دوستان من باید برم اون ور اب پولم هم 130تا هست باید چکار کنم میتونم برم اون ور اب
لطفا سریع:sq_25:
Printable View
دوستان من باید برم اون ور اب پولم هم 130تا هست باید چکار کنم میتونم برم اون ور اب
لطفا سریع:sq_25:
:31:نیت کردم اشمب برم لول 8 الان وسطای لول 6 هستم برم سقف مگا اسپیس میزارم روی ماشینم :دی
درحال رانندگی میشه دوربین داخل کابین رو با موس به اطراف داخل کابین حرکت داد ؟
اون بازی که من 10 سال پیش بازی میکردم میشد دوربین رو با موس داخل کابین حرکت داد و به اطراف کابین نگاه کرد که خیلی جالب بود! تو این بازی هم میشه ؟
یا اینکه فقط میشه به چپ و راست کابین نگاه کرد ؟
منم با کارت 4670gddr3 تونستم رو ultra بالاخره 20 فریم در حالت فول اچ دی بگیرم.:sq_2:
اما باگ وحشتناک بازی داشتم میرفتم تریلی جلویی با یه ماشین تصادف کرد و ناگهان جفتشون محو شدن و ناگهانی از زمین و هوا فقط ماشین و تریلی بود که سر من میریخت مثل بارون:sq_14:
بله میشه.....نقل قول:
اینم نهایت سرعت در این بازی: 144 km
(البته اینجا داداشم پشت فرمون بود چون من فقط با اسکانیا بازی میکنم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهایت سرعت منو پس ببینین
150km
هنوز بیشتر هم میرفت و من نرفتم:sq_2:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:یکی لطفا مارو دریابه..........:sq_20:نقل قول:
آقا سلام به همگی یه سوال داشتم اگه امکانش هست منو کمک کنید .
این دوستانی که عکس گذاشتن که با 155 یا 144 تا سرعت میرن چه جوری با این سرعتا میرن من که لولم 13 نمیتونم از 90 تا بیشتر برم .
تورو خدا کمکم کنید.:sq_20:تورو خدا کمکم کنید.
برو به این آدرس:نقل قول:
داداش دستت درد نکنه ولی فایل رو پاک کردن . میشه برام بفرستیش؟نقل قول:
خواهش میکنم
اینم مد برداشتن محدودیت سرعت که از مدیافایر پاک شده بود:
فقط تا پنج ساعت دیگه پاک میشه!
دوست من مشگل اکتیوت حل شد.اگه شد چطوری.نقل قول:
من امروز صبح که خواستم بازی کنم با level 3 این کد رو موقع ورود به بازی وارد کردم و فعلا گیر اکتیو نداده بهم دو بار از بازی اومدم بیرون دوباره رفتم تو بازی مشکلی پیش نیومد .
کد : 3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY (این گردالیا صفره " او " نیست :sq_25:)
اینم از دو تا مد : منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. دستگاه GPS برای مرسدس بنز :
(برای دیدن عکسها در اندازه اصلی روی عکس کلیک کنید)
2. اسم و لوگوی واقعی چهار برند لایسنس نشده DAF . IVECO. VOLVO. BENZ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یه نفر این مد رو یه جا دیگه آپلود کنه ما دانلود کنیم:sq_8:
مد بدرد بخوریه
بازی رو پاک کردم و از اول نصب کردم و از اول شروع کردم فعلا که خوبهنقل قول:
مد از روی سرورشون پاک شده نیست .نقل قول:
بفرما دوست عزیزنقل قول:
وقتی چپ میکنیم باید چیکار کنیم ؟ :sq_2: توی اتاق خییییییییییلی بی صدا شده که اصلأ جالب نیست! انگار صدای بازی رو قطع کردن!
واسه میزان خستگی راننده درجه ای تعیین شده؟ چطور بفهمیم کی خسته شده راننده؟
تو روحشون دستردندرکاران SCS که زحمت کشیدن منت گذاشتن بعد دو سال یه بازی 500 مگی رو آماده کردن : (البته ظاهر قضیه 500 مگه) میبینید چجوری دارن به ریشمون میخندن :sq_8: آدمو به یاد آسایشگاه های معلولین ذهنی میندازن مخزوزا اون تپله .:sq_2:
از دوستان کسایی که این مد رو گذاشتن (Realistic_Physics_Mod_v1.0.scs) خواهشا" بگن کاربردش چیه؟؟ من یادم رفته.
حالا که دقت میکنم میبینم یه نکته منفی داره که وقتی ماشین حرکت میکنه کلهء ماشین میره بالا , خیلی ضایع میشه:
اقا یعنی هیچ راهی نداره برای درست شدن اکتیو کدش 16000 تا بیخودی بازی نکردم که حالا به خاطر این اکتیو کد بمونم توش
یعنی هیچ راهی نیست؟؟؟؟؟!!!!!:sq_10:
نقل قول:
این مد برای برداشتن محدودیت سرعت هست که خیلی داغونه باید اسمش رو گذاشت مد چپ کردن!!
محدودست سرعت برداشته میشه ولی فنر بندی ماشین شل و ول میشه سر پیچ ها سریع چپ میکنه!!بعد اتاق هم سر هر چیزی تکون میخوره عین ژله میشه :دی
:31:بالاخره رفتم لول 8 و اینم مشاین من :دی
save هاتو نگه دار بازی رو دوباره نصب کن و یکی از این سریال ها رو وارد کن شاید درست شد هنوز از کرک بصورت فایل اجرایی خبری نیست .نقل قول:
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
اره برادر منم همینکارو کردم:sq_8:نقل قول:
چند ساعت طول کشید ؟مثل اینکه شما تمام وقت در حال بازی هستی بابا تو دیگه کی هستی .نقل قول:
ندیده بودم خانوما این قدر عشق بازی باشن (خالی بستم خانوم خودم هم مثل شماست:sq_19:)
بعد اونوقت مشاین یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:31:ای آقا کجا بودی که ما جرمن تراک رو روزی 8ساعت بازی میکردیم و وسط راه پشت میز چرتم میگرفت تصادف میکدرم :دینقل قول:
ماشین منظورمه :دی
بازی منم رفت تو کما میگه اکتیو کن :دی:31:
:دی درست شد :دینقل قول:
اینا بازی رو ساختن ؟نقل قول:
الان دانلود بازی رو کنسل میکنم ...
همین جا بودم به خدا .منم german truck بازی میکردم تازه یورو تراک 1 رو هم بازی کردم حتی این آخریا زدم تو کار ادیت کامیون با zmodler واسه جرمن تراک . تازه من وقت ندارم وگرنه میسوزوندمش . آخ جون فردا تعطیله (البته واسه من خوشحال نشین ) میشینم بازی میکنم لولم رو میبرم بالا .نقل قول:
چیکارش کردی درست شد؟نقل قول:
کلا" بچه ها 2تا مد سرعت گذاشته بودن که یکیش تا 120km بیشتر نمیرفت اسمش هم اینه :(ets2_speed_limit_120_valera_t.scs)
دومی هم که چندتا کاربرد داشت (Realistic_Physics_Mod_v1.0.scs) شامل سرعت,سیستم تعلیق واقعی,جعبه دنده و . . . میشد که من واقعا با تکون خوردن ماشین تو بعضی جاها خیلی حال کردم و تو این مد سرعت باورنکردنی میشه!!
:sq_14:(رکورد سرعت رو ملاحضه بفرمائید)::sq_14:
البته بعدش محکم خوردم به عوارضی :sq_2::sq_2:
فعلا اینجا رکورددار خودمم. لول 21 شدم
البته زحمت اصلی پای داداشمه که صبحا که من نیستم بازی میکنه
البته انتخاب شهر هم مهمه. چون من فرانکفورت رو انتخاب کردم و آلمان پر از شهره. که دائما بارهای ویژه با مسافت کم و دستمزد بالا گیرم میاد.
راننده اگه پیاده میشد خیلی خوب بود مثلا ساعت 3 شب میرسیدی به یه مسافر خونه و راننده از ماشین پیاده میشد و درحالی که هوا سرد و سوزان بود وارد مسافر خونه میشد و بخاری رو روشن میکرد و شب رو اونجا میخوابید
صبح با صدای کنجشک ها از خواب بیدار میشد و صبحونه و چایی میخورد و از مسافر خونه خارج میشد و درحالی که هوا گرگ و میش و نزدیک صبح بود می شست پشت فرمون و حرکت میکرد :31:
یه شوفر هم اگه داشت بد نبود که چایی میداد دست راننده و وسط راه صحبت میکرد آدم حوصله اش سر نره :31:
منو داداشم هر کدوممون یه سیو داریم آخه باهم نمیسازیم :sq_24: اون فقط با ولوو بازی میکنه منم که عاشق اسکانیانقل قول:
نقل قول:
پس بارت کو.هاااااااااا
رکورد سرعت با بار!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش دستت درد نکنه دمت گرم:sq_25:نقل قول:
داش الان با کدوم مد تا 160 رفتی؟:sq_14:اونم با بار؟؟؟!!!!!نقل قول:
اون طوری خیلی هندی میشد ، بعدشم تا سال 3012 هم هی تاخیر میخورد .نقل قول: