من هم هر کاری می کنم وصل نمی تونم بشم.و مثل شما مودم هم چراغ هاش هر سه روشنه.نقل قول:
Printable View
من هم هر کاری می کنم وصل نمی تونم بشم.و مثل شما مودم هم چراغ هاش هر سه روشنه.نقل قول:
سلام دوستان من وقتي وصلم جديدا كامپيوترم اين ارور رو ميده:
there is an ip address conflict with another system on the network
چند وقت پيش احساس ميكردم يكي ميخواد از كانكشنم دزدي كنه و ويروس كشم هي ويروس توي كانشكن پيدا ميكرد...و بعد از اون هي اين ارور رو ميده...
من توي Local Area Connection خودم IP , Gateway رو نزدم...كسي راهنمايي چيزي داره؟
اينم اطلاعات كامل IP:
به احتمال قوی ویندوز ت خراب شده چند تا فایل اصلی مرتبت به انترنت پریده یه وینوز نصب کن خیال خود راه کننقل قول:
اگه حوصله نداری سیستم متو به یکی دو هفته قبل برگردون>>>System Restore
حتما یه کی با یوزر و پسورد شما وصل شده داره استتفاده می کنه
یه زنگ بزن 1899 بگو تداخل IP دارم. احتمالاً مشکلتو حل کنن.نقل قول:
راستی شما بالأخره 512 گرفتی؟
به احتمال زیاد مشکل از شبکست ... نه دزدی اکانتت
ديروز زنگ زدم ولي خبري نشد كه نشد :5:نقل قول:
همه چيزش لامصب هماهنگ شده ولي ميگن داريم زير ساخت رو عوض ميكنيم بايد يه ذره صبر كنيد:13:
ميخوام امروز برم دعوا :21:
من از چه شرکتی بگیرم خوبه ؟
مخابرات رفتم شرو و ور گفت پیچوند حالا میخوام از شرکت بگیرم کدوماشون خوبن ؟
فقط من میخوام 128 بگیرم و دانلودم نسبتا زیاد میکنم اگه میخواین تبلیغ نشه بهم pm بدین
راستی استان اهل تهران هستم
کیه کیه کیه
ممنون
سلام دوستان من مودم ADSL DLINK DSL -2520U دارم و از مخابرات استان تهران 128 KB گرفتم و خودم تنظیماتشو از قسمت 192.168.1.1 دست و پا شکسنه انجام دادم نمی دونم چرا زود به زود قطع می شه SPEED در موقع دانلود بالا و پایین می شه و ثابت نیست بین 10 تا 20
نمی دونم چکار کنم میشه تنظیمات کامل این مودم را برای من بگید تا ببینم ایراد از کجاست؟
من DNS مخابراتو خواستم هیچ کس به من نداد.
جدیدا سیستم رو روشن میکنم بالا میاد اینترنت رو نمیشناسه دوباره ریستارت میکنم میاد بالا میشناسه؟؟؟ چراب اید اینجوری باشه؟؟؟ تازه الان آی پی هم تعری کردم فقط DNS تعریف نکردم ولی چه تعریف میکنم چه رو optain هست همینطوره.
در ضمن من الان 8 سال هست به صورت Optain استفاده میکنم اینجوری مشکل نداشتم ولی الا با ویندوز 7 اینجوری شده تو ایک پی هم آخریا میشد ولی خودش دوباره refresh میکرد درست میشد ولی تو ویندوز 7 باید ریستارت کنی. هر چی detect میکنم نمیشناسه
یکی دو روز صبر کنی درست میشهنقل قول:
نمی دونم اینا اول که خطو رانژه می کنن چه اتفاقی میفته که اینجوری میشه
برای منم اولش اینطوری بود بعد 2 سه روز درست شد.
دوستان من می خوام اینترنت پرسرعت بگیرم ! مخابرات کیفیتش خوبه ؟ تا ماهی 10 تومن حاضرم بدم تو قم هم هستم ! بهترین سرویس چیه ؟
نقل قول:
بخاطر این چند روز نیست خیلی وقته اینجوریه و دیگه دارم کلافه میشم.
نقل قول:
بستگی به کارهای که می خواین انجام بدین خودتون باید انتخاب کنید
مثلا اگه دانلود زیاد می کنید یه سرویس نا محدود به دردتون می خوره که سرویس مخابرات 128 نامحدود ماهی 10 تومن هست
یا اگه بازی زیاد میکنی 256 مخابرات جواب میده اما سرویس های دیگه پینگ بهتر هم دارن (256 رو با کارت دانشجویی میتونی بگیری)
یا اگه دانلود نداری و فقط سایت باز می کنی یه سرویس محدود ولی با سرعت بالا به دردت می خوره
و در ضمن بهتره مطلبتون رو توی تاپیک خودش بیان کنید (یعنی سرویس ADSL قم)
اینجا مخصوص تهرانه
نقل قول:
دانلود زیاد ندارم ! بیشتر صفحه وب بازی می کنم و بازی آنلاین یعنی سرعت و پینگ خیلی برام مهمه ! راسته می
گند سرویس ها ی مخابرات کیفیت خوبی نداره ؟
در ضمن تاپیک ماله قم رو پیدا نکردم !
سلام
من حدود دو ماه دو ماه و نیم پیش اقدام کردم گفتن تا یک ماه دیگه وصل میشه ولی هنوز خبری نشده،دوباره برم مخابرات یا هنوز صبر کنم؟؟؟
من قبلا از یه شرکت سرویس میگرفتم وقتی واسه اون اقدام کردم اینو نگفتم جمع کنن مشکل از این نیست که؟؟؟
واقعا با کارت دانشجویی 256 میدن؟؟؟نقل قول:
(256 رو با کارت دانشجویی میتونی بگیری)
نقل قول:
بستگی به مخابرات منطقتون داره که پورت خالی داشته باشه (شما یه بار دیگه برو مخابرات ببین چه خبره)
نه ربطی به اون نداره شما خطتون رانژه شده فقط باید یه یوزر و پسورد از مخابرات بگیرید
تو منطقه ی ما که با کارت دانشجویی 256 میدن
البته من خودم نگرفتم دوستم گرفته
cd مودم رو بزار حتما نصب میشه باسه منم اینطوری بود خیلی اذیت کرد اما با PC ور رفتم وcd modem رو گذاشتم بلاخره شناختنقل قول:
از کجا میشه فهمید چقدر دانلود کردیم و صفحه کاربری داره ؟
ایراد نیستش که این مورد از خورد انترنت مخابرات 10ال 20 بیشتر دانلود نمی کنه ولی از شر کتی ها بهترهنقل قول:
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
به ما که میگن اگه 256 می خوای باید نامه از دانشگاه بیاری یا انکه مغازه کافی نت داشته باشینقل قول:
حالا یه سوال سرعت دانلود 256 مخابرات چند؟؟؟:46:
25 کیلو بر ثانیه دانلود دارهنقل قول:
به ما که میگن اگه 256 می خوای باید نامه از دانشگاه بیاری یا انکه مغازه کافی نت داشته باشی
حالا یه سوال سرعت دانلود 256 مخابرات چند؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بر اساس Downstream که 256 هستش باید سرعت دانلود 32 باشه
از یکی شنیدم که میگن 512 می خواد بیاد شایعه است یانه
نقل قول:
فعلا که در حد یک شایعه است.
نقل قول:اتفاقاً کاملاً مربوطه. تا زمانی که شما از ISP قبلی تون درخواست نکنید که خطتون رو از رانژه دربیاره، مخابرات حق نداره خط شما رو روی DSLAM خودش رانژه کنه.نقل قول:
من که با کارت دانشجویی گرفتم.نقل قول:
مخابرات همچین سرویسی ندارهنقل قول:
فقط یه سایت هست که اگه سرویس قطع یا خراب باشه بگی اونم به شرط اینکه شماره پرونده داشته باشی
سایتش اینه
کد:www.1899.tct.ir
سلام
چرا پینگ اینقدر رفته بالا پینگ من الان رو 2000 هست با زور یه صفحه باز میشه
سایت های که فلش دارند هم باز نمیشن
سرویس من هم حدود 1 ساعت قطع بود :41::41:
من هم امروز بعد از 2 روز دوری از PC و P30 اومدم وصل شم دیدم وصل نمیشه. :41: بعد از حدود یک ساعت درست شد. :20:نقل قول:
در ضمن فایلهای فلش باز نمیشن.
بروبچ یه سوال:
محاسبه مصرف ماهیانه محابرات از تاریخ نصب حساب میشه یا بر حسب اول برج آخر برجه؟
مثلا! من در تاریخ20/2سرویسم فعال شده، آیا 10 روز فرصت استفاده از ترافیک رو دارم یا تا تاریخ 20/3فرصت دارم؟؟؟
ممنون:11:
ببينيد هزينه خدمات dsl شما از زمان نصب تا پايان دوره محاسبه ميشه
ما در سال 12 ماه داريم و هر دوره ميشه 2 ماه شمسي پس 6 دوره داريم
به فرض اگر در تاريخ 90/2/20 سرويس شما وصل بشه تاريخ شروع شما در دوره اول سال محاسبه ميشه يعني شما توي دوره 1/1/90 تا 30/2/90 هستيد و فقط 10 روز تا پايان دوره 1 فاصله داريد ،واحد مالي مخابرات فقط هزينه اين 10 روز رو از شما ميگيره نه كل دوره
نقل قول:
اقا دست درد نکنه.
خیلی جامع و کامل راهنمایی کردی، دمت گرم:10:
فقط بع تعداد روزهایی که بعد از وصل سرویس تا پایان دوره از اینترنت استفاده کردید مبلغش رو باید پرداخت کنید.نقل قول:
مثلاً من تقریباً اواسط دی بود که وصل کردم و توی قبضی که اومده مبلغ ADSL حدود 7500 تومن نوشته شده.
سلام
چرا مخابرات هی میپیچونن ؟
الکی میگن تلفنتون 4 شاخه ؟
چیکار کنم؟
سلام
دوستان شنیدم تو سروس مخابرات اکثر سایتا شیلتره درسته؟میشه از v-p-n استفاده کرد ؟
دوستانی كه 256 گرفتن ، با كارت كارشناسی موفق شدن يا ارشد ؟
با گواهي اشتغال به تحصيل ارشدنقل قول:
همونطور كه مي دونيد سرعت اينترنت 256 در بهترين حالت 208 كيلوبيت هست (سرعت speedtest رو كه 220 نشون ميده رو كاري ندارم ملاكم سرعت دانلود هست) من جايي رو فعلا نميشناسم كه پيگيري كنم فعلا تنها جايي كه دستمون ميرسه cra.ir بخش شكايات هست من خودم فرمش رو پر كردم از بقيه دوستاني هم كه 256 استفاده مي كنن خواهش مي كنم اونجا برن فرم شكايت پر كنن
چند شرکت خصوصی خوب باسه دانلود بهم معرفی میکنید بعد نحوه ثبت نامش هم اگه توضیح بدید ممنون میشم
کارت دانشجویی کارشناسی (تازه از نوع موقت! :31:)نقل قول:
دوست عزیز سرعت شما تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله فاصله با مرکز مخابراتی، مقاومت سیم تلفن، نویز روی سیم و ... کمتر از سرعتی هست که به صورت تئوریک به شما ارائه میشه؛ این قضیه کاملاً طبیعی هست و فکر نمی کنم جای شکایت داشته باشه. سرعتی که به شما ارائه میشه 6 کیلو بایت بر ثانیه کمتر از سرعت نظری شما هست و حداکثر میزانی که مخابرات می تونه توش دخیل باشه، 2 کیلوبایت بر ثانیه هست و بقیه بسته به همون مواردی هست که خدمتتون عرض کردم.نقل قول:
شما از تالارنقل قول:تاپیک مربوط به ADSL شهر محل سکونتتون رو پیدا کنید و این سؤال رو اونجا مطرح کنید.کد:http://forum.p30world.ir/forumdisplay.php?f=317
موفق و مؤید باشید.
در پناه حق... :11:
صحبت شما كاملا صحيح هست ولي براي تمام اين مشكلات راه حل وجود داره همونطور كه براي سرعت 128 لينك رو طوري تنظيم كردند كه اكثرا سرعت 128 واقعي رو تحويل مي گيرند در اين مورد هم اين امكان وجود داره، همونطور كه بقيه شركت ها براي سرويس هاشون اين كار رو انجام مي دن (در حال حاضر لينك dsl بنده روي 252 قرار داره). در ضمن به نظر من 6 كيلوبايت كه معادل 48 كيلوبيت بر ثانيه هست حدود 20 درصد از كل سرويس 256ي ميشه كه طبق قرارداد بايد تحويل داده بشه و به نظر من اعتراض بي موردي نيستنقل قول: