یعنی یه تیکه ریش انقدر برات مهمه!!!؟نقل قول:
به نظر من موقع اعزام بزنش,تاحالا هیچ سربازی رو ندیدم که ریش مدل دار داشته باشه!!!
Printable View
یعنی یه تیکه ریش انقدر برات مهمه!!!؟نقل قول:
به نظر من موقع اعزام بزنش,تاحالا هیچ سربازی رو ندیدم که ریش مدل دار داشته باشه!!!
اگه ریش داشته باشیم چی؟یعنی کلا ریشکون رو بزاریم در بیاد!حالا پرپشت یا کم پشت!تاثیر داره::!؟؟!؟
یه سوال.
کسایی که محل خدمتشون شهر خودشونه باید چه چیزایی رو روزی که میخوان برن یگان خودشون رو معرفی کنن باید با خودشون ببرن؟؟
امکان داره کسی تو شهر خودش شب تو آسایشگاه بمونه؟؟( نفرستنش خونه؟)
سلامنقل قول:
دردسر برای خودتون درست نکنید ریش رو با نمره ی 4 بزنید و برین
من موی سر رو به جای 4 با 8 زدم و نتیجه این شد فرستادنم سلمانی توی پادگان
سلامنقل قول:
برگه ی معرفی به یگان رو به همراه داشته باشین و کلیه مدراک لازم نظیر کارنامه و برگ سبز و برگه سلامت روان و..... روز اول وظیفه شما توی یگان مشخص میشه اگه هم نشه بعد از کاغذ بازی شما میری خونتون
روز بعد که میای ادامه کاغذ بازی ها و مشخص شدن وظیفه
روز معرفی هم از کله ی سحر نرین هروقت خواستین برین لااقل من چنین کاری کردم ساعت 11 توی پادگان بودم و روز اول فقط نامردی نکردن گفتن بیا افسر شب واستا منم رفتم یک 12 13 ساعتی خوابیدم :))))))))
روز دوم هم همش علافی و مشخص شد توی آموزش هستم و روز سوم هم علافی و بیکاری چون پادگان های آموزشی مخصوصا سپاه نظیر جایی که من هستم تا نیروی آموزشی نیاد کار اداری داشته باشی اینا انگار کار اصلا ندارین
من بعد از اومدن از همدان 20 روز مرخصی داشتم تا 14 فروردین باز دیروز که 16 ام باشه مرخصی گرفتم و شنبه باز میرم و تا اول اردیبهشت که اینجا نیرو نمیاد روال کاری من همین هست به جز همون 10 روز یک شب افسر شب
خدا رو شکر من شانس آوردم نه عید رو پست دادم نه هیچی الان هم کارم راحت
موندن توی یگان خیر به اون صورت نیست نگهتون دارند مگه اینکه پست داشته باشین یا جزو قرارگاه یا دژبانی باشین
مثلا من الان توی یگان کار دفتری توی بخش آموزش دارم
فقط روزهایی که افسر شب هستم توی یگان شب میمونم اونم هر 10 شب یکبار
بقیه روزها کار اداری تموم شد منم میرم
گرچه خونه نمیتونم برم چون 2 ساعت راه به صرفه نیست
خونه توی شهر گرفتم
ولی بازم لازم به ذکر هست برای کسانی که اصطلاحا موندنشون توی یگان رو هفتگی میکنند آسایشگاه در نظر میگیرند ولی خوب تا جایی که سعی میکنید اینطور باشه فرمانده دسته یا توی قرارگاه یا دژبانی نباشین
گرچه همه ی اینها هم دست خودتون نیست مخصوصا دوتای آخر
بهترین کار کار دفتری هست
من نیرو دریایی هستم و یگانم هم افتاده نیرو دریایی تهران!
البته اونجا پره از دژبان. ولی خوب امیدوار هستم که بتونم یه کار دفتری بگیرم.
یه سوال دیگه
راسته میگن اگر کسی توی شهر خودش بیفته دیگه مرخصی بهش تعلق نمیگیره؟ ( همون دو ماه 15 روز مرخصی)
ببخشيد دوستان چند سوال دارم لطفا به ترتيب جواب بديد..ممنونم.
1-من اگر از طريق كسري خدمت جبهه پدرم اقدام كنم و چون دانشجوي ترم 3 كارداني هستم اگر دفترچه رو ارديبهشت پست كنم كي اعزام ميشم؟
2-ايا ميتونم مرداد اعزام شم؟
3-اگر نميشه لااقل ميتونم مهر ماه برم؟
4-ايا ميتونم يك ترم مرخصي بگيرم از دانشگاه و برم 4ماه سربازي رو برم و راحت شم؟
من 14ماه معافم فقط 4ماه دارم ولي ميترسم دفترچه بفرستم و دير اعزام شم و از دانشگاه مرخصي بگيرم و اعزام نشم.
تو بد موقعيتي افتادم..لطفا كمك..
به مرخصی تو دوره ی آموزشی اصلا دل نبند، اولا که ظهر ولت نمیکنند و حدود 16.30 برگه مرخصی بهت میدننقل قول:
بعد هم در صورتی که نه نگهبان باشی نه بازداشت در یگان، در بهترینه بهترین حالت رو هفته ای 2 روز حساب کن
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
مرخصی استحقاقی ماهی 2.5 روز هستنقل قول:
بعضی از یگان ها این قانون رو از خودشان در آوردن که هرکی شهر خودش باشه مرخصی استحقاقی نداره
اگر یگان شما هم اینطور بود، بزار 2 ماه بگذره، بعد یه نامه بنویس و توش بگو چون مرخصی نرفتی و فلان و بهمان تصمیم داشتی خودکشی کنی، رونوشت بزن به بازرسی و عقیدتی
واسه یگان ما که جواب داد شدید
سلامنقل قول:
اینا همش چرت و پرت هست عزیز من
من از خود سپاه برات میگم که مثلا من 20 روز مرخصی بودم که هیچ جای قانون چنین نیست
الان هم که دارم کار دفتری صبح تا ظهر میرم باز اعلام کردم 5 شنبه ها هر هفته رو مرخصی میگیرم و بهم یک اوکی نسبی داده شده
ما اینجا توی یگانمون یک شعار داریم : تا میتونی مرخصی بگیر از زیر کار هم تا میتونی به نوعی که تابلو نباشه در برو
کسانی بودند که زمان تصفیه حساب 34 روز اضافی مرخصی رفته بودند ولی همش رو براش تشویقی رد کردن
زیاد سخت نگیری که بهت سخت میگذره
نقل قول:
آقا 01 هست اینی که میگی ، من خدا خدا میکنم بیفتم افسریه ، آموزشی بعد از ظهر ها میام خونه راحت به کارهام میرسم .
اصلا توی آموزشی روی مرخصی حساب مساب نکن که مثلا بعد از ظهر بری خونه و فردا صبح بیای پادگان اینا !
توی آموزشی تا میتونند سخت میگیرند و هرروز هم نمیذارند بری بیرون
برای ما عصر ها برنامه ی فوق العاده گاهی اوقات بود و به هر کس مرخصی ساعتی نمیدادند
آموزشی خیلی سخت گیر هستند اون دو ماه رو بی خیال همه کار و زندگیت باش
اگه می خوای بری ارتش بزن صاف کننقل قول:
اما اگه سپاه افتادی بزار باشه
جواب میده
نقل قول:
01 و 02
01 اول بلوار هجرته برای لیسانس و فوق لیسانس
02 روبرو استادیوم تختی برای کاردانی
فقط امیدوار باش بعد آموزشی جای بد تقسیم نشی
فراخوان مشمولان فروردین ۹۰
مشمولان فارغ التحصیل دوره های کاردانی،کارشناسی و بالاتر و همچنین مشمولان فارغ التحصیل گروه های پزشکی که برگه اعزام به خدمت از سازمان وظیفه عمومی ناجا به تاریخ اول اردیبهشت ماه ۱۳۹۰ دریافت داشته اند برابر مفاد ابن اطلاعیه برای اعزام به خدمت سربازی خود اقدام نمایند.
کلیه مشمولان فارغ التحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی (فوق دیپلم تا دکترا) که زمان اعزام آنها در برگه های اعزام به خدمت صادره از سازمان وظیفه عمومی ناجا اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۰ قید گردیده است بایست در ساعت و محلی که توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا در قالب برگ محل مراجعه اعلام گردیده است حضور پیدا نمایند و ان دسته از مشمولانی که به هر دلیلی تا کنون موفق به دریافت برگ اعلام محل مراجعه نگردیده اند می توانند به نزدیکترین دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی(پلیس+۱۰) مراجعه و نسبت به دریافت برگ مذکور اقدام و بر اساس اطلاعات مندرج در آن عمل نمایند.
سازمان وظیفه عمومی در این اطلاعیه از مشمولان خواست به هنگام مراجعه به رده های وظیفه عمومی ، کلیه اوراق مربوط به اعزام شامل برگ اعزام به خدمت،برگ واکسیناسیون،برگ اعلام محل مراجعه و سایر مدارک مورد نیاز از جمله شناسنامه، کارت ملی و … را به همراه داشته باشند
مشمولان دیپلم و زیر دیپلم متولدین سال های ۱۳۵۵ تا پایان سال ۱۳۷۰ که برگه اعزام به خدمت از سازمان وظیفه عمومی ناجا به تاریخ ۱۸و۱۹ فروردین ماه ۱۳۹۰ دریافت داشته اند برای اعزام به خدمت به مکانهای ذیل مراجعه نمایند.
۱- در تهران( مشمولان ساکن تهران بزرگ)کلیه مشمولان دیپلم غائب و غیر غائب که زمان اعزام آنها در برگه های اعزام به خدمت صادره از سازمان وظیفه عمومی ناجا فروردین ماه سال ۱۳۹۰ قید گردیده است در ساعت ۶ صبح روز شنبه مورخ ۲۰/۱/۱۳۹۰ و کلیه مشمولان عادی(زیر دیپلم) غایب و غیر غایب در ساعت ۶ صبح روز یکشنبه مورخ ۲۱/۱/۱۳۸۹ به محل و مراکزی که توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا در قالب برگ محل مراجعه ابلاغ گردیده است حضور یابند تا به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.
۲- در استانها( مشمولان ساکن شهرستانها)کلیه مشمولان دیپلم غائب و غیر غائب که زمان اعزام آنها در برگه های اعزام به خدمت صادره از سازمان وظیفه عمومی ناجا فروردین ماه سال ۱۳۹۰ قید گردیده است در ساعت ۷ صبح روز شنبه مورخ ۲۰/۱/۱۳۹۰ و کلیه مشمولان عادی(زیر دیپلم) غایب و غیر غایب در ساعت ۷صبح روز یکشنبه مورخ ۲۱/۱/۱۳۹۰ به معاونت وظیفه عمومی استان مربوطه (درمرکز استان) مراجعه و حضور یابند تا به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.
کد:http://www.sarbazi.us/?p=1588
یعنی امیدی هست من واسه ی اوایل تیر ما 10 روز مرخصی بگیرم.
یه چیز دیگه هم هست که میگن اوایل خدمت مرخصی بد میدن ولی آخرش خوب مرخصی میدن!
ولی خداییش یه چیزی خیلی جالبی من فهمیدم تو این مدته
هرچقدر که میگن ارتش قانون مند هست و قانونیه کاراش، من هیچ کار و برنامه ی قانونی و سروقتی ندیدم!
کلا میگم!
+
این قضیه ی کسری خدمت رو من اصلا پیگیرش نبودم. پدر من توی یه منطقه ی محروم مرزی خدمت کرده( سرباز - مرز سیستان بلوچستان و پاکستان)
خیلی سوز داره که واسه ی خدمت اون که 2 سال فیکس بوده کسری تعلق نمیگیره بعد واسه یکی که حالا تو جبهه بوده 1 سال حتی کسری تعلق میگیره!!
بابام میگفت ما شب اول رو توی یه اتاقی خوابیدیم که صبح فهمیدیم قصال خونه بوده. رو سنگی که مرده رو روش میشستن خوابیده بوده!!!:18::2:
از این افتضاح تر مگه میگه!!؟
خیلی نامردیه ولی کلا!!!:41:
سلامنقل قول:
خیلی سوز داره که واسه ی خدمت اون که 2 سال فیکس بوده کسری تعلق نمیگیره بعد واسه یکی که حالا تو جبهه بوده 1 سال حتی کسری تعلق میگیره!!
کسری جبهه به کسانی تعلق میگیره که سربازی باباشون جزو خدمتشون نبوده و به اختیار رفته باشند
یه سوال من الان دانشجو هستم ومتولد1369.10.04هستم وپدرم هم متولد1329است آیا می تونم معافیت بگیرم وبعد از من دو تا برادر هم دارم که هر دوتا شون هم خدمت سربازی رفتنند ویکشون ازدواج کرده ودیگری هم کار می کنه چی کار می تونم بکنم؟
یه بخشنامه اومده سربازی تو سیستان بلوچستان رو هم کسری شاملش میشه.نقل قول:
آقا اینطوری که خیلی بد میشه ! من کلی کار دارم فکر میکردم بتونم اونجا بیفتم نونم تو روغنه !نقل قول:
اصلا توی آموزشی روی مرخصی حساب مساب نکن که مثلا بعد از ظهر بری خونه و فردا صبح بیای پادگان اینا !
توی آموزشی تا میتونند سخت میگیرند و هرروز هم نمیذارند بری بیرون
برای ما عصر ها برنامه ی فوق العاده گاهی اوقات بود و به هر کس مرخصی ساعتی نمیدادند
آموزشی خیلی سخت گیر هستند اون دو ماه رو بی خیال همه کار و زندگیت باش
این برگ سبز ما هم نیومد که نیومد ، دوستان بعد از دوره آموزشی چند روز فاصله هست تا اعزام به یگان خدمت ؟
چقدر این حرف شما واقعیت داره!!! البته میشه یه جورایی درستش کرد و منم هنوز پرس و جو نکردم ولی به نظرم بایت مناطق مرزی هم جزو کسری قرار بدن!نقل قول:
تکذیب میشه، هر کسی که تو زمان جنگ در منطقه بوده، چه وظیفه و چه داوطلب کسری شامل حالش میشه[ COLOR="Silver"]نقل قول:
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
[/COLOR]کسی که خودش تو سیستان و کلا مناطق بد آب و هوا خدمت کنه بهش کسری تعلق میگیرهنقل قول:
نه پدرش
سلامنقل قول:
یکی از بچه های نیرو انسانی که کسری ها رو سر و سامون میداد این رو به من گفت پای خودش :20:
سلام
پدر ومادر من هر دو بالای 60 سال دارند وهر دو سکته قلبی کرده اند وتحت عمل قلب قرار گرفته اند و یک برادر دارم که توی یک شهر دیگر زندگی می کند و در حال حاضر تنها بچه خونه ام(بقیه خواهرام ازدواج کرده اند و رفته اند) ایا امکان استفاده از معافیت کفالت وجود داره یا نه:11:
فکر کنم به شما کفالت حتما میخوره با این شرایط ، تو دفترچه کامل نوشته شرایط رونقل قول:
سلام
پدر ومادر من هر دو بالای 60 سال دارند وهر دو سکته قلبی کرده اند وتحت عمل قلب قرار گرفته اند و یک برادر دارم که توی یک شهر دیگر زندگی می کند و در حال حاضر تنها بچه خونه ام(بقیه خواهرام ازدواج کرده اند و رفته اند) ایا امکان استفاده از معافیت کفالت وجود داره یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که برادر داری بعیده معاف بشینقل قول:
یه چیزی بگم!
الان مثل پشگل معافی میدن. دوست من هیچیش نبود رفت معافی گرفت واسه نمیدونم چی چیه پاش!
حالا جالبه که الان هر جمعه میره ولنجک و دربند!!
ادیت........
3 بعد از ظهر نداریم. همه 6 صبح باید برن!
سلام به همه دوستان
من متولد 66 هستم و دانشجوی ترم آخر کارشناسی. پدرم 62 سالشه.دوتا برادر دارم که بزرگتر از خودم هستن.هردتاشون خدمت رفتن و متاهل هستن و بچه هم دارن. یکی از برادرام شهرستان زندگی میکنه و اونیکی واسه خودش خونه مستقل داره و پیش ما زندگی نمیکنه. با این همه داستان که گفتم من میتونم کفالت بگیرم یا نه؟
کلا راهی واسه کفالت گرفتن وجود داره یا نه؟
هرچند وقتی دوباره متن رو خوندم ابهامم رفع شد ولی همچنان رو حرفم هستم!توی برگه سفید من ساعت حضور رو 3 بعد از ظهر زده.نقل قول:
اینم اسکن:داغ ِ داغ ِ:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1:من چه وسایلی باید با خودم ببرم.افتادم سپاه.
لطفا وسایلی را بگید که اونجا بدرتون خورد و یا پیش خودتون گفتید کاش با خودم میبردم.
2:در ضمن یک سوال افتادم سپاه شیروان.
ایا وقتی رفتم اونجا 100 درصد مرخصی میدهند که بریم اماده بشیم .اگر اره.مرخصی چند روزه خواهد بود ؟
3:در ضمن کسی اگر اطلاعی از سپاه شهید بهشتی شیروان داره.یک اماری بده.
4:سوال بعدی من این هست که ایا از 18 ماه به 24 ماه افزایش یافته.یا هیچ تغییری نکرده؟؟
5:الان حقوق چقدر میدهند.قرار بود افزایش پیدا کنه.افزایش پیدا نکرد؟؟
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
دوستان لطفا حتی اگر یک سوال من را جوابش را میدونستید.پاسخ بدید
وسیله خاصی نمیخوای به ما تو اموزشی همه چی دادن شامپو مسواک خمیر ....
خواستی اجیل ببر به کارت میاد چون بعضی جاها غذاشو گربه هم نمیخوره ماله ما که انصافا غذاش خوب بود من وزارت دفاع بودم شما که افتادی سپاه غمت چیه.
بچه ها یه چیزی میگم شاید خنده دار باشه ولی خوب به هر حال میتونه دلیلی باشه واسه گرفتن معافیت!اون هم اینه که انگشت سبابه ی دست راست من به خاطر ضربه ای که در کودکی خورده تاندومش دچار مشکل شده و انگشتم رو در حالت عادی و نرمال نمیتونم مستقیم نگه دارم و خود به خود جمع میشه!!!به نظرتون میشه با همین مشکل انگشت معافیت گرفت؟؟
خیر، با داشتن برادر بالای 18 سال و سالم، تحت هیچ شرایطی معافیت کفالت شامل حال شما نمیشهنقل قول:
---------- Post added at 04:26 AM ---------- Previous post was at 04:25 AM ----------
مانند جواب بالانقل قول:
دوست عزیز امریه چطور میشه گرفت؟ من قراره تابستون فارغ التحصیل بشم. کی باید اقدام کنم؟
اره چرا امکان نداره اگه کلانتری بیفتی هفته ای 12 ساعت مرخصی میری سرباز فقط باید دعا کنه نیرو انتظامی نیفتهنقل قول:
کمتر میدن مثلا تو یگان امداد به شهرستانی 10, 12 روز میدادن به بچه تهران 7 ,8 روزنقل قول:
موقع ارسال دفترچه شما باید تاریخ فراغت از تحصیلتو بدی شما وقتی دانشجویی نمیتونی دفترچه بفرستی مگه اینکه مرخصی تحصیلی بگیرینقل قول:
شما چون تحصیلات دانشگاهی داری یکم ماههای زوج مثل 4/1 یا 6/1 اعزام میشی ولی مثلا اگه افتادی 6/1 میتونی بری میدون سپاه تاریخ اعزامتو بندازی جلوتر
من شنیدم که طرف شرایطش مثل تو بوده یه ترم مرخصی گرفته اومده خدمتشو کرده بعدش برگشته رفته ادامه تحصیل داده ولی نمیدونم شرایطش چیه
همه جا این طور نیست من تو اموزشی 5 یا 6 شب موندم تو مرکز اموزش بقیه رو ساعت نهایتا 4 بعدازظهر اومدم خونه ولی تنها جاهایی که اینطور بود مرکز اموزش فاتب بود (جمع شد ) و یه مرکز اموزش تو افسریه البته افسریه هم مثل مرکز اموزش فاتب عالی نبودنقل قول:
داداش من یگاننم افتادم و تموم شد خدمتم به کل تموم شدنقل قول:
تکذیب میشه شدیدا اگه سربازی هم تو منطقه عملیاتی بوده باشه بازم کسری میگیرهنقل قول:
به اون مرخصی پایان دوره میگن بستگی داره چقدر بهت پایان دوره بدن حداقل 5 6 روز میدن بعضی جاها یه میان دوره هم میدننقل قول:
کسری ها هم داره قانونش عوض میشه ، شاید بهتره بگم شده
سلام.من در مقطع پیش دانشگاهی تحصیل میکنم
پدر بنده جانباز بالای 25 درصد هست و من با مراجعه به بنیاد جانبازان نامه ی محرمانه ی مربوط رو دریافت کردم.
دفترچه رو گرفتم ولی یه مقداری واسم گنگه.
کسی اینجا تجربه داره که دقیق بهم بگه کدوم فرم ها رو باید پر کنم و دقیقا چه چیزایی رو باید بفرستم؟
مثلا نوشته که گواهی اشتغال به تحصیل هم باید بفرستین.من قبلا یکی به بنیاد جانبازان دارم وامکان داره که توی این بسته ای که من داده باشه.ایا باید یکی دیگه بگیرم و بفرستم؟
لطفا یکی دقیقا منو راهنمایی کنه
اگر برادر شما هم ازدواج کرده باشه و یا خدمت رفته باشه 100% شما میتونین از طریق کفالت گرفتن پدرتون معاف بشید!نقل قول:
چون سن بالای 59 سال داره و نیاز به مراقبت!
یه سوال من الان دانشجو هستم ومتولد1369.10.04هستم وپدرم هم متولد1329است آیا می تونم معافیت بگیرم وبعد از من دو تا برادر هم دارم که هر دوتا شون هم خدمت سربازی رفتنند ویکشون ازدواج کرده ودیگری هم کار می کنه چی کار می تونم بکنم؟
برای بار دومه که این سوال را می پرسم.
دوست عزیز به نظر من اگه هر چه زود تر دفترچه پست کنی و جوابت بیاد که قبل از مهر ماه اعزام هستی خیلی بهتره. چون مهر 90 سربازی 24 ماهه میشه و اون موقع دمار از روزگار آدم درمیاد!نقل قول:
ببخشيد دوستان چند سوال دارم لطفا به ترتيب جواب بديد..ممنونم.
1-من اگر از طريق كسري خدمت جبهه پدرم اقدام كنم و چون دانشجوي ترم 3 كارداني هستم اگر دفترچه رو ارديبهشت پست كنم كي اعزام ميشم؟
2-ايا ميتونم مرداد اعزام شم؟
3-اگر نميشه لااقل ميتونم مهر ماه برم؟
4-ايا ميتونم يك ترم مرخصي بگيرم از دانشگاه و برم 4ماه سربازي رو برم و راحت شم؟
من 14ماه معافم فقط 4ماه دارم ولي ميترسم دفترچه بفرستم و دير اعزام شم و از دانشگاه مرخصي بگيرم و اعزام نشم.
تو بد موقعيتي افتادم..لطفا كمك..
دوستان من برای کسری خدمت به یه مشکلی بر خوردم . طبق یکی از ائین نامه ها که من متنش رو توی دفتر پادگان خودنم و متاسفانه به من کپی اش رو ندادن پدرم به خاطر خدمت توی سیستان شامل کسری میشه و گفته شده که به کلیه واحد ها ابلاغ شده.ولی به سازمانش که مراجعه می کنم میگن نمیشه:13: و کسری تعلق نمیگیره و شما از خودتون درمیارید !! حالا من یه مرجعی رو می خوام که از اونجا ابلاغیه های ستاد کل نیروهای مسلح رو پرینت بگیرم ببرم بکوبم توی صورت اون مسئول.کسی توی اینترنت جایی رو میشناسه که این ابلاغیه ها توش باشه و من پرینت بگیرم؟
يعني چي؟نقل قول:
ميشه توضيح بدي؟
حالا كه نوبت ما شد .....