Gabana عزيز ميشه لطف كني مدل هاي Core2 كه اومده ايران هم بگي و اينكه تو پايتخت ميشه گير اورد ؟؟ و اينكه core2 Extreme هم الان موجود هست ؟؟
يا حق !!
Printable View
Gabana عزيز ميشه لطف كني مدل هاي Core2 كه اومده ايران هم بگي و اينكه تو پايتخت ميشه گير اورد ؟؟ و اينكه core2 Extreme هم الان موجود هست ؟؟
يا حق !!
سلام
وا.. من دو سه مدلش رو شنيدم . يكيش E6300 هست با قيمت 260 - 270 تومن .
خيلي گرونه . بايد صبر كرد .
در ضمن پايتخت خيلي از بازار كامپيوتر عقبه ( به نظر من البته )
قيمت هاش هم خيلي نسبت به مركز كامپيوتر ايران و بازار رضا تفاوت داره .
البته اين پردازنده هاي جديد اينتل يه مادر برد هاي خاصي هم دارند كه بايد با چيپ ست 965 باشه كه الان خيلي كم هست ولي با 975 هم اجرا ميشن واحتياج به يه پلاگين مخصوص واسه آپديت بايوس دارن .تا اونجايي هم كه من شنيدم واقعا عالي هستن
lopez جان مومن خدا بعضی وقت ها گل میگی اینو تایید میشه دوستان...نقل قول:
نوشته شده توسط lopez
نقل قول:
نوشته شده توسط leo
از امروز سايت رايان صبا سه مدل زير را گذاشته البته من از 4-5 روز پيش با خبر شدم كه وارد شده و تازه رايان صبا داره مي فروشه و اونم مطابق معمول گرونتر.نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
مدل E6400 را كه 305 هزار تومان داره مي فروشه الان توي بازار 295 هزار تومان هست. ( به نظرم فوق العاده هست )کد:265000 تومان
INTEL - P4 - FULL - LGA - Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 1.86GHz (BOX 1066 - 2MB Cache - E6300)
305000 تومان
INTEL - P4 - FULL - LGA - Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.13GHz (BOX 1066 - 2MB Cache - E6400)
395000 تومان
INTEL - P4 - FULL - LGA - Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.40GHz (BOX 1066 - 4MB Cache - E6600)
راستي مهران جان خوشحالم كه دوباره برگشتي :happy:
سلام
من میخوام سیستمم رو آپ گرید کنم
رم رو 1 گیگ کنم و گرافیک رو 256
چنتا سوال دارم
1)رم Ddr1&ddr2&ddr3&ddr4 چه فرقی با هم دارند؟
2)من از کجا بفهمم رمهایی که الان دارم Ddr1 یا Ddr2 هستند؟
3)اگه من رم Ddr1 داشته باشم عیبی داره برم Ddr2 بهش اضاف کنم؟
4)چه جور بفهمم کینگ استون اصله یا تقلبی ؟قیمتاشون چقدر فرق داره؟ علامت دیگه ای هم دارن؟
5)از کارت گرافیک های 256 مدل جی فورس کدوم برای بازی بهتره؟ لطفا اگه می تونین لیست قیمت انواع کارت گرافیک های جی فورس 256 رو برام بذارین
6)کارت گرافیک 128 جی فورس 5200 دست دوم چند از من می خرن؟ پیش 1 مغازه رفتم گفت 20 هزار تومان خوبه؟
omidshsh عزيز مي توني براي چك كردن اصل بودن رم كينگ استون به لينك زير سر بزني :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد كارت گرافيك 256 براي بازي نسبت به پولت بايد كارت را انتخاب كني . به نظر من يك سري به سايت زير بزن مي توني قيمت همه نوع سخت افزاري رو پيدا كني :
من مي خوام يه سيستم جمع كنم واسه 3D Studio Max.بايد هم سرعت بالايي داشته باشه هم زمان Render كردن و خيلي خيلي كم كنه . حدود 2 ميليون هم پول دارم.ميشه مشخصاتي به من بدهيد؟
من بعضي قطعات رو ميگم دوستان بيشتر راهنماييت ميكنن.نقل قول:
نوشته شده توسط Game maker
با اين پولي كه داري به نظر من بهتره که این چند قطعه را انتخاب بکنی :
CPU Core 2 duo 2.40GHZ همون مدل E6600 هست که قیمتش 395 هزار تومان هست
mainboard GA-965P-DQ6 که حدود 240 هزار تومان هست.
VGA XFX-PCI-Express - GeForce 7950 GX2 M570 که قیمتش حدود 700 هزار تومان هست
هارد هم فکر کنم که MAXTOR-SATA 2 - 320 GB + 16mb buffer برات خوب و کافی باشه
پاور هم thermaltake یا Acbel رو زیاد تعریف می کنن.
راستی از لینک زیر می تونی مشخصات این مادربرد را ببینی :
ببینم نظر بقیه راجع به این چند قطعه که من گفتم چیه ؟!؟!؟!
در مورد بقیه قطعات منتظر نظر دوستان باش.
رضا جان مومن خدا احسنت گل گفتي رفيق جان ديگه فقط اين سيستم رو كه رضا گفت بگير ولا غير اونجام گفتم تا مهرماه صبر كن قيمت مياد پايين بهتر ميتوني بگيري...نقل قول:
نوشته شده توسط Reza_S
راستي ميشه دو تا Geforce 7950 رو به صورت SLi بست؟ سرعتش دوبرابر ميشه؟
راستي ميشه دو تا geforce 7950 رو به صورت SLi بست؟
ميشه دوتا رو به صورت sli بست و مسلما بهتر ميشه ولي دو برابر نميشه.
(البته نمي دونم اين مادربردي كه گفتم SLI رو ساپورت ميكنه يا نه.شك دارم كه ساپورت كنه )
براي مشاهده مشخصات كارت گرافيك XFX GeForce 7950 GX2 M570 1GB DDR3 به لينك زير سر بزن :
براي مشاهده مادربرد هاي سازگار با اين كارت گرافيك به لينك زير سر بزن. ( نا گفته نمونه كه اون مادربردي كه گفتم هم با اين كارت گرافيك سازگار است )
راستي اگه بخواي SLI ببندي كه يك ميليون و 400 بايد پول كارت گرافيك بدي و چيزي براي بقيه قطعات نمي مون. مطمئن باش همين كارت به صورت تكي كارت رو راه ميندازه. ( مگه مي خواي آپولو هوا كني كه اينم برات كمه ؟!؟ )
سلام آقای game maker
من فکر می کنم که برای رندر کردن چیزی که خیلی خیلی مهم اول از همه کش هستش بعد هم 64 بیتی بودن (اگه استفاده کنی)به خاطر همین من فکر می کنم که اینتل به خاطر اینکه کش بالاتری داره بهتره (البته من خودم اهل amd یم) آقا رضا سیستم خوبی معرفی کرد
ببخشید توی کار اساتید دخالت کردم
ممنون
سلام
این مدل مادر بورد:
P5W DH Deluxe
ایران اومده؟ اگه اومده قیمت تو چه حدودیه
برا cre duo مادر بورد بهتر از این سراغ دارید؟
تو ايران نمي دونم اومده يا نه ولي تو اينكه بهترين برد براينقل قول:
نوشته شده توسط alirafaat
core 2 هاست شك نكن
CPU INTEL - P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.4 GHz (BOX 800 - 4MB Cache - 945) جنده؟
لطفا حداقل و حداكثر بدهيد . اگه ميشه بهترين مادربوردي كه اودو support كنه هم معرقي كنيد.
CPU= INTEL - P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.4 GHz (BOX 800 - 4MB Cache - 945
VGA = XFX-PCI-Express - GeForce 7950 GX2 M570 (1GB DDR3 - TV OUT + DVI - 512 bit
H.D.D = MAXTOR-SATA 2 - 250 GB + 16mb buffer - 3.0GB/s (----------Model : 6V250F0
Main Board = MSI - 975X Platinum (Intel 975X chipset-LGA775-Dual Channel DDR2-PCI Express-SOUND+Dual Gigabit LAN+SATA+1394)
(Ram = 2* OCZ-DDRII - Dual Channel 2GB PC533-(2x1GB
Case = GREEN - BEST MODEL (FAN-Silver
Power = GREEN - GP780B-EPS (780W
DvDWriter Sony
بدون مانيتور و با موس و كيبرد و مخلفات ديگر معمولي چقدر ميشه ؟
ميخواستم ببينم VGA,CPU,... به مادربردم ميخوره يا نه؟
عاليه مومن خدا سيستم توپيه...مبارك باشه...اما مومن اين مادربوردت گيگا بود خيلي خوب ميشد...نقل قول:
با اجازه بقيه دوستان و همكاران اين انجمن .نقل قول:
بله اين قطعات به مادربردت مي خوره . ولي جاي تعجبه كه يك همچين سيستمي با اين قيمت داري جمع مي كني و CPU رو بجاي Core 2 duo مي خواي Dual core بگيري :blink: :blink: . من خودم مي خواستم همين CPU D945 رو كه گفتين بگيرم ( البته به زودي) ولي وقتي Core 2 duo وارد بازار شده ديگه اصلا با CPU D945 كاري ندارم :evil: . چون هم قدرت Core 2 duo بيشتره و هم دماي كمتري ايجاد مي كنه و وات كمتري نياز داره و كاراييش خيلي بيشتره :ohno: :tongue: . ( اصلا شك نكن )
الان دور دور Core 2 duo هست چون به زودي Dual core هم از رده خارج ميشه همونطور كه مدل هاي D950 , D840 , D805 ديگه مرخص شدن.
فقط خودت به آدرس زير برو و مقايسه انواع CPU ها رو نگاه كن بعد خودت مي فهمي كدوم بهتره ( 15- 20 تا مقايسه هست همشون رو ببين بعد انتخاب كن ) :
( من خودم 1 ماه كه دارم سر اين كه CPU براي سيستم جديدم چي بگيرم كل اينترنت رو زير و رو مي كنم.)
راستي اون CPU D945 رو هم كه قيمت خواستي حدود 210 هزار تومان هست.
من توي مجله بازي نما يك مدل كيبورد گرد ديدم ميخوام بدونم كي قيمت دقيق اونها رو ميدونه؟
با سلام دوستان.
من براي خريد سي پي يو تا 100 در نظر دارم حالا با يه كمي بالا پاين(مثلا اگه 105 يا 110 هم سراغ داشتيد معرفي كنيد) اين چند مدل رو انتخاب كردم لطف كنيد بگيد كدوم بهتره و اينكه چنتا مادر بورد خوب براش تا 110 اينم يه كم بالا پايين فرق نداره معرفي كنيد اگه ارزونتر و به درد بخور بود اونم بگيد.ويه گرافيك تا 55 تومن. ممنون ميشم.اگرم به نظرتون بايد صبر كنم بگيد كه الكي پول ندم.
INTEL - P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 2.6 GHz (BOX 533 - 2MB Cache - 805)
INTEL - P4 - FULL - LGA - 3.0 (Hyper Threading Technology - BOX 800 - 1MB Cache - 531)
AMD - ATHLON 64 Bit 3000+ (HyperTransport technology-Socket 939-512KB Cache)
AMD - AM2 - ATHLON 64 Bit 3200+ (512KB Cache)
بابا تو كه وضعت خوبه يه E6300 بگير خودتو خلاص كن چون از Pentium D كه سهلهنقل قول:
از Extreme Edition 965 هم سرعتش بالاتره قيمتش هم ظاهرا 240 تومنه
رم رو هم DDr II 667 بگير ( يا 800)
در ضمن D 945فن آوري Virtualization نداره اگه برات مهمه.
بهترين سيستمي(Cpu , HDD, Ram , Mainboard ) براي كارهاي انيميشن سازي در بازار وجود دارد چيه ؟ (فقط Main board بايد كارت گرافيكي GeForce 7950 رو هم support كنه).اگه ممكنه قيمتش رو هم بنويسيد.
بين اين CPU ها که گفتی و توی این رنج قیمت اولی (D805) از بقيه بهتره. در مورد بقيه قطعات توي اين رنج دوستان بهتر مي دونن.نقل قول:
نوشته شده توسط mtaboy
--------------------------------------------------------------------------------
اكسه ديگه اي جواب مارو نميده؟نقل قول:
سلام دوستان.
من براي خريد سي پي يو تا 100 در نظر دارم حالا با يه كمي بالا پاين(مثلا اگه 105 يا 110 هم سراغ داشتيد معرفي كنيد) اين چند مدل رو انتخاب كردم لطف كنيد بگيد كدوم بهتره و اينكه چنتا مادر بورد خوب براش تا 110 اينم يه كم بالا پايين فرق نداره معرفي كنيد اگه ارزونتر و به درد بخور بود اونم بگيد.ويه گرافيك تا 55 تومن. ممنون ميشم.اگرم به نظرتون بايد صبر كنم بگيد كه الكي پول ندم.
INTEL - P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 2.6 GHz (BOX 533 - 2MB Cache - 805)
INTEL - P4 - FULL - LGA - 3.0 (Hyper Threading Technology - BOX 800 - 1MB Cache - 531)
AMD - ATHLON 64 Bit 3000+ (HyperTransport technology-Socket 939-512KB Cache)
AMD - AM2 - ATHLON 64 Bit 3200+ (512KB Cache
بين اينها كه نوشتي D 805 خوب از همه بهتره و مسلمه كه هر چي صبر
كني اينتل ها قيمتشون پايين تر مياد. Athlon 3800 فكر كنم حدود 110 تومنه
كه تو تك هسته اي ها از همه مناسب تره.
خيلي ممنون . بين D 805وAthlon 3800 كروم بهتره.[B]
دضمن مادربورد خوبم براشون معرفي كنيد لطفا.
دوستان شرمنده ...
کمتر می تونم بیام اینجا ...
علت رو هم که میدونید ...
..نقل قول:
بين D 805وAthlon 3800 كدوم بهتره.[B]
درضمن مادربورد خوبم براشون معرفي كنيد لطفا
كسي جواب مارو نميده؟
بسته به كارت مي توني تصميم بگيري .نقل قول:
نوشته شده توسط mtaboy
اگر OverClocker هستي حتما D 805 رو بردار .
اگر هم نيستي باز من مي گم همين D 805 رو بردا ر !!!
جناب گابانا
D 805 تو بازي كم نمياره؟نسبت به
AMD - AM2 - ATHLON 64 Bit 3500
در مورد sli يه كم توضيح ميديد.
كسي مادربردي سراغ داره كه هم X2 Dual Core و AM2 رو سا پورت كنه و براي ارتقا مشكلي نداشته باشه.
یعنی چی هم X2 و هم Am2 یه Am2 هم می تونه X2 باشه و هم نباشه و یه X2 هم می تونه 939 باشه و هم Am2.
اگه منظورتون اینه که هم 939 و هم Am2 رو پشتیبانی کنه خیر اصلا امکان نداره.
--------------------------------------------------------------------------------
منظورم اينه كه مادر بوردي باشه كه هم تك هسته اي و هم دو هسته اي رو ساپورت كنه.نقل قول:
یعنی چی هم X2 و هم Am2 یه Am2 هم می تونه X2 باشه و هم نباشه و یه X2 هم می تونه 939 باشه و هم Am2.
اگه منظورتون اینه که هم 939 و هم Am2 رو پشتیبانی کنه خیر اصلا امکان نداره
مثلا من الان روش يه AMD - AM2 - ATHLON 64 Bit 3500 نصب كنم بعد مي تونم يه AMD - AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 3600 نصب كنم.
بله ميشه - به راهنماي مادربورد مراجعه كنيد .
اما معمولا مادربورد ها تك هسته اي و دوهسته اي رو ساپورت مي كنن .
ميشه يه چنتا مادر بورد با خاصيت بالا بر سوكت Am2 معرفي كنيد.نقل قول:
اما معمولا مادربورد ها تك هسته اي و دوهسته اي رو ساپورت مي كنن
كسي نيست بدونه قيمت E6800 چنده؟
لطفا مين بوردي رو هم كه اونو و Geforce 7950 ساپورت مي كنه رو هم بگوييد؟
كاراييش نسبت به E6700 چقدر بيشتره؟
واسه كار رندر كردن چطوره؟
X6800 گمون نكنم تو ايران باشه اگر هم باشه خوب بالاي يك ميليون هست.نقل قول:
مادربرد حداقل Giga GA-965P-DS3 و حداكثر Intel 975XBX ويا ASUS p5W DH
اگه مي خواي SLI باشه ASUS P5N32 SLI SE ويا بايد صبر كني تا Nvidia چيپست
590 رو براي conroe ها توليد كنه.
مالتي پلاير X6800 فقط يكي از E6700 بيشتره يعني كلاكش 267MHz بالاتر (2.9GHz)
هست ولي تفاوت قيمت فاحش به خاطر Extreme بودن هست يعني مالتي پلاير قفل
نيست و مي توني كلاكش رو براحتي بالا ببري.
قدرت مادربردهاي چيپست975 بيشتر است يا چيپست 965
مادربرد ASUS P5W DH Delux آيا از CPU 64 بيتي پشتيباني ميكند