من ریاضیم لی لامe! نمی تونم بگم در حد صفر چون به صفر توهین می شه
می خوام معادلات و توابع رو از مهر و ماه بخونم! ( فصل ریاضی پایه و نظریه معادلات و معادله درجه 2 و تابع و انواع تابع )
رسیدم به نظریه معادلات ولی تقریبا هیچ سوالی رو مستقیما نمی تونم حل کنم! مثلا نصف سوال رو درست حل می کنم بعد اشتباه می شه یا نصبش رو حل کردم یه مقدار نگاه می کنم به جواب بعد حل می کنم! درسنامه ها رو خونم! نسیت به قبل اوضاعم بهتره چون درک می کنم که چطور حل کردe! پشتیبان بهم گفت که رو سوالات وقت بذار! بعد مقداری از جواب رو نگاه کن و خودت ادامه سوال رو حل کن! همین کار رو می کنم داره جواب می ده حالا انگیزم بهتر شده! ولی برای حل 10 تست + درسنامه اش بیشتر از 2 ساعت طول می کشه! نمی تونم که تو ازمون نیم ساعت واسه یه تست بذارم! می خوام با پایان هر فصل دوباره تست ها رو حل کنم بعد هم تست های خیلی سبز! آیا این کار تو ریاضی تاثیر هست یا باید راه دیگه پیدا کنم؟
راستی چون هیچی از ریاضی نمی دونم کتاب درسی رو نمی خونم با با مهروماه جلو می رم! که تمرین های کتاب رو داره!
یک سوال از کسانی که ریاضی مهروماه می خونند کتاب درسی رو بخونم یا مهروماه همه چیز رو پوشش داده؟
به نظر می رسه یاد گرفت یک مبحث ریاضی تدریجی هست و یک دفعه نمی شه کل فصل رو یاد گرفت درسته؟ به همین خاطر می خوام بعد از حل کردن کل تستهای فصل دوباره حلشون کنمو بعد ازش خیلی سبز