سلام، در مورد نرم افزار math type سؤال داشتم.می خواستم بدونم وقتی که فرمولی را در این نرم افزار نوشتیم و مکان آن در ورد در انتهای خط قرار گرفته چه کار کنیم کهمتن نوشته به هم نخورد.:n37::n37: کجا و چگونه باید بپرسم
Printable View
سلام، در مورد نرم افزار math type سؤال داشتم.می خواستم بدونم وقتی که فرمولی را در این نرم افزار نوشتیم و مکان آن در ورد در انتهای خط قرار گرفته چه کار کنیم کهمتن نوشته به هم نخورد.:n37::n37: کجا و چگونه باید بپرسم
نقل قول:سلام لب تاب من سونی مدلVPCEB47MG بامشخصات زیر است: windows7 professinal pack1باprocessor intel r core tm i5 cpu m400@2.67hzوram 4gbباsystem 64 bite هرجا چندجابردم نتونستن بعلت نداشتن CD درایورهای مشکل نصب بلوتوثرا حل کنند مشکل من نداشتن درایورهای بلوتوث وعدم ارتباط از این طریقه وازطریق اپدیت لب تاب هم ارورکد28 وعدم نصب درایور بلوتوپ پریفرال رو میده من مبتدی هستم ممنون میشم مشکل منو حل کنید.باتشکر اززحمات شما:n13:
سلااام سوال من در مورد فوتوشاپ و پوستر هستش لطفا راهنمایی کنید کجا مطرحش کنم
سلامنقل قول:
به انجمن های تخصصی P30world خوش آمدید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من الان چند وقته که بعد از روشن کردن سیستمم با این پیغام روبرو میشم. خواهش میکنم اگه بلدین کمک کنین. ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من 2 line for viber نصب کردم اما فعال نیست دلیلش چی میتونه باشه؟[
سلام.من 2 line for viber نصب کردم با بلواستک اما فعال نیست دلیلش چی میتونه باشه؟[
با سلام من سوالات مربوظ به شبکه از کدوک قسمت باید بپرسم با تشکر
- - - Updated - - -
با سلام من سوالات مربوظ به شبکه از کدوک قسمت باید بپرسم با تشکر
سلام دوستان من سوالات مربوط به شبکه از کدوم قسمت باید بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام . می خواستم بدونم چجوری اسم تاپیک رو عوض کنم ؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام .نقل قول:
ويرايش عنوان تاپيك خارج از اختيارات شما هست . بايد با ناظر يا مدير همون انجمن مكاتبه كنيد اگر ضروري هست .
نقل قول:
میخوام واسه تاپیکم در بازارچه اسمشو عوض کنم ؟ با کدوم مدیر یا ناظمی باید صحبت کنم ؟
مدیریت بخش بازارچهنقل قول:
سلام. بهترین اموزشگاهای تعمیرات موبایل کدومه؟ ترجیحا تهران. کدوم قسمت باید بپرسم؟
سلام
میتونید راهنماییم کنید در مورد گوشی سوال داشته باشم کجا باید بپرسم؟
سلام من تازه عضو شدم اصلا یاد ندارم کار کنم
اصلا نمیدونم اینجا کجاس؟؟؟
میشه اطلاعات بهم بدین لطفا؟؟؟
سوالات اکسل را کجا مطرح کنم
سوالات اکسل را کجا مطرح کنم
سلام دوستانقصد خرید یک تلویوزیون را دارم قرار هست تلوزیون رو از بانه و بدون گارانتی بخرماولویت هاصفحه بزرگکیفیت تصویردوام و کیفیت تلویوزیونتا حالا به این سه مدل زیر رسیده امLG 42UB700-4kقیمت: یک میلیون و هشت صد و هفتادصفحه آن چهل و دو اینچ است ولی کیفیت صفحه آن 4kتلوزیون اسمارت است و سه بعدی (البته برای من اسمارت بودن و سه بعدی بودن کاربردی نیست ولی شنیده ام تلویزیون های اسمارت و مخصوصا سه بعدی کیفیت بهتری دارند و نیز اینکه قدرت سخت افزاری بالاتری دارد تلوزیون برای مثال رفرش ریت این تلوزیون خیلی بالاتر از تلوزیون های عادی مشابه است)LG 47LY340Cقیمت یک میلیون و هفتصدصفحه بزرگتر 47 اینچی دارد و کیفیت آن فول اچ دی استsony R470Bصفحه کوچکتری نسبت به دو مورد دیگر دارد و تنها 40 اینچ است و کیفیت آن نیز فول اچ دی استتصویر آن را از نزدیک دیده ام واقعا کیفیت و کنتراس ایده آلی داشت و نیز اینکه ظاهرا کیفیت تلویزیون های سونی مخصوصا آنهایی که منتاژ ایران نیست مناسب تر از تلوزیون های الجی استحالا با توجه به موارد بالااگر شما جای من بودید کدام یک را انتخاب می کردید؟؟؟؟؟
سلام فتاتون من تازه واردم
من دسترسی به هیچ انجمنی ندارم. لطفا کمکم کنید
:n28:
به مدیر کل پ.خ بزنید.نقل قول:
Meisam
سلامنقل قول:
به انجمن P30world خوش اومدین. :n16:
میتونید سوالتون رو در زیرمجموعه ی " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " مطرح کنید. :)
با تشکر مهران...
سؤال من راجع به چگونی تنظیم هید ر است. ازکی بپرسم .مشکل من صفحه فرد است که نمیدانی چگونه باید برای هرفصل یک هیدر بنویسم
Salmdsa bvcfgcbngvنقل قول:
سلام از سایتی میخوام فیلم دان کنم بعد از کلیک دان..ٔ. منییجر pm میده سرور اجازه دان به شما نمیده راه حل چیه?؟؟؟؟؟؟?؟؟؟؟؟؟?؟؟؟؟
سلام منظور از منیجر دانلود منیجیر است؟ می تونید در این تاپیک:نقل قول:
یا در این تایپک:
اگر البته منظورون اینترنت دانلود منیجیر هست سوالتونو بپرسی اما برای جوابگرفتن بهتره که سوال رو کامل با عکس از ارور و یا نوشتن کامل متن ارور بپرسید
- - - Updated - - -
سلام منظور از منیجر دانلود منیجیر است؟ می تونید در این تاپیک:نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=202495&page=369
یا در این تایپک:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=94897
اگر البته منظورون اینترنت دانلود منیجیر هست سوالتونو بپرسی اما برای جوابگرفتن بهتره که سوال رو کامل با عکس از ارور و یا نوشتن کامل متن ارور بپرسید
سلام.
من درباره dev c++ سوال دارم کجا باید مطرح کنم؟
ممنون
سلامنقل قول:
به انجمن های تخصصی P30world خوش آمدید.
مدیر کل کیه خوب چه جوری
سلام بله من تازه ثبت نام کردم ونمیدونم چطوری بایدسوالاتموبپرسم نمیتونم منوی فایرفکسموانگلیس ومثل سابقش کنم چطورمشکلموحل کنم؟
سلامنقل قول:
به انجمن های تخصصی P30world خوش آمدید.
سوال خود را در انجمن زیر بپرسید.
ممنون دوست عزیز عالی بود موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان این سوالمو ازکجا بپرسم
اتصال موبایل به اینترنت از طریق ADSL کامپیوتر با بلوتوث یا کابل
من یه سوالی در مورد نحوه پست زدن در بازارچه دارم
نمیدونم کجا باد بپرسم
- - - Updated - - -
من یه سوالی در مورد نحوه پست زدن در بازارچه دارم
نمیدونم کجا باد بپرسم