینترنت رو قطع کننقل قول:
نقل قول:
اینم جواب نداد !
خدایی معضلی شده این فیفا 13 !!
دوهفته دیگه هم اعزام به خدمتت باشه دوس داری سرتو بزنی به طاق ! :دی
شما چه جوری VP ساختی ؟ من هر چی گشتم پیدا نکردم . میشه بگی کجاست ؟نقل قول:
توی کریر مود بخش پلیر رو انتحاب کن...نقل قول:
امسال پی اس در کل از سالهای قبل بهتر شده اما خیلی همه چیزش تکراری شده
فیفا هم امسال واقعا افت کرده
فیفا که صحنه های خوشحال گل روهم (ازنمای نزدیک) حذف کرده و بسیار غیرطبیعی سریع شده
در کل امسال فوتبال ها چنگی به دل نمی زنن
کسایی که از بازی ورزشی خوششون میاد امسال رو فقط و فقط NBA2k13 بازی کنن
بقدری گرافیک بالاست و حرکات طبیعی و همه چیز فوق عالی طراحی شده که واقعا باور نکردنیه
حداقل 6 سال از این دوتا بازی از همه جوانب جلوتره این بازی
ای کاش 2k هم میومد یه بازی فوتبال میداد و به کونامی و EA میفهموند بازی یعنی چی
دقیقا کاری که با ea توی بازی nba کرد و کلا ea رسما اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی بازی nba live رو برای هیچ کنسول و هیچ وسیله ی بازی ای نخواهد ساخت :sq_8:
باید بلایی سر این دوتا شرکت برای فوتبالشون هم بیاره که که یا بازیشون رو عالی کنن یا کلا بکشن کنار از ساخت فوتبال
اولا واسه کسی که به بسکتبال علاقه نداره توصیه مناسبی نیست! دوما مشکل سرعت رو میشه از setting بازی حل کرد سرعت بازی رو بزارید روی slow بهتر میشه. در ضمن قرار بود 2k فوتبال هم بسازه که فعلا منصرف شده! گرفتن اجازه استفاده از اسامی و ساخت باشگاه ها کاری بسیار دشواره که میبینیم ea هم هنوز درست از پسش بر نیومده. در ضمن پیشرفتی که فیفا در حاله حاضر داره 2k هیچگاه بهش نمیرسه حتی فکر نکنم 2k بتونه به استاندارد pes برسهنقل قول:
به بسکتبال کار ندارم اما اون حرفی که اول زدی رو نمیدونم روی چه حساب گفتی . فیفا هر سال داره توی هر نسخه ای که میاد پیشرفت چشمگیری کرده . نسخه 12 که ترکوند با موتور جدیدش و شیوه دفاع جدیدش .نقل قول:
این نسخه هم که دیگه از قبلی بهتر . چجوری این همه ملت دارن میگن عالی شده بعد شما میای راجع به بستکتبال بحث میکنی و میگی فیفا بدرد نمیخوره ؟
نقل قول:
امسال پی اس در کل از سالهای قبل بهتر شده اما خیلی همه چیزش تکراری شده
فیفا هم امسال واقعا افت کرده
فیفا که صحنه های خوشحال گل روهم (ازنمای نزدیک) حذف کرده و بسیار غیرطبیعی سریع شده
در کل امسال فوتبال ها چنگی به دل نمی زنن
کسایی که از بازی ورزشی خوششون میاد امسال رو فقط و فقط NBA2k13 بازی کنن
بقدری گرافیک بالاست و حرکات طبیعی و همه چیز فوق عالی طراحی شده که واقعا باور نکردنیه
حداقل 6 سال از این دوتا بازی از همه جوانب جلوتره این بازی
ای کاش 2k هم میومد یه بازی فوتبال میداد و به کونامی و EA میفهموند بازی یعنی چی
دقیقا کاری که با ea توی بازی nba کرد و کلا ea رسما اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی بازی nba live رو برای هیچ کنسول و هیچ وسیله ی بازی ای نخواهد ساخت :sq_8:
باید بلایی سر این دوتا شرکت برای فوتبالشون هم بیاره که که یا بازیشون رو عالی کنن یا کلا بکشن کنار از ساخت فوتبال
اگه 2K و Rockstar و Epic و Konami و Activision و هزار تای دیگه جمع شن ، نمیتونن بهتر از FIFA بسازن !
جهت اطلاع این عکسا رو ببین . من نساختم ولی هر رو تو FB دارم میبینم : ببین چقدر عاشق داره این بازی یکیش خودم :
محتوای مخفی: .