آقای نینجا مبارکت باشه
لطفا از زردی صفحش صحبت کن و اینکه کیفیت صداش از هندزفری چطوره؟
آقای نینجا مبارکت باشه
لطفا از زردی صفحش صحبت کن و اینکه کیفیت صداش از هندزفری چطوره؟
زرده یکم ولی زیاد نیست.نقل قول:
الان شده آماده فروشنقل قول:
نینجا از کیفیت ساخت هم بگو .. و اینکه قیمت رو نگفتی :31: به نظرت ضعفهای کلیش چیه؟ اصلا ضعف داره؟ میشه چشم پوشی کرد؟
960 خوبه بخریم یا صبر کنیم از آب و تاب بیوفته؟ پایین تر میشه پیدا کرد؟ به نظرتون افت شدید نمی کنه؟:31:
همینا فعلا :20:
سلام
آقا اسم سامسونگ در قسمت جلویی گوشی هست یا نه چون تو بعضی عکس ها نیست ؟
نینجا جان مبارکت باشه ایشالله :11:
آقا یه چند تا ویدیوی با کیفیت بریز توش ببین کیفیت پخشش چه طوره ؟
نهایت رزولوشنش چقدره برای ویدیوها ؟
ای آدم متعصب!!:13:نقل قول:
بابا من این حرفا رو با دلیل میگفتم میومدن کلی ریچار بارم میکردن حالا تو همینجوری میگی حتما میان میگن بدلیل اینکه گفتی این مشکل گلکسی حاد نیست و بهتر از گوشیه .... هست پس باید بن شی:21:
راستی گوشی خودت چی شد؟!
راستی در مورد اون خبر gs2 at&t من نمیدونم درسته یا نه ولی شک دارم بیاد واسه یه اوپراتور خاص دکمه های پایینشو عوض کنه!:11:
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------
اون عکس ها مال قبل از فاینال ریلیز هست و تمام گلکسی اس۲ ها آرم سامسونگ رو دارن!نقل قول:
بجز اونایی که از اوپراتور ها میگیرین که اونا هم آرم اوپراتور رو دارن:31:
سلام بچه ها گوشیم بالاخره رسید صبح رفتم از تیپاکس گرفتم:31:
دارم ریویو unboxing رو براتون اماده میکنم اماده که شد خبرتون میکنم:46:
موفق باشید
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
[QUOTE=KAKHMAL;6175046]ای آدم متعصب!!:13:
بابا من این حرفا رو با دلیل میگفتم میومدن کلی ریچار بارم میکردن حالا تو همینجوری میگی حتما میان میگن بدلیل اینکه گفتی این مشکل گلکسی حاد نیست و بهتر از گوشیه .... هست پس باید بن شی:21:
راستی گوشی خودت چی شد؟!
راستی در مورد اون خبر gs2 at&t من نمیدونم درسته یا نه ولی شک دارم بیاد واسه یه اوپراتور خاص دکمه های پایینشو عوض کنه!:11:[COLOR="Silver"]
سلام دوست عزیز:46:
نه جدا میگم متعصب نیستم.این حرفی رو که زدم تمام سایتهای ریویو تاییدش کردن که چیز مهمی نیست و به چشم در حالت عادی اصلا نمیاد مگر اینکه خیلی از نزدیک دقت کنی:31:
ممنون و موفق باشی:11:
[QUOTE=KAKHMAL;6175046]ای آدم متعصب!!:13:
راستی گوشی خودت چی شد؟!
راستی در مورد اون خبر gs2 at&t من نمیدونم درسته یا نه ولی شک دارم بیاد واسه یه اوپراتور خاص دکمه های پایینشو عوض کنه!:11:[COLOR="Silver"]
سلام دوست عزیز
منم دقیقا نمیدونم ولی بنظرم که شایعه باشه چون هنوز به طور رسمی این موضوع تایید نشده
موفق باشی:11:
Samsung Galaxy S 2 (II): Two S2s - Quadrant Scores
Old[er]: 3614. New out of the box: 3581کد:http://www.you++tube.com/watch?v=V6ezRC5taig
Phone on the left is full up with junk and over a month in use- the one on the right is brand new out of the box (Quadrant is the first App it's ever run). Scores are pretty much the same - in the mid 3500s over a few tests.
سلام kakhmal جاننقل قول:
نه داداش خواهش میکنم شما بزرگواری:31:
در مورد ریویو هر کسی یه جایی رو معرفی میکنه.نمیدونم کدوم بهتره:13:
اگه شما جای خوب و بدون مشکلی رو که مجانی هم باشه سراغ داری بگو من اونجا بزارم:46:
ممنون و موفق باشید:11:
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
سلام پارسا جاننقل قول:
من به همه بچه ها قول دادم و رو قولم هم هستم جیگر طلا خیالت راحت یه ریویو خفن میزارم حالشو ببرید البته ریویو من دو قسمته:
اولین قسمت unboxing گوشی هستش:31:
دومین قسمت کار با گوشی و پاسخ دادن به سوالات شما دوستان عزیز:46:
برید حالشو ببرید.
شما تو یه جایی مثل
یا پرشن گیگ بذار عکس هاش رو من ضمیمه می کنم به انجمن که همیشه بمونه.کد:http://up.--------.com
(یه جا که مستقیم باشه آپ کن.)
واسه آپلود هات فایل خیلی عالیه فقط واس دانلودش دردسر هست که اونم من با رپیدباز مستقیم می کنم میزارم واس بچه ها ;)
تا اواخر شهریور قیمتش حدودا چه قد میشه؟؟؟
بنظر من تا آخر شهریور تا 600 650 پایین بیاد!نقل قول:
چون در 10 روز از 1250 تا 960 پایین اومده!
سلام
دوستانی که گوشی رو خریدند به سلامتی ، سعی کنند مطالب و عکس هایی بذارند که ماها اطلاع نداریم ... یعنی درست و حسابی توی نت در موردشون چیزی نیست .
این که صفحه نمایش گوشی رو بخواین با گوشی های دیگه مقایسه کنین یه چیز سادست که نتیجش هم معلومه ...
همه میدونن که بهترین صفحه نمایش رو داره ! انقدر هم عکس دیدیم در این زمینه که نگو ... : دی
پس سعی کنید چیزای کاربردی تری رو بیان کنید که بقیه هم استفاده کنند ، مثلا :
- نقاط ضعف گوشی از دید دارنده گوشی ( این خیلی مهمه ... بی ترس و رو در وایسی بگین ... اگر هم مشکلی بود شاید بشه حلش کرد )
- میزان مصرف باطری ... تجربی باشه ... یعنی یه مدت زمانی خاص به مصرف باطری دقت داشته باشین
- کیفیت عکس و فیلم ... به نظر من بیشتر از محیط های کم نور و در شب عکس و فیلم بذارید.
- کیفیت اسپیکر هارو با یه گوشی دیگه مقایسه کنین.
- و ...
ممنــون
سلام دوستان.
اين گوشي چه معايبي داره؟
مطمینی امیر...:18:میشه هم قیمت گلکسی قبلی...من که از خدامه چون پولم بین 600 تا 650 به نظرت حالا شهریورم نشد زمستون:31: این قیمت میشه؟(بعد دوستان سنسیشن اچ تی سی هم1100000 اومده تاثیری تو قیمته این داره؟؟؟)نقل قول:
بنظر من تا آخر شهریور تا 600 650 پایین بیاد!
چون در 10 روز از 1250 تا 960 پایین اومده!
بعد نینجا جان چند گرفتی شما؟
دوستدار شما یاشار
نقل قول:
ربطی نداره...یه اسمارت فون اوایل قیمتش بالاست ..بعد زود به یه حد نرمال میرسه و همون قد میمونه.....این افت قیمت حداقا مال 7 8 ماه دیگست
خوب این نظر شخصی من هست، باید تا 3 4 ماه منتظر بود و دید که درست گفته، ولی اینم بگم که هر چقدر طول بکشه، دیگه 8 ماه طول نمیکشه، چون احتمالا 8 ماه بعد همه توی تایپینگ گوشی دیگه ای خواهیم بود، مثلا GS3 یا یه همچین چیزی! یعنی تا اون موقع تک بودن و برجستگی این گوشی کمتر میشه و دلیلی برای بالا بودن فضایی قیمت نخواهد بود!نقل قول:
سلام به مدیر محترم انجمن موبایلنقل قول:
فایلی که من میخوام بزارم عکس نیست فیلمه یعنی دقیقتر بگم یه ریویو تصویری هستش فرقی نمیکنه که اینجا بریزم؟
اگه یه کمکی در این ضمینه بکنید ممنون میشم چون تو این ضمینه ها زیاد وارد نیستم.
ممنون و موفق بشید:11:
تو پرشین گیگ می تونی فایلاتو آپ کنی ;)
تو up.-------- تا 1 گیگ واسه هر فایل میتونی آپ کنینقل قول:
دوست عزیز این جایی که میگید مجانی هستش مشکل نداره؟نقل قول:
تا چقدر میتونم اپ کنم یه توضیح بدید ممنون میشم
راستی ریویوم رو تکمیل کردم بچه ها فقط مونده اپ کنم اگه کمو کاستی بود دیگه ببخشید:31:
ببخشید این سی پی یو 2 هسته ای تو گوشی به چه دری میخوره؟مثلا با این چی میشه کرد که با iphone4 نمی شه؟(به غیر از وصل usb)
وصلusbبه یس پی یو دوهسته ای مربوط نیستنقل قول:
سرعتش بیشتره
فیلم فول اچ دی بخش میکنه
فیلم فول اچ دی میگیره
بازی های باگرافیکی میتونه اجرا کنه که فعلا فک نکنم اومده باشه واسه2هسته ای
و...
دوستان من موندم این گوشی چی بیشتر از optimus 2x یا incredible s داره که ملت دارن انقد حال میکنن
عزیز من Iphone4 در برابر i9000 شکست خورده هست، حالا میخواهید با i9100 مقایسه کنید؟نقل قول:
تقریبا در تمام موارد برتر از ایفون هست، فقط ممکنه بعضی ها از سیستم عامل ios بیشتر خوششون بیاد!
برین یه نوکیا x302 بخرین هم تاچ هم بهش فلش وصل میه هم دوربین 5 هم divx خودش پلی میکنه با قیمت 165!!
نقل قول:
نظر هر شخصی برای بچه های این تاپیک محترمه ...
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
دوستان اگه کسی این گوشی را میخواد من میتونم با قیمت 960 براش از همون فروشگاه آل دیجیتال بخرم (alldigitall.ir ) کسی خواست بهم pm بزنه.
نقل قول:
دوست خوبم من قصد جسارت ندارم من خودمم کخ این چیزارو دارم تا حالا هم شاید ده میلیون سر گوشی بازی به باد دادم فردا چی میاد حتما گلکسی سه با سیپی یو چار هسته ای و رم 2 و دوربین 12 به قیمت 1.5 میلیون بعد اونوقت همه میریم گلکسی دو رو بفروشیم یک میلیون روش بزاریم اونو بخریم!!! متاسفانه این سیاست کهن شرکتای بزرگه که دارن پولای کلونی به جیب میزنن البته نوش جونشون مشکل جای دیگس مشکل منم و عشق ناپایان به technology
فقط در مورد قیمت من یه بار دیگه بگم...گلکسی تب که اوایل اومده بود (الان در برابر گلکسی ۲ پشم هم نیست)اوایلش ۱میلیون بود....تا مایکروتل وارد کرد شد ۷۵۰۰...سر یه ماه شد ۶۵۰,,,,,,,,!,,,,,,,,,!,,!,,,!,!!!,
سلام دوستان:5:
خوبین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدئو: [GALAXY S II[ Dual Core
کد:http://www.youtube.com/watch?v=Q74pXDvlKzM&feature=player_embedded
متاسفانه یا خوشبختانه این درد مشترک خیلی از اماهاست عزیز و به نظر من ادم هرچقدر برای لذت بردن خودش خرج کنه کم کرده مگه چند سال این شور جوونی تو ماهاست ؟ چند سال دیگه که سنمون رفت بالا دیگه این تکنولوژی و چیزای جدید برامون بی اهمت میشهنقل قول:
کاملا درسته!نقل قول:
و در تکمیل گفته های سعید جان ( خان!) بگم ما ها هم که هر سال نمیریم گوشی عوض کنیم!
هر ۲ سال یه بار سه سال یه بار میریم شاخترین اون سالو میگیریم تا ۳ سال باهاش حال میکنیم از رده خارج شد!(یعنی نرم افزارهای جدید نگرفت!!) میریم یکی دیگه میگیریم!!!:10:
راستی اینم لینک مستقیم اون تبلیغ دوال کور:
دیدید ما رو هم دعا کنین:21:کد:http://188.40.98.201/download.php?session=1307973765-4959689&format=mp4
من تسلیمم دوستان اما بزاریم یکم بیاد پایین یه دو ماه دیگم با گوشی قبلیه حال کنیم تا قیمت کاذب شکسته شه هان؟
kissyou جان پس كجايي؟؟؟:41:
واقعا برای یه گوشی 1.200 می خواین خرج کنین؟
فقط سیر پیشرفت رو ببینین تو MWC ها..
2009=Omnia Hd
2010=Wave
2011=Galaxy S 2
مطمئنم توی 2012 گوشی High-End سامی می خوره Galaxy S 2 رو...نسل 4 هسته ای Soc ها تو راهه...Camera Phone های 16 مگاپیکسلی...بابا الکی دارین پولتون رو میریزین دور...وقتی تو P/P واقعا در برابر Atrix و Optimus 2x حرفی برای گفتن نداره...
با عرضه اخیر گوشی Galaxy S2 در آلمان , موفقیت بزرگی نصیب سازنده آن یعنی سامسونگ گردید که منجر به کسب 43.5% از سهم بازار گوشیهای هوشمند آلمان برای سامسونگ گردید.
کد:http://samsung.hdblog.it/2011/06/13/samsung-galaxy-s2-conquista-la-germania-con-il-43-di-market-share/
کد:http://www.eurodroid.com/2011/06/samsung-galaxy-s-ii-takes-samsung-to-43-of-german-smartphone-market-share/
ویدئو:
منبع:کد:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SGyJk2luvv4
کد:http://pocketnow.com/android/dual-core-face-off-atrix-4g-vs-galaxy-s-2-video
سلام
بچه ها این گفته صحت داره؟
اینو کاربر S.A.E.I.D از موبایلستان گفته در جواب من که بهش گفتم قیمتهاتون بالاست.نقل قول:
در مورد گلکسی اس ۲ هم باید بهتون بگم که بیشتر ورژن های موجود در ایران لاک هستند و با قیمت پایین خریداری شدند و دستی توسط روش دکتر علی موسوی آنلاک شدند و برای فروش قرار گرفتند که در ابدیت تمامی این دوستان به مشکل بر میخورند و گندش در میاد . ولی گلکسی اس ۲ که ما میاریم ورژن اروپا هست ce0108 و پک مشکی
نظرتون چیه؟
مگه پلمپ نیستن؟
بعدشم...فکر کنم بار اولی که روشن می کنی ساعت و اینا می خواد...