خب اینجا تاپیکه ان 8 دیگهنقل قول:
همه میگن خوبه:31:
من الان 4 ماهه دارمش و هیچ مشکلی نداشته و گوشی خیلی خوبیه
من فنلاندی بدون گارانتی گرفتم
و پیشنهاد میکنم فنلاندی رو بگیرین
Printable View
خب اینجا تاپیکه ان 8 دیگهنقل قول:
همه میگن خوبه:31:
من الان 4 ماهه دارمش و هیچ مشکلی نداشته و گوشی خیلی خوبیه
من فنلاندی بدون گارانتی گرفتم
و پیشنهاد میکنم فنلاندی رو بگیرین
وقتی با کابلusb on the go یه flash memory به گوشی وصل میکنیم چجوری باید safe remove کردش از گوشی؟
سلام
منم می خوام این گوشی رو بخرم ولی موندم ایا مشکل هنگ کردن و خاموش شدنش هنوز پابرجاست و اینکه یادم مشکل باطری هم داشت یک روزه خالی میشد (کلا گیر دادم به نوکیا واسه GPS با حالی که داره وگرنه اندروید می خریدم چرا یه برنامه توپ GPS مثل نوکیا واسه اندروید نمیاد)
اولش می خواستم E7 بخرم همه چیزش رو دوست دارم فقط این فوکوس اتوماتیکش پشیمونم کرد من نمی دونم این نوکیا چرا این فابلیت رو توی این مدل نذاشته این طور که من شنیدم اصلا کیفیت خوبی نداره عکس هاش
دوست عزیز این گوشی نه هنگ میکنه نه خاموش میشه
الان یک ماه دارمش هیچی نشده با این که حدود ۱۰۰ و خورده برنامه و بازی روش ریختم
باطریشم من با استفاده خیلی زیاد روزی یک بار شارژ میکنم
بخر حالشو ببر
مرسی از همه دوستان
با توجه به دوربین ضعیف تر و وزن بیشتر e7 فکر کنم بهتره n8بگیرم
یکم نگران برنامه های تاچ بودم که بعضی وقت ها حتما کیبورد می خواد که اونم فکر کنم حل شده باشه تا الان درسته ؟؟؟
مشکل بعدیم اینه اگه این گ.شی ها هنگ کرد باید چیکار کنم اخه باطریش در نمیاد فکر کنم مجبورم وایسن تا باطریش تموم شه ؟؟؟؟؟ اطلا راهی نداره ؟؟؟؟
اهل رام کوک شده نیستم ولی خوب منی که این قده پول این گوشی میدم میخوام فرق داشته باشه وگرنه برای استفاده معمولی بله حرف شما صحیحه.نقل قول:
این گوشی از اول ریلیز تا الان مثل سایر گوشی ها بلکه بیشتر از اونها مشکل داشته. من خودم اهل نوکیا بودم ولی یکم دلزده شدم. در اسمارت فونها hTC بهتر عمل کرده (خارج از بحث سیستم عامل)
گوشی رو که اسکن پروداکت میکنی کامل شناسایی میکنه و در نوادر status نام گوشیت و RM اووا نشون میده؟نقل قول:
اگه مشکلت حل نشد بیزحمت سری به کلوپ
بزنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
من خودم این مشکل رو مطرح می کنم اونجا ببینم چی میگن
سلام
طی صحبت هایی که با دوستانم که حدود 5 ماهه این گوشی رو دارن کردم همشون گفتن از صبح تا شب همه کار باهاش میکنن و هیچ مشکلی نداره فقط هر 2 ماه یک بار هنگ میکنه و باید گوشی رو بذاری تا خاموش بشه چون باطریش در نمیاد من گفتم خوب ظاهرا این اینطوریه که اگه 8 ثانیه دکمه پاور رو نگه داری ظاهرا مث اینه که باطری رو دراوردی و از هنگی در میاد ولی اونها گفتن که هیچکدام از دکمه ها کار نمیکنه و باید وایسی تا باطری تموم بشه
حالا من میخواستم ببینم ایا این 8 ثانیه حقیقت داره که گوشی رو از هنگی در بیاره یا مثلا اگه باطریش پر بود باید 2 روز صبر کنم تا خالی شه اگه این مشکل رو نداشته باشه(8 ثانیه عمل کنه ) با سیستم عاملو اینهاش مشکلی ندارم چون اهل بازری و نرم افزار اینها نیستم حتما یکی میخرم
به هر فروشگاهی هم گفتم این خاکستری رو بنفش نشون میده خندیدن D:
من نمیفهمم دوستان شما چطوری گوشیشون رو بار آوردن که 2ماه یکبار هنگ میکنه!:31:نقل قول:
ماله من که 6ماه دارم 1 مورد هنگ بی دلیل کرد که اونم تو فریم ور اولیه بود!
در هر صورت دکمه پاورم 8 ثانیه بگیری خیالت راحت جواب میده تست کردم:46:
دكمه پاور را هم گرفتي و ريست نشد خوب دوتا پيچ را باز كن و باطريش را در بيار شاخ غول كه نميخواي بشكني كه 2 روز صبر كني تا شارژش تموم بشه
سلام.واسه مارک کردن اس ام اس تو اینباکس راه میانبری هست؟یا باید هی روش نگه داشته بشه و از منو گزینه مارک؟اینجوری که واسه مارک کردن40 تا اس ام اس 40 دقیقه زمان میخاد
این گوشی قابل -- شدنه؟یا باید برنامه ها یک به یک ساین بشن؟آموزشش کجاست؟
بله قابليت ... شدن هم داره.نقل قول:
کسی از پارس کامتل خریده این گوشی رو؟
اصلا اینطوری نیست!دوربینش اگه 8 هست واقعی 8 هست نه اینکه 12 باشه و با 8 مقایسه بشه!دوربین حرفه ای داشته باشی میفهمی چی میگم.بنده سی 7 داشتم از سری اولشم هست دوربینش خیلی خوبه اصلا تار نیست و مهمتر از همه تو این 1سال یکبارهم هنگ نکرده بر عکس ان8!و از همه مهمتر داخل منو که میری خیلی روون هست و بر عکسه ان8 لگ نمیزنه و با روانت بازی نمیکنه واسه عملکرد فوق العاده ضعیف در رسپانسه لمسه صفحه..فوکوس واسه وقتی هست که بخای بری گیر بدی از یه صفحه کتاب مثلا 1میلی متری عکس بگیری!وگرنه واسه استفاده روزانه و معمول حرف نداره!!به نظره من 12 پیکسل ان 8 2زار نمیرزه چون هرکس تا دفعه اولش باش عکس انداخته بد خورده تو پوزش!واقعا ارضا کننده نیست..موفق باشیننقل قول:
دوست عزیز این حرفاتو برا یکی بزن که .... نه اینجا:46:نقل قول:
سی 7 و ان8 هیچ تفاوتی تو سرعت نوع لمس و ... ندارن!
در ضمن حتما اگه میخواین بگین شما با ان8 کار کردین یا سی 7 فلان طور بوده بهتره بدونی من همین الان هم همزمان دوتاشو دارم و کوچکترین فرقی تو این موارد ندارن!!!
هه!:31:از وقتی یادمه شما هر چی تو این فروم گفته شدو داشتی و داری اونم نه یکی دوتا!سه چهار 5 تا!:10:
من طرفم شما نیست...شما همیشه بهترین و داری.مبارکت باشه.اما یه روز که بزرگتر شدی و به جا کل کله مفتو بیخودی بحثه منطقی کردی بیا تو بحث با من...
حوصله ... ندارم.شرمنده.
شما با 4تا اپلو دوتا سی 7 و ان8 و اینا حال کن مام با یدونه سی 7 دره پیته داغون اما تو دنیای واقع نه خیالو توهم.عزت زیاد.
بیخیال دوستان در کمال عطوفت و مهربانی با هم بحث کنید :دی
داداش شما نداری یا دارایی که انشالله همینطوره نه به من ربط داره نه به کسایی که میان اینجا!نقل قول:
بحث سر نادرست گفتن و فریب دادنه نه سر مال و ...
اگه ما با داشتن 2تا گوشی میشیم پولدار شما اینجوری فکر کن!
من هیچ جا به غیر از اینجا و کلوپ سی7 با شما بحث نکردم پس لطفا حرف الکی رو بزارین کنار ماشالله به قول خودتون سن و سالی هم ازتون گذشته:13:
وقتی 2تا گوشی از سخت افزار مشابه و نرم افزار مشابه و همچنین چیپ کنترل تاچ مشابه ساخت ATMEL استفاده میکنن دلیلی برای فرق داشتن تو سرعت پاسخگویی و هنگ ندارن!
مورد بعد شما نه اینکه حوصله نداری !!! شما اطلاعات نداری ویچی رو میپرونی!
به به دوست قدیمی فری گل
والا ایشون کلا چیزی که ما میگیم وثابت میکنیم براشون قابل قبول نیست!
هنوز یادم نرفته که ایشون میگفتن چون rom سی7 1 گیگ (همون فضایه درایو c )هست و ان8 512 سرعت سی 7 بیشتره:27:
من حدود 5 ماهه ان8 دارم و یک بار هم به این مواردی که شما میگی برنخوردم و هیچ هنگ نداشته حتی در مواردی که 5-6 تا برنامه با هم کار میکرده و مس استورج هم پر بودهنقل قول:
ولی خب سی 7 تو مرور منو ها یه ذره سریعتره که اختلاف اینقدر کمه که اصلا به نظر نمیاد
در مورد کیفیت عکاسی هم یا شما اصلا عکس های ان 8 رو ندیدی یا نمیخوای واقعیتو بپذیری
من کیفیت عکس ان 8 رو با دو تا سی 7 مقایسه کردم و در مقابل ان8 هیچ حرفی برای گفتن نداشتن:27:
در ضمن فوکوس هم برای 1mm نیست و حداقلش 10 سانته:31:
سلام دوستان
این گوشی رو میخوام واسه ی کسی بگیرم قیمت روزش رو میدونید ؟
شیراز من تا 480 قیمت دارم اما اکثر جاها همون 500 تومن هست:46:
من با هر ۲ Virtual Keyboard گوشی مشکل دارم اولی که ۵ ۶ تا حرف با همه دومی هم برام کوچیکه. کاریش نمیشه کرد؟
بعد من وقتی میخام با Nokia Ovi Map کار کنم و برنامه رو اجرا میکنم اول که روMap کلیک میکنم نقشه رو نمیاره و ۳ تا گزینه میاره بعد یه بار باید رو Use Ovi Maps Online وبعد Back کلیک کنم تا سری بعد نقشه ها رو بیاره و بتونم از GPS استفاده کنم و اگه این کارو نکنم همش همون ۳ تا گزینه میاد. از برنامه هم که خارج میشم دوباره همین داستانه .هرچی هم نقشه تست کردم همینجوریه. هم ورژن 3.06 هم ورژن 3.07 برنامه
الانم میگم!رامه بیشتر سرعته بیشتر!از بچگی با نوکیا بودم!تازه دستم نگرفتم!بم ثابت شده!نقل قول:
گفتم که بحثی با شما ندارم..نه مغازه دارم اینجا که بخوام سی 7 قالب کنم نه عقده به کرسی نشوندن حرفام.قبلا هم بت گفتم.خودتو قاطی نکن.مردم درکو شعور دارن!بهتره علمتو بیشتر کنی نه زورتو!اگه خیلیم ناراحتی برو فنلاند نظراتتو بگو حتما با آغوشه باز قبولت میکنن...ان8 تجربه اول بود!خامی نوکیا!اگه یه گوشی سیمبین 3 بجز ان8 آوردی که رامش 512 بود و من واسه همیشه حرفمو پس میگیرم.اگه نه دیگه خیلی خیلی شرمنده!گنده بازی در نیار..اگرم دوبرابر شدنه رامو مثه همیشه یه چیز بیخود میدونی که متاسفم واقعا!
علته غشو ضعف رفتنو کما رفتنشم همین رامه پایینشه!فضا کم میاد ان8 ضعف میکنه!دوستان دقت کرده باشن آپدیت که میاد اول واسه سی 7 میاد!بعد میشنن شاخو برگش کوتاه میکنن بعده یه مدت بعد واسه ان8 میدن که سکته نزنه وسطا آپدیت...لگ هم مربوط به سخت افزار تاچ صفحه نیست!نمیدونی بدون لگ زدن و باگ نرم افزاری هستش..ینی سیستم عامل تو این مقدار فضا جاش نمیشه واسه ران شدن!چرا بعد از آپدیت سکته زدنش کمتر شد؟از بین نرفت کمتر شد؟اومدن از شاخو برگا اضافیش کوتاه کردن فقط قسمتایه مهم رو نگه داشتن!من هدفم اطلاع رسانی هست همین.قصده سرکوبی ان8 ندارم.حقیقت تلخه یا نه دسته من نیست!شما منطقی مثه من حرف بزن ببین قبول میکنم یا نه!اگه علمی باشه چرا قبول نکنم؟پس لابد نیست داداشه من!رجز خونیه!!زور خونه که نیست!
سلام
دوستان آی سی تغذیه چه جوری میشه که بسوزه؟
من گوشی با یه فاصله ی کم از دستم افتاد و خاموش شد!
قبلا هم سابقه ی هنگ خاموشی داشت...
ایندفعه بردمش تعمیرگاه گفت آی سی تغذیه ــش سوخته... 55 تومن گرفت با هزینه فلش و ...
متاسفانه چون خودم نرفتم بگیرم آی سی قبلیو نگرفتم
گفت شاید از سیستمت با ویروس داری حتما به کامپیوتر وصلش نکن!! عجب؟!
گفتم باشه! گوشی رو دادم خودش گفتم واسم برنامه بریز هر دفعه می گفت اینترنت قطعه یا هنوز سریال از شرکت (همین که باهاش برنامه رو ساین میکنن) نیومده... خلاصه 3-4 روز دیگه رفتم گفت:
باز سوخته همون آی سی ــه!
گفتم که ایندفعه پیش خودتون بوده؟؟؟ گفت آره سفارش دادم اورجینالش رو از دوبی بیارن... هنوز نرسیده این جدیده!
شما میگین چیکار کنم!؟ انگار دیگه این گوشی، گوشی نمیشه! دارم پشیمون میشم چرا همون گالکسی یا آیفون4 رو نگرفتنم!!!
شما فک کنم از بچگی یچی دیگه دستت گرفتی که هنوز نمیدونی فضای درایو C بیشتر تویه گوشی ان8 و سی7 تفاوتی بوجود نمیارهنقل قول:
گفتی فریم ور های سی7 زودتر میاد ها؟ شرمنده ولی از 3تا تو 2تاش برا ان8 زودتر اومد! هرچند که این موضوع ربطی نداره به حرفی که شما میزنی! شاخو برگشو میزنن میارن رو ان8 !!!:31:
گوشیم دله روغن نباتی نیست که امروز فکر کنند چی بزنن فردا بسازن بدن تو بازار! از قبل فکرشو میکنن!
اینم تاریخ ورود به بازار ان8 و سی 7
gsmarena.com/nokia_c7 Available. Released 2010, October سی7
gsmarena.com/nokia_n8 Available. Released 2010, October ان8
این برا چندمین بار تو سرعت لمس و ... ان8 و سی 7 فرقی ندارن!
خودمو قاطی نکنم؟ شما کی هستین مگه؟در ضمن شما هدفت اطلاع رسانی نیست!شما اینجور که بروز میدی اصلا اطلاعی نداری که اطلاع رسانی بکنی! ما که به دوتاش دسترسی کامل داریم فرقی هم ندارن! از هیچکدوم هم طرفداری نمیکنم چون برام فرقی ندارن هرچند ارزش در مقابل هزینه پرداختی در سی 7 هم بیشتر هست تا ان8!
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
والا بنظر من کمی کارش مشکوکه!آخه ویروس چه ربطی داره به آی سی تغذیه!!!نقل قول:
من حدسم اینه که یه خرابکاری رو گوشی انجام داده حالا میخواد شمارو سرکیسه کنه و همچنین احتمالا بگه گوشی فابل تعمیر نیست!
سلام آقای میلاد اگه درست گفته باشم:20:نقل قول:
من گوشی سی 7 دارم عاشقش هم هستم وقتی هم خریدمش میتونستم ان8 بخرم اما قیافه سی7 و همچنین باریکیش یچیز دیگست.
اتفاقا برای خواهرم هم چون عکاسی دوست داره ان8 خریدم بنابراین به هردو دسترسی دارم.
ولی واقعا این دوتا گوشی مثل دوتا برادرن .سرعت ان8 تو بعضی موارد بیشتر نباشه اصلا از سی7 کمتر نیست و واقعا مثله هم هستن.
راستی تو انجمن بهتر با هم دوست باشیم:10:
راستی دوستان من گوشی خودم و ان8 رو -- کردم اما یه دوتا بازی هست رو ان8 اجرا میشه اما رو سی7 تا بازش میکنم میپره بیرون کسی از دوستان علتشو میدونه؟ راه حلش چیه؟
ممنون:11:
ابن بحث مثل بحث هایی هست که بین X6 دار ها و N97 دار ها بود! با اینکه سحت افزار و کلی و سیستم عاملشون برابر بود، X6 دار ها ادعا میکردن که کمتر از N97 هنگ میکنه و سرعتش بیشتره!!!نقل قول:
در مورد رام هم باید بگم که تا جایی که من میدونم تاثیر رام زمانی هست که فضای خالی درایو C مثلا 20 مگ باشه و اگه این فضا به 40 مگ افزایش پیدا کنه گوشی پایدار تر میشه! ولی در میزان فضای بالا چندان تاثیری نداره! و باز میگم در پایداری تاثیر داره نه در سرعت!!!
سلام ممنون از نظرتون امیرجون:31: ان97 رو داری؟:31:نقل قول:
والا ببین ایکس 6 و ان97 من باهاشون کار کردم ! حقیقت هم داره ام97 تا این فریم ور آخری هم باز هنگای بیمورد میکرد ولی تویه ایکس 6 کمتر بود!
اما تویه سی7 و ان8 وکلا سیمبین 3 ها فرقی نمیکنه! یعنی الان سی 6 که حدود 300 تومنه با ای 7 که 600 تومنه از نظر سرعتی هیچ فرقی ندارن!
اما در مورد حافظه رام!
حاظه رام در صورتی کمک سازه که حافظه گوشی مورد مقایسه خیلی کم باشه مثلا همون 20 مگ یا 10 مگ یچیزایی تو مایه 6600 و 6630 که البته همون هم چیزی نصب نکنی فرق چندانی نداره!
اما در مورد سی 7 و ان8 قضیه فرق میکنه ان8 چیزی نصب نکنی حدود 170 تا 180 مگ آزاد داره اما سی 7 360 70 مگ آزاد داره! شما اگه بخوای درایو c رو تا خر خره پر کنی فقط از نظر جا برتره ولی از نظر سرعت و ... نه!اتفاقا فضایه بیشتر پردازش بیشتری رو هم میخواد یعنی کارکرد بیشتر سی پی یو اما تو اینا اینفدر تفاوت کمه که تغییری بوجود نمیاد!
اما قضیه رم که من فکر میکنم دوستمون رم رو بجایه رام اشتباه گرفته کاملا دخیله!
رم رویه سرعت دستگاه میتونه تاثیر بزاره برنامه های در حال اجرایه بیشتری میشه باز بمونه! که تو این مورد هم هردو گوشی از 256 مگ استفاده میکنن:46:
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
شما احتمالا از رام کوک شده استفاده میکنین که -- شده!نقل قول:
راستی دوستان من گوشی خودم و ان8 رو -- کردم اما یه دوتا بازی هست رو ان8 اجرا میشه اما رو سی7 تا بازش میکنم میپره بیرون کسی از دوستان علتشو میدونه؟ راه حلش چیه؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین کسی که ان8 رو با سی7 رو هم میکنه فرق داره و احتمالا از پچ متفاوتی برای -- هر گوشی استفاده میشه ودلیل تفائت همینه!
شما بازی رو ساین کن احتمالا کار کنه!:46:
سلام
یک عکس از هوم اسکرین سیمبین belle یا همون دختر خوشکل:31: منتشر شده تویه gsmarena البته فرق خاص و مهمش تا الان میشه گفت اینه که ویدجت هارو میشه به هم جا برد همون اوضاع فریلند:31: و همچنین سایزشون متغیر هست !
البته این آپدیت بعدی نیست ! آپدیت بعدی anna هست واحتمالا این بعدیش هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوسته خوبم شما نمیدونه آخه!این پسره مارو کچل کرد!حرف تو کلش نمیره!منظور از سرعت ینی روانی کار با دستگاه!!موتور گازی که نیست بگیم اون 140 میره این 200تا!نقل قول:
من حرفم اینه رام که بیشتر باشه سرعت عمل بیشتره!من پسر خالم ان8 داره!واقعا میگم اصلن به لمست به سختی پاسخ میده!4تا برنامه باهم باز کنی میبینی گوشیت خف کرد!
شما اگه دقت کنی ایشون دوتا ان8 دسش داره با 4تا سی 7!
هه ! به قوله خودش چیزه دیگه دسش دادن و الی هیچ ادم عاقله نرمالی 4تا ان8 دس نمیگیره.مگه اینکه... اونای که یکیشم دارن پشیمونن این میخاد ترشی بندازه.به هر حال من به حرفا و گفته ای شما احترام میذارم و بحثو تموم میکنم با همون مثاله گذشته.اگه یه گوشی غیر از ان8 آورد که رامش 512 بود اندازه بحثه با منه.اگه نه احترامشو نگه داره و حرفای که لایقه خودشه رو در یه فروم رسمی که 4 تا آدمه با خانواده نشسته عنوان نگنه..از اینکه شما رو هم درگیره بحثایه بچگانه کردیم شرمنده..
من اگه فرقه رمو رامو ندونم باید بمیرم.مدرکمو باید بذارم تو کوزه!
دقیقا میفهمم چی دارم میگم..رم فضای واسه اجرایه برنامست.اگه این حافظه پر شه سیستعامل میاد از درایوی که سیستم عامل در اونجا نصب هست ینی c میگیره به رم اضافه میکنه!به صورت مجازی! کارش تموم شد پسش میده.حالا سی 7 1گیگ رام داره ان8 512 تا!
پس در شرایطه خفن و بحرانی آمادگی ریست و هنگ رو داشته باشین!
در ضمن آدم گوشی میخره آکبند که ورش نمیداره!برنامه باید ریخت.میبینین؟حرفاش 4قرونم ارزش نداره!خودش حرفامو قبول داره اما ربطش میده ان97 و ایکس6!چرا؟چون اینجا کلوپ ان8 هست!هه هه..او راستی منظورم از آپدیت ؟آپدیته مپو ابو هوا نیست!فرم ورشو گفتم.یدونه بیشتر نیومده اونم pr 2.0 هست!!بیخیال..خودتو اذیت نکن توتال!
همتونو دوست دارم.حتی این داداشه رجز خونمونو..
شاد باشین
نه درستش کرد باز خراب شد!نقل قول:
یه جوورایی آشناست...
البته میگم که از دستم افتاد و ضربه خورد...
ولی میشه بگین کلا آی سی تغذیه غیر اختلالات برقی به چه چیزهایی مربوط میشه خرابیش؟
واقعا باعت .... چی بگم!!!نقل قول:
دوسته خوبم شما نمیدونه آخه!این پسره مارو کچل کرد!حرف تو کلش نمیره!منظور از سرعت ینی روانی کار با دستگاه!!موتور گازی که نیست بگیم اون 140 میره این 200تا!
من حرفم اینه رام که بیشتر باشه سرعت عمل بیشتره!من پسر خالم ان8 داره!واقعا میگم اصلن به لمست به سختی پاسخ میده!4تا برنامه باهم باز کنی میبینی گوشیت خف کرد!
شما اگه دقت کنی ایشون دوتا ان8 دسش داره با 4تا سی 7!
هه ! به قوله خودش چیزه دیگه دسش دادن و الی هیچ ادم عاقله نرمالی 4تا ان8 دس نمیگیره.مگه اینکه... اونای که یکیشم دارن پشیمونن این میخاد ترشی بندازه.به هر حال من به حرفا و گفته ای شما احترام میذارم و بحثو تموم میکنم با همون مثاله گذشته.اگه یه گوشی غیر از ان8 آورد که رامش 512 بود اندازه بحثه با منه.اگه نه احترامشو نگه داره و حرفای که لایقه خودشه رو در یه فروم رسمی که 4 تا آدمه با خانواده نشسته عنوان نگنه..از اینکه شما رو هم درگیره بحثایه بچگانه کردیم شرمنده..
من اگه فرقه رمو رامو ندونم باید بمیرم.مدرکمو باید بذارم تو کوزه!
دقیقا میفهمم چی دارم میگم..رم فضای واسه اجرایه برنامست.اگه این حافظه پر شه سیستعامل میاد از درایوی که سیستم عامل در اونجا نصب هست ینی c میگیره به رم اضافه میکنه!به صورت مجازی! کارش تموم شد پسش میده.حالا سی 7 1گیگ رام داره ان8 512 تا!
پس در شرایطه خفن و بحرانی آمادگی ریست و هنگ رو داشته باشین!
در ضمن آدم گوشی میخره آکبند که ورش نمیداره!برنامه باید ریخت.میبینین؟حرفاش 4قرونم ارزش نداره!خودش حرفامو قبول داره اما ربطش میده ان97 و ایکس6!چرا؟چون اینجا کلوپ ان8 هست!هه هه..او راستی منظورم از آپدیت ؟آپدیته مپو ابو هوا نیست!فرم ورشو گفتم.یدونه بیشتر نیومده اونم pr 2.0 هست!!بیخیال..خودتو اذیت نکن توتال!
همتونو دوست دارم.حتی این داداشه رجز خونمونو..
شاد باشین
به قول خودتون مدرکتون رو باید بزارین ... بیخیالش شما که میگی رام بیشتر ....:13:
در ضمن من بحث ان97 رو نیاوردم اینجا!
من با شما بد صحبت نکردم! شمایی که فروم رو باجایه دیگه اشتباه گرفتی!نقل قول:
او راستی منظورم از آپدیت ؟آپدیته مپو ابو هوا نیست!فرم ورشو گفتم.یدونه بیشتر نیومده اونم pr 2.0 هست!!بیخیال..خودتو اذیت نکن توتال!
همین حرفت اگه کسی در جریان فریم ور های سیمبین 3 باشه متوجه میشه که اطلاعاتت زیر خط فقره:46:
این مدرک برای شما که میگی یک فریم ور اصلی بیشتر نیومده!
12.3 12.4 13.16 14.2
در ضمن هنوز pr2 نیومده جهت اطلاعتون!:27: آخرین آپدیت pr 1.2 هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین اطلاعات آخریتون به من نشون داد دیگه ارزشی نداره بحث با شما! چون شما چیزی به نام قبول کردن براتون تعزیف شده نیست!!!
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
سلام دوست خوبم!نقل قول:
کلا خیلی بعیده با ضربه آی سی تغذیه خراب بشه!
اما در کل ببین این آی سی مثل قلب تو بدن آدمه! یعنی اگه ایراد داشته باشه کامل جریان های متفاوت به قسمت های محتلف نمیرسه و این ممکنه از یک ایراد در یک قسمت خاص باشه تا روشن نشدن گوشی!
ولی معمولا وقتی خراب میشه گوشی 2 ایراد عمده میگیره ! یا کلا روشن نمیشه و یا گوشی زیاد داغ میشه و باتری خیلی زود تموم میشه!
سلام خدمت همه دوستان عزیز و کسایی که خیلی از موبال و این چیزا سردرمی آرن.
آقا ما یه n8برامون آوردن.یه جورایی هدیست.من یه کیبورد براش می خواستم که بعضی جاهاش بشه فارسی تایپ کرد.همه فقط می گن با فانیکس فلش بزن.
من نمی خوام گوشیم کرک بشه یا فلش بزنم یا مستر ریست یا کاری که گوشی به حالت اولیه برگرده انجام بده.
حالا اینجا این همه دوست خوب کسی هستش به من کمک کنه؟راستش لازم دارم این کیبردو برای sms دادن و تایپ فارسی
با تشکر
امیر
دست همه دوستان درد نکنه.فکر کنم دوستان فط بلدن یه چیز که شنیدن روتکرار کنند.دوستان من یه برنامه می خوام که فقط به من یه کیبردفارسی بده.همین.یا یه جوری که گوشی ریست کلی یا فلش نخواد کیبورد بهم داده بشه.بابا این همه مخ موبایل اینجا هستن.یعنی هیچکی سردرنمی آره؟
دوستان 1 گوشی ارزش دعوا نداره..نقل قول:
خوبیت نداره..
اینجا نیومدیم کل کل کنیم..
توتال جون حالا خودتو ناراحت نکن!اشتباهه چاپی بود!حالا اون یک از اولش افتاده شده 2!نقل قول:
ناراحتی نداره که!اصل لپه کلامه که اول واسه سی 7 اومده!
در ضمن اینایی که شما گفتی رو واسه ان8 بوده چون 6 ماه زودتر اومده!ما اولین آپدیت رسمی که واقعا تغییراتش ملموس هست با عنوان pr میشنانشیم!تنها چیزیم که اومده 1.2 هستش..
چند هفته دیگه ام 2 میاد!بقیه آپدیتا دسگرمیه!سی 7 چون بعده ان8 اومده این آپدیتای که میگیو من ندیدم غیر از 14 و pr 1,2...
قربونه آدمه چیز فهم.منم از اول اینو گفتم و علاقه به بحثه با شما رو ندارم!ممنون میشم دس از سره کچله ما برداری.بابا اصن نوکیا ماله تو!بیخیال...از سواده بالاتم استفاده کردیم جمیعا..همینجوری ادامه بده.تو میتونی!
برادر عزیز درست نگاه کن! این عکسی که گذاشتم ماله ان8 ه؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن اینایی که شما گفتی رو واسه ان8 بوده چون 6 ماه زودتر اومده!ما اولین آپدیت رسمی که واقعا تغییراتش ملموس هست با عنوان pr میشنانشیم!تنها چیزیم که اومده 1.2 هستش..
خوب که رویه سی7 های لایت شده!!!
درضمن اشتباهتم با یه یک افتادن نپوشون! شما نوشتی 2.0 بعد یکش افتاده؟ چه جالب!:31:
بیخیال دیگه اینم جواب دادم که بدونی برایه سی7 بود.
خدانگهدار!
قربونت برم اگه کسی جواب نمیده علتش بی احترامی به شما نیست.لابد همچین چیزی نیست!نقل قول:
شما یه زحمت بکش فرموره فارسی ساپورت بریز..کاری نداره که.اگه گیر نیاوردی بگو تا بت لینک بدم با آموزشو همه چی!
قضیه سیمبین با آندروید یا ویندوز فرق داره که یه نرم افزار واسه دانلود باشه و شما نصب کنی فارسی شه!
خودتو اذیت نکن..
برو اینجا انشالا مشکلت حل شه
کد:http://opda.ir/showthread.php?t=11926
[QUOTE=total_overdose;6089849]برادر عزیز درست نگاه کن! این عکسی که گذاشتم ماله ان8 ه؟؟؟؟
خوب که رویه سی7 های لایت شده!!!
درضمن اشتباهتم با یه یک افتادن نپوشون! شما نوشتی 2.0 بعد یکش افتاده؟ چه جالب!:31:
بیخیال دیگه اینم جواب دادم که بدونی برایه سی7 بود.
خدانگهدار![/QUO
متاسفانه من با گوشیم با opera میام و از این تصویری که گذاشتی چیزی نمیبینم..
اما از حرفاتون فهمیدم چی میگی..
این مدرک برای شما که میگی یک فریم ور اصلی بیشتر نیومده!
12.3 12.4 13.16 14.2
بنده به هیچ عنوان با pc اپدیت نکردم مگه بیکارم..؟؟خوده گوشی بهترین راهه..من فقط 14 رو دیدم اگه جزه بی سوادی محسوب نشه!!!!!!
در ضمن لپی و عمدی فرقش چیه؟؟؟؟اصن من غلط نوشتم باشه..خوب؟
اصل لپه کلامه که بت گفتم..حالا تو نشستی مثه ملا لغتی غلط املایی میگیری بعد به عنوان سلاح استفاده میکنی؟؟؟؟.بجا اینکارا بشین فک کن اگه n8 غوله و ایراد ندار ه چرا اول واسه c7 اومده؟؟؟
کاری به من نداشته باش به سواده خودت اضافه کن...
به سلامت