این دو تا مطلب رو براتون پیدا کردم..فکر میکنم با مطالعه این دو مطلب اطلاعاتی زیادی به دست میاریدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این دو تا مطلب رو براتون پیدا کردم..فکر میکنم با مطالعه این دو مطلب اطلاعاتی زیادی به دست میاریدنقل قول:
دو مطلب بالا مخصوصا مطلب اولی که نوشته ی استاد صادق سلامی هست کامل و جامعه.
یه نکته ی کلی بگم اینو همیشه یادتون باشه. هیچ هورمونی توی بدن انسان اضافه و دارای ضرر نیست و اگر مقدار اون رو به صورت مصنوعی دستکار کنیم یعنی کم یا زیاد کنیم عوارض خواهد داشت. استروژن هم از این قاعده مستثنی نیست.
استروژن فواید بسیار بسیار زیادی داره ، بعضی عوارضش یعنی افزایش چربی هم بعد از مدتی (با کاهش سطح استروژن) خود به خود از بین میره. تنها عارضه ی استروژن که فقط در صورت زیاد بودن اون بروز میکنه عارضه ی بزرگ شدن نوک سینه هست که فقط با عمل جراحی قابل درمانه.
خاصیت عضله سازی استروژن و تاثیر اون در حجم ، قدرت و استقامت و روغن کاری مفاصل برای جلوگیری از آسیب دیدگی و... واقعا عالیه.
نقل قول:خیلی ممنون واقعا مطالب با ارزشی بود :n12:نقل قول:
ایا راهی هست که بشه فهمید بدنمون به استروژن حساس هست یا نه؟ ازمایشی یا چیزی شبیه به این که بتونیم مطمئن بشیم مثلا به عارضه ی نوک سینه دچار نمیشیم؟ :n13:
شنیدم زمانی که میخوان توده ی چربی رو بردارن معمولا نمیتونن سینه رو شبیه به هم دربیارن و اغلب از عمل ناراضی هستن !
جایی به گوشم خورد که میشه کلا قبل از هر کاری یا مصرف دارویی غدد سینه رو دربیاری تا دیگه به نوک سینه دچار نشی میخواستم بدونم چه گرایشی از دکترها واسه این عمل مناسبتر تر هستن و تقریبا هزینش چقدره.
قبل از نوک سینه غدد رو دربیاری احتمال اینکه بتونن سینه هارو قرینه کنن بیشتره تا بعد از جمع شدن چربی درسته؟
متشکر از راهنمایی های هر دو عزیز :n16:
شما مگه از داروهای ممنوعه استفاده میکنی؟ اگه استفاده نمیکنی اصلا نگرانی نداره
اگه منظور شما عمل نوک سینه برای عارضه ی استروژنی هست اون عمل فرق داره با عمل برداشتن چربی. عمل پر هزینه ایه و اتفاقا خیلی از حرفه ای ها انجام دادن
در مورد در آوردن غدد من تا حالا چیزی نشنیدم و فکر نمیکنم درست باشه چون گیرنده های استروژن در همه جای بدن از جمله همه جای گوشت سینه موجود هست.
با مصرف آنتی استروژن ها به راحتی میشه جلوی عارضه ی نوک سینه رو گرفت.
شما اول باید دقیق بگی چرا اینقدر نگران استروژن هستی و چی مصرف میکنی تا دقیق راهنمایی کنم
سلام دوستان
من 120 کیلو وزن دارم.4ساله که بدنسازی میکنم ولی چون هوازی اصلا کار نکردم هنوز خیلی چربی دارم.
میخوام تردمیل بگیرم.اولا خواهش میکنم بگید اصلا بگیرم یانه؟
دوما من حدودای 2 تومن پول دارم حالا یکم کمتر یا بیشتر.بمشهدم هستم.توروخدا اگه مارکی میشناسید و مغازه ای بلدید واینکه تحمل وزن منو داشته باشه تردمیل خواهش میکنم که کمکم کنید.
من از متخصص ارتوپت سوال کردم ، تردمیل اصلا وسیله ی تایید شده و سالمی نیست برای بدن مخصوصا زانو ها.
بهترین ورزش هوازی دویدن در فضای آزاد هست که اکسیژن کافی هم به بدن برسه
من وقت بیرون دویدن رو ندارم میخام اون ساعاتی که تو خونه سهتم رو بدوم.خواهش میکنم کمک کنیدنقل قول:
به نظر من تردمیل رو روزی 15 تا 20 دقیقه بیشتر استفاده نکنید در بلند مدت به زانو و کمر آسیب میزنه
در صورت پوشیدن کفش مناسب و روش صحیح استفاده مشکل زانو به وجود نمیاد....از طرفی وقتی نمیتونید خارج از منزل بدوید حالا به دلایل مختلف...تردمیل
وسیله خیلی مناسبیه....به شرطی که بعد از چند مدت تبدیل به چوب لباسی نشه...اگاهی کامل داشته باشید نسبت به دستگاهی که میخرید و هدف خودتون رو مشخص کنید
تا خرید این وسیله براتون بیهوده نباشه..برای خرید هم اطلاعات کافی رو با یه سرچ ساده میتونید به دست بیارید .
معرفی ۱۰ ماده غذایی برای بالابردن هورمون تستوسترون۱٫ صدف های خام
تستوسترون، یک هورمون جنسی مردانه بوده و دارای تاثیر شگفت انگیز و بر جسته در دنیای بدنسازی و تناسب اندام است و به همین دلیل مشهورترین و پرطرفدارترین هورمون در بین بدنسازان و دیگر ورزشکارها به شمار می آید . تستوسترون در غدد مردانه و زنانه تولید می شود و یک تعیین کننده ویژه در زمینه افزایش سایز و قدرت بافت های عضلانی احتباس پروتئین و عملکردهای بسیار دیگر در بدن است ضمن این که استرائیدهای آنابولیکی وجود دارد که می توانند به صورت بنیادی منجر به افزایش میزان تستوسترون به جهت ساخت حجم عضلانی شوند و همچنین مواد غذایی متنوع نیز وجود دارند که می توانند به صورت طبیعی در افزایش تولید تستسترون کمک موثری باشند .
۱۰ ماده غذایی برتر
به دنبال موضوع فوق به معرفی ۱۰ ماده غذایی برتر دنیا می پردازیم .
صدف ها در صدر لیست افزاینده های تستوسترون هستند آنها حاوی میزان قابل توجهی روی می باشند که به صورت فوق العاده منجر به تولید تستوسترون می شود . در کنار میزان بالای روی این مواد غذایی با ارزش حاوی میزان فراوانی پروتئین و منیزیم نیز می باشند.۲٫ مارچوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۳٫ گوشت لخم گوساله
مارچوبه یک غذای عالی به منظور افزایش تستسترون به موجب محتوی سرشار از ویتامین E است همین مسئله از این ماده غذایی یک مورد ممتاز به جهت تولید تستوسترون ساخته است.مارچوبه در کنار لوبیا به تشکیل ترکیب فوق العاده ای می پردازد که حاوی روی با پروتئین و یک ترکیب کم چرب است که از آن یک غذای بسیار عالی برای حجم گیری می سازد . ضمن این که همچنان عضلانی باقی می مانید.
منابع پروتئینی بدون چربی یکی از اساسی ترین موارد یک رژیم بدنسازی است . گوشت لخم گوساله نه تنها حاوی میزان قابل توجهی از پروتئین است بلکه حاوی روی فراوان نیز می باشد و همین مورد باعث شده که این ماده غذایی یک انتخاب فوق العاده نه تنها به جهت یک وعده غذایی کامل باشد بلکه منجر به افزایش تستسترون نیز می شود که به تبع آن حاصل یک حجم عضلانی خاص است.
۴٫ مغزهای روغنی
مطالعات پژوهشی گوناگون نشان داده که مصرف چربی به ویژه چربی های اشباع نشده تک زنجیره ای منجر به افزایش تستسترون می شود . مغزهای روغنی ممتاز چربی های سالمی هستند که اسیدهای چرب ضروری شان به جهت افزایش سطح تستسترون لازم است . خوردن روزانه یک مشت از این مواد غذایی منجر به ایجاد یک رژیم متعادل به همان خوبی افزایش تستسترون تان می شود.
۵٫ تخم مرغ
حتما می دانید که تستسترون از کلسترول ساخته می شود . مواد غذایی که حاوی کلسترول هستند در راس هرم بلوک های سازنده تستسترون می باشند و در این بین تخم مرغ حاوی کلسترول است و این میزان به هیچ وجه مضر نیست . تخم مرغ ها همیشه یک منبع عالی از ویتامین های B5 و B6 هستند که به ایجاد تعادل در سطوح هورمونی کمک می کنند .
۶٫ مرغ
پژوهش های علمی ثابت کرده که رژیم هایی که حاوی میزان پروتئیم قابل توجهی هستند در مقایسه با رژیم های پر چرب بیشتر منجر به تولید تستسترون می شوند . مرغ شامل یک میزان قابل توجه ای پروتئین و چربی می باشد و افزایش برجسته پروتئین در این ماده غذایی به نسبت چربی منجر به حجم برجسته تستسترون تولید شده می شود .
۷٫ سیر
در مطالعات بالینی نشان داده شده که سیر منجر به افزایش سطح تستسترون می شود و به همین خوبی، این توانایی را دارد که مانع از حضور کورتیزول شود . کورتیزول هورمونی است که به مقابله و تخریب تستسترون می پردازد و منجر به تجزیه و تحلیل عضله می شود.
۸٫ برنج قهوه ای و سایر کربوهیدرات های مرکب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۹٫ پنیر کم چرب یا بدون چربی
کربوهیدرات ها نه تنها مغذی های مورد نیازی به جهت ریکاوری عضلات هستند بلکه منبع انرژی فوق العاده ای نیز محسوب می شوند. اما کربوهیدرات های مرکب می توانند به صورت فزاینده ای منجر به افزایش تولید تستسترون و به همان خوبی محدودیت کسب چربی شوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۱۰٫ ماهی غزل آلا
پنیر کم چرب یا بدون چربی می تواند یک منبع غذایی فوق العاده به ویژه در زمان حجم گیری باشد و به همان اندازه نیز منجر به سوزاندن چربی شود . پنیر های کم چرب و بدون چربی حاوی محتوی ناچیزی از چربی ، کربوهیدرات صفر و پروتئین بالا می باشند . پنیر های بدون چربی تقریبا یک منبع پروتئینی کامل هستند و همین مسئله منجر به بهبود وضعیت تولید تستسترون می شود . این پنیرها همچنین حاوی میزان فراوانی روی هستند که به جهت افزایش تستسترون ضروری می باشند .
با محتوی بالای پروتئین و حداقل چربی ماهی کلکسیونی از ویتامین ها نظیر B5 و B6 و B12 است که همگی می توانند منجر به افزایش تولید تستسترون و افزایش سلامتی شوند.
منبع : البرز ، سایت بادی فول
دوستان عزیز اگر در سوال بنده توجه کرده بودید،پرسیده بودم که باتوجه فاکتور های من یه مدل خو معرفی کنید.(حتی اگه کارکرده سراغ دارید پیشنهادبدید)
من که سوال نکردم که خوبه یا بد !
نقل قول:
دوستان عزیز اگر در سوال بنده توجه کرده بودید،پرسیده بودم که باتوجه فاکتور های من یه مدل خو معرفی کنید.(حتی اگه کارکرده سراغ دارید پیشنهادبدید)
من که سوال نکردم که خوبه یا بد !
پس این یعنی چی ؟؟ :n02:نقل قول:
در مورد مدل و .... چون اطلاعاتی ندارم نمیتونم نظر بدم...فقط همینطور که گفتم با تحقیق و سرچ تو اینترنت میتونید مارک خوب از بد رو تشخیص بدید و یه تردمیل خوب بخرید.
بازم اگه دوستان دیگه در این مورد تجربه دارن ایشون رو راهنمایی کنن.
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستانی که امتحان دارن و نمیرسن برن باشگاه ، میتونن به تمرین دوره ای بپردازن.
تمرین دوره ای نمیذاره زحمات شما در عضله سازی از بین بره و عضلات رو حفظ میکنه ولی رشدی نخواهید داشت.
تمرین دوره ای به این صورته که شما یک جلسه در هفته میرید باشگاه و از هر عضله ای یک یا دو نوع حرکت انجام میدید. تکرارهاتون هم به نظر من کمتر از 7 باشه. تکرارهای خود من در هر ست اینه: شش ، پنج ، چهار ، سه
سلـــام
بنده سه ماهه که بدنسازی [افزایش حجم] کار میکنم و قدم ۱۷۰ و وزنم ۵۰ هست که البته الان شده ۵۱ !
مربیم پیشنهاد کرده از پروتیین استفاده کنم ولی خودم تمایلی به مصرف ندارم !
حالا به نظر شما ضرورت داره خوردنـش ؟
دوس ندارم ظرافت بدنیم از بین بره و بیشتر برای خوش فرم تر شدن هست که باشگاهُ میرم .
آیا باید برنامه ی تغذیه ای خاصی داشته باشم ؟ حین تمرین هم فقط یه آبمیوه و کمی آجیل میخورم . غذای قبل تمرین مهم تره یا بعدش ؟
ممنـــــــــونم : )
با توجه به سابقه کمتون در تمرین ..پیشنهاد من اینه که 3 تا 6 ماه دیگه هم بدون مکمل ادامه بدید....الان بدنتون هیچ نیازی به مکمل نداره و از نظر بنده نمیتونید کارایی لازم رو از مکملهایی که میخرید داشته باشید.نقل قول:
البته کربو پروتئین یا همون گینر رو میتونید استفاده کنید و در صورتی که اصل باشه میتونه به افزایش حجمتون کمک کنه...در کنار این مکمل کالری مصرفیتون رو بالا ببرید مطمئنا نتیجه میبینید.
دو سه صفحه قبل همین تاپیک رو بخونید اطلاعات خوبی به دست میاریدنقل قول:
سلـــام
بنده سه ماهه که بدنسازی [افزایش حجم] کار میکنم و قدم ۱۷۰ و وزنم ۵۰ هست که البته الان شده ۵۱ !
مربیم پیشنهاد کرده از پروتیین استفاده کنم ولی خودم تمایلی به مصرف ندارم !
حالا به نظر شما ضرورت داره خوردنـش ؟
دوس ندارم ظرافت بدنیم از بین بره و بیشتر برای خوش فرم تر شدن هست که باشگاهُ میرم .
آیا باید برنامه ی تغذیه ای خاصی داشته باشم ؟ حین تمرین هم فقط یه آبمیوه و کمی آجیل میخورم . غذای قبل تمرین مهم تره یا بعدش ؟
ممنـــــــــونم : )
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک .
پروتئین هم یکی از نیازهای روزانه بدنه و مکملش به شما کمک میکنه که قسمتی از پروتئین بدنتون رو تامین کنید اما مصرف صرفا یک پروتئین نمیتونه باعث افزایش حجم شما بشه.
اخه دیگه خسته شدم ببخشبد الان 5 ماه و خورده ای هست که کار میکنم . والا دیگه اخه نمیتونم حجم خیلی کم اوردم حوصلم نمیشه دیگه برم حداقل اگع اینارو بگیرم یه ذوق و امیدی دارم برا باشگاه رفتم با توجه به اینکه گفتم الان 5و خورده ای ماه هست که میرم چی >؟؟نقل قول:
بدنسازی ورزش صبر و تحمله...5 ماه در این ورزش بسیار بسیار زمان کمیه...به نظر من به کربوپروتئین و کراتین بسنده کنید برای شروع و توصیه بعدی اینه که ابدا عجله نکنید چون نا امید میشید.نقل قول:
سلام من 180 قد و وزن 70 کیلو. نوع استخوان بندی ریز پارسال باشگاه میرفتم اما مشخصن دستام ضعیف عمل میکرد به طوریکه نمیتونتم حرکات پرس سینه و سر شانه رو ب طور کامل و پیاپی انجام بدم به همین خاطر دلسرد شدم و ادامه ندادم طوری بود که خجالت میکشیدم و دیگه نرفتم میخواستم ببینم راهکارش چیه. هدفمم از این ورزش فقط زیبایی اندام هست و فقط اینکه عضله های زیبا و متناسب قدم داشته باشم.
نسبت به زمانی که من از وزن 50 کیلو شروع کردم شما با 70 کیلو وزن نباید خجالت بکشی.....نقل قول:
مهمترین عامل اینه که از درون خودت رو تقویت کنی و طرز فکرت رو عوض کنی جوری که وقتی وارد باشگاه میشی فکر کنی فقط خودت هستی و نه کس دیگه ای .
سعی کن نگاه اطرافیان برات مهم نباشه...بیبن افرادی رو که با شکمای ناجور و بزرگشون چطور با اعتماد به نفس تمرین میکنن یا افراد لاغری که حتی بدون لباس تمرین میکنن !!!
دو تا پست بالایی اشاره کردم بدنسازی ورزشیه که باید توش کاملا صبور باشید مگرنه نتیجه نمیبینید.
باشه پس همون دو تا رو میخورم بعد یه چیز هم هست اینکه من ازمربی پرسیدم برا اینکه وزنه سنگین تر بزتم چیکار کان فک کنم گفتم پمپ بخر یا یه چیزی هست گفت باید بوخوری نمیدونم چی هست اونو چی اونو بخرم اشکال نداره >؟ کربو پروتوین و کراتینو این پمپ (نمیدونم چی هست :n02:)نقل قول:
دوستان هرکس عکس بسیار بزرگ بذاره پستش حذف میشه. قوانین رو رعایت کنید
نیازی نیست...به جای پمپ 5-10 دقیقه قبل تمرین به فنجون قهوه پر کافئین بخور... تاثیرش خیلی عالیه.نقل قول:
سلام دوستان
تا چند هفته ی اینده میخوام برم باشگاه شروع کنم به پروراندنه اندامم :n26:
سوالم اینکه چی بخورم ... همون تخم مرغ و سیب زمینی کافیه؟ اگه بله در روز چه مقدار؟ اگه نه شما بگین چی بخوریم بهتره... یجوری نشه بجایی که عضله بسازیم بدتر همین عضلاتمون هم تحلیل بره :n02:
در واقع برنامه غذایی شو میخوام بدونم رو چه روالیه و رو چه حسابی تنظیم میشه.
مرسی.
خیلی ممنون اقا مجید . ففط یه چیز من همین 1 ساعت پیش ایشون بودم گفتن اگه نمیخواین همه اون هارو استفاده کنین به جای کربوپروتین گلوتامبول +bcaa بگیر (چون نسبت به کربو پروتین ارزش بیشتری داره ) و اینکه گفت حتما باید ویتامین هارو مصرف کنید (ویتامین E4 B1 B6 CO جوشان و نوری بلیوم و کلسم و زینک و منیزیم ) . ضمنا من پرسیدم گفت بجا پمپ ارژنین استفاده کن . گفتن پمپ به درد شما نمیخوره و برا اقراد حرفه ای و ... هست و اینکه کراتین هم که باید استفاده کنم گفتن . نظرتون چیه اقا مجید ؟ مرسی خیلی لطف میکنید :n16::n16::n16:
شما هدفتون چیه افزایش وزن یا کاهش وزن ؟؟؟ قد ، سن ، جنسیت و وزنتون رو هم بگید .نقل قول:
خواهش میکنم..اگه مکملی که میگیرید اصل باشه کربوپروتئین برای شما کارایی بهتری نسبت به گلوتامین + بی سی اا خواهد داشت.نقل قول:
در مورد ویتامین هم اعتقادی به مصرف مکملهای ویتامین ندارم...سه تا چهار واحد میوه در روز + مصرف سبزیجات به میزان کافی شما رو از هر ویتامینی بی نیاز میکنه...
مصرف مکملهای مولتی ویتامین فقط برای افراد حرفه ای توجیه داره.
ارژنین هم نیازی نیست بگیرید از قهوه استفاده کنید.
+
یه توصیه برادرانه : مکمل رو از هر جایی تهیه نکنید شاید این جمله خیلی تکراری باشه اما 90 درصد مکملهای موجود در بازار تقلبی هستن و در بهترین حالت و تقلبی نبودن درجه 2 و 3 هستن.
مرسی داداش :n16:والا تا اینحایی که میدونم این اقا اصل میاره :n13: اقای پوریوسف هستن خودشون مغازه دارن (نفر اول شدن تو تهران تو سال 90 فک کنم طلا اوردن )اگه بشناسیشون . والا چند نفر گفتن اصل میاره و تعریف کردن ازش :n27::n27:نقل قول:
خوب امتحاناتم تموم شد و وقتم آزاد ...
من قدیم زیاد بدنسازی رفتم و ولش کردم ( به دلایلی ) ...
کلا قدیم خیلی بدنم پُر تر بود و البته پر چربی تر البته چاق نبودم که تو ذوق بزنها ! ( اون موقع وزنم 85 قد 180 )
الان هرکس میبینتم میگه چت شده معتاد شدی :n02: ( وزنم شده 74 کیلو , 19 سالمه ) , با اینکه بدنم خوابیده و عضلاتم کوچیکتر شده ولی یه خوبی هم داره چربی بدنم خیلی کمتر شده .
الان میخوام باز شروع کنم بدنسازی رو به صورت جدی ...
یهکربوپروتئین +پروتئین + آرژنین و کراتین هم دارم در حال حاضر .من میخوام بدنم باز حجم بگیره , عضله ها بزرگتر بشن ولی بدون اضافه شدن چربی ! ( حجم بگیرم ولی بدنم خشک باشه ):n02:
خواستم بدونم مکمل هارو چطور مصرف کنم خوبه ؟ + دوست دارم توصیهاتون رو بشنوم :n12:
بعد من خیلی زود بازو و سر و شونهام میاد بالا و بزرگ میشه ولی عضلات سینم خیلی ضعیفه برای سینه اگه بگین چیکار کنم ممنون میشم .
من الان اصلا شکم ندارم ولی شش تیکه هم نیست , برای تیکه شدن شکم فقط حرکاتشکم کافیه یا باید رژیم گرفت ؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد , ولی اگه کمک کنید یه دنیا ممنون میشم :n16:
راستی اینجا کسی برنامه نمی نویسه ؟
شما قبل اینکه بری باشگاه یه قاضی نون پنیر یا کیک یا موز یه چیزی تو این مایه ها بخورنقل قول:
بعدشم باید غذاهای پروتیین دار یخوری به علاوه نشاسته دار!
البته وزنتم مهمه که چاق هستی یا میخوای افزایش وزن پیدا کنی!!
حتما نباید تخم مرغ و سیب زمینی بخوری!!میتونی سینه مرغ با یه بشقاب سالاد کاهو بخوری یا گوشت چرخ کرده با سویا بخوری یا...
موفق باشی
ببخشید جواب سوالتون خیلی دیر شد .نقل قول:
در مورد مکملها که همگی از روی خود محصول زمان مصرفشون مشخصه اگه هر کدوشمون معلوم نیست نوع محصول رو بگید تا راهنمایی کنم.
ضعف در عضلات سینه یا هر عضله دیگه میتونه دو تا منشا داشته باشه ..
1. ژنتیک : به این معنی که شما از ژنتیک بازو و سرشونه خوبی برخودار هستید اما ژنتیک شما در عضلات سینه ضعیفه.
2. تمرینات اشتباه : به این معنی که در روش تمرینی شما مشکلی وجود داره که فقط با دیدن شیوه تمرین شما میشه به این قضیه پی برد.
اما در مورد عضله سینه بهتون توصیه میکنم که اگه زمان زیادی از هالتر استفاده کردید .. هالتر رو حذف کنید و به دمبل رو بیارید .
عضلات شکم هم یا به خاطر ضعف و کوچکی این عضلات قابل مشاهده نیستن یا به دلیل چربی بدن _ حرکات شکم رو یک روز در میون با انقباض کامل و در دو سه حرکت 4 ستی انجام بدید اگه چربی بدنتون خیلی بالا نباشه که من اینطور حدس میزنم این عضلات نمایان خواهند شد.
برنامه هم از مربی باشگاه بگیرید اینجا قرار بدید مشکلاتش رو براتون تصحیح میکنم.
سلام
من قدم 183 و سنم 21 هست و وزنم رو از 130 به 87 توی 6 ماه با رژیم و ورزش(بیشتر هوازی) کم کردم. رژیمم هم قند و نشاسته رو کلاً حذف کردم(لب به برنج و نون و سیب زمینی و ماکارانی و ... نزدم) و بیشتر پروتئین میخوردم. غذاهای اصلیم شیر و لبنیات و تخم مرغ و مرغ و ماهی و سبزیجات و کمی میوه بوده.
حالا میخوام یکم عضلاتم رو بزرگ کنم که بدنم قشنگ شه. به شکم 6 تیکه هم علاقه خاصی دارم ! ولی هنوز شکمم چربی داره و پوستش هم یکم آویزون شده . وزرنم رو هم میخوام تا 80-75 پایین بیارم. عضلات پام هم چون خیلی دوییدم و طناب و دوچرخه ثابت زدم نسبتاً خوب هست و فکر نمیکنم خیلی به کار کردن نیاز داشته باشه.
حالا راهنمایی های لازم در مورد ورزش هایی که باید بکنم و تغییراتی که باید توی رژیم غذاییم اعمال کنم رو بفرمایید . (در صورت امکان ورزش ها با دمبل باشه که بتونم تو خونه انجام بدم چون باشگاه نزدیکمون نیست)
با تشکر بسیار
تیپ بدنی شما خاصیتش اینه که به راحتی عضله اضافه میکنید ولی عیبش اینه که همراهش چربی هم اضافه میشه.بنابر این شما بین عضله ی شکم و عضلات بزرگ باید تقریبا یکی رو انتخاب کنید ، مگر اینکه از داروهای ممنوعه و... استفاده کنید!!بنابر این تمرکز شما باید فقط روی زدودن بقیه ی چربی ها باشه. به خاطر وزن زیادتون ، پوست شکم شما در قسمت پایین شکم شل خواهد بود ولی شش تکه ی شکم قابل نمایش هست.این نکته رو هم بگم که ته مانده ی چربی های شکم آب کردنش بسیار مشکل تر از آمدن از 130 کیلو به 80 کیلوئه!! چون بدن در مقابل از بین بردن این ته مونده ی چربی ها خیلی مقاومت میکنه. البته توصیه ی من به شما اینه که بیخیال شکم شش تکه بشید و یک شکم صاف و قشنگ بسازید ، در عوض بقیه ی عضلاتتون رو بزرگ میتونید بکنید... هر جور مایل هستید
حامد جان چرا میترسونی بنده خدا رو :دینقل قول:
امکان پذیر هست شکم شش تکه...اما باید حجم خوبی از عضله در تمام قسمتهای بدنتون داشته باشید که بعد از کم کردن چربی در عوض داشتن شکم شش تکه بقیه جاهای بدنتون لاغر نشه...
یه بالانسی هست که باید رعایت باشه یعنی شما باید یه حجمی که براتون قابل قبول هست به دست بیارید بعد با هوازی و رژیم شروع به کات کردن کنید .
البته به دست اوردن این حجم نیازمند صبر و تلاش و رژیم غذایی منظمه...مگرنه با رژیم غذایی نادرست دوباره دچار اضافه وزنی میشید که عضله نیست و انباشته شدن چربی در بدنه .
سلام ... یه راهنمایی میخواستم از دوستان با تجربه
بین خرید چربی سوز و پروتئین و پمپ موندم :n02: ( نمیخوام بیشتر از 200 تومن خرج کنم واسه همین باید یکیو بگیرم )
بیشتر میخوام بدنم کات بشه ( چون عضله ای هست ولی خیلی تفکیک شده نیستن ) واسه کات چی بهتر جواب میده ؟
( قد 185 وزن 82 سن 20 سابقه تمرین 1 سال ) ممنون
با توجه به وزن و قذتون فکر نمیکنم چربی خیلی زیادی داشته باشید و مصرف چربی سوز لازم نیست..اما مصرف پمپ میتونه به کاهش چربی کمک کنه .
میتونید از پمپ استفاده کنید + تمرینات هوازی رو انجام بدید.
یعنی اول باید هوازی رو کنار بزارم و با وزنه کار کنم و حجم عضلاتم رو بالا ببرم بعد برم سراغ هوازی و چربی هام رو آب کنم؟نقل قول:
نمیشه دو تاش رو همزمان انجام داد؟
اقا من یه برنامه غذایی میخوام واسه چاق شدن
قدم 172 وزن 52 خیلی لاغرم
به نظرتون بدن سازی میتونه تاثیر داشته باشه رو وزنم؟
به دکتر تغذیه مراجعه کنم بهتره یا برم باشگاه؟
در روز چقدر کالری لازم دارم تا وزنم بیاد رو فرم تو مدت کم؟
سنمم 17 سال:n16:
آره زیاد چربی ندارم ( هوازی هم کار میکنم ) ولی این شکمم خطی نمیشه میره رو اعصابم :n02:نقل قول:
پمپ کدوم شرکت بهتره ؟ حدود قیمتش رو نمیدونی ؟ کلا تو پمپ چیا هست ؟ :n02:
نظرت راجع به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و 100% CASEIN PROTEIN چیه ؟
سلام . برا خرید پودر و این حرفا از کجا بگیریم که (تقلبی نشه ) میخوام اطمینان کامل داشته باشم که اصل باشه . ( چون خلاف قوانین هست که اسم و ادرس بدین ) برا پ خ کنید ) :n16:+ شماره تلفن یکمم توضیح بدین که شرکت هست چی هست ؟ مرسی >>>>>>>>> و اینکه کدوم برند خوبه
سلام
من وقتی تو باشگاه موقع وزنه زدن (فقط وقتی وزنه میزنم ) کمر درد دارم ولی بعد باشگاه و در طول روز مشکلی ندارم ... مشکل چیه ؟ راه حل ؟
نقل قول:
این که باید کالری بیش تر از مقداری که مصرف میکنید دریافت کنید که واضحه. ولی منبع این انرژی باید غذاهای با کیفیت باشه ، مثلا چیپس و کله پاچه و غذاهای چرب و... فایده نداره.
غذاهایی برای دریافت کالری خوبه که سرعت جذبش متوسط باشه مثلا نان و برنج و ماکارونی و حبوبات به صورت پخته مناسب هستند. از مصرف غذاهای شیرین بیش از حد خودداری کنید. غذاهای پروتئینی مثل تخم مرغ ، لبنیات ، ماهی و... زیاد استفاده کنید.