قراره تایم اوت برداشته بشه؟اگه اره عالی میشه من سی سی کم دارم که وقتی تایم اوت میزنه افتضاح میشه.مرسی
Printable View
قراره تایم اوت برداشته بشه؟اگه اره عالی میشه من سی سی کم دارم که وقتی تایم اوت میزنه افتضاح میشه.مرسی
وضعیت افتضاح وتاسف بار اینترنت خوزستان در این روزها
خدا وکیلی برا من که خوب بوده.نقل قول:
منم سی سی کم دام البته از این مجانیا که کاربر زیاد روشه، ولی خیلی خوب کانال ها رو میبینم و باز میکنه از کانال های R.dlite بگیر تا Hu.s.tler HD و الجزیره ها و MTV و پکیج اسکای. موشکلی ندارم :n02:نقل قول:
تایید .....نقل قول:
خیلی افت سرعت داره گاهی ......:n13:
دوستان به نظر من تست رو با سرور داخلی بزارید بهتره.
دلیلش اینه که اون پهنای باندی رو که شرکت سرویس دهنده بهتون میده بر اساس سرعت داخل کشور هست یعنی مثلا سرویس 2 مگ هنگام استفاده از سرور داخلی سرعتش 2 مگ هست و اگر قرار باشه سرعت دانلود با سرور خارجی 2 مگ باشه اونوقت باید به شما 10 مگ پهنای باند بدن و تنها زمانی سرعت با تمام سرورهای داخلی و خارجی نزدیک به همه که پهنای باند اختصاصی باشه و شرکت سرویس دهنده کاملا خصوصی و کیفیت بالایی داشته باشه وگرنه نباید چنین انتظاری داشت.من 2 مگ حجمی دارم با IDM 260 میده ولی از سیستمم گزارش که گرفتم دیدم حداکثر سرعت من موقع استفاده از سرورهای خارجی بین 256 تا 350 کیلو بیت(32 تا 40 کیلوبایت) بوده.یعنی در واقع من 256 گرفتم نه 2 مگ و اگر بخوام 2 مگ واقعی استفاده کنم باید 8 برابرش رو بگیرم یعنی 16 مگ که سرعتم موقع باز کردن سایت هایی که هاست خارجی دارند دقیقا 2 مگابیت معادل 260 تا 270 کیلوبایت باشه..
موفق باشید
منم میگیره خوبه ولی وقتی اینترنت ایران تایم اوت میزنه دچار قطعی 2/3 ثانیه ای میشه خود سی سی کم عالیه ولی اینترنت ایران مشکل دارهنقل قول:
نقل قول:
مثلا من الجزیره اسپرت ها که اکثر مواقع نیگا میکنم اصل فریز نداره
واقعا این سرعتا افتضاح شده من سرویس 128k نامحدود داشتم با سرعت 30 یا 35 دانلود داشتم 20 ام این ماه سرویس رو تمدید کردم دیدم سرعت شده 18 :n28: کسی از سرویس 512 محدود خبرداره که سرعتش تو روز و شبا ( رایگان) چطور هست؟:n13:
شما قانون جدید ایجاد می کنید ؟ وقتی گفته شده نامحدود یعنی نامحدود و سرعت 2 مگابیت ثابت. اسمی هم از پهنای باند داخلی و خارجی آورده نشدهنقل قول:
رسیورت چیه؟کدوم شهری؟نقل قول:
من از --- استفاده میکنم و با PC ما.هوار.ه میبینم. بهبهان هستمنقل قول:
سرعت خیلی بد شده، من 128 نامحدود 1 ماهه داشتم با سرعت 35 دانلود می کردم
اشتباه کردم 128 نامحدود 3 ماهه تمدید کردم سرعت دانلودم 8 شده
تف به این مخابرات:n21:
دوستان لصفا هر کس میدونه جواب بده کارم گیره :n12:
سرویس 512 محدود و 1مگ محدود سرعت دانلودشون چنده تو روز و شبانه ( رایگان)
سرویس 512 نامحدود سرعتش در طول شبانه روز چقدره ؟
قانون جدید ابجاد نکردم شما نمیفهمی منظورم منو.اگر فکر میکنید کیفیت سرویس مخابرات خوبه خوب برید بخرید کسی جلوتونو نگرفته ولی من 2 مگ ایرانسلم با تمام سرور ها حدود 2 مگ هست فقط مخابرات اینطوریه با سرور داخلی 2 مگه با خارجی میشه 300 تا حداکثر 512 اگر خواستید تست هم براتون میزارم.نمیدونم چرا طرفداری مخابرات رو میکنی.نقل قول:
ببین دوست عزیز با توجه به اینکه شما دو مگ داری سرعتت از هر سایتی که میگیری باید یه چیزی بین 200تا 300 باشه ایرانی و خارجیش فرق نمیکنه، بحث پینگ هم یه چیز دیگس.نقل قول:
دوست عزیز در حقیقت سرویس جدید شما روی سرعت واقعی بسته شده، سرویس قبلی شما که 128 بود روی دو برابر این سرعت یعنی 256 بسته شده بود که الان واقعی شده، من خودم از تیر ماه سه ماهه 512 خریدم دو ما سرعتم واقعی بود، یعنی 60 ولی ماه آخر دوبرابر شد، یعنی 130 ،بعد رفتم 128 خریدم که بازم دوبرابر بود مثل قدیم شما بعد یک ماه نخریدم و بعد 256 خریدم اما سرعت دیگه دو برابر نبود و واقعی شده بودنقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
سلام برادر عزیزم بنظر میاد ادم خیلی مهربونی هستی میخواستم کامل راه اندازی سی سی کم در --- رو راهنمایی کنی از اول تا اخر کار چون من فعلا تو این رده صفرم به همین دلیل میخواستم باهاتون چت انلاین کنم اگه میشه ایدی یاهو مسنجر رو به من بدید تا مشکلی در سئوال وجواب دادن نداشته باشیم مستقیم جواب بدیم .مرســــــــــی برادر گلمنقل قول:
مرسی دوست عزیز از جوابت :n12: الان میخوام سرویس رو ارتقاء بدم نمیدونم 512 محدود بکیرم یا 1 مگ محدود شما از سرعت از سرویسا خبر دارید که تو روز و شب موقع رایگان چه سرعتی میدن ؟:n13:نقل قول:
من الان چند ماهی هست 128نامحدود داشتم با سرعت دانلود 35 الان برای ارتقا زنگ زدم پشتیبانی گفت که اگه همین 128 رو ارتقا بدی سرعت طرفای15تا 20 میشه 256 نامحدود بگیری طرفای 25 تا 30 اگه 512 نامحدود بگیری سرعت حدود 40 تا 50 :n14::n13:
سرویسای نامحدود اشتراکشون 1 به 10 هست و غیر محدود 1 به 8 به همین خاطر محدود ها سرعتشون کمتره.
خوب این چیزی بود که پشتیبانی گفت. بنظرتون به 256 نامحدود ارتقا بدم سرعتم چند میشه؟ قبلا غیر محدودش 116 بود
دو تا حالت پیش میاد، اگه سرویست دوبرابر شد تو شب سرعتش واقعی میشه، اگه واقعی بود تو شب سرعتش نمیدونم چون نداشتم،درباره نامحدودم هیچ تفاوت سرعتی نداره (چه واقعی چه دوبرابر) ، من بهت پیشنهاد میدم بری و از دفاتر خدمات ارتباطی بگیری. من بار اول که با فرم درخواست دادم دیدی که تو قبل نوشتم. بار دوم رفتم دفاتر که سرعتم دو برابر بود بار سوم (آخر) خودم آنلاین خریدم که سرعتم واقعی شد، اگر صفحات دیگه رو هم ببینی ( احتمالا دو ستانی که تازه خریدن سرعتشون واقعی شده) ، زود تر هم اقدام کن، و چند ماهه بخر چون مثل اینکه قراره گرون کنن. البته همه اینها پیشنهاده و به صورت تجربی به دست اومده. مخابراتم همش شانسیه.نقل قول:
سرعت در طول روز که نوسان داره یه موقعی با سرویس 1 مگ تا 200هم میره یه موقع هم 50تا 70هست.من خودم سرویس 1 مگ محدود دارم شب ها با سرعت میانگین 120دانلود میکنم که در ساعت رایگان چیزی حدود 1.5گیگ دانلود میکنم (به جز 3،4روز که افتضاح بود)سرعت 512 هم سرعت دانلودش میانگین 65 هست که در ساعت رایگان چیزی حدود 800مگ دانلود میکنید.ولی از سرویس های نامحدود خبر ندارم منتظرم یکی 512 نامحدودبگیره ببینم چطوره؟؟:n02:شما میتونی ماه اول که ممکنه دانلودت زیاد باشه 1مگ بگیری ماه بعد 512بگیری.چون اگه 512گرفتی و خواستی به 1مگ ارتقا بدی باید حضوری بری ولی برعسکش نهنقل قول:
این چیزی بوده که برای خودش گفته. من مهر ماه 128 نامحدود داشتم با سرعت 40 الان 256 نامحدود دارم باسرعت 40 . بازم تکرار میکنم مخابرات کلا شانسیه.نقل قول:
این مشکل رو باید پیگیری کنید. سرعت واقعی شما باید حداقل 13 باشه. با زنگ زدن دلتون رو خوش نکنید. اگر میتونید حضوری برید، در پاسخ های قبلی درباره سرعتها که واقعی و دوبرابره نوشتم، مطالعه بفرماییدنقل قول:
دوست عزیز شما چه موقع این سرویس رو خریدی و چند ماهست؟ و به چه صورت خریدی؟ ( آنلاین و... )نقل قول:
من کلا آنلاین هیچ وقت نمیگیرم همیشه میرم خود دفتر اونجا کارت میشکم و سرویس رو تمدید میکنم . حالا ماه دیگه سرویس رو به 1مگ محدود ارتقاء میدم ببینم چطور هست چون واقعا دیگه 128 به درد نمیخوره پول هدر دادنه اگرم بخوام 256نامحدود بگیرم که 14تومن هست به جاش 5تومن بیشتر میدم یه دفعه 1مگ میگیرم اگرم سرعت واقعی باشه که باید 128 کیلو رو بهم راحت بده :n15:نقل قول:
مرسی از جوابت :n16: ولی من زیاد دانلود ندارم شبانه بتونم یه 500 مگ هم با 1مگ بگیرم هم خوبه :n02: شما سرویس 1مگ رو کی گرفتید و اینکه سرویستون رو جدید تمدید کردید یا مال ماه های قبل هست ( 1مگ 3 یا 6 ماه )نقل قول:
مهر ماه بود به صورت آنلاین سفارش دادم و چند روز دیگه وارد چهارمین ماه میشم که از مخابرات سرویس میگیرم اولین بار 1مگ گرفتم بعد 512 و الان هم 1 مگ دارمنقل قول:
داداش پس بگو برای چی این سرعت رو میگیری :n02: کلا تمام سرویس ها دیگه تغییر کردن و شما هم که سرویست تمام شد و خواستی جدید تمدید کنی سرعتت کم میشه به احتمال زیادنقل قول:
مرسی از گلت ما راضی نبودیم به زحمت بیفتی:n02: من سرویس 1مگ رو تاریخه 4آذر فعال کردم و ماهه قبلش هم 512 داشتم(کلا من ماهانه تمدید میکنم و با پولش کارمیکنم!!!نقل قول:
سلام. من قبلا سرویس128 داشتم و برای ارتقا دادن به 256 از من معرفی نامه خواستن که فکس کردم اهواز ...بعدش دوباره به 128 برگشتم
:n03: حالا اگه دوباره بخوام سرعت 256 یا 512 بگیرم باید از اول معرفی نامه رو فکس کنم یا همون بار اول که فرستادم کافی بوده؟:n13:
دوستان جربان این جشنواره سراسری چیه ؟
کسی میدونه یخورده اطلاعات بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
دیگه نیازی به ارایه مدرک نیست.ولی مستقیم برات وصل نمیکنن یا برو جایی ک اینترنت خریدی بگو فعال کنن یا پولو بریز زنگ بزن پشتیبانی برات وصل میکنن
Sent from my SK17i
جشنواره سراسری یه طرح کلی برای تمام مخابرات های استاناس ک قیمت کمتر و حجم بیشتر دارن.نقل قول:
مخابرات خوزستان بازم ضعیف عمل کرده من خودم زنگ زدم گفتم از این سرویس ها میخوام گفتن ب شما نمیدیم فقط برای کاربرای جدیده در صورتی ک یکی از دوستان مازندرانی گفتن ثبت نام کردن. مورد دیگه به من گفتن ساعت رایگان شبانه رو دارن ولی یکی از دوستان خریده بوده و ساعت رایگان هم نداشته.
طرحشم یک سالس و پولش روی قبض میاد چ استفاده کنی چ هیچ مصرفی نداشته باشی. انصراف هم نداره این چیزی بود ک به من گفتن.
کلا واسه اونی ک طرح نامحدود استفاده نمیکنه خیلی خوبه ولی بدیش اینه ک پولش روی قبض میاد و همیشه باید پول قبض رو بدی ما خودمون خیلی اوقات قبض تلفون رو پرداخت نمیکنیم اینترنت هم قطع نمیشه مشکل دیگشم طرح رایگان شبانه رو نداره.
همین :D;)
Sent from my SK17i
2 مگابیت نامحدود...............اهواز/مرکز ولی عصر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت خوبه واسه نامحدود 2 مگنقل قول:
ولی سعی کن بازیهارو از D.o.w.n.l.o.a.d.h.a.com دانلود کنی که واسه اکسترکت و نصب به مشکل بر نخوری :n11:
share سرویس های نامحدود چند به چنده؟
توی صفحه قبل گفتم سرویس های نامحدود 1 به 10 هست و محدود 1 به 8نقل قول:
Sent from my SK17i
واااااااااااااااااااااااا ای خدااااااااااااااااااااااا اا
128نامحدود 1 ماه تمدید کردم سرعتش شده 15 تا 20... مرده راست میگفت:n30::n30::n30::n28:
الان تو این مملکت ما به چه امیدی زنده هستیم...ای خدا اینترنت 15 کلوبایت اینجا و 2مگ خارجم نه همین ایرانش کجااااااااااااااااااااااا اااااا
کسی 512 نامحدود نداره؟دوستان بنظرتون 3 ماهه 512 نامحدود بخرم؟اگر مشکل تایم اوت من حل نشد چکار میتونم انجام بدم؟شکایت میشه کرد؟میشه پورت تعویض کنند؟تاثیری داره؟
دوستان 2 مگ نامحدود چقدره پولش؟ سرعتش تضمینی است یا نه؟
:n16: