دوست عزیزنقل قول:
باقسمت پشتیبانی شرکت در همان سایت یا مستقیم ارتباط بر قرار کنید.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
باقسمت پشتیبانی شرکت در همان سایت یا مستقیم ارتباط بر قرار کنید.
با سلام میخواستم بدونم تلویزیون ال جی مدل 47 lm76100 دارم و اینکه هارد اکسترنال تا چه ظرفیتی ساپورت میکنه
دوست عزیزنقل قول:
معمولا تا یک ترابایت
گارانتی نداره با کدوم شرکت تماس بگیرمنقل قول:
عزيز شما بايد تو بخش انتخاب كشور هردوكشور رو يكسان انتخاب كني تا اكانتت رو بشناسه .چجوري پس خوب گوش كن توي كامپيوتر با يه چيلتر شكن برو تو سايت ال جي اسمارت ورد بعد از بخش انتخاب كشو ر مثلا انگليس رو انتخاب كن بعدش بقيه جاها رو هم پر كن بعدش كه ايميل فعالسازي رو فرستاد برو روش كليك كن تا اكانتت فعال بشه بعدش بيا از داخل تلويزيون بخش كشورها باز انگلستان رو انتخاب كن بعد برو توي ال جي اسمارت ورد (از داخل تلويزيون ) مشخصات اكانتت رو وارد كن حالا ميبيني كه درست ميشه.اگه كارت راه افتاد واسه راه افتادن كار منم يه صلوات بفرست .(در ضمن اين كار روي ال اي دي خودمون كه از مهاباد خريديدم جواب داد.)
سلام آقا من تلویزیون ln575s از بانه خریدم توی کارتونش کنترل جادویی نبود می خواستم ببینم خودش داشته یارو بهم نداد یا باید جدا بخرم
لطفا قیمت کنترل جادوئی بفرمائید
خیلی وقت بود سر نزده بودم اینجا، کسی اطلاع داره آخرین فرمور تلویزیون های LM86000 چه ورژنی هست؟
ممنون
دوستان یه سوال
تا 2700 میخوام ال ای دی بگیرم الان بین الجی و سامسونگ گیر کردم !!!
کدوم رو پیشنهاد میدید ؟؟؟؟
(( 46 اینچ با قابلیت پخش فرمت mkv ))
بخاطر 3D حتما LG بگیر
قابلیت 3 بعدی واسم مهم نیست !!نقل قول:
بیشتر پخش فرمت ها مختلف و امکانات جانبی (( داشتن انواع پورت ورودی و خروجی )) مهم هست !!
بازم میگم LG جون اکثر فرمتها رو پخش میکنهنقل قول:
بین تلویزیون سونی r500 و الجی 6600 کدوم بهتره من کیفیت خوب تصویر و پخش فیلم با زیرنویس فارسی برام اولویت داره
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
سلام دوستان.من تی وی lm86000-ta دارم و الان تو خود تی وی زد ورژن جدید اومده 04.35.02 .حجمش هم زده بود 311 مگ/ولی وقتی به سایت الجی استرالیا رفتم اونجا فقط ورژن 34 رو زده بود!!!
سوال اینکه چرا ورژن تی وی من واسه آبدیت بالاتر داده از سایت؟
2-آیا کسی به ورژن 35 آپ کرده مزایا و معایب رو لطف کنه بگه؟
باعرض سلام وخسته نباشید.
47lm64100 کنترل جادویی داره؟
سلام.
من یه تلویزیون الجی مدل47lb6700خریدم ولی متاسفانه اپ استور الجی باز نمیشه...درصورتی که اینترنت وصله ....پیغامی که میده این سرویس در دسترس نمیباشد دوباره امتحان کنید.
ممنون میشم راهنمایی کنید..
با عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان و اساتید .من تلویزیون ال جی 47lm76100 دارم با اخرین فایل 04.35.02 اپدیت کردم .یه مشکلی که دارم اینه که وقتی تنظیمات زیرنویس رو برای تماشای فیلم درست میکنم بعد از خاموش و روشن کردن تی وی دوباره به حالت اول برمیگرده و دیگه اینکه تو بیشتر فیلم ها قسمت code page که میخوای زبان زیرنویس رو عوض کنی غیر فعاله .ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام.آیا میشه با این تلویزیون ها از ورودی AV چیزی رو فلش ضبط کرد؟مثلا دوربین فیلم برداری وصل کنیم و رو هارد ضبط کنیم؟LM64100
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
دوست عزیزنقل قول:
استفاده از هارد و یا فلش برای کانالهای دیجیتال تلویزیونی قابل استفاده است نه دستگاه دیگر
بخاطز این اطلاعات خوبی که اینجا قرار دادین ممنونم باعث شد تا من بهتر و راحتتر انتخاب کنم
يكي از دوستان كه تلويزيون ال جي مدل 42ln540s داره لطفا كمك كنه
به خاطر دستكاري منو مخفي منوها كمي جابجا شدن
كسي مي تونه منو مخفي را با تمام تنطيماتش برام بزاره \ممنون ميشم
اساتيد محترم كمك كنن
سلام
من تلویزیونمونو آپدیت کردم. توی قسمت برنامه های ویژه فقط سه تا برنامه هست برخلاف اولش که خیلی برنامه بود. علتش چیه؟ به خاطر آپدیته؟ نمی شه اون برنامه هارو برگردوند؟ فکر کنم مدل تلویزیونمون lm66100
دوست عزیزنقل قول:
معمولا با آبدیت یک سری از برنامه ها که ورژن آنها با فریمورتان ساز گاری ندارد حذف می شود و باید دوباره دانلود و نصب گردد تا برنامه مطابق با آن جایگزین شود.
سلام...
دوستان من LA66000 خریدم... نمیدونم چرا به نظرم میرسه تصاویر یکم سریع تر از معمول توش پخش میشه !!! به خصوص وقتی فیلم از روی هارد پخش میکنه به نظر یکم سریع تر از معموله...یه جورایی غیر طبیعیه... آیا تنظیماتی داره که من نمیدونم؟
منم همین مشکل دوستمون رو دارم تصا ویر غالبا بصورت سریع و فست نشون داده میشود حتی مثلا زیر نویسهایی که بصورت رول در ماهواره مخصوصا کانال جم بعلت سرعت زیاد دفرمه میشه برای اصلاح راه حل چیست
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
دوستان شرمنده ... مشکل حل شد ... truemotion رو خاموش کردم مشکلم حل شد...نقل قول:
truemotion خاموش کنی تصویر جاموندگی زیادی پیدا میکنهنقل قول:
سلام.من گوشی سونی z1 و تلویزیون lm64100 دارم.با DLNA به راحتی عکس و فیلم های گوشی را share میکنم.اما چطور میتونم از WiFi screen share استفاده کنم و تصویر گوشی را رو تلویزیون را ببینم؟؟آیا میشه کاری کرد تصویر تلویزیون را رو گوشی دید؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
از دگمه seting موقع پخش فیلم استفاده کرده و از منوی اول ابتدا زیر نویس را روشن و روی عربی قرار دهید زیر نویس اصلاح میشود البته اینکار را هر بار موقع پخش فیلم باید اجرا کنید
کاملا درسته... ولی متاسفانه بین دو تا عیب باید یکی رو انتخاب کرد... یا تصویر با سرعت کمی غیر طبیعی یا جاماندگی تصویر...نقل قول:
درود
من مشکلی دارم با LED LG 42LS57000 وقتی میخوام بازی کنم با کنسول 360 یا ONE موقع هایی که تصویر سریع میشه یا شلوغ میشه تصویر گیر میکنه مشکل چیه؟
لطفا راهنمایی کنید...
ممکنه انطباق تصویر یا همون سرعت تصویر تلویزیون شما کم باشه.کاری هم فکر نکنم بشه بکنیدنقل قول:
ممنون از راهنمایی ولی LED ساخت 2012 که نمیتونه تصویری مناسب برای کنسول تولید سال 2008 داشته باشه واقعا ناامید کننده است...نقل قول:
ببینید سیستم های led متاسفانه این مشکلات را داره.من هنگام خرید تلویزیون از فروشنده پرسیدم گفت هرچی انطباق تصویر بیشتر باشه روان تر هست.ینی همینطوری مشخص نیست.شما یه فیلم اکشن یا جنگی با کیفیت فول اچ دی که شلوغ باشه و همه درحال حرکت کردن باشن بذار ببین بازم گیر میکنه ؟نقل قول:
سلام
من یه تلویزیون LG LED 47LN57000 دارم. می خواستم بدونم راهی نداره زیرنویس فیلم ها رو بدون اینکه به فیلم attach کنم اجرا کنم؟ یعنی مثلا فایل زیرنویس به همراه فیلم در یک فولدر باشن.
زیرنویس فیلم رو با اسم فیلم یکی کنید بذارید تو یه پوشه و بعد پلی کنیدنقل قول:
حتما باید اسم ها یکی باشند
من که اینجوری تماشا میکنم البته نه تو این تلویزیون، تو یه مدل دیگه.
این کار رو کردم زیرنویس رو اجرا میکنه ولی فونت زیرنویس نا مفهومه به صورت فارسی نمایش نمیده با شکل های نا مفهوم نمایش میده! اگه تنظیم خاصی داره؟ چیکار باید بکنم خوب بشه؟نقل قول:
یه سوال دیگه نمیشه زیرنویس با فرمت sub/idx رو اجرا کرد؟
سلام من گوشى موبايلم ايفونه مى خواستم بدونم چطورى تصاوير گوشى رو تلويزيون ببينم مدل تلويزيون lg 6600 است قبلا با اندرويد راحت بدون سيم ميديدم
شما وقتی با wifi گوشی رو به تلویزیون وصل میکردید، از اینترنت استفاده میشد؟ یعنی ترافیک اینترنت رو مصرف میکرد؟نقل قول: