بعد از نصب پچ تو فایل Fifa Config در قسمت Rendering option یه گزینه با نام ATI Micro stuttering ظاهر میشه که قبل از نصب پچ این گزینه وجود نداشت...نقل قول:
خوب پچ نصب شد حالا از کجا بفهمم نصب شده توی منوی بازی جایی نزده شمارشو؟
Printable View
بعد از نصب پچ تو فایل Fifa Config در قسمت Rendering option یه گزینه با نام ATI Micro stuttering ظاهر میشه که قبل از نصب پچ این گزینه وجود نداشت...نقل قول:
خوب پچ نصب شد حالا از کجا بفهمم نصب شده توی منوی بازی جایی نزده شمارشو؟
ها راستی این گزینه چیه . من که ATI دارم و قبلش مشکلی نداشتم . حالا این چیه که اضافه شدهنقل قول:
سلام.
من باید بازی کرک نشده رو حتما داشته باشم تا پچ ورژن 1.1 رو بتونم نصب کنم ؟
حالا زمانی که من بازی کرک نشده رو داشتم بعدش پچ 1.1 رو ریختم دوباره باید یه کرک جدید بریزم ؟
اگر من تمام کار ها رو برای آنلاین بازی کردن بکنم و توسط برنامه گیم رنجر وارد بازی بشم باید توی منو بازی روی کدام گزینه برم تا بتونم برم داخل بازی و با یکی دیگه بازی کنم ؟
ممنون میشم اگه یکی کامل به سوالاتم پاسخ بده :40:
دقیقا نمیدونم...نقل قول:
ها راستی این گزینه چیه . من که ATI دارم و قبلش مشکلی نداشتم . حالا این چیه که اضافه شده
منم Ati دارم و مشکلی نداشتم...
ولی بازم تیکشو زدم...
نقل قول:
1- بله
2-بله کرک نسخه 1.01
3-مثل قبل بازی میکنید
4-:46:
این مشکل ارورش بعد از مدتی بازی کردن حل نشد
خیلی ممنون داداش.نقل قول:
در مورد سوال 3 هم من تاحالا فیفا آنلاین بازی نکردم به خواطر همین پرسیدم.
راستی بازیش پینگ چند می خواد ؟
نقل قول:
در مورد پینگ نمیدونم چون خودم بازی نمیکنم:46:
بالاخره هر چی پینگت بهتر باشه به نفعته ولی اگه بالای 300 باشه بازیت مشکل دار میشه . در ضمن اگه میخوای بازی کنی Host باش وگرنه وسط بازی واست کلی تیک برمیداره .نقل قول:
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم از وقتی ویندوزمو عوض کردم وقتی دارم بازی میکنم کم کم نوشت ها کمرنگ میشن بعد رنگها میریزه به هم و سیاه میشه و یهو میپره بیرون از بازی کسی میتونه بگه جریان چیه؟ویندوزم xp هستش و کارت گرافیکمم سالمه چون غیر بازی مشکای ندارم و NET Frame و++ Visual C هم نصب کردم!!
سلام دوستان برا من جهت های دسته و کیبورد خود به خود کار میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟
این دو تامشکلو چجوری میشه حل کرد
1- هند در بازی به هیچ عنوان گرفته نمیشه مخصوصا زمانی که بازیکن تکل میکنه توپو با دست میبره حتما باید هند گرفته بشه
2- زمانی که حریف تک به تک میشه دروازه بان رو راحت میشه اورد جلو با تکل تو پای بازیکن توپو گرفت این حرکت هم اخراج صد در صد داره ولی هیچ سوتی زده نمیشه
1-هند بر خلاف سالهای پیش در این نسخه نیست ولی در نسخه کنسول هست و دلیل نبودنش اینه که ما داریم بازی سال پیش کنسول رو بازی میکنیم که این امکان درش نبوده.:46:نقل قول:
2-در بیشتر موارد توپ زده میشه یا بازیکن رد میشه و یادت باشه اگر در تکل اول توپ زده بشه خطایی گرفته نمیشه مگر اینکه دوپا باشه که اخراج داره و یا خیلی وحشیانه باشه که در صورتی که توپ اول زده بشه کارت زرد داره:46:
دوستان من یک سوال کلیشه ای داشتم؛ میخواستم بدونم که انصافا این بازی قشنگتره یا pes2011 چون من تا حالا این نسخه ی فیفا رو واسه ی پی سی بازی نکردم اما pes 2011 نسبت به نسخه های قبلیش واقعا عالی شده بود.
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم از وقتی ویندوزمو عوض کردم وقتی دارم بازی میکنم کم کم نوشت ها کمرنگ میشن بعد رنگها میریزه به هم و سیاه میشه و یهو میپره بیرون از بازی کسی میتونه بگه جریان چیه؟ویندوزم xp هستش و کارت گرافیکمم سالمه چون غیر بازی مشکای ندارم و NET Frame و++ Visual C هم نصب کردم!!
سلام هر دو بازی نکات مثبت و منفی خودشو داره اگه شما بیشتر به گرافیک اهمیت میدی بهتره pes11 بگیری ولی اگه به گیم پلی اهمیت میدی فیفا بهتره به نظر من که فیفا بهتره :20:البته شاید گرافیکش از pes کمتر باشه ولی هر چی هست میشه یه بازی بدون عصبانیت انجام داد :31:نقل قول:
من که رو هم فیفا هم اعصابم داغون میشه از بس بازیکن ها اشتباهات فاحش میکنن .نقل قول:
دوستان مانیتور من wide هست و فیفا توش کوچیک اجرا میشه...تو تنظیماتش چیزی نبود...کسی میدونه چه طور فول اسکرین بازی کنم؟؟؟
جالبه نتیجه ی بازی های رفت حذفی رو یا باید حفظ کنیم یا بریم تو calender پیدا کنیم!
یعنی نتیجه به این مهمی که برای بازی برگشت باید بدونیم رو باید بریم پیدا کنیم؟؟
دوستان آخرين پچ رسمي ارائه شده + كرك رو اگر ممكن هست قرار بديد . پست دوم و سوم رو رزو كردين بره همين ديگه . آپديت نمي كنيد اين پست ها رو ؟ من الان چطور 20-30 تا صفحه بگردم آخه ؟؟؟؟؟ :19:
این مورد در رابطه با pes11 هم صادقه؛نقل قول:
تو فیفا 10 پی سی اینجوری نبود هر چند فیفا 11 پی سی چیزی از فیفا 10 پی سی به ارث نبرده و دو نسخه جداستنقل قول:
بگذریم
برای شما هم تو جام باشگاهها یا جام یوفا قسمت table وقتی گروههارو چنج میکنید فقط یک گروه و نشون میده؟
برای من که فقط یه گروه و نشون میده مگر اینکه sort کنم تا بالاخره گروههارو ببینم
یکی کرک پچ 1.1 رو بزاره.
باسلام
یک سال بعد :)
آقا بالاخره کسی تونست بفهمه این مشکله نداشتنه صدای گزارشگر رودر ایکس پی چه جوری میشه حل کرد.مخلصیم
نمیدونم این ویندوزم چه مرضی گرفته دیگه fifaconfig اجرا نمیشه تو ویندوز 7 اجرا میشه ولی تو xp sp3 ارو میده dont sent error!!! این مشکل میشه حل کرد یا باید حتما ویندوز عوض شه اصلا حس تعویض ویندوز نیست!!! راستی بازی دوباره نصب کردم ولی همچنان fifaconfig ارور میده:2:
والا این مشکل خیلی نادره.چیزی نمیشه گفت. شما آخرین درایور کارت گرافیکت رو دانلد کن و نصب کن ایشالا درست شه اگر نه 7 بریز:46:نقل قول:
تا الان چه پچهایی برای فیفا11 اومده؟لطفا با لینکهاش بذارین.
ممنون میشم اگه آخرین پچ فیفا 11 رو بذارید + آموزش روش نصب
در ضمن بعد از نصب پچ تنظیمات گیم پد که به هم نمی خوره ؟
نقل قول:
تا الان چه پچهایی برای فیفا11 اومده؟لطفا با لینکهاش بذارین.
لینک پچ رسمینقل قول:
ممنون میشم اگه آخرین پچ فیفا 11 رو بذارید + آموزش روش نصب
در ضمن بعد از نصب پچ تنظیمات گیم پد که به هم نمی خوره ؟
کد:http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/FIFA11_PATCH101.exe
ممنون ولی نگفتی که تنظیمات دسته بازی رو به هم میزنه یا نه ؟
سوال دیگه ام اینه که آیا ترانسفرها رو هم توش آپدیت کردن ؟
چون یه سایت اینها رو نوشته که خبری از آپدیت ترکیب ها نیست :
The end-match crash in Manager Mode and Exhibition Match.
• The Manager Mode crash when using Peterborough Club.
• Teams in Manager Mode that were appearing in the incorrect leagues. Note: This will not work for Manager Mode saves that you have in progress, only new ones that you start after installing the patch.
• The Manager Mode in-game scoreboard location when in widescreen mode and using a league other than England.
• The Manager Mode in-game scoreboard location when Olympique Lyonnais are used.
• The weather pattern randomizer in Manager Mode.
• Two users playing on the same team if you enter the online mode with the mouse.
• Online Head to Head matches where the in-game scoreboard location was sometimes too low on the screen.
• Users being able to control the opponent CPU with a second controller after backing out of a Ranked Online match.
• Users who did not receive a DNF% on the Head to Head Leaderboards when pressing ALT + F4.
• Highlight replays video stuttering.
• NIS (Non-Interactive Sequence) stuttering.
• Improvement for keyboard users who were not able to access the in-game Controller Settings.
• A work around for video stuttering on ATI video cards (until a new driver is released).
• Correction to Lincoln City kit sponsors.
• Correction to Zenit St. Petersburg third kit.
• Correction to Montpellier kit sponsors
دوستان کسی جواب سوالمو نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
فکر کنم باید ویندوز عوض کنی برا منم وقتی میخواستم بازیو اجرا کنم dont send میداد ویندور عوض کردم درست شد.;)نقل قول:
سلام
3 مشکل دارم
1- موقع ورود به بازي هميشه ميخواد برام اکانت بسازه و وارد بشه(چطوري حذفش کنم نمیتونم اينترنت را قطع کنم چون با اينترنت کار دارم)
2- موقعي که ميخوام وارد بازی بشم هميشه وارد قسمت تمرين ميشه با بازيکني که از قبل تعیين کرديم اینو چطوري بر داريم؟
3- وسطاي بازي يهويي بازي تيک دار ميشه و پرش زياد داره تو بازي؟ یه دفه خوب ميشه يهويي خراب ميشه!!؟؟؟ مشکلشو چطوري ميشه حذف کرد؟؟
يه سوال؟
چرا اینقد دموهاي بازيش کمه
موقع اغاز بازي همیشه يه صحنه تکراري رو نشون ميده
براي تعویض ها هم 3-4 فيلم بيشتر نداره
و.....
سلام
من بازی رو نصب کردم آخرین پچ رو هم ریختم.
بازی رو که می خوام اجرا کنم میگه cd اورجینال استفاده کنید!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول::46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5664774&postcount=1638
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
نقل قول:
1- 2- راهی نداره :46:
3- درایور کارت گرافیک و دایرکت ایکس رو ارتقا بدین. وقتی بازی میکنید نرم افزار های دیگه رو که پروسس بیجا میکنند و مقدار زیادی از رم و سی پی یو میگیرن رو ببندید. :46:
سوال آخر هم جواب نداره چون همین مقدار کم فقط انیمیشن ساخته شده.:46:
من الان بازی رو نصب کردم پچ رسمی رو هم نصب کردم حالا این پچو(FIFA 11 Hybrid Gameplay Patch V 3.0.0 by Doctor+) چجوری باید نصب کنم؟
فایل هاینقل قول:
data0.bh
data0.big
data7.bh
data7.big
رو از پوشه Game در محل نصب فیفا بریز توی پوشه اصلی که این پچ هست یعنی جایی که fifa-fs.exe قرار داره .
اول یه چک بکن ببین این فایلها Read Only نباشن وگرنه تیکش رو بردار
بعد همون fifa-fs.exe رو اجرا کن . حالا دوباره همین 4 تا فایل رو بعد از اینکه یه سری عملیات روشون اعمال شد برشون گردون توی پوشه ای که بودن .
با سلام.
عذر میخوام پچی هستش که نقل و انتقالات رو آپدیت کنه ؟
سپاسگذارم.
من به تازگی بازی fifa 11 را بدون مشکل نصب کردم و کرک اون هم در قسمت مورد نظر قراردادم اما بعد اجرا این پیغام را میدهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از جستجو در اینترنت و تمام کارهایی که گفته بودند مثل خاموش کردن Firewall , Antiviroos(Nod32 و نصب مجدد آن بعد 3 بار دوباره همین پیغام را می دهد گفتم شاید از سیستم من باشد، لطفا اگر راهحلی برای رفع این مشکل وجود دارد راهنمایی کنید ممنون میشم
مشخصات سیستم من:
cpu:pentume R Duol Core E5200 2/50GHr
Ram: 2G
NVIDIA GeForce 8500 GT 512MB
MatherBourd:Gigabyte
windows xp sp3
فضای خالی درایو هم 12 گیگ می باشد
اگر نیاز به اطلاعات بیشتری هم هست بگید تا در اختیارتان بگزارم