شما تو تنظیمات date and time تلویزیون برو و اونو در حالت off بذار تا مشکل کانکشن به اینترنت حل بشه
شما تو تنظیمات date and time تلویزیون برو و اونو در حالت off بذار تا مشکل کانکشن به اینترنت حل بشه
سلام یه 43 تولید داخل میخوام بگیرم به خاطر محدود بودن بودجه و غیر هوشمند میخوام برای دیدن شبکه های خارجی و فیلم از روی فلش.هرچی سرچ کردم بیشتر گیج شدم که کدوم برند کیفیت تصویر مناسب و دوام بهتری داره؟برند جی پلاس به نظرتون چطوره؟
برندهای پیشنهادیم فیلیپس و دوو و تی سی ال و هایسنس و جی پلاس هست:)
شبکه های خارجی یعنی چه؟!نقل قول:
اگر منظور استریم هست که نباید چنین چیزی بخری و ال جی و سامسونگ اون گرانهاش بابت این کارهاست
اگر کابلی/ماهواره است که باز توصیه نمیشه. کلا ارزون برای همون فلش مناسبه نه چیزهای دیگر
نقل قول:
ممنون از پاسخگوییتون.منظورم شبکه های ماهواره ای
برای شبکه های ماهواره ای هم مناسب نیستن؟چرا؟
بودجه تان چه میزان هست؟!نقل قول:
5 الی 6 تومننقل قول:
اگه منظور رس.یور دار هس اصن سمتش نرو که دردسره جدا بخری بهتره مثلا رس.یور هانی استار
در مورد برند اصن سمت جی پلاس و تی سی ال و مخصوصا هایسنس نرو که ناراضی زیاد داره
مارکهای داخلی هم اکثرا پنل و لوازم یکیه فقط قاب و برند فرق داره
خارجی شارپ کیفیت تصویریش بهتره از بقیه بعد الجی و سامسونگ
اینا نظر شخصیه
با اون قیمت دوو و فیلیپس میتونی بخری که من بت دوو رو پیشنهاد میدم.نقل قول:
این خوبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ازتون.نه داخلیا که ریسیور ندارن .ریسیور جدا دارم.شارپ تو میان قیمتها داره چیزی؟دوو هم کیفیت خوبی نداره؟نقل قول:
از قیمتهای بازار اطلاعی ندارم از بس که در حال تغییرن تو نت هم ممکنه گرونتر باشه و وقتی دستت میرسه ایراد داشته باشه مگه موقع باز کردن تصویر برداری کنی که نتونن حاشا کنن. میتونی یه سری به بازار بزنی مخصوصا جاییکه به اصطلاح بورس صوتی تصویریه . دوو هم بنظرم فقط برند و قاب ممکنه تغییر داشته باشه ولی لوازم داخلی و پنل یکیه مثل یخچال فریزرا یه عالم برنده ولی موتور هایتک چینه و حتی چنتا برند رو یه کارخانه میزنه و فقط شانس بیاری زمانی که لوازم خوب بهشون میرسه اون مونتاژ نصیبت بشه . اینم مثل اسنواس. درکل یه چرخی بزن ببین نظرت کدومه اگه مجبوری و محدودیت بودجه داری یکی که بیشتر نظرت جلب شد و چنتا فروشنده و تعمیرکار نظرش رو جمع ببند و یکی مثل هندونه سربسته انتخاب کن. فلیپس هم مونتاژ چین و لهستانهنقل قول:
البته اینم حواست باشه مارکهای خارجی مثل الجی سامسونگ سونی و ... خیلی راحت داخل کپی میکنن و برند میچسبونن حتی یه گارانتی هم کنارش میدن که اثرا جعلیه تعداد کمی هم گارانتی از قاچاقیا برمیدارن و همچنین بعضا تا بانه هم میبرن که بگن اصله_ کلا بانه برای خرید جنس اصن پیشنهاد نمیشه
یا خدا عجب اوضاعیه میدون جنگه.پول بدی اینهمه سلام و صلوات بفرستی که چی گیرت بیاد.ممنون ازز راهنماییتون:sad:
سلام. شما برو بازار متناسب با نیازت هر کدام کیفیت تصویر و صداش خوب بود بخر. چیزی هم انتخاب کن که خدمات پس از فروش داشته باشه و قطعاتش اگه یه زمان مشکلی بود پیدا بشه.تو تلویزیون های این قیمت هم خیلی دنبال سیستم عامل اندروید نباش که کند میکنه کار با دستگاه رو.
بعدا هم یک اندروید باکس بخر بزار کنارش.
کامل هوشمند میشه سیستمت.
برای شبکه های اونور آب هم دستگاه مجزا اگه نیاز داشتی بخر.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
بله تو این رنج قیمت اسمارت چیز خوبی نمیشه.در اخر به جی پلاس رسیدم.اگر باز کردم و تستش کردم نتیجه اش اینجا میگمنقل قول:
تلویزیون مارشال پنل شارپ و اگه نبود مارشال پنل سامسونگ.الجی هم گزینه خوبیه برای خرید و نگاهتون فقط برند نباشه حالا چه ایرانی و چه خارجی . چون متاسفانه هنوز هستن کسانیکه از روی چشم و هم چشمی یا فلانی چی گرفته این باید یه درجه بالاتر باشه خرید میکنن - ایرانی هم میخواین حمایت کنین فقط کالای با کیفیت ایرانی - نه هر بنجلی که به اسم ایرانی میفروشن یا خارجی بخاطر یه برند که چسبوندن و با آب و تاب تعریف میکنن
فروش لوازم خانگی قاچاق . قلابی و بی کیفیت بجای لوازم اصل به مردم
اینو چینی ها ببینند از خنده میترکند. خودشون بزودی میان از این چیزها میزنند. این ۴ تا بدبخت هم مرخص.نقل قول:
اما خنده شرمساری اوضاع بدبختی ایران هست.
پس این فیلم برای ما خنده نداره اما برای چین خنده داره.
تو کشور هر کس هر کاری میخواد انجام میده .... :sad: کلا همه چیز در اینجا رها شده :sad:نقل قول:
سلام وخسته نباشید من تلویزیون kdl40Ex710دارم مودم وای فای بهش وصله هرکاری میکنم که فایلهای ویدئویی روی صفحه تلویزیون پخش بشه متاسفانه باهیچ نرم افزاری نشدفقط فایلهای صوتی پخش میشه گوشیم ال جی هست.ممنون ازمدیربااخلاق وبا معرفت
سلام وخسته نباشید من تلویزیون kdl40Ex710دارم مودم وای فای بهش وصله هرکاری میکنم که فایلهای ویدئویی روی صفحه تلویزیون پخش بشه متاسفانه باهیچ نرم افزاری نشدفقط فایلهای صوتی پخش میشه گوشیم ال جی هست.ممنون ازمدیربااخلاق وبا معرفت
فایل اپدیت تلوزیون سامسونگ مدل 55js8980 از کجا میتونم پیدا کنم هر چی گشتم نبود ممنون
سلام توی تلویزیون سامسونگ au7172 چه جوری میشه فرکانس یک شبکه رو اضافه کرد ؟