متاسفانه من پولی رو که میخواد رو نمیدونم :41: فکر کنم ، فکر کنم 27 هزار تا میخواد !!نقل قول:
شما پولی رو از دفتر درک پاپالاردو ورداشتید ؟؟؟
Printable View
متاسفانه من پولی رو که میخواد رو نمیدونم :41: فکر کنم ، فکر کنم 27 هزار تا میخواد !!نقل قول:
شما پولی رو از دفتر درک پاپالاردو ورداشتید ؟؟؟
سلام
دوستان من تازه بازی رو شروع کردم و یه مشکلی باهاش دارم
تو بازی هی صدای تپش قلب میاد و و وقتی میرم یه غذایی می خورم واسه 1 دقیقه قطع میشه و سریع باز انرژی تموم میشه و صدای تپش هی با شروع میشه و صفحه با صدای تپش قلب تاریک روشن میشه
این جوری که تا آخر بازی هی باید بخورم که
اگه میشه یه راهنمایی کنید کجای کار مشکل داره و چاره چی هستش؟؟؟؟
مشکل از کرکتون هستش !!!نقل قول:
لینک کرک
کد:http://gf.wiretarget.com/mafia_2.htm
آره درستهنقل قول:
حق با شماس
الان سمت راست نقشه كه ديدم نوشته واسه ي objective كه بايد 27000 تا داشته باشم براي برونو
ممنون :11:
دارم الان پول جمع ميكنم :27::31:
دوستان ممنون بابت اون پست 1616
من کرکش رو ریختم
save من رو شناخت
ولی بازم وقتی پول رو به brouno برمیگردونم بازم قسمت بعدی تو load گیر میکنه
لینک save کامل که دوستمون داده مال rapidbaz کارنمیکنه برام
کمک
عزیزم الان برات سعی می کنم سیو کامل رو تو یه جا دیگه اپ کنم . تا نیم ساعت دیگه نهایتا اون پست و ویرایش می کنم و لینک جدید میزارمنقل قول:
دوستان پست قبلیم رو ویرایش کردم . دو تا سیو کامل از بازی رو تو 4shared اپلود کردم یکیش سیو کامل با مجله ها و دومی سیو کامل بدون مجله ها . برای دانلودش به ادرس تو امضام مراجعه کنید . موفق باشید
نقل قول:
نظر شخصی من به حرفهای شما:
1.آخه ما اوایل بازی تو گروههای Falcone , celemente اصلا شناخته شده نبودیم ولی joe یه شخصیت گنده ای داشت برای همین ما رانندگی میکردیم همه جارو تازشم اگه فقط 15 دقیقه کسی دیگه ای رانندگی میکرد بازیکن 100% حوصلش سر میرفت:2:.
2.شما حتما روی easy بازی کردی. روی hard بازی کنید تا روشن بشید. من که به شخصه اون مرحله که باید از ساختمونه با joe فرار میکردیم دهنی ازم صاف شددددددددددددددددد که خدا میدونه:27:
3.بهتر بگیم زبان انگلیسی ما اصلا خوب نیست:46:.
4.عوضش روی صداگزاریشون خیلی کار شده بود. همه ی دیالوگ ها و صداها واقا عالی بود.
5.بله ما تا چپتر 11 تقریبا فقط یه سرباز falcone بودیم همین ن ن. دست راست falcone که نبودیم:27:
6.و 100% گرافیک
7.در کل 9 امتیاز خوبیه
موفق باشید:11:
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
به نظر من بهترین راه پول درآوردن همون اوراق ماشینهنقل قول:
با سلامنقل قول:
1- نه منظور من اين نبود كه كسي ديگه رانندگي كنه و ما تماشا كنيم
منظورم اين بود كه رانندگي خيلي زيادي داشت
نصف بازي توي راه رانندگي بود
2- نه روي نرمال يه دور بازي كردم و بعدش روي هارد بازي ميكنم كه قشنگ بازي رو متوجه شم
آره اون مرحله اي كه بايد فرار كنيم سخت بود - اونم دليل داره: چون افراد خيلي زياد بودن و محوطه خيلي بزرگ بود
حتي توي نرمال هم خيلي سخت بود
3- درسته - انگليسيمون ضعيفه
4- اين كه هيچي
5- به هر حال بايد يه سمتي رو بهمون ميدادن كه بازي جذاب باشه تا اينكه سرباز باشيم و هر كار ميگن و انجام بديم - حداقل چهار تا تصميم خودمون هم ميگرفتيم بد نبود
6 و 7 هم كه موافقم
با گزينه ي آخر كه گفتيد از راه اوراق ماشين هم موافقم - چون هر ماشين و 400 تا واسش ميداد و خوب بود
موفق باشيد.
صدرصد داستان بازی دست کمی اصلا از مافیا 1 نداشت عالی بود به نظرم قشنگترینش همین بود.
کی میگه مبهم بود؟؟؟
خیلی فهمش اسون بود. ولی پایان پررمز و رازی داشت شاید تو مافیا 3 داستان ویتو ادامه داشته باشه و احتمال کمی جو...
دوستان يه سؤال مافيا2 رو ويندوز ايكس پي نصب ميشه؟
بله برادر . تو ایکس پی نصب میشه.نقل قول:
همه مشکلاتش رو ول کنید
آهنگ when ur smiling و اونی که توی یه سری تبلیغات از کارتون simpson میزاره رو بچسبید:دی
پس چرا وقتي من نصبش مي كنم ارور سند ارور ميده؟؟؟؟؟؟؟!
دوستان اول کپچر 14 که اون یارو رو میکشیم براتون اشنا نیست:46:
من از کرک بالا استفاده کردم وارد بازی شدم بعد سریع کار برام پیش اومد اومدم بیرون دیدم کل صفحه مانیتورم تار شده خیلی تار چطوریه؟کد:http://hamedkhatar.persiangig.com/005/SKIDROW%20MAFIA%20II%20-%20crackfix.rar
برا استفاده از این کرک باید اینترنت هم disable باشه درسته؟
برای من هم یه بار اینجوری شد .دوباره که وارد بازی شدم درست شد. از کرکی که تو امضام گذاشتم استفاده کنید هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
کمک لطفا !!!
من همین الان نسخه ی 3 دی وی دی رو نصب کردم . چپتر 1 مشکلی نداشت اما تو چپتر 2 از وسطهای رانندگی اون دوستش صفصه به شکلی در میاد که وقتی اسیب میبینه اونجوری میشه : صدای تپش قلب میاد و هی تار میشه . بعد که رسیدم جلوی رستوران و رفتم تو دیگه صفحه قرمز نمیشه اما هی تار و دوباره درست میشه . بعد تاره الان وقتی W رو میزنم به جای جلو عقب میره و S هم برعکس شده عملکردش ! اون یارو که ازش خریدم گفت مشکلی نداره !!
از کرکه ؟ آخه کرک هم نداشت از اینا بود که مستقیم از Winrar نصب میشه !!!
و تازه هروقت هم از بازی میام بیرون صفحه تار میشه !
بیا داداش طبق این عمل کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5342332&postcount=1190
ممنون دوست عزیز من الان دارم کرک Skidrow رو که یکی از دوستان تو پستهای قبلی گذاشته بودن رو دان میکنم اما این 6.8 مگه اونی که شما دادی 5 بود فرقی که ندارن ؟
من مشکلم با خود بازی حل شد اما الان که اومدم بیرون صفحه دوباره تار شده !
الان 14 % رفتم به نظر من بازی خوبیه اما نه اونقدر که همه واسش انتظار میکشیدن . از روی GTA IV هم خیلی اسکی رفته . هم دزدیدن ماشین با شکستن شیشه هم نشانگر سلامتی که حتی رنگش هم مثل GTA IV هم GPS نقشه که مسیر رو نشون میده و ...
راستی این مجله ها اطراف شهر هم هست ؟ من تا الان فقط 3 تا پیدا کردم .
از 10 به بازی 7.5 میدم .
نقل قول:محتوای مخفی: چپتر 14 لو میره!
حالت گردش آزاد
برای اینکه بتونین آزادانه تو شهر بچرخین این فایل رو دانلود کنید
کد:
طریقه نصب :کد:http://san93.dl.rapidbaz.com/jbqU/Mafia+II+Free+Ride.rar
فایل رو از حالت فشرده خارج کنید. یک فایل با نام gui-main.sds مشاهده می کنید که باید اون رو با هم نامش تو مسیر زیر جایگزین کنید . یادتون نره که ابتدا از فایلی که تو فولدر بازی قرار داره یک پشتیبان بگیرید. چون در این حالت دیگه نمیتونید مراحل رو بازی کنید.
mafia II\pc\sds_en\gui
سلام
این که نوشتین برا چیه؟
مگه در حالت عادی نمیشه تو شهر گردش کرد؟
و اگه این فایل رو بریزیم میتونی گردش کنی اما نمیتونی مراحل رو جلو بری؟درست متوجه شدم؟خوب وقتی نشه مراحل جلو رفت فقط میشه یه تجربه گردش در شهر به چه درد بازی میخوره
و اخرم اینه که در حالت عادی اصلا نمیشه گردش کرد؟
سلام
این که نوشتین برا چیه؟
مگه در حالت عادی نمیشه تو شهر گردش کرد؟
و اگه این فایل رو بریزیم میتونی گردش کنی اما نمیتونی مراحل رو جلو بری؟درست متوجه شدم؟خوب وقتی نشه مراحل جلو رفت فقط میشه یه تجربه گردش در شهر به چه درد بازی میخوره
و اخرم اینه که در حالت عادی اصلا نمیشه گردش کرد؟[/QUOTE]
سلام . در حالت عادی بعد از اتمام مراحل بازی تموم میشه و شما اگه بخواین تو شهر گردش کنین باید یکی از چپتر های بازی رو دوباره اجرا کنید . وقتی این مد رو نصب می کنید در قسمت story یک بخش به نام Free ride اضافه میشه که با اون میتونین بدون اجرای چپتر ها ازادانه تو شهر گردش کنید . ضمن اینکه می تونید وضعیت اب و هوا و روز و شب رو تعیین کنید و همینطور یک ماشین با محافظ شخصی هم دارید که همراهتونه!!!! این تفاوت های این مد با حالتی هستش که یک چپتر رو برای گردش ازاد دوباره لود کنید .
یک نکته : من دیشب هنگام استفاده از این مد متوجه شدم امکان ادامه دادن مراحل هم وجود داره !!! عزیزی که این مد رو گذاشته بودن گفته بودن امکان انجام مراحل با وجود این مد نیست اما من تونستم به همین خاطر اون پست قبلی رو ویرایش کردم .
امکان بازی کردن مراحل با مد Free Ride وجود داره ، اما فایل پشتیبان یادتون نره
دستت درد نکنهنقل قول:
منم بازی رو تموم کردم...به نظر من خیلی خوب بود ولی تنها مشکلی که داشت مثل مافیا 1 امکان استفاده 100% از امکانات بازی رو به پلیر نمیداد....مثلا تو مافیا 1 بعد از اتمام بازی چندین مرحله فرعی باز میشد که شما امکان استفاده کامل از کل ماشین های بازی رو پیدا میکنین ولی من که الان اینو تموم کردم هنوز از خیلی از ماشین ها استفاده نکردم....پایان بازی هم که مثل قبلی تراژدی بود اونجا رفیق فابریک نقش اول میمرد (Pauli) اینجا هم که دیگه خودتون میدونین ...
ببخشید بعد از اینکه دریک رو می کشیم باید چیکار کنیم ؟
باید پول در بیاری بهتره بری به پمپ گاز ها چون صاحبشون بی بخاره اصلا نمی جنگه میشنه زمین شما هم می تونید راحت دخلشو خالی کنید. فقط زود ترک کنید محل رو تا گیر پلیسا نیفتید. از لباس فروشی هم می تونید پول بدزدید. شما پول کم داری باید به حد نصاب برسه تا بتونید ادامه بدید.نقل قول:
بچه ها کی بود که کل وانتد ها و مجله ها رو اپ کرد ؟ :دی
پسوردش چی بود ؟ :دی
سلام 2 تا سوال....
چطوری میشه پلیس ها کمتر بشن...خیلی زیادن...........
بعد انگار دوربین خیلی جلوه......میشه برش عقب تر.....سوار ماشین که هستی با موس میشه دوربین رو عوض کرد اما بازم جل هست...
اون سیو سرکاریهنقل قول:
بچه ها کی بود که کل وانتد ها و مجله ها رو اپ کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسوردش چی بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مجله هارو پیدا کرده
حتی یه دونه وانتد رو هم پیدا نکرده
توی بازی هم بخوای بری ارور میده
در نتیجه سیو ناقصه
no way:دینقل قول:
سلام 2 تا سوال....
چطوری میشه پلیس ها کمتر بشن...خیلی زیادن...........
بعد انگار دوربین خیلی جلوه......میشه برش عقب تر.....سوار ماشین که هستی با موس میشه دوربین رو عوض کرد اما بازم جل هست...
نه همونطوریه اونم
جای همه مجله ها:
تو بازی مافیا ۲ مجموعا ۵۰ مجله وجود داره:
مجلات موجود در چپتر ۱:
مجلات موجود در چپتر ۲:
- ندارد
مجلات موجود در چپتر ۳:
- مجله شماره ۱: آپارتمان جو - روی میز وسط هال
- مجله شماره ۳: قبرستون ماشین Bruski - تو یه اتاقک کنار یه پارکینگ سه دهنه
مجلات موجود در چپتر ۴:
- مجله شماره ۱۸: اسکله - بیرون دفتر پاپالاردو
- مجله شماره ۴: خونه ماریا آنجلو - پشت در راهرو
- مجله شماره ۴۰: اداره مدیریت قیمت - طبقه اول روی میز نگهبان
- مجله شماره ۵: اداره مدیریت قیمت - کنار پنجره اتاقی که ازش کلید گاوصندوقو بر می داریم
- مجله شماره ۶: اداره مدیریت بازرگانی - بین قفسه ها تو یه اتاق (دوتا در داره) تو زیر زمین
مجلات موجود در چپتر ۵:
- مجله شماره ۹: مرکز خرید - بعد از کتاب فروشی رو یه جعبه
- مجله شماره ۲: مرکز خرید - کنار در شیشه ای که پشتش پلیس وایستاده
- مجله شماره ۸: پشت بوم - کنار قفسه تو اتاقی که بعد از کشتن پلیسای پشت بوم میرید توش
- مجله شماره ۷: آپارتمان جو - زیر پله ها
مجلات موجود در چپتر ۶:
- مجله شماره ۱۱: بیرون اتاق ۲۳۳ - تو راهرو
- مجله شماره ۱۰: ساختمون روبرویی - تو یه اتاق گوشه طبقه اول
- مجله شماره ۱۲: بعد از تیر خوردن هنری - گوشه اتاق
مجلات موجود در چپتر ۷:
- مجله شماره ۱۳: حیاط زندان - کنار یه زندانی که دراز کشیده
- مجله شماره ۱۴: حیاط زندان - پشت یه اتاقک خاکستری بعد از زمین بسکتبال
- مجله شماره ۱۵: اتاق رختشویی (بعد دعوا با سیاهه) - روی یکی از خشک کن ها
مجلات موجود در چپتر ۸:
- مجله شماره ۱۶: بعد از آزادی - اسلحه فروشی هرری
- مجله شماره ۵۰: آپارتمان جو - ته طبقه آخر
- مجله شماره ۱۷: آپارتمان جدید - طبقه دوم
- مجله شماره ۴۶: آپارتمان جدید - روی میز آشپزخونه (البته ممکنه تو چپتر ۷ دیده نشه)
مجلات موجود در چپتر ۹:
- مجله شماره ۱۹: محوطه کارخونه - تو یه اتاقک قبل از درگیری دوم
- مجله شماره ۲۱: محوطه کارخونه - رو زمین کنار چندتا بشکه نفت
- مجله شماره ۲۰: محوطه کارخونه - قبل از ترک کارخونه تو یه کوچه باریک سمت چپ
مجلات موجود در چپتر ۱۰:
- مجله شماره ۴۱: بعد ملاقات با فالکون - روی میز بار
- مجله شماره ۲۳: تونل فاضلاب - سمت چپ
- مجله شماره ۲۲: اول کشتارگاه - این طرف پیرمرد خوابیده
- مجله شماره ۲۴: کشتارگاه - رو یه میز پشت دستگاه برزگه
مجلات موجود در چپتر ۱۱:
- مجله شماره ۲۵: خشکشویی هتل - رو میز تو یه اتاق
- مجله شماره ۲۷: راه پله اضطراری - پایین پله ها
- مجله شماره ۲۶: پشت بوم - رو سکوی آسانسور
- مجله شماره ۴۸: خونه جدید - تو حموم
مجلات موجود در چپتر ۱۲:
- مجله شماره ۴۷: خونه لئو - رو یه میز کنار پنجره تو طبقه دوم
- مجله شماره ۲۹: خونه لئو - تو حموم
- مجله شماره ۲۸: آپارتمان اریک (پارتی) - تو اتاق خواب
- مجله شماره ۴۹: آپارتمان جو - کنار تخت خواب
- مجله شماره ۳۰: بار تارا - زیر یه جعبه ته راهرو
مجلات موجود در چپتر ۱۳:
- مجله شماره ۳۲: انبار Seagift - پشت یه کامیون
- مجله شماره ۳۱: انبار Seagift - تو یه کوچه پشت مخزن آشغال
- مجله شماره ۳۳: انبار Seagift (موقع فرار) - زیر تابلو برق سبز
مجلات موجود در چپتر ۱۴:
- مجله شماره ۳۴: رستوران چینی ها - طبقه دوم، گوشه جنوب غربی
- مجله شماره ۳۶: نعشه گاه (!) - تو یه حجره
- مجله شماره ۳۵: زیرزمین - تو یه اتاق (که توش نارنجک و ... هم هست)
مجلات موجود در چپتر ۱۵:
- مجله شماره ۴۴: ساختمون نیمه کاره - گوشه جنوب شرقی طبقه ای که بسته بودنتون
- مجله شماره ۳۷: ساختمون نیمه کاره - اول طبقه سوم
- مجله شماره ۳۸: ساختمون نیمه کاره - طبقه سوم، اتاق سمت راست رو زمین
منبع: Qaflanti.blogfa.com
- مجله شماره ۴۵: رصدخونه - پایین پله ها
- مجله شماره ۳۹: رصدخونه - غرب پشت بوم
- مجله شماره ۴۳: رصدخونه - پشت تلسکوپ
- مجله شماره ۴۲: رصدخونه - کنار پروژکتور افلاک نما
سلام کسی سیو chapter 14 رو داره وین عوض کردم پرید:weird:
مجله هارو باید چیکار کرد..؟؟؟؟
باید سیو کامل بازی رو دانلود کنی ، یه صفحه قبل تو امضای یکی از بچه ها دیدم :31:نقل قول:
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
باید نگاه کرد اونم به چشم دختر همسایه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
برای بازی با اون سیو باید تمام dlcهای جدید و قدیم رو دانلود کنیدنقل قول:
سلام برو بچ کرک سالم این بازی رو میخواستم ممنون میشم در ضمن شرمنده اگه سوالم تکراریه:11:
سوالتون خیلی تکراریه یه چند صفحه به عقب برگردید پیدا میکنیدنقل قول:
سلام برادر .نقل قول:
شما به این پست منفرد که دوست عزیزمون اقای sunrise07 ایجاد کرده بری اونجا برات توضیح داده که چیکار کنی .
موفق باشی.کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5361150&postcount=1616
مجله هارو که اصلا برنمیداره.....روی میزه فقط...نقل قول:
باید نگاه کرد اونم به چشم دختر همسایه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==
چراغهای ماشینو نمیشه روشن..خاموش کرد.>؟؟
از توی ماشین میشه شلیک کرد..؟
وااای.چه جاهایی بوده،من نگشتم!!ممنون.نقل قول: