حتما برو مخابرات، بدیش اینه فقط سرعت آپلودش برای 256 و 512 فرقی نمی کنه و 128 هست .
مخابرات ارزون نمی ده !!! بقیه گرون می دن .
Printable View
حتما برو مخابرات، بدیش اینه فقط سرعت آپلودش برای 256 و 512 فرقی نمی کنه و 128 هست .
مخابرات ارزون نمی ده !!! بقیه گرون می دن .
نه والا خارج کجا بود ، اگه رفته بودم که دیگه برنمی گشتم:31: راستش تو چند صفحه قبل دوستی گفت از طریق اینترنت ثبت نام کرده و بعد از چند روز وصل کردن براش برای همین من هم از تو نت درخواست دادم ولی اینطوری که شما می گید باید یه روز مرخصی بگیرم برم مخابرات کاراش رو انجام بدمنقل قول:
دوست عزیز نیازی به یه روز مرخصی نیست.کل کارش نهایت یک ربع وقت بگره.صاحب خط و اخرین فیش پرداختی و مدرک برای بالاتر از 128 لازمه.البته کپی مدرک یا کارت دانشجویی هم لازمه که لای پرونده میذارن.و البته مدرک شناسایی صاحب خط.بعدش یه فرم هست که میدن صاحب خط فقط امضاش کنه.بعدش هم یوزر و پسورد بهتون میدن و میگن چند روز دیگه وصل میشه و باهاتون تماس میگیرن.البته مال من الان 4 روز کاریش تموم شده و هنوز تماس نگرفتن که وصل بشه:31:نقل قول:
اِ ! من خیال می کردم فقط برا من اینطوریه ! میخواستم زنگ بزنم شاکی بشم. :31:نقل قول:
سرعت 512 مخابرات حدود 55 کیلویابته نه 64 کیلوبایت اما اگر می تونی بگیری قطعا بهتره فقط قیمتش فکر کنم 20500 تومنهنقل قول:
سلام به همه
منم بالاخره 512 مخابرات گرفتم ...!!
سرعت دانلودم بین 50 تا 60 هستش...نوسان داره...خوبه؟
قبل از مخابرات... عصر تلکام512 داشتم که سرعت دانلودش تا 300 میرفت(بین 200 تا 300)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حیف که حجمی بود
شما کدوم مرکز هستین؟نقل قول:
آمار دی سی اش چه طوره؟
فكركنم اين دوستمون اولين نفري هست كه اومده مي گه 512 گرفته
ممنون مي شيم بگي با چه مدركي گرفتي
اولین نفری که 512 گرفته اید شما هستید :10:نقل قول:
دوست عزیز توضیحات کامل بفرما که دوستان دیگر منتظر هستند راه گرفتن 512 را بدانند.:31::40:
فقط نگو که برای مغازه یا شرکت گرفتید:41:.
اگه برای خونه گرفتی توضیح کامل تر بدهید :11:
اینم تست 512 امید بمب که من به جاش می زارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی گفتم 55 کیلو بایت دانلودته
اما آپلود واقعا افتضاحه فکر کندم باز مخابرات گند زد و یک چهارم دریافت خطت رو بست به نظرم اگر به آپلود بالاتر نیاز داری که باید داشته باشی با 1899 تماس بگیر تا پروفایلت رو عوض کنن
اولین نفر من داشتم. پارسال بود :دی
این speedtest.ir واقعی نشون میده؟؟
با دایال اپ تست گرفتم 53 نشون داد = 7 الان با ای دی اس ال 177 نشون میده =22
سلام
با کارت دانشجویی 256 هم ندادند گفتند باید ارشد باشی که منم مدارک شرکت بردم ....
به همین راحتی نمیدند...
یعنی با ارشد 512 میدادن؟!نقل قول:
بیشرف به من گفت عمرا بدیم !
دکترا هم باشی نمیدیم!:31:
باز خدا رو شکر شما گرفتی:46:
سلام
میدونم شاید جاش اینجا نباشه اما میخواستم بهم کمک کنید!!! من امروز رفتم مخابرات منطقه مون خواستم با کارت نظام مهندسی اینترنت بگیرم گفتش 256 بیشتر نمیدیم!!!! بعدش گفتم من دوتا خط دارم میشه واسه جفتش اقدام کرد گفتش میشه و 256 میدیم !!!
حالا سوال من اینه که من میتونم با لپ تاپ همزمان به دوتا خط از طریق وای فای وصل بشم یا نه؟! اگه میشه روشهاشو بگید! معایبشم بگید! بنظرتون سرعتش 512 میشه؟! پینگش خیلی افت میکنه؟! ممنون میشم جواب بدین
اگه نشد بنظر شما مبین نت ارزششو داره 1مگش و بگیرم؟!
128 دارم.
چند روزیه نمیتونم مسنجر رو باز کنم و با چیز پی ان وصل میشه.
برای شما هم همینطوره؟
دوست من تقریباً درسته این پست من رو ببین :نقل قول:
حالا با این مقایسه اش کن :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6668771&postcount=1558
موفق باشی :40:
من کی گفتم 512 میدن با ارشدنقل قول:
256 میدن
دوستان من میخوام اقدام کنم برای اینترت مخابرات البته 256.حالا کارت دانشجویی یا ... میشه جور کرد ولی تو یکی از پستها نوشته شده بود برایه سرعت بالایه 128 حود صاحب خط هم باید باشه؟یعنی من اجاره نامرو با کارت دانشجویی و اخرین قبض ببرم قبول نمیکنن؟(چون اصلا این امکان برام وجود نداره که صاحبخونرو بردارم ببرم مخابرات.اصلا نیمیگنجه براش)
نقل قول:
عزیز شما چطور میگی کند نشده ؟! من اصلا تنظیماتم رو دستکاری نکردم ، الان 3-4 روزه سرعت کم شده و سایت هایی که از https استفاده می کنند ، سرعت باز شدنشون با صفر برابری می کنه. :41:
جونم به لبم میاد تا آندروید مارکت یا جیمیل باز کنم !! آقا کسی راه حلی نداره ؟ کی درست میشه ؟ میخوام سرمو بکوبم به دیوار !!:9::9: :31:
---------- Post added at 03:25 AM ---------- Previous post was at 03:21 AM ----------
برا ما که خیلی گیر ندادن. ولی کپی کارت ملی صاحب خط رو میخوان.نقل قول:
دوست عزیز میگن به منطقه مخابراتی هم بستگی داره و یجورایی بعضی جاها الکی گیر میدن.شما کدوم منطقه مخابراتی هستی؟نقل قول:
تند گویان.نقل قول:
نمیدونم شاید. یعنی واسه شما این جوری نیست ؟ سایتایی که httpS هستن راحت و با سرعت باز می کنی؟
چیز پی -ان چی ؟ راحت وصل میشه برا شما ؟
منظورم خواستن صاحب خط بود که بعضی جاها گیر میدن حتما باید باشه .در حال حاظر از ایرانسل استفاده میکنم که کلا با سایتهای httpS و جی میل مشکل اساسی دارهنقل قول:
آهان، شرمنده. من فکر کردم در جواب سوال من اونو گفتین.نقل قول:
بله به مرکز مخابراتی هم بستگی داره.
مثلا قبلا یکی از دوستان به من گفته بود که برای 256 باید کارت دانشجویی و نامه از دانشگاه ببری ، ولی اصلاً این چیزا رو از من نخواستن.
امیدوارم برا شما هم جور بشه.
فک کنم بیشتر تو تهران برای بالاتر از 128 کارت دانشجویی و .... میخوان ، چون یکی از دوستان تو یکی از شهرهای شمالی ، 256 بدون مدرک گرفته و جدیدا هم گفت رفته گفته 512 هم میدین گفتن آره از ماه بعد میخواد 512 بگیره
دوستان با کارت نظام مهندسی 512 میدن یا همون 256؟
نقل قول:نقل قول:
1-لحن جمله تون مبهم بود واسه همین پرسیدم تا مطمئن شم
2-من داشتم شوخی می کردم اگه لینک رو می خوندید و به (:31:) توجه می کردید می فهمیدید :27:
امروز یاهو برای من درست شد.
ولی کلا انگاری مخابرات منطقه ما باهاش مشکل داره.
در مورد سرعت 256 :
با ارائه کارت دانشجویی کارشناسی براحتی افزایش سرعت رو بهت میدن.
یلام.بالاخره اینترنت منم وصل شدش.256 هستش.سرعتش که الان خوبه و داره بین 26 تا 35 بعضی وقتا هم 44 دانلود میکنه.راستی من میخوام تست سرعت و پینگ بگیرم چیکار باید بکنم.ممنون میشم راهنماییم کنین
نقل قول:
کد:www.speedtest.net
راستی تو سایت speedtest رفتمو یه تست گرفتم اما نمیدونم عکسشو چجوری بذارم مثل بقیه تو اینجا.نوشته هاش اینجوریه که avg download 0.22 ---avg upload 0.11--- ping 106 ممنون بگین چجوریه سرعت؟و رو چه مبنایی میشه از این امار سرعت واقعی رو دراوردش
خودش لینک میدهنقل قول:
نقل قول:کد:www.speedtest.ir
شما بعد از اتمام تست گزینه شیر رو می زنی و سپس گزینه کپی را می زنی تا آدرس داخل مستطیل رو کپی کنه بعدشم اینجا گزینه وارد نمودن عکس رو می زنی و توی محل آدرس پیست می کنینقل قول:
ضمنا از speedtest.ir یا هر سایت ایرانی تست نگیر
سرعت شما کاملا درسته
0.22 یعنی 220 کیلو بیت حدود 28 کیلوبایت سرعت شماست و سرعت اتفاقی اینترنت دانلود منیجر ملاک نیست چون ممکنه یه دفعه کل اطلاعات دریافتی رو نمایش بده و یک ثانیه سرعت شما رو 44 نمایش بده و اصولا امکان منطقی برای سرعت بالاتر از 32 نیست
سلام دوستان یه سوال که شاید جاش اینجا نباشه رو میپرسم.برای دانلود با idm اگه بخوام چند فایل رو برای دانلود بذارم جوری که دونه دونه دانلود کنه و یکی کامل تموم شد بره سراغ اون یکی چی کار باید بکنم؟توی قسمت scheduler لینکها رو توی main queue بذارم یا توی synch queue و اگه تنظیمات خاصی داره ممنون میشم بگین
دوست من ضمن تبریک اینترنت جدید ؛نقل قول:
در مورد سؤالتون خیلی راجع بهش تو تاپیک IDM بحث شده ، لطف کن صفحات آخر تاپیک IDM رو مطالعه کن اگه مشکلی بود همون جا بپرس تا راحت تر به جوابت برسی :
تاپیک IDM
موفق باشی :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=202495
سلام
برای مشاهده گزارش کارکرد و حجم مصرفی باید به کدوم بخش از سایت مخابرات بریم ؟؟؟
سلام.الان 20 دقیقه هستش که سرعتم رو صفر گیر کرده و نتونسته توی این زمان یه فایل 2 مگ رو دانلود کنه.وصل هم که میشه نهایتش سرعتش میشه بین 4 تا 15 و بازم صفر میشه.256 دارم خیر سرم.چیکار کنم؟به مخابرات زنگ بزنم؟صفحه های اینترنتی خوب و پر سرعت باز میشه اما دانلود تعطیل شده.اومدیم ذوق کنیم که 256 گرفتیم اونم که اینجوری شدش
مسئله ای نیستنقل قول:
اگر یکبار log off کنید ویندوز رو درست میشه
اگه نشد مودم رو یه خاموش روشن کنید حتما درست میشه
هر چی میشد سریع به مخابرات زنگ نزنید یه ذره دندون رو جیگر بگذارید :10:
دوستاننقل قول:
عزیزان
هم شرکتی ها عزیز
لطفا بگید چطور 512 گرفتید و چه مدارکی لازم داشت و چه مراحل طی کردید تا ما هم بریم بگیریم