میگم یه سوال یه مدل از 5110ها اومده که تک گرافیکن راسته
Printable View
میگم یه سوال یه مدل از 5110ها اومده که تک گرافیکن راسته
شاید fake باشه:n02:نقل قول:
اخه یه دوستیم 5110داره یه ماه پیش رفتم دیدم که یه گرافیک بیشتر نداره منم فکر کردم خرابه بهش گفتم ببرش پیش تعمیر کار باید چیپ ست رو تعمیر کنه یاعوض کنه حالا اومده میگه تعمیر کاره گفت تک گرافیکست شاخ دراوردم
آره اون مدلیشم هست
آقا من چنتا مشکل دارم با لپ تاپم
یکی اینکه صداش وقتی بالا می برم خش داره، یه جورایی خر خر می کنه، وقتی هدفون تو گوشمه ایراد نداره ها ولی نبودنی اینجوری میشه، حتی یه بارم دادم بیرون بلندگوهاشو عوض کردم ولی باز مشکل روش موند! نمی دونم از چیه
یکی دیگه اینکه وقتی با وایرلس تو خوابگاه به اینترنت وصل میشم وقتی سعی می کنه وصل شه هنگ می کنه و هیچکاری نمیشه کرد
یکی هم اینکه وقتی با کابل hdmi به تلویزیون LEDوصلش می کنم تصویرش فیت روی تصویر tv نمیفته و از گوشه ها میزنه بیرون و چن ثانیه یه بار تصویر میره و میاد، وقتی هم وارد گیم میشم رنگاش قاطی میشه و خیل بد دیده میشه، یه لپتاپ دیگه هم دارم و روش تست کردم اون سالمه سالم بالا میاد ولی این نمی دونم چشه، میشه راهنماییم کنین؟
اول اینکه ویندوز شما چیه ؟نقل قول:
دوم اینکه یکبار ورژن مربوط به صدا و وایرلس آپدیت کنید .
در مورد خروجی هم اگه LED فول HD نباشه همین مشکل داره .
دستتون درد نکنه بابت جوایی که دادین، ویندوز لپتاپم 7 .نقل قول:
اول اینکه ویندوز شما چیه ؟
دوم اینکه یکبار ورژن مربوط به صدا و وایرلس آپدیت کنید .
در مورد خروجی هم اگه LED فول HD نباشه همین مشکل داره .
اونا رو آپدیت کردم ولی باز مشکل حل نشد البته مشکل نویز رو یکی از بچه ها یه چیزی گفت و با اون خیلی بهتره شده
تلویزیون فول HD یه حتی لپتاپ داداشمو آینه میاره ولی واسه من ایراد داره، یکی نوشته بود که تو کنترل پنل nvidia رزولوشنشو وقتی رو تلویزیونه درست کنم ولی وقتی به تلویزیون وصلش می کنم ویندوز کنترل پنل کارت گرافیک خود بخود بسته میشه، هرچیم میخوام بازش کنم دوباره باز نمیشه، حتی تو task manager هم نمی مونه که بگم فقط نشون نمیدتش، بعدشم هر چند ثانیه یه بار تصویر میره و میاد، رو خود تلویزیون زدم تصویرش رو فیت تلیویزیون کردمو از گوشه ها نزد بیرون ولی همچنان مشکلات دیگه موندن، وقتی هم یه گیم میزنم بالا بیاد رنگاش قاطی پاتی میشه!
سلام
5110 من الان مدتی هست تاچ پدش بعضی مواقع قاطی میکنه
یعنی وقتی باهاش کار میکنم خوب حرکت نمیکنه یا همش صفحه دسکتاپ رو کوچک و بزرگ میکنه و بعد خودش خوب میشه
اشکال از چی میتونه باشه
دوستان یه سوال دارم خواهشا و اگه لطف کنین سریع پاسخ بدین ممنون میشم .
دوستان آیا باطری لبتاپ 5010 دل به 5110 دل میخواره ؟ و مشکلی پیش نمی اره ..
قبلا براشون 6 سلولی بوده و حال میخوان 9 سلولی بخرن . آیا در این مورد مشکلی نیست / .؟
ببخشید تازگی وقتی لپ تاپ روشن میکنم اولش این پیغام برام میاد میگه آداپتور باطری خرابه؟
چیکارش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم همینطوریه! من که راهی واسه درست شدنش پیدا نکردم:n15:نقل قول:
دوستان میخوام این مدل رو دست دوم بخرم.تمیز و سالمه به نظرتون چند میرزه؟
model:dell5110ممنون
cpu:intel 2410 core i5
gpu:nvidia geforce 525 gt|intel hd graphics3000
ram:4gb ddr3
hd:750gb
بستگی به تمیزی دستگاه داره . حدود 1200 تا 1400نقل قول:
سلام؛ من وایرلس رو که روشن میکنم شبکه رو نشون نمیده.
این تصویر device manager هست:
محتوای مخفی:
ویندوز و درایورها رو هم نصب کردم ولی یه درایور نصب نمیشه؛
اسم درایور اینه: Intel Intel Wireless Display Connection Manager Application
موقع نصب این پیغام رو میده:
باید چکار کنم؟محتوای مخفی:
دوستان من برای اجرای بازیها باید گرافیکم رو آبدیت کنم ویندوزم 64 بیت هستش ممنون میشم اگه کمک کنید تا بی دردسر انجام بدم اینکارو.
کاری نداره . شما دانلود میکنی و اجراش میکنی . خودش اتومات برات نصب میکنهنقل قول:
خب یبار درایورها از خود سایت دل دانلود و نصب کن ببین جواب میده . 5110 معمولا دونوع وایرلس داره . 1701 و 1702 . شما هردوتارو دانلود کن ببین کدوم نصب میشه
میشه لطفاً لینک هر دو تا رو بذارید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من همه ی درایورها رو نصب کردم به جز یکی که نصب نمیشد.
اسم درایور اینه: Intel Intel Wireless Display Connection Manager Application
سلام
دستگاه منم همین اشکال را داره
1-آداپتور رو با یک کامپیوتر دیگه و همینطور آداپتور کامپیوتر دیگه را با کامپیوتر خودم تست کردم مطمئن شدم خرابی از باتری یا آداپتور نیست.
2- دستگاه را برای تعمیر به تعمیرگاه تو قم بردم بعد از مدتی گفتند برد پاورش خرابه باید عوض بشه ما تو قم نداریم فعلا منتظرم سر فرصت یه جای دیگه ببرم ببینم چی میشه!
البته بایوس رو هم آپ کردم به A11 اثری نداشت فعلا باتری رو با لپ تاپ همسایه شارژ می کنم و در حالی که به برقه استفاده می کنم .
اگر دوستان راه حل دیگه ای پیدا کردید برسونید
ضمنا کسی می دونه برد پاورش کجا پیدا میشه؟
سلام
1-آداپتور رو با یک کامپیوتر دیگه و همینطور آداپتور کامپیوتر دیگه را با کامپیوتر خودم تست کردم مطمئن شدم خرابی از باتری یا آداپتور نیست.
2- دستگاه را برای تعمیر به تعمیرگاه تو قم بردم بعد از مدتی گفتند برد پاورش خرابه باید عوض بشه ما تو قم نداریم فعلا منتظرم سر فرصت یه جای دیگه ببرم ببینم چی میشه!
البته بایوس رو هم آپ کردم به A11 اثری نداشت فعلا باتری رو با لپ تاپ همسایه شارژ می کنم و در حالی که به برقه استفاده می کنم .
سلامنقل قول:
سروش جان
لطفا لینک بدین...اگه واستون مقدوره...
شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن.نقل قول:
شما باید وارد سایت دل بشی و از قسمت Product Soppurt قسمت service tag عدد مربوط به سرویس تگ وارد کنی که درایورهای مربوط به لپتاپ نمایش بده .از اونجا درایورهارو دانلود کن . اگه جواب نگرفتی بگو امشب برات آپلود کنمنقل قول:
میشه لطفاً لینک هر دو تا رو بذارید؟
سلام
فن زیر لپ تاپم سوخت
الان بعد سوختن فن (کول پد) ؛ فن خود لپ تاپ با سر صدا دور تند کار میکنه کسی میدونه چرا؟؟؟/
سلام
یه مدته ویندوز بعد نصب آپدیت دیگه بالا نمیاد
اوایل ویندوز بالا میومد رو استارت منو هنگ میکرد که سیف مود ری استور میکردم به قبل آپدیت و درست میشد
اینبار به کل نتونس ویندوزو کانفیگ کنه و رو پیغام dont turn off .... موند و سیف مود هم همینطور
مشکل از کجاس دوستان؟
ممنون
ای بابا نشد تو انجمنی سوال بپرسیم زود جوابشو بدن:n27:
مشکل از ویندوزه دیگه!! ربطی به لپتاپ نداره که!نقل قول:
نقل قول:
کی گفت مشکل از لپه؟
مشکل از چیه ویندوزه
دلیل نمیشه واسه هرچیزی سریع ویندوزو عوض کرد
خوب ویندوزتو باید عوض کنی دیگه. دیگه ام ویندوز غیر اوریجینالو آپدیت نکن
با سلام
لپ تاپ من دارای یک مشکل خاصی شده که هیچ جا در موردش مطلب پیدا نکردم
لپ تاپم یک بار هنگ کرد و خاموش شد و الان دیگه وقتی دکمه پاور رو میزنم چراغش روشن میشه و حتی dvd rw هم چراغش روشن میشه اما حتی اون صفحه اولیه که مینویسه DELL هم نمیاد و فقط یک صفحه مشکی میاد و فقط fan پاور با سرعت می چرخه ولی هیچی نمیاد نمیدونم چیکار کنم کلی از پروژه هام داخلشه :n14:
یبار با کابل HDMI به ال سی دی وصل کن ببین تصویر داری یانهنقل قول:
سلام به همه سیستمه من n5110 core5 هستش میخوام درایور لپ تاپمو ابدیت کنم از صب دارم میگردم ولی نمیتونم اگه کسی میتونه راهنمائیم کنه.nvidia geforce gt 525m این درایورو ابدیت میخوام بکنم ویندوزمم 64بیته دمه همگی گرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بجای ......... soft*gozarبزار
اقا سروش بابت راهنمائیتون ممنونم.:n16:
ویندوز 8.1 بدون هیچ گونه ایراد و هنگ کردن روی 5110 خودم نصب کردم ! 8.1 دیگه مشکلات 8 روی 5110 نداره:n01:
من یه مشکل روی 8.1 دارم اونم اینکه quickset درست کار نمیکنه از روی باطری که میزنم کار میکنه ولی از روی قسمت استارت که کلیک میکنم کار نمیکنه شما این مشکل رو داری ؟نقل قول:
منظورت از quickset چیه؟نقل قول:
برنامه quickset که برای کار کردن تنظیمات نور و کار کردن سه تا دکمه کیبرد سمت راست هست دیگه میخوام سازگار با ویندوز8.1 باشهنقل قول:
واسه منم کار نمیکنهنقل قول:
"این مدل ایرادش اینه که گرافیکش پایینه.................................تو سایت Notebookcheck هم که بری زده چه رتبه ای داره.....................ای کاش گرافیکش لا اقل 550 بود"
من همین رو دارم اما گرافیکش دو هستش.
اونم اول خیلی از بازی ها رو اجرا نمی کرد اما با آپدیت درایور گرافیکش حل شد
لینک دانلود(مخصوص لپتاپ):