يه بيت شعر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
يه بيت شعر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
دستور شما اجرا شد !
سلام عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خوبي خشگلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... سلامتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
من ديروز يك اتفاق ناراحت كننده برام افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... 100 تا سوال برات حاضر كرده بودم اما نميدونم چي شد كه يكدفعه تحت يك فشار روحي تمام هاردم رو فورمت كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
الان به همين چندتا جواب بدي ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... در ضمن خسته كه نيستي و كم هم نمياري خوشم مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... قربونت برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( در ضمن برات در قسمت جوابها تگهاي رنگ رو انتخاب كردم كه فقط كافيه بين اونها تايپ كني تا جوابت به رنگ دلخواه خودت تبديل بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( فقط كافيه از نقل قول استفاده كني و تگ نقل قول رو پاك كني) ( البته خودت استادي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( جلوگيري از خستگي و اتلاف وقت ))
1- در موارد زیر الگوهای تو چه کسانی هستند:
- در محبت:
- در فوتبال:
- در صبر و بزرگواری:
-در گذشت:
2- تا به حال از خطای کسی چشم پوشی کردی ( گناه کسی رو بخشیدی )؟
3- آهنگ دلخواه تو چیه ؟ ( حداکثر 3 تا )؟
4- اگر جلوی شما یک ظرف بزرگ از انواع ( تمام ) میوه های دنیا قرار بدند و بهت بگن که فقط یک دونه حق داری برداری ؟ اولین موه کدوم یکیه؟
5- یک نفر شب حوصلش سر میره .... برای اینکه خودش رو سرگرم کنه یک فکری به سرش میزنه ..... یک گونی برمیداره و به مسجد سر کوچه محل سکونتش میره و از تمامی کفشهای حاضران در مسجد لنگه راست اونها رو بر میداره و توی گونی میریزه .... بعد از این کار به مسجد چند کوچه بالاتر مراجعه میکنه ..... لنگه کفشهای راست رو از گونی در گوشه ای از مسجد خالی میکنه ..... بعد از این کار از تمامی کفشهای حاضران در مسجد لنگه های چپ اونها رو بر میداره و توی گونی میریزه .... بعد تمامی لنگه کفشهایی رو که از سر کوچه خونشون آورده بود با لنگه کفشهای راست این یکی مسجد درهم میکنه ( مخلوط میکنه ) ... بعد از اینکار به مسجد سرکوچه محل سکونتش برمیگرده و اینبار لنگه های چپ این مسجد رو با اون یکی مسجد مخلوط میکنه ..... در آخر از درب مسجدها شاهد سر در گمی مردم میشه ....
برداشتت رو از این داستان واقعی و شخصیت این داستان بازگو کن؟
6- هنر ... چه هنری رو میپسندی ( موسیقی ... نقاشی ....و... ) ؟
7- اروپا - آفریقا - آمریکا - آسیا - اقیانوسیه - ... کدام قاره رو میپسندی ؟
8- اسباب بازی هم داری ( از قدیم یا جدیدا ) ؟
9- فکر کن یکی از بهترین دوستهای تو داره ازت جدا میشه ( برای مدت بسیار طولانی یک جای دوری میره ) از تو یک یادگاری میخواد :
==== اگر دختر باشه به او چه چیزی یادگاری میدی ؟
==== اگر پسر باشه به او چه چیزی یادگاری میدی؟
10- فرض کن تک تیرانداز پلیس هستی هدف مورد نظر رو از پشت سر نشونه گرفتی ( یک خلافکار بچه 9 ساله ) فرمانده به تو دستور شلیک میده .... بچه خلافکار روش رو بر میگردونه و این بار تو از دوربین تفنگت صورت بچه 9 ساله رو به طور کامل میبینی .... روی گونه های بچه 9 ساله قطرات اشک سرازیر شده تو اون اشکها رو میبینی ..... خوب الان دستور فرمانده رو ارجحیت میدی یا دستور دلت رو ؟
11- به اين جمله معتقدي كه گريه و اشك مرد رو نبايد كسي ببينه ؟ چرا ؟
متشكرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... منتظر باش سوالها در راه هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... هستم خدمتتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
1- کجای بدنت تا حالا کورک زده؟
2-تا حالا به جز سرما خردگی بیماری واگیرداری گرفتی؟
3-ایذ-هپاتیت-دیابت می دونی چه نوع بیماری هایی هند؟
4-تشکر
سلام مجدد و عرض شرمندگي فراوان خدمت دوستان
اومدم دوتا خبر بدم
1-تا اطلاع ثانوي ووكمن حق نداره از رو صندلي بلند بشه. خداييش براي كدخدا يه هفته وقت خيلي كميه
2-براي بعد از ووكمن هم يه نفر رو در نظر دارم كه دوستان خيلي تقاضا كردن ايشون رو و خود ايشون هم لطف كردن يه بار به درخواست ما جواب رد دادن. اگه خدا بخواد و قبول كنن ايشون صندلي نشين بعدي ما هستن
ورود مجدد مونيكا خانم هم خوشحاليم.
خوب ديگه ميريم سراغ سوالامون
بدترين غذايي كه خوردي وبهتزين از لحاظ نچشبيدن و چسبيدن ...بيشتر كمك رو به كي تا حالا كردي...نظرت در مورد سامان رسولي چيه...
1-نظرت درباره سعيد_رونالدو؟
2-نظرت درباره رونالدو؟
3-چه شباهتي بين سعيد و رونالدو ميبيني؟
4-كدوم پست سعيد رونالدو نظرت رو جلب كرده به طوري كه هر وقت ميبينيش ياد اون پست ميفتي؟
5-بهترين تاپيك انجمن متفرقه؟
6-اگه مسئوليت صندلي داغ با تو بود چه تغييري توش ايجاد ميكردي؟
7-بهترين صندلي نشين تا قبل از تو؟
8-جالب ترين سوالي كه تا الان ازت پرسيده شده
9-يه سوال از خودت بپرس و جوابشو بده
10-استقلال يا پرسپوليس؟
11-صندلي نشين بعدي به انتخاب تو باشه كيو انتخاب ميكني؟
12-نظرت درباره مرحوم پوپك گلدره
13-اگه بگن شيوه مرگت رو انتخاب كن دوست داري چجوري بميري؟
14-فرض كن پشت فرمون نشستي. به دليل تصادف يا هر دليل ديگه با يكي دعوات ميشه و فحش و فحش كشي راه ميفته.
هرچي از دهنت درمياد به طرف ميگي و يا ميگيري يه فص ميزنيش
بعد يه مدت عاشق دختري ميشي كه زندگي بدون اون برات غير ممكن ميشه. ميري خواستگاري دختره ولي ميبيني باباي دختره همون بنده خدا بوده؟ چي كار ميكني؟
15-نظرت درباره ليلا فروهر؟
16-وقتي دلت ميگيره و دلت ميخواد گريه كني كدوم اهنگ تسكينت ميده؟
17-نظرت درباره مديرا چيه؟
18-نظرت درباره سهراب سپهري؟
19-نظرت درباره بهروز
20-نظرت درباره اخرين صندلي نشين اين تاپيك
21-نظرت درباره مونيكا
22-نظرت درباره مستر
23-نظرت درباره امين موزي-اشكان بوفون و ايدين كه سه تاييشون با هم بن شدن؟
24-جواب يكي از سوالاي بالا رو كه دادي رو به انتخاب خودت تغيير بده و اينجا بنويس؟
نظرت درباره اين چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-5 باري اومدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
سلام
مي خواستم چندتا سوال بپرسم كامپيوتر ريست شد!
مي گم من هنوز توي كف اون روز تولد هستم!جريان چي بود؟
جريان چي بود كه اول خيلي استقبال كردي ! اما بعد كه گذاشتم
از توي اون تالار غيبت زد!
راستي چقدر از دلفي بدت مياد؟
دوست داري ياد بگيري؟
حتي يه بار كه شده مي خواهي امتحان كني؟
بازي سازي رو دوست داري؟
چقد بازي مي كني؟
چقدر بازي رو دوست داري؟
از چه سبك بازي خوشت مياد؟
از كدوم بازي خوشت اومده كه هيچ وقت يادت نمي ره؟
راستي اين ###### رو هم فهميدم! خيلي وقته اما
يه سوال دارم در موردش ! كه واسه چي اين كاراكتر به ذهنت رسيد
چرا مثلآ $$$$$$ رو انتخاب نكردي؟
از من خوشت مياد؟ يا دوست داري سر به تنم نباشه؟
اگر روزي شد كه اومدي ديدي من بنت كردم چي كار مي كني؟
كلي گفتم من كه اينكارو نمي كنم اما چي كار مي كني؟
از چه برنامه هايي خوشت مياد؟ و از كدوما بدت مياد؟
سرعت اينترنتت چقدره؟ اصلآ از اينترنت چقدر خوشت مياد؟
چقدر استفاده مي كني!؟ توي روز!؟ چقدر بابت اينترنت پول ميدي؟
دوست داري توي اين پي سي ورلد چه اتفاقي بيوفته ؟
دوست داري كه من از حالت كاربر فعال خارج بشم؟ يا لياقتشو دارم؟
اصلآ از كاربر فعال ها خوشت مياد؟ يا اگر دستت رسيد بهشون؟
از همكار ها چطور؟ مدير ها چطور؟
از كدوم مدير و همكار و كاربر فعال و كاربر معمولي بدت مياد؟
از كدوم مدير و همكار و كاربر فعال و كاربر معمولي خوشت مياد؟
تاپيك هاي خيلي شلوغ خوشت مياد؟ يا بسيار خلوت؟
تا حالا شده از تاپيكي خوشت بياد اما 200 صفحه باشه؟
راستي حالا كه صندلي داغ هست! دوست داري خنكش كني؟
اگر آره چطوري؟
دوست داري كدوم يكي از اين كاربرا كه سوال مي پرسه ديگه نپرسه؟ غير از من:):):):)
به طور كامل در مورد امضا صحبت كن! از كدوم امضا خوشت مياد؟ و از كدوم بدت مياد
دوست داري امضا به چه صورت باشه! كوتاه ! بلند؟
راستي گفتي عجيب نيستند ! آره اما يه سوال /
چرا از آواتار هاي خشن و اينطوري استفاده مي كني
از چه آواتار هايي خوشت مياد و از كدوم بدت مياد؟
چرا يه آواتار خشكل و لطيف نمي زاري؟ مثلآ يه گل!
در مورد گل حرف بزنيم! از كدوم گل خوشت مياد؟
از كدوم گل بدت مياد؟ چه بوييي رو دوست داري؟
چه بوويي آذارت ميده؟
فعلآ به اينا جواب بده! تا بعدآ
راستي اين سوال موند جا
از چه رنگي بدت مياد
و از چه رنگي خوشت مياد
سلام مجدد..
سلام عزيز ...
رامبد جان ممنون بابت پاسخ هائي مه دادي !
خواهش ناقابل بيد ...
اين سوالات هيچ در ربطي به من نداره .. من بي گناهم و خانمم داره اينا رو ازت مي پرسه :rolleye:
خانم نيما خان سلام عرض ميكنم ...
ميپرسه يعني چي يكيشم به زور تحمل ميكني ؟! ( زن گرفتنو ميگه ) :cool:
ببخشيدا ولي از اونايي كه متاهل شدن تحقيق بعمل آوردم و به اين نتيجه رسيدم
تنوع طلبي يعني چي ؟ تو چي تنوع طلبي ؟ مشكوك بود!
نه به جان خودم منظورم اوني نبود كه شما فكر ميكني ... منظورم اين بود كه تو زندگي بدون تنوع زندگي كردن خيلي مشكله .... خداوند هم تنوع طلبه چون انسانها رو در سايزها و رنگهاي مختلف آفريده
اگه يكي هوله شخصي شما رو برداره چي كار ميكنيد؟ عكس العملتون چيه ؟
اگه دوران دانشگاه بود ميگفتم عادت كردم ... اما الان تا حالا كه اينطور نشده ولي اگه بشه فكر كنم تذكر كافي باشه ...
اگه همين الان مامانت با كفگير بياد بالا سرت وايسه و بگه پاشو ديگه بسه نت چي كار ميكني؟!
از اونجايي كه مادرم رو خوب ميشناسم ... ميرم يه كاري كه دوست داره واسش انجام ميدم ....بعدش مطمئنم از خر شيطون پياده ميشه
اگر دست و پاتو ببندد و يك هفته نذارن دست به كامپيوتر بزني چي كار مي كني ؟ (كامپيوتر هم جلوت باشه اما نتوني بهش دست بزني)
احتمالا اگه اون طرفا يه اسلحه وجود داشته باشه ... نه خودم رو نميكشم سيستم رو ميتركونم تا تو كفش نباشم
ميفرمايند فعلا اينها رو جواب بديد تا بعد !!
رامبد فكر كنم بابت اون حرفت خانمم شمشير از رو بسته واست !!!!! :laughing: .
من همينجا از همه خانمهاي فروم مخصوصا خانم آقا نيما طلب مغفرت ميكنم ...
قربانت
موفق و پيروز باشيد - نيما احدي
قربانت ... تا بعد
سلام
سلام فرانك خانم ...
1- دسكتاپ كامپيوترت چيه ؟
عكس آواتارم ولي سايز بزرگ
2- اسكرين سيورت چيه ؟
Windows XP sp2
3- شطرنج دوست داري با مهره سفيد بازي كني يا سياه ؟
مشكي رنگ عشقه ...
4- اگه اسب داشتي دوست داشتي چه رنگي بود ؟
جواب سوال بالا
5- اگه دختر بودي حاضر بودي با پسري با شرايط فعلي خودت ازدواج كني ؟
راستش رو بگم: آره ... البته نه اينكه عيبي نداشته باشم ولي قابل تحمل هستم ...
6- نظرت راجع به اين جمله چيه ؟ موافقي اصلا باهاش ؟
به آسمون نگاه ميكني پر از ستاره است ٬ دوست داري كدوم مال تو باشه؟به اوني كه كم نورتره قانع باش و قدرش رو بدون چون به اوني كه پررنگتره همه نگاه ميكنن
والا اوني كه كم نورتره بهتره ... چون توقعش كمه ... و ميتونه هر شرايطي رو تحمل كنه ...
7- نظرت در مورد عمل ها و جراحي هاي مربوط به زيبايي چيه ؟
عقده زيبايي ....
8- آيا به تمام سوال هاي كه ازت پرسده مي شه و پرسيده خواهد شد راست جواب دادي و همه حقيقت را گفتي و خواهي گفت ؟
يا ميگم نميدونم يا ميگم خصوصيه يا راستش رو ميگم ... از اين سه حالت خارج نيست
9- اطلاعات تاريخي ات در چه سطح ؟
در حد متسط و تقريبا ضعيف
10- نظرت در مورد قيافه دختر خوانده انجلينا جولي چيه ؟ همون سياه پوسته را مي گم .
خداييش از بچه خودش خوشگل تره ... البته اين نظر شخصي منه
11- كدوم خواننده مجاز را بيشتر دوست داري ؟
محمد اصفهاني ولي عشق سياوش قميشي هستم ...
12- چپ دستي يا راست دست ؟
راستي ... نه ببخشيد راست دست
خيلي خيلي ممنون بابت پاسخ ها خسته نباشيد
خواهش ... سلامت باشي
ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
خورشت خلال هم خيلي خوردم خواستي حدس بزن چرا
راسسسسستي :biggrin: .... كجا خوردي ؟ :blink:
آن سفرکرده که صد قافله دل همره اوست ××× هر کجا هست خدايا به سلامت دارشنقل قول:
نوشته شده توسط m&s
اين يعني چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
من كه نگرفتم چي شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خوبي خشگلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... سلامتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
سلام عزيزدل .... مرسي خوبم .... اميدوارم توهم حالت خوب باشه ....
من ديروز يك اتفاق ناراحت كننده برام افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... 100 تا سوال برات حاضر كرده بودم اما نميدونم چي شد كه يكدفعه تحت يك فشار روحي تمام هاردم رو فورمت كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
از اون لحاظ كه سوالا پريد الحمدالله ... ولي واسه اتفاقي كه براي سيستمت افتاد متاسفم :sad: ...
الان به همين چندتا جواب بدي ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... در ضمن خسته كه نيستي و كم هم نمياري خوشم مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... قربونت برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشششم ... هستم خدممتون ...
( در ضمن برات در قسمت جوابها تگهاي رنگ رو انتخاب كردم كه فقط كافيه بين اونها تايپ كني تا جوابت به رنگ دلخواه خودت تبديل بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( فقط كافيه از نقل قول استفاده كني و تگ نقل قول رو پاك كني) ( البته خودت استادي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( جلوگيري از خستگي و اتلاف وقت ))
تووووووو مثل قند و نباتي .... خيلي لطف كردي ... :)
1- در موارد زیر الگوهای تو چه کسانی هستند:
- در محبت: مادر
- در فوتبال: زيدان
- در صبر و بزرگواری:دوباره مادر
-در گذشت: پدر
2- تا به حال از خطای کسی چشم پوشی کردی ( گناه کسی رو بخشیدی )؟
البته من خودم آخر هرچي گناهكارم ... ولي آره شده ...
3- آهنگ دلخواه تو چیه ؟ ( حداکثر 3 تا )؟
1- هرگز نخواستم كه تورو با كسي قسمت بكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... از سياوش قميشي
2- سرتو بذار تو شونهام .... از اميد
3- ضياقت ... از داريوش
4- اگر جلوی شما یک ظرف بزرگ از انواع ( تمام ) میوه های دنیا قرار بدند و بهت بگن که فقط یک دونه حق داری برداری ؟ اولین موه کدوم یکیه؟
من عاشق گوجه سبز يا همون آلوچه بيدم ....
5- یک نفر شب حوصلش سر میره .... برای اینکه خودش رو سرگرم کنه یک فکری به سرش میزنه ..... یک گونی برمیداره و به مسجد سر کوچه محل سکونتش میره و از تمامی کفشهای حاضران در مسجد لنگه راست اونها رو بر میداره و توی گونی میریزه .... بعد از این کار به مسجد چند کوچه بالاتر مراجعه میکنه ..... لنگه کفشهای راست رو از گونی در گوشه ای از مسجد خالی میکنه ..... بعد از این کار از تمامی کفشهای حاضران در مسجد لنگه های چپ اونها رو بر میداره و توی گونی میریزه .... بعد تمامی لنگه کفشهایی رو که از سر کوچه خونشون آورده بود با لنگه کفشهای راست این یکی مسجد درهم میکنه ( مخلوط میکنه ) ... بعد از اینکار به مسجد سرکوچه محل سکونتش برمیگرده و اینبار لنگه های چپ این مسجد رو با اون یکی مسجد مخلوط میکنه ..... در آخر از درب مسجدها شاهد سر در گمی مردم میشه ....
برداشتت رو از این داستان واقعی و شخصیت این داستان بازگو کن؟
اگه دستم بهش برسه يه حال اساسي بهش ميدم ... شوخي شوخي با مسجد هم شوخي !!!
6- هنر ... چه هنری رو میپسندی ( موسیقی ... نقاشی ....و... ) ؟
موسيقي ...
7- اروپا - آفریقا - آمریکا - آسیا - اقیانوسیه - ... کدام قاره رو میپسندی ؟
طبيعتا اروپا ...
8- اسباب بازی هم داری ( از قدیم یا جدیدا ) ؟
از قديم آره اما جديد نه ....
9- فکر کن یکی از بهترین دوستهای تو داره ازت جدا میشه ( برای مدت بسیار طولانی یک جای دوری میره ) از تو یک یادگاری میخواد :
==== اگر دختر باشه به او چه چیزی یادگاری میدی ؟
من كه جي اف ندارم ... اما اگه فرضا باشه ... يه دستبند كه اسم من روش باشه ....
==== اگر پسر باشه به او چه چیزی یادگاری میدی؟
هرچي بدونم دوست داشته باشه ....
10- فرض کن تک تیرانداز پلیس هستی هدف مورد نظر رو از پشت سر نشونه گرفتی ( یک خلافکار بچه 9 ساله ) فرمانده به تو دستور شلیک میده .... بچه خلافکار روش رو بر میگردونه و این بار تو از دوربین تفنگت صورت بچه 9 ساله رو به طور کامل میبینی .... روی گونه های بچه 9 ساله قطرات اشک سرازیر شده تو اون اشکها رو میبینی ..... خوب الان دستور فرمانده رو ارجحیت میدی یا دستور دلت رو ؟
البته بچه 9 ساله كه بنظر من اگه خلافي هم بكنه نبايد ازش گرفت چون هنوز عقلش كامل نشده .... نه از اونجايي كه خيلي احساساتي هستم شليك نميكنم ...
11- به اين جمله معتقدي كه گريه و اشك مرد رو نبايد كسي ببينه ؟ چرا ؟
نه اصلا ... چون خدا گريه كردن رو واسه هر انساني گذاشته كه بتونه بوسيله اون آرامش پيدا كنه چه در جمع چه تنهايي ..
متشكرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... منتظر باش سوالها در راه هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... هستم خدمتتون
ايييييييييي ... منم هستم خدمتتون ...
سلام
سلام دل انگيز ...
1- کجای بدنت تا حالا کورک زده؟
كورك چيه ؟ بيماريه ؟ :blink:
2-تا حالا به جز سرما خردگی بیماری واگیرداری گرفتی؟
نه به جان خودم ... ;)
3-ایذ-هپاتیت-دیابت می دونی چه نوع بیماری هایی هند؟
هروقت به يكي مبتلا شدم توضيح ميدم ... :laughing:
4-تشکر
خواهش عزيز ...
بهترين غذا خورش خلال .... به يه بنده خدا ....بچه خوبيه من رو ياد اول عضو شدم ميندازه ...نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
سلام مجدد و عرض شرمندگي فراوان خدمت دوستان
سلام جيييگر ... سالي يه بار سر ميزني ...
اومدم دوتا خبر بدم
1-تا اطلاع ثانوي ووكمن حق نداره از رو صندلي بلند بشه. خداييش براي كدخدا يه هفته وقت خيلي كميه
بيچاره بمن ميخواين جزغالم كنين .... عمراااااااااااااااااااان .....
2-براي بعد از ووكمن هم يه نفر رو در نظر دارم كه دوستان خيلي تقاضا كردن ايشون رو و خود ايشون هم لطف كردن يه بار به درخواست ما جواب رد دادن. اگه خدا بخواد و قبول كنن ايشون صندلي نشين بعدي ما هستن
اسمش رو واسم پي ام بزن تا رضايت رو جلب كنم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورود مجدد مونيكا خانم هم خوشحاليم.
خوب ديگه ميريم سراغ سوالامون
1-نظرت درباره سعيد_رونالدو؟ بچه گليه ....
2-نظرت درباره رونالدو؟ حال بهم زن (ببخشيدا)
3-چه شباهتي بين سعيد و رونالدو ميبيني؟ هيچي ...
4-كدوم پست سعيد رونالدو نظرت رو جلب كرده به طوري كه هر وقت ميبينيش ياد اون پست ميفتي؟ دقيقا يادم نيست ولي سعيد_رونالدو يعني صندلي داغ
5-بهترين تاپيك انجمن متفرقه؟ قبلا سوتي بازار خدابيامرز الان خداييش صندلي داغ
6-اگه مسئوليت صندلي داغ با تو بود چه تغييري توش ايجاد ميكردي؟ تغييرات اساسي تو كه زياد بفكرش نيستي ....
7-بهترين صندلي نشين تا قبل از تو؟ مونيكا - مستر - يوسف پي سي
8-جالب ترين سوالي كه تا الان ازت پرسيده شده زياد بوده ...
9-يه سوال از خودت بپرس و جوابشو بده خوبي؟ مرسي
10-استقلال يا پرسپوليس؟ قبلا پرسپوليس الان هيچ كدوم
11-صندلي نشين بعدي به انتخاب تو باشه كيو انتخاب ميكني؟ فرقي نميكنه ...
12-نظرت درباره مرحوم پوپك گلدره خدابيامورزش اما ....
13-اگه بگن شيوه مرگت رو انتخاب كن دوست داري چجوري بميري؟ در كمال آرامش ...
14-فرض كن پشت فرمون نشستي. به دليل تصادف يا هر دليل ديگه با يكي دعوات ميشه و فحش و فحش كشي راه ميفته. هرچي از دهنت درمياد به طرف ميگي و يا ميگيري يه فص ميزنيش بعد يه مدت عاشق دختري ميشي كه زندگي بدون اون برات غير ممكن ميشه. ميري خواستگاري دختره ولي ميبيني باباي دختره همون بنده خدا بوده؟ چي كار ميكني؟ فقط و فقط طلب مغفرت از باباش ميكنم ...
15-نظرت درباره ليلا فروهر؟ از خواننده زن جماعت بدم مياد ...
16-وقتي دلت ميگيره و دلت ميخواد گريه كني كدوم اهنگ تسكينت ميده؟ ضيافت ... از داريوش
17-نظرت درباره مديرا چيه؟ خوبن ولي ميتونن بهتر شن ...
18-نظرت درباره سهراب سپهري؟ شعراش آدم رو تو فكر ميبره ...
19-نظرت درباره بهروز همشهري باحاليه
20-نظرت درباره اخرين صندلي نشين اين تاپيك داش اشكي : از اون شماليهاي بامرام
21-نظرت درباره مونيكا از خانمهاي متشخص و خوش برخورد پي سي
22-نظرت درباره مستر باجناق گل و با معرفت
23-نظرت درباره امين موزي-اشكان بوفون و ايدين كه سه تاييشون با هم بن شدن؟ بچه هاي خوبي بودن اما خداييش پي سي رو با چت روم اشتب گرفته بودن ....
24-جواب يكي از سوالاي بالا رو كه دادي رو به انتخاب خودت تغيير بده و اينجا بنويس؟
شرمنده ... همينا خوبه
نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
اگه همينطور ووكمن روي صندلي باشه شاهد اين تصوير خواهيد بود ...ولي نه جدي خدا نكنه چنين تصويري رو ببينم ....
دوباره سلام
می بینم که سرت شلوغ شده حسابی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توهم که بدت نمی آد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همیشه همین قدر گرفتار باشی پهلون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون دیشب دعوام کردی دیگه فقط هر روز 5 تا سوال ازت می پرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- از چه ادکلنی استفاده می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- ونوس صورتی یا ماک تیری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- زبانت خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- نظرت چیه وقتی اومدی تهران یه استقبال پر شکوه ازت به عمل بیاریم به تلافیه اون قضیه؟ " مراجعه شود به یه هفته غیبته یه صغرایه من" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نایک یا لیوایز یا پوما یا آدیداس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------
آقا سعید از شما هم ممنونم به خاطره لطفت داداش کوچولو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بود اگه تو موفق شدی کدخدا رو برایه جزغاله شدن آماده کنی منم یه هفته بیام دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سواله دیگه هم ازت دارم این همین الان پیش اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه یه این آیکونا چیه؟ برایه بعضی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی ها هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرقشون با هم چیه؟ می شه توضیح بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سلام حاج آقا ...
مي خواستم چندتا سوال بپرسم كامپيوتر ريست شد! الحمدالله ...
مي گم من هنوز توي كف اون روز تولد هستم!جريان چي بود؟ هيچي جو گير شده بودم ...
جريان چي بود كه اول خيلي استقبال كردي ! اما بعد كه گذاشتم
از توي اون تالار غيبت زد! فهميدم دلفي ديگه بيخيال شدم ...
راستي چقدر از دلفي بدت مياد؟ بدم نمياد باهاش حال نميكنم ....
دوست داري ياد بگيري؟ دانشگاه دو واحد خوندم ...در حد ديتابيس
حتي يه بار كه شده مي خواهي امتحان كني؟ خيلي امتحان كردم جييگر
بازي سازي رو دوست داري؟ تقريبا اما وقت كافي ميخواد كه من ندارم ...
چقد بازي مي كني؟ وقت نميكنم ....
چقدر بازي رو دوست داري؟ زياد نه ...
از چه سبك بازي خوشت مياد؟ اكشن بزن بزن و رالي
از كدوم بازي خوشت اومده كه هيچ وقت يادت نمي ره؟ مكس پين
راستي اين ###### رو هم فهميدم! خيلي وقته اما
يه سوال دارم در موردش ! كه واسه چي اين كاراكتر به ذهنت رسيد توي يه سايت خوندم اين كاراكتر نماد آدمهايي هستش كه مهربونن
چرا مثلآ $$$$$$ رو انتخاب نكردي؟ اين كاراكتر بمعنايي آدمهايي هستش كه فقط بخاطر پول كار ميكنن ...
از من خوشت مياد؟ يا دوست داري سر به تنم نباشه؟ بچه گلي هستي اما بعضي وقتا سوزنت گير ميكنه ...
اگر روزي شد كه اومدي ديدي من بنت كردم چي كار مي كني
كلي گفتم من كه اينكارو نمي كنم اما چي كار مي كني؟ هيچي در اولين زمان ممكن ترور ميشي ...
از چه برنامه هايي خوشت مياد؟ و از كدوما بدت مياد؟ زبان برنامه نويسي - برنامه هاي هك و كرك
سرعت اينترنتت چقدره؟ اصلآ از اينترنت چقدر خوشت مياد؟ ديالاپه 52 كيلو - خيلي
چقدر استفاده مي كني!؟ توي روز!؟ چقدر بابت اينترنت پول ميدي؟ 2-3 ساعت ... ماهي 20.000 تومن
دوست داري توي اين پي سي ورلد چه اتفاقي بيوفته ؟ اتفاقات اساسي ...
دوست داري كه من از حالت كاربر فعال خارج بشم؟ يا لياقتشو دارم؟ نه بابا لياقتش رو داري ... فعاليتت رو ديدم ....
اصلآ از كاربر فعال ها خوشت مياد؟ يا اگر دستت رسيد بهشون؟ از خود كاربران فعال خوشم مياد اما با اين عنوان حال نميكنم ...
از همكار ها چطور؟ مدير ها چطور؟ زحمتكش هستند خداييش اما بعضيا شون ....
از كدوم مدير و همكار و كاربر فعال و كاربر معمولي بدت مياد؟ از كسي بدم نمياد اما بعضي هستند ميتونن از الاني كه هستن بهتر شن ...
از كدوم مدير و همكار و كاربر فعال و كاربر معمولي خوشت مياد؟ از همه ...
تاپيك هاي خيلي شلوغ خوشت مياد؟ يا بسيار خلوت؟ گزينه شماره 1
تا حالا شده از تاپيكي خوشت بياد اما 200 صفحه باشه؟ آره ....
راستي حالا كه صندلي داغ هست! دوست داري خنكش كني؟ خنكه ...
اگر آره چطوري؟ لازم نيست ....
دوست داري كدوم يكي از اين كاربرا كه سوال مي پرسه ديگه نپرسه؟ غير از من:):):):)
مونيكا .... شوخي بيدا ....
از امضاي خودم ... نگيد خودپسندما ...
دوست داري امضا به چه صورت باشه! كوتاه ! بلند؟ مختصر و مفيد ...
راستي گفتي عجيب نيستند ! آره اما يه سوال /
چرا از آواتار هاي خشن و اينطوري استفاده مي كني واسه مسايل امنيتي ...
از چه آواتار هايي خوشت مياد و از كدوم بدت مياد؟ از آواترهاي خشن خوشم مياد از بقيه بدم مياد ...
چرا يه آواتار خشكل و لطيف نمي زاري؟ مثلآ يه گل! نه بابا بچه بازيه ...
در مورد گل حرف بزنيم! از كدوم گل خوشت مياد؟ رز زرد
از كدوم گل بدت مياد؟ چه بوييي رو دوست داري؟ كاكتوس ... بوي گل رز
چه بوويي آذارت ميده؟ بوي جوراب
فعلآ به اينا جواب بده! تا بعدآ اووكي ... هستم خدمتتون ...
ووكمن جان من اكثرا سوالام از صندلي نشينا مشتركه.
ولي بين همشون تو از همه ضدحال تر بودي
ولي مطمئن باش اگه من سعيد رونالدوئم حداقل دو هفته ميشونمت اينجا
از رنگ آبي آسماني خوشم مياد از آبي نفتي بدم مياد ...نقل قول:
نوشته شده توسط soldier
من دیگه ازت سوال نمی پرسم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست داري كدوم يكي از اين كاربرا كه سوال مي پرسه ديگه نپرسه؟ غير از من
مونيكا .... شوخي بيدا ....
فقط به عناونه آخرین سوال به این جواب بده
چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونيكاي عزيز چرا نمي پرسي من فقط مي اومدم سوالا ها و جواب هاي قشنگ شما و نويد خان رو بخونم !
دوستان تا وقتي از دل آبجي مونيكا درنيارين منم ديگه اينجا سوال نميپرسم
دوباره سلام
دوباره عليك سلام ...
می بینم که سرت شلوغ شده حسابی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توهم که بدت نمی آد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همیشه همین قدر گرفتار باشی پهلون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جان خودم توي اين دو سه روزه فقط و فقط اومدم نت كه جواب سوال بدم ... ديگه با نت كار خاصي انجام نتونستم بدم ...
چون دیشب دعوام کردی دیگه فقط هر روز 5 تا سوال ازت می پرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ؟؟؟ ... كي ؟؟؟؟ ....
1- از چه ادکلنی استفاده می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C.K.one
2- ونوس صورتی یا ماک تیری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچ كدوم ... :biggrin:
3- زبانت خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبان تخصصي آره ولي مكالمه نه ...
4- نظرت چیه وقتی اومدی تهران یه استقبال پر شکوه ازت به عمل بیاریم به تلافیه اون قضیه؟ " مراجعه شود به یه هفته غیبته یه صغرایه من" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر خوبيه اما اگه من تهران بيام مخفي ميام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مخفيانه ميرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
5- نایک یا لیوایز یا پوما یا آدیداس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نايك بيشتر حال ميكنم ... محصولات تووووپي داره .... ;)
6- قضیه یه این آیکونا چیه؟ برایه بعضی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی ها هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرقشون با هم چیه؟ می شه توضیح بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگي به سوالات طرف داره نه خود كاربر ....
در مورد هر مجموعه سوال احساس خودم رو نشون ميدم ... ;)
خوشحالم كه يه ضدحال اساسي بهت زدم ... :laughing: (شوخي بيدا)نقل قول:
عمرااااان ... من كه خودم جيم ميشم ... ;)
اين چراي تو شده مثل آخرين سوال من از تو كه گفتم مــــونـــيـــكـــا يادته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
ميدونم كه الان داري 200 سوال واسم آماده ميكني و قيافت اين طوري شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط يه خورده الان در حالت ناز كردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشريف داري ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش صندلي خيلي توووووووووپيه .... شما هم يه بار امتحان كنيد
من كه خيلي راحتم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلآ ! چون اين نظر همه استنقل قول:
از امضاي خودم ... نگيد خودپسندما ...
كه از امضاهاشون خوششون مياد
چون هر آدمي از نوع امضايي خوشش مياد ! نه؟
خوب همون امضايي كه خوشش مياد انتخاب مي كنه:)
مثل من ! از اين نوع امضا خوشم مياد انتخاب كردم !
راستي اي بابا!
اينطور كه معلومه تو كه دلفي رو داري! دالنود مي كردينقل قول:
دوست داري ياد بگيري؟ دانشگاه دو واحد خوندم ...در حد ديتابيس
حتي يه بار كه شده مي خواهي امتحان كني؟ خيلي امتحان كردم جييگر
خيلي سرسش باحال بود! راستي
اي بابا پس تو ديگه كي هستي؟ يه خورده عجيبي! شوخي كردم ناراحت نشينقل قول:
از چه برنامه هايي خوشت مياد؟ و از كدوما بدت مياد؟ زبان برنامه نويسي - برنامه هاي هك و كرك
خوب يه سري مي زدي به اون تالار! براي شادي دل من هم كه شده
آخه اين تاپيكه آموزش براي مبتدي ها خيلي خلوته!
و تمام تاپيك هاي ديگه! داره جونم مي زنده بيرون كه يخورده شلوغش كنم
اما باز هم خلوته!
راستي به حرفت پي بردم
باينقل قول:
اما بعضي وقتا سوزنت گير ميكنه
اين داش نويد هم چه ضد حال هايي مي زنه
نقل قول:
فقط يه خورده الان در حالت ناز كردن تشريف داري ...
اما در كل آدم جالبيه:)نقل قول:
من خوشت مياد؟ يا دوست داري سر به تنم نباشه؟ بچه گلي هستي اما بعضي وقتا سوزنت گير ميكنه ...
راستي گفتي كه خنكه؟
حالا كه خنكه ! آقا سعيد رنالدو يه چهار هفته ديگه هم بزارش رو صندلي
9999999999999999 سوال هم ازش بپرسيد تا وقتي كه داغ شد ...
الآن سرو كله ووكمن پيدا ميشه مي گه خيالي نيست:) نه؟
دوست عزيز تا وقتي شما به نوشته ديگران پاسخ ميدين ديگه احتياجي به صندلي نشين نداريم
الان رو سيستمم نصب نيست ...نقل قول:
اينطور كه معلومه تو كه دلفي رو داري! دالنود مي كردي
خيلي سرسش باحال بود! راستي
يه مدت اومدم اما ............... هيچي بيخيالنقل قول:
اي بابا پس تو ديگه كي هستي؟ يه خورده عجيبي! شوخي كردم ناراحت نشي
خوب يه سري مي زدي به اون تالار! براي شادي دل من هم كه شده
آخه اين تاپيكه آموزش براي مبتدي ها خيلي خلوته!
و تمام تاپيك هاي ديگه! داره جونم مي زنده بيرون كه يخورده شلوغش كنم
اما باز هم خلوته!
راستي به حرفت پي بردم
خيالي نيست .... هستم خدمتتون ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط soldier
سعيد جان خواهشا كم به ديگران گير الكي بده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهتره زياد سخت نگيري ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره بهتره سخت نگيرمنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
در اين صورت پي سي ورلد هم بعد از مدتها صاحب چت روم ميشه
خيلي خوبه نه؟