از amazon.com یا ebay.com چک کنید
Printable View
از amazon.com یا ebay.com چک کنید
گلکسی تب 7.7 (نسخه 16 گیگ) حدود 560 دلارنقل قول:
گلکسی نوت (16 گیگ) حدود 540 دلار
گلکسی نکسوس (16 گیگ) هم حدود 440 دلار
البته همونطور که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتند وبسایت Amazon.com منبع اصلی قیمت هاست...
درودنقل قول:
از سايت آمازون استفاده كنيد!
Amazon.com
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
سلام، من به شدت بین Nexusو Xperia S موندم! الان من هرسایتی رو چک کردم تقریبا قیمتاشون یکیه !!حالا موندم کدوم رو بگیرم، دوربین مهم نیست ولی فکر کنم 16گیگ نکسس اذیت کنه از طرفی تا دلتون بخواد واسه نکسس کاستوم رام هست و همیت الان هم اندروید 4.1 اومده براش تازه خوشگل ترم هس :دیحالا پیشنهاد شما چیه؟
گلکسی نکسوز از USB on The go پشتیبانی میکنه. مشکل حجم نخواهید داشت
به نظرم نکسس بهتره
سلام من میخوام گالاکسی اس 3 بخرم
آیا روشی هست که در موقع خرید گوشی را تست کنم تا اگه مشکلی داشت یا اصل نبود مشخص بشه؟باتشکر
آخه من میخوام موزیکام تو گوشی باشه، حجمشونم کم نیست ... برنامه ها هم که رو خود گوشیهنقل قول:
13گیگ خیلی نگران کنندس! این ورژن verizon قرار نیس بین المللی بشه؟!
مشکل خاصی ندارهنقل قول:
فقط روشن کنید کار کنید مشکلی نداشت که حله . صفحه نمایش اسپیکر میکروفن و ... رو چک کنید
وریزون LTE هست. بین المملی خبری نیست:دینقل قول:
پس قید نکسس رو بزنید
یا بودجه ببرید بالاتر یا XS تهیه کنید
دوست عزیز شما که میخای 850 هزار تومن برای Xperia S بدی، 300 هزار تومن هم بزار روش و یک Galaxy S III بگیر که از هیچ نظر مشکلی نداره که بتونه یک گوشی باشه که راحت تا 3 سال بتونه از لحاظ سخت افزار دووم بیاره.نقل قول:
سلام
من می خوام تو رنج 400 450 یه گوشی بخرم xperia u نظرم رو جلب کرده - 425 تومن قیمت دارم - خواستم نظر دوستان رو هم بپرسم ببینم این گوشی مشکل خاصی نداره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر پیشنهاد بهتری هم دارید - نرجیحا با قیمت- حتما بفرمایید
با 5.9گیگ مموری که داره مشکلی ندارید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
نه عزیز ... مشکلی با اون ندارم فقط می خوام ببینم گوشی اوکی ای هست یا نه( مثلا بعضی از گوشی ها یه سری برنامه های اندروید رو ساپورت نمی کنند یا به هر نحوی بازی در میارند)
یه سوال هم دارم .... گوشی های سونی از نظر اورکلاک و کلا روت و اس آف چه وضعیتی دارند؟
اس آف برای htc هست.
سونی بوت لودر آنلاک کردنش راحت تره. روتش هم به زودی میاد هرچند نیازی پیدا نمیکنید.
اگر با مموری مشکلی ندارید گوشی بسیار خوبیه
ممنون دوست عزیز
پس با این حساب گوشی دیگه ای تو این رنج پیشنهاد نمیشه درسته؟
سلام دوستان. ميخوام يه گوشي بخرم تا سقف 450 تومن.
حالا ميخواستم بدونم ray گوشي اي هست كه تا چند سال دوام بياره...؟! كلا شانس ندارم، تا يه گوشي ميخرم بعد از 6-7 ماه خراب ميشه...
بعد اين 300 MB حافظه داخلي اذيت نميكنه...؟! كم نيست...؟!
ممنون كه وقت ميذارين و جواب ميدين...
Xperia U گزینه بهتریه.نقل قول:
Xperia U با حافظه ش مشكل دارم فقط...:41: وگرنه گوشي خوبيه...نقل قول:
با سلام
من می خواستم گوشی
Samsung Galaxy S III بخرم ولی فروشنده گفت دوربینش 8 هست و دوربین Sony Xperia S بهتره و12 هست
لطفا من رو راهنمایی کنید که کدوم گوشی در کل بهتر هست ودوربین هم برام مهمه
ممنون
حافظهاش مشکل بزرگی نیست دوست عزیز، چون USB-On-the-GO رو ساپورت میکنه و میتونید همیشه یک فلش مموری همراه خودتون داشته باشید.نقل قول:
دوست عزیز پیکسل فقط ابعاد عکسه و کیفیت رو معلوم نمیکنه، مهم کیفیت لنز هست که در آن S3 با آن که به Xperia S نمیرسه ولی بین 8 مگاپیکسلی ها یک کدوم از کم نظیرهاست... در ضمن S3 از پردازنده چهارهستهای و پردازنده گرافیکی قدرتمند Mali-400MP4 داره، به علاوه اینکه نمایشگر S3 با توجه به اینکه از نوع Super AMOLED هست کیفیت به مراتب بالاتری نسبت به LED backlit در Xperia S داره و همچنین S3 باتری قویتری داره، ولی Xperia S هم با توجه به اینکه ارزونتره گزینه خوبیه ولی در نظر من اگر بودجه S3 رو دارید در خریدش درنگ نکنید!نقل قول:
سلام
من یه گوشی میخام بین 700 تا 800 تومن به غیر اس 2 بهترین گزینه را بهم پیشنهاد کنید با دلایل . بیشتر هم از سامسونگ باشه بهتره
ضمنا گوشی با اندروید 4 مشکلی نداشته باشه و راحت جواب بده
ممنون
بهترین گزینه . Galaxy Nexus
با آندروید 4.1 هست!
درود دوست عزیز.چرند گفته. دوربین S3 بهترهنقل قول:
دوست عزیز چطور میگید که دوربین S3 به Xperia S نمیرسه؟!نقل قول:
توی کیفیت حتی از گلکسی اس2 هم عقب تره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من از اين هفته ميخوام به جمع اندرويدي ها بپيوندم. ديگه از سيمبين خسته شدم.ديگه وقتشه!. (گوشيم در حال حاضر نوكيا N97 mini هستش) بودجه اي هم كه قرار دادم بيشينه 650 تومن هست. در حقيقت xperia arc s خيلي چشممو گرفته ولي تو هر سايتي كه review اين گوشي رو ميخونم نقطه ضعفش رو باتريش ميدونن و اينكه دوربين دوم نداره ( از قضا من يك سيمكارت رايتل هم دارم ولي ميتونم اين نوكيامو نگه دارم و به اين منظور ازش استفاده كنم در موقع لزوم.) - من زياد اهل بازي در گوشي نيستم. فقط بعضي مواقع چند دقيقه اي از اينترنت استفاده مي كنم و در روز شايد دو سه تايي تماس كوتاه- با اين كاربرد باتريش چقدر دووم مياره؟ اين رو هم بگم كه در خونه ما موبايل آنتن دهي خوبي نداره. با گوشي هاي قبليم كه sony ericsson بودند از لحاظ آنتن دهي مشكلي نداشتم ولي از اين لحاظ نوكيام فاجعه هست. غرض اينكه experia arc s ظاهرا آنتن دهيش خيلي خوبه و اين هم برام مهمه. حالا ميخواستم بپرسم كه برم سراغ همين گوشي يا به فكر HTC هم باشم و در اين صورت چه مدلي ؟
پيشاپيش ازتون سپاسگذارم
:44:سلام .
من میخواهم یک گوشی بگیرم. اما نتوانستم اطلاعات زیادی به دست بیاورم. و در واقع نمیدانم باید چگونه اطلاعات را با نیازهایم تطابق بدهم.میدانم اندروید بهترین گزینه است .من زیاد اهل بازی نیستم . نمیدانمباید چه گزینه هایی را در نظر بگیرم. اصلا اساسا تفاوت قیمتها برای چی است؟
میدانم خیلی پردازنده مهم است . اما مگر پردازنده چقدر مهم است گه این تفاوت قیمت وجود دارد؟
لطفا در ضمینه خرید گوشی و روند آن کمکم کنید متشکرم
به نظرم samsung Galaxy s advance گزینه ی خوبیهنقل قول:
Arc s ارزش این همه پول رو ندارهنقل قول:
با بودجه شما galaxy S advance از طبقه 6 علائدین تهیه بشه. اگر هم میتونید بیشترش کنید 750تومن Galaxy Nexus بگیرید
دوست عزیز اولیت هاتون چیه ؟نقل قول:
پردازنده قلب تپنده دستگاهتون هست. خیلی مهمه.بعد اون صفحه نمایش مهمه. چون چیزیه که شما لمسش میکنید
شما یک سقف قیمت هم لطف کنید
مرسي از اينكه جواب داديد. همونطور كه گفتم آنتن دهي قوي هم برام مهمه. سوني اريكسون هاي قديمي من از اين لحاظ فوق العاده بودن و موقع هايي كه بيشتر تو خونه هستم سيمكارتمو ميندازم تو سوني اريكسون 7 سال پيش خودم و مشكلي ندارم. آيا از لحاظ آنتن دهي گلكسي شما اطلاعي داريد؟ يا بهتره يه تاپيك جداگانه بزنم؟ اين موضوع برام خيلي مهمه.نقل قول:
با تشكر
انتن دهی خوبی داره ولی خوب مثل گوشی های 7 سال پیش نیست 200 کیلومتر بری زیر زمین بعد انتن هم بده!
اینطور نیست که قبلا دکل رو گوشی باشه الان نه.نقل قول:
من مشکل انتی تو گوشی ندیدمنقل قول:
کسی جوابی برا من نداره
نقل قول:
سلام
من یه گوشی میخام بین 700 تا 800 تومن به غیر اس 2 بهترین گزینه را بهم پیشنهاد کنید با دلایل . بیشتر هم از سامسونگ باشه بهتره
ضمنا گوشی با اندروید 4 مشکلی نداشته باشه و راحت جواب بده
ممنون
عزیزم من گفتم که Galaxy nexus براتون بهترین گزینس
سلام.
لطفا منو در انتخاب یه گوشی Smartphone همراهی کنید!
سیستم عامل برای من مهم نیست فقط:
1. نرم افزارهای زیر را داشته باشد:
- بازی Cut the Rope
- نرم افزار مکالمه رایگان شبیه به Viber آندروید (VOIP)
- نرم افزار بخش موسیقی خوب
- نرم افزاری شبیه به Office میکروسافت
- دیکشنری فارسی به انگلیسی و برعکس
- نرم افزاری شبیه به iQuran آندروید (قرآن دیجیتالی)
- نرم افزار ضبط صدا
- نقشه و موقیعیت یاب و GPRS (شهرهای ایران را داشته باشد)
- فایل منیجر مناسب برای مدیریت حافظه
- مرورگر Opera یا Firefox و یا دلفین سامسونگ
- تقویم شمسی
- نرم افزاری برای مشاهده PDFها
2. از نظر سخت افزاری :
- کیفیت ساخت خوب
- دوربین بالای 5 مگاپیکسل
- صفحه نمایش بزرگ (هرچی بزرگتر بهتر)
چندتا مدل خودم انتخاب کردم (بدون اولویت):
Samsung Wave 3 S8600
Sony Ericsson Xperia Neo V
Sony Ericsson Xperia Pro
(LG Optimus Hub (E510
Nokia 603
Samsung Galaxy Ace S5830
سلام دوست عزیز، از لحاظ نرم افزاری که شک نکنید اندروید همه آن ها رو داره ولی سیستم عامل بادا (Samsung Wave 3) و سیمبین (Nokia 603) بعید میدونم همه نرم افزارهایی که گفتید برایش باشه به طور کامل البته. در ضمن نرم افزارهای آیندهای که ممکنه بیاد و نظرتون رو جلب کنه احتمالش کمه واسه بادا یا سیمبین بیاد پس فقط گزینههای اندرویدی رو مد نظر داشته باشید. من بهتون بین اینها Sony Ericsson Xperia Pro رو توصیه میکنم که هم نرم افزارهایی که میخاید رو میشه براش تهیه کرد (از اونجایی که سیستم عاملش اندروید هست) و به علاوه دوربین 8 مگاپیکسلی + صفحه نمایش 3.7 اینچی LED backlit داره، قیمتش هم بین اینها از همه به صرفه تره. Neo V و Wave 3 هم خوب هستن اما بهتون به ترتیب و با توجه به نیازهایی که مطرح کردید این گوشی ها رو توصیه میکنم:
1- Sony Ericsson Xperia Pro
2-Sony Ericsson Xperia Neo V
3-Samsung S8600 Wave III
4-Samsung Galaxy Ace S5830
5-Nokia 603
اصلاً بهتون گوشی غیر آندرویدی توصیه نمیکنم چون مطمئنم پشیمون میشید! دیر یا زود.
من الان XPERIA™ mini pro دارم! (کاملا با آندروید آشنا هستم)
من توی یک سال گذشته که با گوشیم کار میکردم متوجه شدم که تمام نیازهای من همون هایی هستند که نوشتم.
اين galaxy s advance ظاهرا شك و شبه هايي هست راجع به آپديتش به اندرويد 4 ( فالوده بستني يا همچين چيزي؟:31:). شما كه اطلاعاتتون بيشتره حدس ميزنين آپديت اين گوشي بياد يا نه؟ من زياد رو اين چيزها حساس نيستم ولي داشتم فكر مي كردم اگه سال بعد خواستم بفروشمش دچار مشكل نشم چون به نوعي سيستم عاملش قديمي ميشه. ( فكر كنم اين ديگه آخر آينده نگريه!)
تاکنون که سامسونگ درباره این گوشی اصلاً حرفی نزده و تأیید نکرده که اندروید 4 میاد یا نه واسش، سامسونگ فقط واسه گوشیهای Galaxy S2 (که آپدیتش اومد)، Galaxy R و Galaxy Note آپدیت اندروید 4 رو تأیید کرده. ولی امیدوارم اندروید 4 واسش بیاد چون اگه حتی تأیید بشه که میاد احتمالاً خودم هم میخرمش. سخت افزارش که میتونه اندروید 4 رو به راحتی جواب بده با توجه به 768 مگ RAM و 2 گیگ ROM و به علاوه سی پی یو Dual-core.
از همه این ها قوی تر
Xperia U
بگذریم که تاپیک باید تو قسمت مشاوره باشه:)
Ace2 تایید شده. ادونس که بهتر از ace2 هست پس حتما میاد
هیچدوم ، Xperia U همونطور که رضا گفت با اختلاف فاحشی از همه قوی تره.
جای تاپیک هم اینجا نیست.