باشگاه رئال مادرید مراسم توپ طلای فیفا را تحریم کرد
خبرگزاری فارس: باشگاه رئال مادرید به بهانه فاصله زمانی کوتاه تا بازی برگشت مقابل مالاگا در جام پادشاهی مراسم توپ طلای فیفا را به طور کامل تحریم کرد. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، از باشگاه رئال مادرید اسپانیا خوزه مورینیو، کریستیانو رونالدو ( جزو ۳ نامزد اصلی توپ طلای سال فیفا)، ایکر کاسیاس، ژابی آلونسو و سرخیو راموس به صورت رسمی از چند ماه پیش از این به مراسم فیفا در شهر زوریخ دعوت شدهاند اما رئال مادرید با توجه به این که مراسم زوریخ یک روز قبل از بازی برگشت مقابل مالاگا در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی اسپانیا است اعلام کرده که هیچکس از این باشگاه در مراسم توپ طلای فیفا شرکت نخواهد کرد. انتشار این بیانیه دلخوری مقامات فیفا را در پی داشته و تلاش برای تغییر نظر مقامات باشگاه رئال مادرید ادامه دارد، از طرفی فیفا بر این باور است که میهمانان دعوت شده جدا از عرف رایج و مسائل اخلاقی برای حضور در این مراسم بزرگ حق بهانهتراشی ندارند و در این میان نوعی اجبار وجود دارد. عدم حضور رونالدو در کنار مسی و ژاوی میتواند خشم حامیان مالی غولپیکر فیفا را نیز برانگیزد. نهم ژانویه ( دوشنبه هفته آینده) مراسم توپ طلای فیفا با حضور بزرگان جهان فوتبال در شهر زوریخ سوئیس برگزار میشود و غیبت نامدارانی چون مورینیو، کاسیاس، راموس، آلونسو و رونالدو از دید فیفا قابل تحمل نیست. کاسیاس، راموس و آلونسو در تیم یازده نفره منتخب سال فیفا حضور دارند و قرار بر این است تا هر یازده بازیکن دعوت شده به این منظور روی صحنه آمده و مقابل دوربین عکاسان آرایش یک تیم کامل را به خود بگیرند. از طرفی رضایت رسمی رونالدو به غیبت در این مراسم نشان میدهد که وی از انتخاب نشدن خود اطمینان کامل دارد و میداند که مسی یا ژاوی توپ طلای سال را تصاحب خواهند کرد. همین فشردگی در جام پادشاهی برای باشگاه بارسلونا در بازی برگشت مقابل اوساسونا وجود دارد اما هیچ واکنش مشابهی از آبی و اناریها مشاهده نشده است.
کاسیاس: خودمان بازی را پیچیده کردیم
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا پس از پیروزی ۳ بر ۲ تیمش مقابل مالاگا گفت: متاسفانه خودمان بازی را پیچیده کردیم. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، ایکر کاسیاس که از بازیکنان بارسلونا در نبرد هوایی ۲ بار گل خورده بود گفت: مالاگا ارزش اینهمه استرس را نداشت و نباید تا این حد این بازی را بزرگ میکردیم. خود ما با دستان خودمان این بازی را پیچیده کردیم و متاسفانه به سختی توانستیم به پیروزی برسیم، این اتفاق در بازی برگشت رخ نخواهد داد و اطمینان دارم که با قاطعیت از سد این تیم عبور خواهیم کرد. کاسیاس ادامه داد: از مدافعین تیم راضی نیستم و البته نمیخواهم ناکامی خود را در سایه اشتباهات آنها پنهان کنم اما در جنگهای هوایی مشکل داشتیم و من به تنهایی قادر به مهار همه حملات هوایی حریف نیستم. کاسیاس به مصدومیت راموس اشاره کرد و گفت: هر دو گل دریافتی رئال از سمتی کلید خورد که در آن غیبت راموس به شدت احساس میشد.
پرس: رئال مادرید به اهدافش میرسد
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه رئال مادرید با تاکید بر این که رقابتی سخت در پیش است گفت: اطمینان دارم که رئال مادرید به اهدافش میرسد. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، فلورنتینو پرس، مدیرعامل باشگاه رئال مادرید اسپانیا با اشاره به بزرگی رقبای تیم فوتبالش در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا گفت: تاریخ باشگاه رئال مادرید سرشار از موفقیت و شکوه و قهرمانی است، این بازیکنان توان تکرار این شکوه را دارند و اطمینان دارم که امسال به اهداف خود میرسیم. پرس ادامه داد: باشگاهی که پشت سر خود بزرگانی چون سانتیاگوبرنابئو و دیاستفانو را دارد نباید هراسی از سایر رقبا داشته باشد، تکرار قهرمانی در جام پادشاهی با غلبه بر بارسلونا رخ نمیدهد و ما در مراحل بعدی نیز بازیهای بسیار سختی در پیش داریم.
شیخ آل ثانی همه بازیکنان رئال را میخواهد
خبرگزاری فارس: مالک ثروتمند باشگاه پاری سنژرمن فرانسه قصد دارد همه بازیکنان مطرح رئال مادرید را خریداری کند. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی مالک قطری و ثروتمند باشگاه پاریسنژرمن فرانسه که تنها بخش ناچیزی از ثروت اصلی خود را به یک بانک خصوصی در فرانسه منتقل کرده با همین میزان از بودجه قادر به خرید اکثر بازیکنان مطرح باشگاه رئال مادرید است.شیخ تمیم روز گذشته در جلسهای که با مشاورین ورزشی و برخی واسطههای شاغل در خاور میانه داشته اعلام کرد که خرید چند ستاره از کشورهای خاور میانه در دستور کار است اما اولویتش خرید بازیکنان خوب رئال مادرید است. وی گفته است: برای من میزان قرارداد یا مبلغ آن مهم نیست و تنها به گرفتن عکس یادگاری این بازیکنان با پیراهن باشگاهم فکر میکنم. کاکا نخستین گزینهای بوده که تاکنون خبر انتقالش به پاریس در حد شایعه گسترش یافته و نام کسانی چون بنزما، اوزیل، خدیرا و حتی رونالدو نیز در بازار شایعات بر سر زبانها است.
شانس برد رئال برابر گرانادا ، 1 به 30 !
شانس برد رئال برابر گرانادا ، 1 به 30 !
کاروانی که با انگیزه فراوان از گرانادا راهی مادرید شده ، امیدوار به یک سورپرایز در برنابئوست . اگر گرانادا بتواند در برنابئو دست به شگفتی سازی بزند ، کسانی که روی برد گرانادا شرط بندی کرده اند ، حسابی درآمد پیدا خواهند کرد . در واقع شانس برد گرانادا ، 1 به 30 است که رقم قابل توجهی است . یعنی اگر یک نفر روی برد گرانادا 20 یورو شرط ببندد ، در صورت نتیجه گرفتن ، 600 یورو سود می کند .
طبیعتا شانس رئال برای برد بیشتر است . شانس برد تیم مورینیو ، 1 بع 1.06 است و شانس تساوی 1 به 13 . رئال مادرید به جز بازی با بارسلونا ، همه بازیهای خانگی خود را در این فصل برده است . شانس برد 3-0 رئال در بازی امشب ، 1 به 6 است ، برد 4-0 ، 1 به 6.5 و برد 2-0 ، 1 به 7 . مرجع خبري...:11:
کاسیاس: تعطیلات برای استراحت کردن است
خبرگزاری فارس: دروازهبان اول تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا در واکنش به سخنان اخیر مورینیو گفت: بدون شک تعطیلات برای استراحت است. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، ایکر کاسیاس پس از آن که متوجه خبر منتشر شده در رسانهها مربوط به موضعگیری مورینیو شد به خبرنگاران گفت: متاسفانه مورینیو تصور کرده که بازیکنان یک تیم به خاطر پولی که گرفتهاند در حکم سربازان یک پادگان هستند که هرگز حق دیدن خانواده خود را ندارند. وی افزود: تا حدی به گفته سرمربی تم احترام میگذارم که معنی آن استرس و نگرانی وی از نیم فصل دوم باشد، من هم مثل مورینیو مدام به بازیهای سختی فکر میکنم که پیش روی ما است اما قرار نیست در تعطیلات هم تمرین کنیم، همه تیمها بازیکنان خود را به استراحت فرستادند و برای ما هم تعطیلات برای استراحت کردن، در کنار خانواده بودن و البته به فوتبال فکر کردن است. کاسیاس انتخاب خود را به عنوان بهترین دروازهبان سال ۲۰۱۱ نشانه لطف مردم و کارشناسان دانست و گفت: دوست ندارم مقایسه من با والدس به تیم ملی فوتبال اسپانیا لطمه بزند، والدس دوست صمیمی من است و از جداولی که مرا در صدر قرار میدهد چندان خوشم نمیآید.