جان من دوستان، یک هلپی، کمکی؛ یعنی کاسپر همچین مشکل وحشتناکی داره:n15::n15: ؟
Printable View
جان من دوستان، یک هلپی، کمکی؛ یعنی کاسپر همچین مشکل وحشتناکی داره:n15::n15: ؟
سلام به دوستان
من خیلی از کاسپر استفاده نکردم. میخواستم بپرسم که آپدیتهای روزانش حجمش چقدر هست حدودا ؟! کرک یا سریال براش گیر میاد ؟! و اینکه چقدر رو کارکرد سیستم تاثیر داره ؟!
اپدیت هاش سه الی پنج مگنقل قول:
تقریبا مانند نود32 براش لایسنس پیدا میشه یعنی فراووونه ولی زود به زود بلاک میشن
تاثیرگزاریش هم بستگی به قدرت سخت افزاری سیستمتون داره
با درود
دوستان و اساتید گرام، لطفاً بفرمائید آیا وب سایت یا نرم افزار معتبری جهت تست صحت عملکرد "فایروال سخت افزاری" میشناسید ؟
پی نوشت :
فایروال سخت افزاری ظاهراً فعاله اما از عملکرد یا عدم عملکردش میخوام مطمئن باشم :n06:
نقل قول:شزمنده من یک مقدار دیر واکنش نشون دادم به پست شما اما میخواستم بپرسم اون جمله آخر که نوشتید: "ولی حیف که دیر متوجه شدی"نقل قول:
مزاح فرمودید یا جدی گفتید ؟ :n02:
آخه مثلا چه اتفاقی ممکنه از نظر شما افتاده باشه (اون هم درباره نرم افزاری که امضای دیجیتالش در فهرست سفید کسپرسکیه)
من به خاطر این حرفتون اینو گفتم:نقل قول:
شما با استفاده از نسخه کرک شده قوانین بین المللی رو زیرپا گذاشتید و ip به انضمام سایر detais شما به روی سرور ما لاگ شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
چه جورب باید یه کاسپرسکای KEY داد؟
خیلی ممنون!
سلام!
ببخشید این ریل تایم کاسپرسکای کجاست؟
و چگونه میتوانیم کاری بکنیم که فایروال برای اتصال هر برنامه از ما اجازه بگیرد!
ممنون
تشکر از شما.نقل قول:
KEY ها رو از کجا می تونم تهیه کنم؟ KEY ها چه مدت دووم میارن؟ هر زمانی که به اینترنت متصل بشم KEY از بین میره؟
من روز اولی که این آنتی ویروس رو نصب کردم توسط خودش آپدیتش کردم! آپدیت توسط خود آنتی ویروس چه تفاوتی با UPDATER داره؟
خیـــلی ممنون میشم اگر به سوالات من جواب بدید چون همچنان این آنتی ویروس کُلی علامت سوال هست برای من !!!!
در ضمن، آنتی ویروس من در حال حاضر به این شکله! قرمزه و میگه فعال نیست! کار میکنه؟ هیچ مشکلی نداره؟ وقتی ویندوز بالا میاد دو تا گزینه ظاهر میشه که یکی میگه فعال کردن TRIAL اما وقتی میزنم میگه نمی تونم به سرور متصل بشم!
منی که این آنتی ویروس رو تازه نصب کردم، به نظر شما بهش KEY بدم یا لزومی نداره؟
سلامنقل قول:
1- key ها رو از نت میتونین بگیرین.معمولا سایت های مشهور دانلود نرم افزار key ها رو میذارن واسه دانلود.ولی راحتترین کار استفاده از تاپیک زیر هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- مدت زمان اکسپایر شدن key ها معلوم نیست و توی هر key متفاوته.نه هر زمان که متصل به نت شین از بین نمیره درسته که توی کسپر مثلا جلویkey زده مثلا 50 روزه ولی اکثر اوقات اگه کسپر رو مداوم آپدیت کنید زودتر اکسپایر میشه چون وارد لیست سیاه کسپر میشه
3-توی محصولات کسپر ورژن 2013 امکان بک آپ گرفتن از آپدیت ها وجود نداره اینکه من گفتم از updater استفاده کنین به خاطر این بود که اگه ویندوزتون رو عوض کردین بازم بتونین از آپدیتهاتون استفاده کنین و مجبور نشین دوباره حدود 300 - 400 مگ رو دوباره آپ کنین.
4- اون علامت قرمز هم بخاطر فعال نبودن پیور هست.اگه فعال نکنید مشکل خاصی پیش نمیاد فقط نمیتونین آپدیت کنین و اینکه همش پیغام آزاردهنده فعال کردن رو میده.توی دراز مدت ممکنه از کار بیفته.اگه بهش key بدین بهتره.برای دریافت key هم به همون لینکی که بهتون دادم سر بزنید.
5- بازم میگم پیشنهاد من به شما استفاده Kaspersky internet security 2013 بجای استفاده از پیور هست.چون پیور به نظر سنگین تر هست و یه سری امکانات اضافی داره که ممکنه حتی بدردتون هم نخوره.
و در آخر اینکه هر سئوال دیگه ایی داشتی همینجا بپرس اگه بلد باشم در خدمت هستم اگه نه که دوستان کمک میکنن
موفق باشی
سلام دوستام
من گوگل کروم نصب کردم ولی وقتی به اینترنت وصل میشم هیچ صفحه ایی رو باز نمیکنه درحالی که وقتی کسپر رو exit میکنم مشکل حل میشه میدونم مشکل از کسپر هست ولی با اینکه کروم رو توی trust قرار دادم ولی بازم درست نشده و اینکه با فایرفاکس اصلا مشکل ندارم.کسی میدونه مشکل از کجاست؟
آقا یه جوونمردی پیدا نشد جواب بده ؟نقل قول:
با درود
دوستان و اساتید گرام، لطفاً بفرمائید آیا وب سایت یا نرم افزار معتبری جهت تست صحت عملکرد "فایروال سخت افزاری" میشناسید ؟
پی نوشت :
فایروال سخت افزاری ظاهراً فعاله اما از عملکرد یا عدم عملکردش میخوام مطمئن باشم :n06:
حالا که پیدا نشد یه سوال دیگه هم میپرسم که جفتش رو یه جا جواب بده :n02:
در تنظیمات تصویر بالا (در صورت استفاده از قندشکن) پیشنهاد میکنید گزینه automatically علامت زده بشه یا از طریق گزینه " ... use specified " به صورت دستی آدرس و پورت مربوطه رو وارد کرد ؟
(راجع به نحوه عملکرد گزینه "bypass proxy server for local addresses" هم اگه توضیحی بدید ممنون میشم)
نقل قول:
سلام
۱-من ویندوز ۶۴ دارم و کاسپر ۲۰۱۲ ،ولی گزینه سرچ نداره مال من..:n15:
۲-الان چند وقته که سایت های که captcha از من میخوان میرم دیگه captcha را نشون نمیده که تایپ کنم که این خیلی دردسر برای من درست کرده .. راه حل این مشکل چیه ..؟
۳-من بخوام کی جدید وارد کنم میتونم از کی های ۲۰۱۳ استفاده کنم ..؟
یا trial reset ?
4-قسمت safe run for website کاسپر که رفتم همونطور که خودش گفته بود پنجره فعلی من دورش به رنگ سبز در آمد ولی هر کاری میکنم این رنگ سبز دیگه نمیره ..چی کار باید کرد ؟
۵-ممنون از شما
.................................................. . :|
خیلی آقائی، خیلی گُلی و یک دنیا ممنون از شما استاد! :)نقل قول:
فکر کنم دیگه سوالی نمونده باشه و تمام جواب هامو گرفته باشم!
فقط اینکه، اگر این عکس رو ببینید بد نیست! این ارور رو زمانی که میخوام کسپر رو بصورت 30 روزه فعال کنم میده...
مجددا تشکر می کنم! :n12:
یک مشکل بدتر که پیدا کردم هر ۲-۳ دقیقه یک بار یک فایل فلاش که تبلیغ سامسونگ هست باز میشه .
فقط هم باید close اش کنم هر دفه ...راهی برای حال این مشکل هست ..؟
کسی نیست جواب بده الآن 3 روزه این نوشته اینجاست هنوز کسی جواب نداده!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم کاری نکردم.
اون پیام خطا هم برای سرور فعال سازش هست.شما یه تایم دیگه امتحان کن اگه نشد از همون لینکی که بهت دادم برو همونجا جدیدترین key رو دان کن بعد دستی اکتیو کن.
موفق باشی
داداش من! شما یه مشکل حاد دارید! certificate درسته ولی تو برنامه شما نوشته sertificate یعنی کاسپرسکی این قدر بی در و پیکره که حالیشون نیست و غلط دیکته ای می نویسند؟!!! فکر کنم بهتره شما برنامه رو مستقیما از خود سایت دانلود کنید و اگر از جایی گرفته اید، الفاتحـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــه !
با سلام
می خوام یه بار که مثلا امروز Kasper رو آپدیت می کنم(به صورت آنلاین) فایلاش رو نگه دارم واسه سری بعد.
مثلا بعد نصب مجدد ویندوز بتونم سریع اونا رو جایگزین کنم.
از Kasper 6.0.3 استفاده می کنم.
راهی...؟ چاهی ...!؟
سلامنقل قول:
کسپر 6 ؟ مگه هنوز هست؟:n04: :n04:
الان کسپر 13 هم اومده.شما اگه امکانش هست آخرین ورژن کسپر رو که 2013 هست دان کنید بعد نصبش کنید و با برنامه kasper updater آپدیتش کنین که آپدیتهاش ذخیره بشه.
موفق باشی
دوستان یکی جواب منو بده ممنون میشمنقل قول:
داداش ما دوباره مزاحم شما شدیم !!!! یه کسپر نصب کردیم به غلط کردن اُفتادیم !!!! :))نقل قول:
من به کسپر KEY دادم یک روز کار کرد! دیشب غیر فعال شد !!! الآن هرچی میگردم اون گزینه ای که باهاش KEY میدادم به کپسر پیدا نمیشه !!!! :))))))))) کجا رفته ؟؟؟ الآن باید چطوری KEY بدم؟؟؟؟
ببنید من بار اول رفتم اینجا تو قسمت 3 یک گزینه ای بود که روش کلیک کردم و KEY رو اجرا کردم باهاش !!! الآن نیست !!!! میگه باید کد فعال سازی بدی !!!!
شما باید ارتباط با اینترنت قطع کنی بعدش تو قسمت 3 این کدو برنی :نقل قول:
AAAA-AAAA-AAAA-AAAA3
وقتی next زدی یه صفحه باز میشی که میتونی کی وارد کنی.
ممنون رفیق! الحق که این کسپر خیــــــلی دردسر داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره ولی اگه باهاش راه بیای امنیتتو 100% تامین میکنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر منطورتون بخش ریم تایم انتی ویروس هست
setting باز کنید در سربرگ protection center بخش file antivirus
--------------------------------------------------------------------------------------------
برای اجازه گرفتن هر برنامه شما باید سربرگ نتورک در گروههای مختلف در بخش اپلیکیشن کنترل ویرایش کنید بخشهای High Restricted و Low Restricted احتیاجی نیست اما بخش trusted باید ویرایش کنید چون دسترسی به نت در این گروه ازاده و بدون اجازه به نت وصل میشن
وارد تنظیمات شوید application control انتخاب کنید در این بخش بر روی application کلیک کنید در پنجره باز شد سربرگ trusted انتخاب کنید و بر روی edit کلیک کنید
در پنجره باز شده سربرگ network rule انتخاب کنید وبر روی گزینه های any network activity کلیک راست کرده و prompt for action انتخاب کنید و ok کنید
حالا برگردید به سربرگ protection center در بخش General Settings تیک گزینه Select action automatically بردارید.و ok کنید.
سلامنقل قول:
منم کروم و کسپراسکای رو نصب دارم ولی مشکل سمارو ندارم.:n02:
اما شما باید به قسمت فایر وال کسپر بری و بعد از انتخاب گوگل کروم بر رور سربرگ Exclusions کلیک کنید وتمام چک باکس هارو پرکنی ودر آخ ok!
سلام
کاربرانی که از کاسپرسکی استفاده می کنند و در حالت سوالی از حالت HIPS و FireWall آن هم برای برای برنامه های مطمئن .
کسانی که در تنظیمات فایروال قسمت Trusted سربرگ network رو گزینه های سبز را ، به حالت Prompt تغییر دادند ، می توانند موقع کانکشنی که از حالت Incoming هست را مشاهده بکنند و دستور Allowa یا Block را صادر بکنند ، در این گونه تنظیمات تمام ورودی و خروجی توسط کاربر چک خواهد شد .
و چون کسپرسکی یک فایروال بر پایه Application FireWall هست ، هر برنامه ای که توسط کاربر اجازه خروجی داشته باشه و چون کاربر اجازه داده پس اجازه ورودی هم از کسپرسکی صادر میشه ولی بعضی برنامه ها در لیست خروجی سالم هستند ولی موقع ورودی کسپر شاید از شما سوال بکنه که فلان پروسه میخواهد از پورت مثلا UDP یک کانکشن ورودی داشته باشه که سوال میکنه باید چکار کنم و شما بر طبق اطلاعات خود این کار را انجام می دهید ولی گاهی وقت ها هست شما هیچ کاری نکردید و به برنامه ای اجازه خروج ندادید یا اصلا در لیست خروجی نیست ولی میخواهد یک ورودی داشته باشد که کسپرسکی بلاک میکنه یا مثلا یک ای پی بخواد به سیستم شما وارد شود ولی ، چون در دستور کاربر نبوده ، و از سیستم Application Firewall خارج بود توسط کسپرسکی بلاک میشه.
این هم یک نمونه از ورودی که تمام جزییات را گفته : منظور کسپر از این پروسه که با Host............ شروع میشود همان Svchost.exe ویندوز هست :
که من این ورودی را Block کردم .
برای بلوک کردن توسط فایروال کسپر.نقل قول:
به این ترتیب عمل کن.
settings > firewall > settings
حالا نرم افزارتون رو از هر جای لیست که هست انتخاب کنید. روش راست کلیک کنید و move to group > untrusted رو بزنید. ( البته می تونید فقط دسترسی به اینترنت رو براش قطع کنید)
بعد حالا می بینید که جلوش یه علامت بلوک شدن زده اما کم رنگه. روی علامت کلیک می کنید و بلوک رو انتخاب می کنید. از این به بعد تنظیمات روش اعمال میشه.
عنوان تایپک هم عوض کن. کار خیلی راحتیه. :n02::n06:
سلام من یک مشکلی دارم این هست که
سایت های که captcha از من میخوان را نشون نمیده image یا code را .
و نمیبینم که بتونم تایپ کنم ...
یک بار که کسپرسکی را disable کردم نشون داد..ولی نمیتونم که همیشه آنتی ویروسم را disable کنم چی کار کنم ..دوستان هر کی میدونه کمک کنه ..مشکل بزرگیه برای من :n27:
سلامنقل قول:
وارد تنظیمات شوید بخش anti banner غیر فعال کنید ببیند مشکل برطرف میشه
دوستان اسکین KIS 2013 ندارین ؟
اسکین کسپر رو از سایت ایران ستاپ میتونید دریافت کنید...البته همراه برنامه های راهنمای کسپرسکی باید دانلودش کنین که گمونم حدود 16 مگ میشه...نقل قول:
مرسی دوست عزیز ولی بنده گزینه any network activity ام غیر فعاله! خاکستری کم رنگه! رایت کلیک نمی شه روش کرد ضمن اینکه خودم هم ادمین هستم ها! ولی نمی شه دیگه! چکار کنم؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
قسمتی که با علامت مشخص کردم کلیک راست کنید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
چند هفته پیش یه مشکلی برای من پیش اومد که شرحش رو اینجا توضیح دادم
میخواستم بدونم به نظر شما به چه علت کسپرسکی برای ارتباط این برنامه با سرورهاش از من اجازه نگرفت با اینکه تمام تنظیمات شبکه دسته low restrik به روی prompt me تنظیم شده ؟ (آیا میبایست علامت گزینه Select action automatically رو در صفحه اول تنظیمات کسپر سکی بردارم ؟ و اصولا هوش کسپرسکی رو در صورت علامت دار بودن select action automatically چطور ارزیابی میکنید؟)نقل قول:
سلام ، بنظر من هیچوقت یا (تاحالا که من ندیدم)، برای یک برنامه که کرک می شود اینگونه صفحه باز نمیشه و بگوید شما قوانین بین المللی را زیرپا گذاشته ایید ، بنظر من کرک باید یک نوع باج گیر بوده باشد ولی فقط این یک حدس هست ، چون از نوشته های شما اولین چیزی که به فکر من رسید بدافزارهای باج گیر هست !نقل قول:
سلام دوست عزیز
چند هفته پیش یه مشکلی برای من پیش اومد که شرحش رو اینجا توضیح دادم
شما فقط جزییات فرعی را تغییر دادید ولی مرکز کنترل کسپرسکی که همان گزینه Select action automatically هست را هیچ تغییری درش اعمال نکردید ، این گزینه وقتی تیک به صورت پیش فرض گذاشته شده برای کاربران مبتدی یا کسانی که ح.صله پاسخ به سوالات کسپر را ندارند ، گذاشته شده ولی برای یک کاربری که میخواهد از سیستم و نوع رفتار برنامه ها و ورودی و خروجی دیتا یا پکت ها باخبر بشه میاد تیک این گزینه را میزنه .نقل قول:
میخواستم بدونم به نظر شما به چه علت کسپرسکی برای ارتباط این برنامه با سرورهاش از من اجازه نگرفت با اینکه تمام تنظیمات شبکه دسته low restrik به روی prompt me تنظیم شده ؟ (آیا میبایست علامت گزینه Select action automatically رو در صفحه اول تنظیمات کسپر سکی بردارم ؟ و اصولا هوش کسپرسکی رو در صورت علامت دار بودن select action automatically چطور ارزیابی میکنید؟)
گرچه اگر تیک این گزینه هم باشد ، کسپرسکی باز میتونه جلو خرابکاری های مهم یک بدافزار را بگیره ولی برداشتن این گزینه یعنی مرکز فرمان دهی کاربر هست نه خوده کسپرسکی.
من میگم اگر میخواهید در فضای اینترنت با کسپرسکی لذت ببرید با تیک این گزینه برداشته بشه ولی عواقبی هم در مورد سوالت پرسیدن داره که برگردن خوده کاربر هست.
با این مخرب هایی که هر روز زاده می شوند و کریپت ( محافظت شده ) می شوند میشه هوش محصولات را دور زد ولی وقتی بعد اجرا کردن یک فایل سوییت از شما سوال بکنه و به صورت دقیق به کاربر بفهماند قصد این فایل چی هست ، خب کاربر هم الوده نمی شه.
نقل قول:
خیلی ممنون واقعا کمک کرد.
ممنوننقل قول:
anti banner غیر فعال هست..راه دیگه ای سراغ دارین..خیلی عجیبه برای خودم هم