مسابقه پنجم اين هفته راو جواب شما رو مي ده
نام رخداد : ای سی دابلیو
تاریخ برگذاری : سه شنبه ، 27م جنیری سال 2009
محل برگذاری : کلوه لند ، اوهایو
عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 39 عكس) :: لینك دانلود | حجم: Mb 2.33
کد:
http://www.4shared.com/file/82936479/61d...72009.html
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
هایلایت هایی از رویال رامبل رو شاهد هستیم .
به ورزشگاه میریم ، تاد گریشم و مت استرایکر به همه خوش آمد میگن .
جنرال منجر ای سی دابلیو ، تئودور لانگ داخل رینگ هست که مورد تشویق قرار میگیره . او میگه : " مت هاردی درخواست کرده که ای سی دابلیو رو ترک کنه و او از این به بعد در اسمکدان فعالیت خواهد کرد . " تماشاگرا خیلی خوششون نمیاد . تدی در ادامه اعلام میکنه که بوگی من هم امشب حضور داره . او قصد داره صحبتش رو ادامه بده اما موزیک ورودی جک سوئگر ، صحبتش رو قطع میکنه و قهرمان ای سی دابلیو ، جک سوئگر وارد رینگ میشه . تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . سوئگر میگه : " مت هاردی بخاطر اینکه از من میترسید ای سی دابلیو رو ترک کرده . همچنین من امشب جشنی رو به مناسبت بدست آوردن کمربند بر پا خواهم کرد . " آهنگ بوگی من پخش میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . بوگی من از زیر رینگ بیرون میاد و سپس وارد رینگ میشه . سوئگر میترسه و رینگ رو ترک میکنه .
کامرشال.
مسابقه اول :: بوگی من برابر ریکی اورتیز
ریکی اورتیز وارد میشه . بوگی من هم داخل رینگ هست . قبل از شروع مسابقه ، ریکی قصد داره با دستمال مخصوصش ، بوگی من رو خفه کنه اما بوگی من با یه کلوزلاین او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . ریکی به بک استیج فرار میکنه و این مسابقه اصلا انجام نمیشه .
مسابقه انجام نشد
در بک استیج ، جک سوئگر حضور داره و بنظر میرسه کسی کمربند ای سی دابلیو رو برداشته [و او دنبالش میگرده].
ویدئویی از تریبیوت تو دی تروپس پخش میشه .
کامرشال.
مسابقه دوم :: پال برچل به همراه کیتی کلی برابر فینلی به همراه هورنسواگل
برچل و کیتی لی داخل رینگ هستن و تامی کیمل اون ها رو معرفی میکنه . برچل منتظر حریفش هست . این مسابقه بصورت تک به تک خواهد بود . موزیک ورودی فینلی و هورنسواگل پخش میشه و این دو در میان تشویق تماشاگرا وارد میشن . فینلی میره داخل رینگ تا مسابقه شروع بشه . فینلی و برچل با هم درگیر میشن و فینلی کنترل بازی رو در دست میگیره . در حین مسابقه ، هورنسواگل به طرف کیتی لی میره و دور [بیرون] رینگ دنبال کیتی میدوئه . کیتی هم از ترس ، از دست هورنی فرار میکنه . جلوتر میریم و برچل سعی داره بر بازی مسلط بشه اما موفق نیست . کار به بیرون رینگ میکشه و فینلی سر حریفش رو به میز گزارشگرا میکوبه و به رینگ برمیگردن . برچل قفلی رو روی فینلی اجراء میکنه که موجب میشه از سرعت بازی کاسته بشه . تماشاگرا فینلی رو تشویق میکنن و او به بازی برمیگرده . هورنسواگل از زیر رینگ بیرون میاد و حواس برچل رو پرت میکنه . برچل بعد از چند لحظه ، به طرف فینلی برمیگرده اما از فینلی کلتیک کراس دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه.
برنده ی مسابقه ، فینلی
در بک استیج ، جک سوئگر بدنبال تیفنی میگرده تا موضوع گم شدن کمربندش رو با او در میون بذاره . سوئگر به هنری میرسه و از او درباره ی کمربندش سوال میکنه .
کامرشال.
مسابقه سوم :: تامی دریمر برابر مارک هنری به همراه تونی اطلس
موزیک ورودی مارک هنری پخش میشه و او به همراه تونی اطلس به رینگ میاد . تماشاگرا این دو رو هو [بو] میکنن . سپس شاهد ورود تامی دریمر هستیم که مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه و طبق روال همیشه ، مارک هنری بهتر کار رو آغاز میکنه و کار رو به گوشه ی رینگ میکشونه . تامی دریمر بسختی موفق میشه چند ضربه به هنری بزنه و یه پرش هم روی او انجام میده اما تاثیر چندانی نداره . هنری روی بازو و سر دریمر کار میکنه . دریمر سعی داره به بازی برگرده اما موفق نیست و بازی همچنان دست هنری هست . هنری میره برای البوء اما موفق نیست و بازی دست دریمر میفته . دریمر برای دقایقی خوب کار میکنه . او میره برای یه پرش روی هنری اما هنری موفق میشه دریمر رو توی هوا بگیره و کمر او رو قفل کنه . دریمر بشدت درد میکشه و خیلی سخت هست که بتونه دووم بیاره . هنری اجازه نمیده که دریمر تپ اوت کنه و او رو میندازه زمین و سپس او رو دوباره بلند میکنه و بهش وورلد استرانگست اسلم میزنه . هنری کاور میکنه ، یک..دو..سه.
برنده ی مسابقه ، مارک هنری
چند ریپلی از این مسابقه رو شاهد هستیم .
کامرشال.
تدی لانگ ، تیفنی و ای سی دابلیو چمپین ، جک سوئگر به رینگ میان تا کمربند جک رو پیدا کنن . تدی لانگ میکروفون در دست داره و میگه : " کی کمربند سوئگر رو برداشته ؟ سریعا برش گردونه چون در غیر این صورت اخراج خواهد شد . " موزیک ورودی فینلی پخش میشه و او وارد میشه . سپس هورنسواگل از زیر رینگ بیرون میاد و میره داخل رینگ و کمربند دست اون هست . هورنی با کمربند میرقصه و بالا و پایین میپره . سوئگر عصبانی میشه و هورنسواگل رو میزنه . در همین لحظه فینلی خودش رو به رینگ میرسونه و یه ضربه ی قوی به صورت سوئگر میزنه . سپس فینلی و هورنی رینگ رو ترک میکنن .
-----------------------------------