در دولت قبلی مشایی بود که براشو تمدید کردنقل قول:
حداقل انتظاری که از این دولت داشتم این بود که همون اول این مصوبه غیرقانونی رو لغو کنند ولی از این ها هم بعید میدونم ابی گرم بشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
در دولت قبلی مشایی بود که براشو تمدید کردنقل قول:
حداقل انتظاری که از این دولت داشتم این بود که همون اول این مصوبه غیرقانونی رو لغو کنند ولی از این ها هم بعید میدونم ابی گرم بشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم امیدم به گرم شدن اب در حد معجزه استنقل قول:
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
سيم کارت ديتا خريدم با سرعت 512 با 6 ماه اينترنت حسابي رفت تو پاچم
گوگل رو به زور باز ميکنه
نرم افزار هاي تست سرعت که اصلا تست سرعت انجام نميدن که ببينيم سرعت چنده
تا حالا هيچ جاي اهواز که نتونستم در حد صفحه باز کردن ازش استفاده کنم حتي جاهايي که آنتن پر هست.
100 تومن پول دادم حرومشون
100تومن!!! آخ آخ آخ.... :n04:نقل قول:
شما یه کاری کن حتما برو به این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دست رایتل شکایت کن به پولت برسی ,یکی دو ماه طول میکشه ولی وزارت پیگیری می کنه تا اپراتور رضایتتو جلب کنه
سلام
من یه سیمکارت از نمایشگاه خریدم هنوز سندشو نزدم...
سرعت دانلودش 3 کیلو بایتا البته اعتباری هدیش ک بسته نداره
اگر بسته 128 بخرم سرعتش بهتر میشه؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
128 رایتل.بعد از 11 ماه استفاده همچنان بدون افت سرعت.(مبحث قیمت بماند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه افت سرعت تو تهران و مناطق جنوب کشور خیلی زیاده !!نقل قول:
والا من هم تو تبریز افت سرعت تا حالا نداشتم و با همون ۱ دونه آنتن که میگیره سرعت ۳۲ رو میگیرم
شما بسته دارید؟نقل قول:
سلام
دیر باز شدن گوگل یا اصلا باز نشدن اون منحصر به رایتل نیس واین بر می گرده به صفحه encrypt شده لعنتی . بعضی از اوقات مجبور میشم با bing :n21: سرچامو انجام بدم
من توی چندتا شهر توی شمال در حال رفت وآمدم افت سرعت به اون معنا ندارم ولی توی وصل شدنم اذیت میکنه و گاهی هم اصلا دیتا نمیده ولی با یک بار قطع و وصل درست میشه
سرعت 128 اون با مودم 3g خیلی بده اما همون موقع من سیمکارتم رو داخل موبایلم میگذاشتم و از HSPA استفاده میکردم سرعتش نرمال میشد الانم 512 دارم سرعتش تا 60 فول میشه که در حد انتظاره(با مودم)
در کل برا کسی که مدام در حال انتقاله و نیاز به اینترنت داره شبیه به آش خالست
اما در مورد همراه اول و ایرانسلم زیاد دلتون خوش نباشه به قول اون داداشمون آخرش 128 میدن
راستی رفقایی که توی قم اند سرعت توی قم چطوره؟ بویژه منطقه نیروگاه(توحید سابق)
با بسته سرعتش بیشتر از بدون بستست؟نقل قول:
دکلش 100 متری خونمونه....
نه من بدون بسته همیشه استفاده میکنم بسته ها خیلی قیمتشون زیاده برای همین اصلا و ابدا به صرفه نیستنقل قول:
به خصوص برای سیم کارتهای دیتا
سرعت پیش فرض 128 هست چه با بسته چه بدون بسته
شما 50 مگ ترافیک هدیه داری
بدون بسته استفاده می کنی هزینت بالا نمیره؟
من الان صفحه ک باز نمیکنه هیچ سرعت دانلودش 3 کیلو بایتهنقل قول:
اینجوری استفاده کنم بهتر از اینه که به این مفت خور ها پول بدم !!نقل قول:
البته من اکثرا ایرانسل استفاده میکنم ولی برای بعضی مواقع که نیاز دارم از رایتل استفاده میکنم (یه شارژ 2 تومنی برای من چندین روز کافیه):n02:
آغاز ارایه موبایل نسل سوم از اول شهریور توسط ارتباطات سیارمحتوای مخفی: .khabaronline.ir
بابا این سرعت فابریک خودش خیلی ضعیفه
اعصابم رو بهم ریخته
با سرات پنج کیلو بر ثانیه هم دانلود نمیکنه
حتی یه مرور ساده هم باهاش مشکل دارم
چه فایده از رایتل و نسل سومش
اه
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
مال منم اینجوریه.....نقل قول:
فک کنم باید بسته بخریم
برا من دیروز فعال شد 500 مگابایت مجانی اینترنت داره !!
این قضیه سیم کارت رایگان هنوز هست؟
چون من از نمایندگی خریدم .
بالای گوشیم علامت H هست بعضی وقتا میشه 3g اما بیشتر h هست این نرماله ؟؟
سرعتش که خوبه واقعا ایراسل کلافم کرده بود .
انتن رایتل هم تقریبا تو حیاط پشتی خونمونه :D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
بله قضیه سیم رایگان هستش هنوز....نقل قول:
نوشته دو روز کاری طول میکشه اس ام اسش بیاد....
چرا سرعت من همش 3 کیلو بایته البته بسته ندارم
برا شما سيم کارت هديه اومده؟نقل قول:
من بيش از دو هفته است سيم کارت رو دارم استفاده ميکنم هنوز پيامکش نيومده
بله....من همون روز ک فعال کردم فردا ظهرش اس ام اسش اومد....نقل قول:
دو روزه هم اومد در خونه.....
دانشگاه یدونه اعتباری کادو دادن بهم با بسته 1 مگ 2 گیگ به صورت هدیه روش فردا فعالش میکنم ببینم سرعتش چطوره
شهرایی که هنوز صنعتی نشدن باید ازاد بخرن و سیم کارت هدیه ندارندنقل قول:
من خریدم 30 تومان سیم هدیه هم نداره
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
منظورشون از صنعتی همون عرضه و پوشش تجاریه...نقل قول:
منظور از فعال سازي چيه کار خاصي انجام داديد؟نقل قول:
اهواز که پوشش داره پس بايد سيم کارت هديه بدن نه؟نقل قول:
ایرانسلی که بهترین هست!
ارزش یک ریال هزینه رو نداره...
مزخرف اصلاً پهنای باند نداره.
دوستان تعداد بسیار زیادی بن تخفیف 50 درصدی خرید سیم کارت دائمی رایتل موجود هست
دوستان اگر میخواهد بفرمایید خدمت اشون بدم
در ضمن سوالی در مورد رایتل داشتید چه فنی و چه خدماتی در خدمت اتون هستم
همونشم باز گرونه... در کشورهای دیگه اصلاً اپراتور پول سیم کارت از شما نمی گیره! بلکه سیم کارت رایگان هست و قیمت خدمات هم معقول نه مثل رایتل یه بسته اینترنت 1288کیلوبیت رو بفروشه 13500تومان!!!نقل قول:
دوستان فعالسازی سیمکارت هزینه؟
به من یدونه هدیه دادن (از طرف دانشگاه) تو راهنماش نوشته ثبت نام بدون هزینست....رفتم برای فعالسازی یارو گفت 4 تومن میشه بعد کاغذ رو نشون دادم مجانی برام زد:D
دوست من فعال سازي در امور مشتركين مستلزم هزينه هست از ٢ هزار تومان ميگيرند تا ٦،٧ هزار تومان اما در شعب نمايندگي رايتل به صورت رايگان انجام ميشهنقل قول:
١-ساختمان مركزي رايتل: خيابان ولي عصر ، بالاتر از نيايش ، كوچه ارمغان غربي نبش مهرداد
٢-هايپرمي - اكباتان
٣-نواب مترو نواب
Sent from iPhone using Tapatalk
دوست من كاري به كشور هاي ديگر نداريم وقتي هيچ چيز ما با كشور هاي ديگر قابل قياس نيست!نقل قول:
قعلا كه از نظر كيفيت خدمات همچون اينترنت رايتل از دو اپراتور ديگر ارزان تر هست چه از نظر تعرفه ازاد و چه از نظر بسته (كه نسبت ماه گذشته تعديل قيمت داشته و اين اولين بار هست در كشور ما نرخ خدمات ارزان ميشود نه گران)
ممنون میشم جواب من رو در خصوصی بدیدنقل قول:
منظورتون ادرس هاي نمايندگي هاي رايتل هست كه در خصوصي خدمت اتون بدم؟! در پست قبلي عنوان كردم كه دوست مننقل قول:
چرا دروغ میگی عزیز من؟! کجای خدمات رایتل نسبت به 2اپراتور دیگه ارزون تر هست! ایرانسل داره بسته2گیگ اینترنت 1ماهه رو میفروشه 10000تومان ولی رایتل داره بسته 128کیلو رو با 1.5گیگ حجم میفروشه 13500تومان! این ارزان تره؟!نقل قول:
اگر خواستی نرخ پیامک و مکالمه هم بزارم برات که ببینی 2اپراتور دیگه ارزان تر هست یا رایتل...
یه سوال تو خصوصی ازتون پرسیدم...منظورم اون بودنقل قول:
اها اوكي چشم دوست من بياد حتما جواب ميدمنقل قول:
در خدمتم
عزيزم رايتل در تعرفه ازاد كيلوبايتي ٠.٥ ريال است در حالي كه ايرانسل و همراه اول در حالت عادي ١ تا ٢ ريال استنقل قول:
در ماه گذشته كه تعرفه هاي ٢٥٦ و ٥١٢ بود بسته ١ گيگابايتي با سرعت ١٢٨ با قيمت ١٢٥٠٠ بود كه الان با ١.٥ گيك شده همان ١٢٥٠٠
شما تبعا وقتي سرعت بالاتري داشته باشيد بالطبع ترافيك بيشتري مصرف خواهيد كرد ايرانسل داره ٢ گيگ به شما بسته ماهانه ايي ميده در حالي كه پينگ بالايي داريد هميشه به اينترنت متصل نيستيد و سرعت به مراتب پايين تري خواهيد داشت واقعا اين مورد قابل لمس نيست براي شما دوست من؟
والا كي ايرانسل قبل اينكه رايتل بيار بسته هاي بالا ٢٠٠ ٥٠٠ مگابايتي داشت!
دوست من نمیدونم این جدول رو از کجا اوردید! نمونه گذاشتن این جدول عنوانی هست به نام : فرافکنی!نقل قول:
نمیدونم خبر دارید همراه اول نرخ مکالمه اش گرون تر شده یا خیر! از تعرفه های رایتل خبر دارید یا خیر؟!
بهتون پیشنهاد میکنم یک سر به سایت همراه اول ایرانسل و رایتل بزنید یک بار دیگر و از تعرفه های جدید این سه اپراتور مطلع شوید
برای اطلاع شما عنوان کنم که نرخ پیامک رایتل برون شبکه 220 ریال انگلیسی و 89 ریال فارسی هست حال نمیدونم اعداد فوق رو کی براتون جدول کرده! (از نظر نرخ پیامک اعتباری و دائمی رایتل با هم هیچ فرقی ندارند در صورتی که در همراه اول کلی فرق دارند)
نرخ مکالمه همراه اول دائمی به همراه اول و همین طور تلفن ثابت دقیقه ایی 570 ریال هست ( توجه کنید دقیقه ایی) در صورت ایی که برای رایتل درون شبکه 555 ریال میباشد
نرخ مکالمه همراه اول دائمی به به برون شبکه دقیقه ایی 625 ریال هست ( توجه کنید دقیقه ایی) در صورت ایی که برای رایتل برون شبکه 625 ریال میباشد ( برون شبکه همراه اول و رایتل عین هم هست با این فرق که همراه اول دقیقه ایی حساب میکنه ولی رایتل ثانیه ایی که این باز هم به نفع مشترکین رایتل است)
در مورد نرخ مکالمه و پایمک همراه اول اعتباری هم حرفی نمیزنم که همگان میدونند چقدر هزینه اش بالاست!
از نظر تعرفه اینترنت هم خدمت اتون باز میگم رایتل از هم ایرانسل و هم همراه اول ارزان تر هست . باید توجه داشته باشید که همراه اول اعتباری کیلوبایتی 4 ریال هست در صورتی که رایتل اعتباری کیلوبایتی نیم ریال حال جدا از بخث سرعتی که رایتل حدود 25 برابر سرعت اش از همراه اول بالاتر هست