اگه منظور سرویس adsl سرویس من 512 تا 2 مگ هست با حجم دانلود 10 گیگ .نقل قول:
قبلا سرعت دانلود توی ساعت 6 تا11 صبح 60kb بود ولی امروز سرعت حتی 300 هم رسید
Printable View
اگه منظور سرویس adsl سرویس من 512 تا 2 مگ هست با حجم دانلود 10 گیگ .نقل قول:
قبلا سرعت دانلود توی ساعت 6 تا11 صبح 60kb بود ولی امروز سرعت حتی 300 هم رسید
چه عجب نوین هم خودی نشون دادنقل قول:
دوستان برای همه سرعتتون زیاد شده بود یا فقط ایشون خوش شانس بودن؟:31:
نقل قول:
شایعه:sq_11:
نه مال من که امروز فقط 600 مگ دانلود داشت
یعنی سرعت نزدیک 35
افتضاح به تمام معنا!!!!
خوش به حال این دوستمون مال منم که 512 تا 2مگ دارم امروز همون 60 بود ! فکر کنم دارن یه کارایی میکنن ! خدا کنه دوباره برگرده به مون 250 :20:
نقل قول:
والا واسه من که امشب بدترم شده. حالا شما چطور10گیگ گرفتی؟!؟!؟!؟!؟!
شایعه بید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
منظورش این بود که سرویسش 10 گیگ ترافیک داره!
ایشون اسم شروشون 10 گیگ هست :31:نقل قول:
من که به این10گیگ کاری ندارم!!! به اون سرعت300تایی کار دارم:sq_2:نقل قول:
:sq_2::sq_2::sq_2::sq_2:نقل قول:
آره واسه منم جالب بود - هرروز دانلود ساعات رایگان حدودا روی 60 بود ولی فکر کنم امروز یادشون رفته بود سرعت واسم محدود کنن:sq_24:نقل قول:
اخه میدونی چی شد وقتی این پست رو مینوشتم 3 بار اینترنتم موقع ارسال پست قطع شد و 3 بار این اتفاق افتاد بار اخر همینجوری یه چیزی نوشتم که اشتباه بوده مثل اینکه!!!! :31:نقل قول:
خوش بحالت. راستی راز این افزایش سرعت رو کشیدی بیرون، مارو هم بی نصیب نزار:sq_13:نقل قول:
مگه هنوز نوینی؟؟؟نقل قول:
مخابراتم مگه نتش ریخته بهم؟؟؟؟
چند وقت پیش که خیلی خوب بود!!!
:sq_10::sq_10::sq_10::sq_10::sq_10::sq_10::sq_10:
نه بابا مخابرات هر بلایی سرش بیاد دیگه اینجوری نمیشهنقل قول:
یکی از دوستان خیلی محبت کرده بود و ویروسهای بیخانمان خودشو جا کرده بود تو سیستم من ( میخواستم مثلا لینوکسمو تست کنه :31:)
برای همین وین قاط زده بود :31:
تو شهر ما ISP یه نوین هست با مخابرات که مخبراتو میخان کلا جمع کنن بعد ما میمونیمو نوین...:n28:
مگه کجایی شما؟نقل قول:
خیلی دردناکه همچین حسی:n30:
:n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30: :n30::n30::n30::n30::n30:نقل قول:
دوستان تشکر از ابراز همدردی:n02::n28:!
من استان گلستانم شهر گالیکش!!
سلام
چند روز پیش با یک اشباه وحشتناک 7 گیگ حجم باقی موندم رفت به فنا!!! و مجبور شدم دوباره شارژ کنم که میدونید یک ضرر 10هزار تومانی متحمل شدم.....البته اینطوری شد تا دیگه تاریخ شارژ رو یادم نره.....اما کاش شرکت مثل ایرانسل یک روز مونده یا 12 ساعت مونده یک صفحه چیزی-(صفحه پنل شارژ) باز میکرد یا صفحه یادآوری تا اینطوری نقره داغ نشم!!!:n30:
دوستان یک هفته ای هست p30world باز نمی شد
بعد امروز که سایتهای ir باز نمی شد مجبور شدم فری گیت بزنم که سرعتشم بد نبود
باز دوباره خراب شد
مگه برات از چند روز قبل از تموم شدن شارژت sms نمیاد؟نقل قول:
دوست عزیز این مشکل منم هست ولی 1 ماهه.کار خود نوین نته.ولی من دیگه قند شکن و ... تست نکردم ببینم با اونا بالا میاد یا نهنقل قول:
من که دیگه بیخیال دانلود تو بازه ی رایگان شدمم!!:n05:لذت خواب صبح خیلی بشتره که بخای ساعت 6 بلند شی با سرعت 64 دانلود کنی!!:n23:
و کل روزت با ناراحتی و فحش به نوین سر بشه!
میگه سحرخیز باش تا کامروا باشی!!نقل قول:
واقعاً کسایی که حق انتخاب دارن میتونن اسیاتک رو حداقل انتخاب کنن حتی اگه سرعت شبانش هم مثل نوین 60 باشه ولی باز خوبیش اینه رایگانش 1-9 هستش !
سرویس 1024/4096 با ضریب اشتراک 1 به 10 سرعت دانلودش چند کیلوبایت در ثانیه است ؟
واسه گرفتن این سرویس مدرک میخواد یا نه ؟
دوستانی که از این شرکت سرویس گرفتن راضی بودن یا نه ؟ (مخصوصا تو اصفهان)
با تشکر
داداش، این پکیج بازه رایگان نداره.نقل قول:
اگه خطط 4مگ بکشه و به نویز نخوری و استانتون هم پهنای باندارو محدود نکرده باشه، تا400بهت سرعت میده!!!
سلام
دوستان برا تهران با هزینه نهایت 25 تومن،توصیه میکنین بیام این شرکت ؟
از سال 88 فن آوا بودم،تا 3 ماه قبل فوق العاده بودش،ماهی 19300 حجم 5 گیگ،سرعت روزانه 450 کیلوبایت دانلود و در شب هم بین 110 تا 240،تقریبا شبی 3 گیگ رو میزدم !
اما الان گند........روزانه همون سرعت،هزینه سرویس 25 !!! شبانه بین 30 تا 60 !
نظرتون چیه ؟؟
درود.
یک ماه تموم بی اینترنتی کشیدم و حسابی کلنجار رفتم تا مخابرات خط رو رانژه کرد ؛
ولی اولین نفر بودم که بعد دزدی های نوین نت گفتم میرم و الان هم با افتخار میگم که بار و بندیلم رو از این شرکت بستم و خودمو راحت کردم.
:n19:
چه عجب آقا فرشاد شما هم بعد از یه مدت در به دری پیدا شدی :n02:نقل قول:
منم وقتی این نوین رو جمع کردم یه مدت الاف بودم که چی بخرم که منم مخابرات گرفتم:n02:
مخلصیم و لطف داری حسین :دینقل قول:
حقیقتا منم راحت شدم دیگه از شر این نوین نت. 8 ماه اینجا بودم ، اما این اواخر بدجور سیر نزولی گرفتند و باید تخلیه کرد دیگه تا آدم بشند :n06:
سلام خدمت آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گل!
خوش به حالتون شما رفتید ولی من همچنان درگیرم با این نوین نت!!!!!!!!!!
دارم میسوزم و میسازم!
امروز که اومدم تمدید کنم دیدم تو سایت تو قسمت تمدید سرویس زده سرویس شما در حال حاضر ارائه نمی شود!!!!!!!!!
بعد از کلی زنگ زدن و این حرفا گفتن تو مرکز مخابراتتون فعلا این سرویس ارائه نمیشه سرویستو عوض کن!
منم به ناچار 128 تا 512 گرفتم!سرعت افتضاحههههههههههههههههههه هه!
اینم از شانس ما!به قولی گل بود به سبزه نیز آراسته شد!
خوشم میاد مثل خودم بیانیه صادر نمیکنی:n02:نقل قول:
تهران خوب یه ISP دیگه میگرفتی!!!!!!!!!:n06:نقل قول:
قصد این کارو دارمنقل قول:
ولی کجا؟؟؟همه جا همین طوریه!
دارم میگردم یه جا باحال پیدا کنم که دیگه این طوری نشه!!!!!!!!!!
شما جایی سراغ نداری؟
اگه تبریز بودی میگفتم چی بگیری که حال کنینقل قول:
ولی تهران رو نمیدونم
البته من که هر چی تست از تهران دیدم کیفیتش پایینه چون تعداد یوزر های زیاد باعث شده که شرکتها کمیت رو به کیفیت ترجیح بدن:n06:
میبینی تو رو خدا!!!از اینترنتم شانس نیاوردیم!نقل قول:
ما که سر این اینترنت پیر شدیم رفت!!!!!
در ضمن فدای همه همشهریاااااا:n19:
خوبه حالا اولین ماهته که داری از 128 استفاده میکنی.من فقط 1 ماه تونستم 512 بگیرم بعدش دیگه تعطیل.هنوزم که هنوزه بعد 6 ماه غیر 128 دیگه سرویس دیگه ایی توی شهر ما نیست.اینو بیخیال.نقل قول:
واسه مشکل باز نشدن پی سی ورلد بعد از 100 بار زنگ زدن واسه شرکت و نوشتن شکایت توی سایتش و ... که هر دفعه میگفتن مشکل از ما نیستو مشکل از خود P30 هست و ....تا اینکه دفعه آخر توی شکایتم نوشتم اگه درست نکنین دیگه تمدید نمیکنم و میرم به همه کسایی که توی شهرمون از نوین نت استفاده میکنن میگم که شما آدمو میپیچونین و مشکل آدم رو حل نمیکنین تازه سرعتتون هم که افتضاحه و غیر از 128 دیگه سرویس دیگه ایی ندارین و کلی چرت و پرت دیگه
تا اینکه خدا رو شکر الان یه هفته هست که بدون مشکل دارم از P30WORLD استفاده میکنم:n20:
اگه میدونستم اینجوری درست میشه همون یک ماه پیش اینکارو میکردم:n09: