دینی : 19نقل قول:
انگلیسی : 20
Printable View
دینی : 19نقل قول:
انگلیسی : 20
دوستان مصحح حسابان خیلی نامرد بوده اینجا همه بچه ها 5 نمره کمتر از اون که فکر میکردن شدن:دی
تصحیح ادبیات و جبر خیلی بد بوده!! من که زبان فارسی و جبر اعتراض زدم ادبیات هم میزنم آخه هر جور حساب میکنم بیشترم!! بنظر شما چقدر احتمالش هست کمتر بشه؟
کم که فکر نکنم بشه چون این انسان های عقده ای عمرا به کسی رحم نمیکنننقل قول:
منم حسابان و جبر و هندسه رو اعتراض گذاشتم حسابانو که 100% میگم اشتباه شده چون 6 نمره با اون که تصحیح کردم فرق داره:n04:
اصلا تصحیح تو بعضی درسا واقعا عجیب بوده!نقل قول:
واقعا استرس گرفتم
کاشکی کارنامه های ما رو هم زودتر بدن
...
ما هم امروز دادن
هندسه که معلم نامرد نصفه کتاب رو درس نداد 15.5 شدم (تازه خیلی بیشتر از جیزایی که معلم گفت خوندم وگرنه بقیه بچه های زرنگ 12 ،10، 11 شدن)
دوتا هم 18.75 دارم
و بقیه از 19 به بالا هستن
معدل کتبی هم نزدن معدل کلم 19.42 شد و معدل کتبی جوری که خودم حساب کردم 18.90
کارنامه ما رو شنبه 1 تیر میدن
فقط معدل کتبی سال سوم روی کنکور تاثیر میزاره؟ بعد تاثیرش مستقیمه یا مثبت؟
خداقوت دوستان...خداقوت...من...روم نمیشه چیزی بگم...ولی امیدوارم همتون موفق و موید باشین...:n29:
مشاور ما گفت هنوز هیچی معلوم نیست و فعلا مثبت هستنقل قول:
اگه بخوان واسه 93 مستقیم کنن تو مهر معلوم میکنن
واقعا آفریننقل قول:
نتایجتون خوب بودن البته اگه هندسه رو بهتر می شدید مطمئنا نتیجتون هم بهتر میشد ولی همین هم خیلی عالیه(واقعا هم با چنین معلمی که گفتید نمرتون خوبه)
کارنامه های ما رو گفتن احتمالا 4شنبه ولی هنوز قطعی نیست.
برای ما هم دعا کنید...
پرسیدم گفتن برای سوم ها رو سوم تیرماه میدن :دی
خواهش میکنم لطف داری آره اگر معلم هندسه خوب بود معدلم خیلی بالاتر میومدنقل قول:
راستی یه خورده رسمی حرف میزنید احساس کردم ممکنه دختر باشید اگر اینجوریه که شرمنده من نمیدونستم یه خورده قبلا راحت حرف زدم:n01:اگر هم پسری که داداش راحت حرف بزن خو انقد نمیخواد جمع ببندی:n06:
کارنامه مارو هنوز ندادن...
دیروز به یکی از آشناهامون که معلمه زنگ زدم گفت تازه شروع کردن به تصحیح برگه های هندسه دیگه خدا میدونه کارنانه کی میاد...
دوشنبه تعطیله! فردا صبح زنگ می زنم شاید مدرسه باز بود و کارنامه ها رو آورده باشن.نقل قول:
دوستان تابستون مدرسه ها چه روز ها و چه ساعت هایی بازه؟
در مشهد دوشنبه ها و چهارشنبه ها باز استنقل قول:
شهرهای دیگه را نمیدونم
ساعتش رو نمی دونی از کی تا کی بازه؟ صبح فقط بازه دیگه، آره؟نقل قول:
دوستان شما هم گام اول ثبت نام کردید؟ چه طور میتونید با برنامش پیش برید؟ چون مثلا دوساعت گذاشته واسه فصل 1 ریاضی 2
درصورتی که من نگاه کردم اگر آدم بخواد نکات تستی و تست هاش رو هم کار کنه حداقل یک روز برای دنباله لازمه
امروز کارنامه گرفتم :/
نمره ها تقریبا خوب بودن جز هندسه 13.25 :|
سلامنقل قول:
من هم گرفتم
ولی اینطوری که شما میگی نیست! بصورت پیش فرض برای ریاضی 2 حدود 75 +75 دقیقه وقت گذاشته که در واقع کف هست و شما تا دلخت میخواد میتونی بخونی! الان هم کلا تابستونه و باید مطالعه کنی و جمع بندی کنی + تست های برگزیده طبق برنامه گام اول بعدا یعنی در 3 فصل بعدی فرصت برای تست های کتاب های دیگه و تست های سخت و... هست و الان بهتره روی نقاط ضعف و قوت کار کنید و به درس ها مسلط بشید! من الان فقط دارم طبق برنامه میرم! نه کم و نه زیاد و تا الان که این پستو میدم ریاضی 2 + ادبیتام رو خوندم و dvd ها رو هم نگاه کردم و تست هم زدم! مونده شیمی! کلا تو تابستون زیاد فشار نیار بیشتر تمرکزت رو همونایی باشه که گفتم! اینا رو از خودم نمیگم با یه مشاور تو مرکز اصفهان گزینه دو حرف زدم و بهم گفت باید دقیقا مثل برنامه بری! مثلا اونجا که گفته تست آموزشی فقط تست بزن و سراغ کتابای تست بقیه انتشارات نرو تا طبق برنامه بری جلو
اقا من یه پیشنهاد کنم به اینایی که رفتن گام اول ،
برنامه هاش تنها در صورتی بدرد میخوره که بتونی پا به پاش بری (که 90درصد نمیتونن) شما همون اول بگیر برنامه رو پاره کن خودت واسه خودت برنامه ریزی کن
این رو از روی تجربه دوستانم میگم ، آزمون های گزینه 2 خوبن ولی برنامش خیلی الکی زیاده و روی چیزهایی که به نظر من و خیلی ها اصلا توی تابستون لازم مطالعه بشند مانور داده و زمان زیادی رو به عمومی ها اختصاص داده
و فقط داوطلب رو خسته میکنه ، شما اگه یک هفته بنا به دلایلی نرسی درس بخونی کلا باید برنامه رو ببوسی کمپلت بزاری کنار یا با بدبختی واسه خودت جا باز کنی ...
از من گفتن بود
بچه ها امروز کانامه رو گرفتم
دینی:20 زبان فارسی :18 ادبیات فارسی : 19.75 عربی:18 زبان:19.25 فیزیک :19.50 شیمی: 20 جبر : 18.25 هندسه: 19.25 حسابان : 19
البته زبان و فیزیک و حسابانو اعتراض زدم تا ببینم چی میشه..
حالا به نظرتون معدلم بالای 19.5 میشه؟؟؟
دوست عزیز یعنی چی تا هر چه قدر میتونی بخون؟ خوب مثله اینه بگی از اینجا تا سقف اتاق برای من بعد از سقف اتاق(اطاق؟) تا آسمون برا تو!! خوب وقتی6ساعت برنامه ی مطالعاتی هست و دو ساعت برای دنباله گذاشته شده یعنی شما نمیتونی بیشتر از دوساعت بخونی (البته خودم رو میگم من که نمیتونم بیشتر از روزی 6 ساعت بخونم)نقل قول:
من که شاید یکی دو درس رو کلا حذف کنم (از جمله دینی و شاید زبان) که بقیه ی درسا رو برسم خوب کار کنم
دوستان راستی برای مطالعه ی عربی و زبان چیکار میکنید؟ چون توی کتاب هایی که توی بازار هست (و تمام دبیرهایه این دروس میگن) به صورت مبحثی تدریس شده اما گزینه ی دو درس به درس آزمون میگیره حالا من چه طوری بخونم؟
تبریک میگم نمراتتون خیلی خوب بودن اما بالای 19.5 نه فکر نمیکنمنقل قول:
lممنون ولی خیلی دوست داشتم بالای 19.5 بشم....نقل قول:
زیاد اهمیت ندید یکی از مشاوران مطرح که توی برنامه ی شبکه پنج میاد گفت خیلی حساس نشید معدل بالای نوزده برای رتبه ی سه رقمی و دو رقمی کافیهنقل قول:
سلام
بچه ها گزینه دو تو برنامه فردا فصل1 فیزیک 1رو گذاشته اما تو جزوه هاش تست نداره .ضمنا تو آزمونش هم فقط فصل 4 و 5 میاد.حالا شما فردا برای فصل1 فیزیک وقت میذارید؟تا جایی هم که من دیدم برای فصل 5 تو برنامش تا روز آزمون اولش وقت اختصاصی نذاشته.
نمرات من : دین و زندگی20 ادبیات 18.75 عربی 19 زبان فارسی 18.25 زبان 18 زیست 19.25 شیمی 20 فیزیک 19.5 ریاضی 18 زمین 19.75 معدل :19.32 ................. در کل این معلم زبان و ادبیات فارسیمون با درس دادن مزخرفش گند زد تو معدلمون(منظورم همه بجه های کلاسه) وگرنه معدلم 19.5 میشد
آفرین!نقل قول:
کارنامه های ما رو هم دادن ولی من هنوز نگرفتم. بگیرم حتما میام و نمره هام رو میگم.:n02:
بچه ها من زنگ زدم گزینه دو گفتن تو سایت اصلاحیه برای برنامه مطالعاتی گذاشتن.
من که اصلا از برنامش خوشم نیومد با برنامه ی خودم پیش میرم
تاثیر معدل توی کنکور خیلی کمتر از اون چیزی که ظاهرا 25 درصده هست. ببینید تاثیر هر نمره ای به پراکندگی اون بستگی داره، مثلا خیلی ها هستن که معدلشون بین 19 تا 20 میشه به خاطر همین تاثیر نمره ی بالا کم میشه ولی چند نفر تو کنکور میتونن درصدهای نزدیک به 90 بزنن؟ یا مثلا درمورد درس عربی تا حالا از خودتون نپرسیدید چرا عربی که ضریبش این قدر کمه باز هم غول عمومی هاست؟ چون بیشتر افراد تو بازه ی 50-60 عربی رو جواب میدن و کمتر کسی عربی رو 80-100 میزنه. به خاطر همین تاثیرش زیاد شده. اصلا نگران معدل نباشید، توی همین شهر خودمون یکی معدلش 17 شد، توی کنکور رتبه ی 13 کشوری آورد. به قول پشتیبانم: اگر تاثیر معدل 75 درصد هم بشه، باز اون 25 درصد کنکور مهمتره.نقل قول:
درمورد برنامه ی تابستون بهترین کار اینه که برنامتون رو خودتون بنویسید و بازم بهتر اینه که به صورت پروژه ای کار کنید. مثلا با خودتون بگید: من تا وسطای مرداد سوم و پیش رو میخونم و بقیه تابستونو دوم و پیش رو میخونم. و البته این خوندن فقط مربوط به اختصاصی ها میشه و خوندن پییش هم در واقع مزه کردن اونه نه خوندن عمیق! در مورد عمومی ها باید مبحثی کار کنید نه کتابی یا سال تحصیلی و در واقع تابستون فصل بدنسازی عمومی هاست. اگر خواستید درمورد عمومی ها و بدنسازیشون بدونید، بگید تا توضیح بدم. موفق باشید:n16:
حرفتون در مورد معدل خیلی درست نیست چونکه درسته که نمره به تراز تبدیل میشه بعد تاثیر میگذاره اما باید این رو هم در نظر بگیرید که درصدهای کنکور هم به تراز تبدیل میشن و اونجا هم همین حالت هست تعداد بسیار زیادی هستن که ادبیات رو 40% میزنن پس معدل تاثیر خودش رو میزاره (حرفتون فقط در حدود همون مثالی که زدید درسته و فقط برای درصد هایه بالا درسته چون اونا تعداد افراد کمی هستن و ترازشون با بقیه متفاوته)(البته تا جایی که من با اطلاعات ناقصم میدونم)نقل قول:
اما در مورد دروس عمومی کاملا باهاتون موافقم (البته منظورم عربی و ادبیات هست فقط) الانم مشکلم با گزینه ی دو همینه من میخوام مبحثی بخونم اما اونا درسی ازمون میگیرن من موندم چیکار کنم:n03:
البته در مورد ریاضی هم تا حدودی همینطوره (دنباله ی ریاضی 2 و حسابان، تابع ریاضی 2 و حسابان، مثلثات ریاضی 2 و حسابان باید با هم خونده بشن) ولی برنامه ی گزینه ی دو درسی هست:n03:
دوستان کلاس های تست گزینه دو خوبه؟
گزینه دو که جزوات آمورشی روی سایتش قرار نداده!!!:n24:
سیب سرخ جان شما نمیدونی کلاس های تست گزینه 2 خوب هست یا نه؟نقل قول:
من در مورد برنامه گزینه دو اطلاعی ندارم ولی خودم تو قلمچی سوم و پیش رو آزمون میدم،بعد از مهر پیش 1 و دوم و بعدا سوم و پیش 2 و این یعنی عمومی ها دوباره تکرار میشن ولی تفاوتی که وجود داره اینه که من اگر تابستونو درس به درس بخونم ممکنه تراز خوب و نمره ی خوبی بیارم ولی اینو به شما اطمینان میدم که حجم دروس پیش اونقدر زیاد هست که بعد از تابستون نتونین نقاط ضعف عمومی رو برطرف کنین. پس توصیه ی من به شما اینه که اگر گزینه دو بعد از تابستون دوباره عمومی ها رو آزمون میگیره، الان به آزمون ها که اهمیت کمتری دارن توجه نکنید و عمومی ها رو مبحثی بخونید.نقل قول:
اما در مورد دروس عمومی کاملا باهاتون موافقم (البته منظورم عربی و ادبیات هست فقط) الانم مشکلم با گزینه ی دو همینه من میخوام مبحثی بخونم اما اونا درسی ازمون میگیرن من موندم چیکار کنم
و حالا بدنسازی: ادبیات
تو ادبیات پنج مبحث داریم: 1- لغت و املا 2- آرایه ادبی 3-تاریخ ادبیات 4-زبان فارسی 5-قرابت معنایی
پس هر کس خواست مبحثی کار کنه اول باید بره سراغ لغت و املا، چرا؟ چون 6 سوال اول ادبیات رو تشکیل میده یعنی 6 از 25 تا و این یعنی 24 درصد، پس مهمه. حالا چه جوری بخونیم؟ من خودم گاج سبز رو با کتاب ادبیات باز میکنم و از اول شروع میکنم هر چی متن هست رو میخونم و لغاتی رو که معنیشو نمیدونم از گاج سبز نگاه میکنم و برای حفظ کردن لغات فرار از جعبه لایتنر استفاده میکنم(خیلی موثره، معجزه میکنه!) و اگر میخوای از کتابهای آماده استفاده کنی لغت و املای نشرالگو یا کلک معلم خوبه.(البته هیچ کس نمیتونه تضمین کنه که این کتابا همه ی لغات رو پوشش بدن!)
2-آرایه ادبی: برای این میتونید از خود کتاب آرایه های ادبی سوم انسانی(کتاب درسی که البته کمی مشکله!) یا گاج سبز یا کتاب آرایه های ادبی آبی کانون استفاده کنید.
3- تاریخ ادبیات: یا خودتون اول درسها که درمورد اشخاصه بخونید و البته توجه داشته باشید که ممکنه در بخش اعلام کتاب درسی چیزی نوشته شده باشه که اول دروس نیست، پس اعلام یادتون نره! یا از کتاب نشر الگو استفاده کنید.
4- میتونید از کتاب 5 بحث زبان فارسی نشر الگو استفده کنید یا خودتون بخونید.
5- بالاخره میرسیم به عالی ترین و مفهومی ترین بخش کنکور ادبیات یعنی قرابت معنایی. هر چی تا الان گفتیم پیش نیازه برای این بخش یعنی آخرین مرحله ی خوندن ما باید قرابت معنایی باشه، دلیلشم واضحه، تا ما ندونیم یه لغت چه معنی میده یا مثلا فلان چیز کنایه یا استعاره از چیه که نمیتونیم شعر ها رو بفهمیم و نکته ی مهم اینه که: این بخش به هیچ وجه تمرینی نیست و فقط به این بستگی داره که شما چهار مرحله ی قبل رو چجوری گذروندین و نکته ی دیگه اینه که اصلا برای قرابت معنایی کتابی تهیه نکنید، چون ممکن نیست بتونین همه ی ابیات رو حفظ کنین و کسی نمیتونه تضمین کنه که تو کنکور هم از همون ابیات بیاد. فعلا بدرود
سلامنقل قول:
چند تا از دوستای من میرفتن خیلی راضی بودن برعکس بیشتر جمعیت مدرسه که میرفتن قلم چی و ناراضی بودن
تست هاش ظاهرا بیشتر نزدیک به کنکور هست تا اموزشگاه های دیگه
دفتر برنامه ریزیش هم خوب بود
پارسال حتی ساعت هارو هم برای درس خوندن مشخص کرده بودن که امسال این محدودیت رو برداشتن و اینکه چه ساعت هایی درس خونده بشه به عهده خود دانش اموز هست
6 کارنامه ای هم که میده خیلی خوبه
مثلا یک تست رو اشتباه زده باشی رو به روش مینویسه مربوط به چه بخش و چه صفحاتی هست که راحت دوباره بخونی
در کل 6 کارنامه ای که میده همه ی نقاط ضعف و قدرت رو نشون میده و اتفاقا خیلی هم دقیق هست
چند وقت پیش کارنامه ی رتبه 8 ریاضی رو دیدم که گزینه 2 میرفت توی کارنامه ای که رتبه رو تخمین میزنه همش اعدا 5 تا 15 بود و این نشون میده خیلی دقیقه
منظورم آزمونش نبود کلاس های کنکورش رو میگمنقل قول: