دوستان این 2 ، 3 روزه اینترنت من مشکل داره .
خواستم ببینم فقط مال من اینطوریه یا همه مشکل قطعی و افت سرعت رو دارن ؟
Printable View
دوستان این 2 ، 3 روزه اینترنت من مشکل داره .
خواستم ببینم فقط مال من اینطوریه یا همه مشکل قطعی و افت سرعت رو دارن ؟
از کجا اینترنت گرفتی؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام رامین جام یه باریکلا بهت میگم:10:
ولی خب از شانست من ایرانسلی شدم / چون ای اس پی را عوضش دارم میکنم !
خب نگو که به صورت خفن ای پیمونا رصد کردی:31:
ببین اخرین نفر فکر کنم من بودم امدم سایتت / ولی ای پیم افتاد دیگه:31:
خب تو هم امدی ای پی ها را که اخرین بار رصد شده / را در سایت گوگل زدی و منطقه را جستی !
و چون اصفهان امد / گفتی خودشه / چون محل سکونت من هم اصفهونه:31:
باید با ------ میرفتم انوقت / محل سکونتم جا به جا میشد:27::31:
ولی خب ایولا / زدی و گرفت:31:
این منطقه هم اشناست دادا !:21::31:
ایرانسل چرا اینقدر بزرگ نوشتی ؟
شرفمونا بردی تو ؟:41::31:
بزار هفته دیگه ردیف بشه / دعا کن یه 1مگی به ما بدن با هزینه کم:8::46::13:
مخلصیم.:10::11:
دوستان سرعت اپلود سرویس 512 یا 256 شما رو روی چند میبندن؟
سلام به همه-من الان مشترک شاتلم.بخوام بیام از مخابرات بگیرم باید دوباره خطم رانژه بشه؟ اون هزینه ای که تو سایت مخابرات زدن فقط همون رو میگیرن یا هزینه های دیگه ای هم داره؟
مسائل ویروس و ... رو ادامه ندید
ناسلامتی اینجا تاپیک ADSL هست نه ویروس بازی و....
دوستان این مسائل رو کش ندید لطفا
مال من هم مشکل داره :20:(قطع و وصل میشه) (مخابرات)نقل قول:
امروز رفتم 3 ماه شارژ کردم 50100 تومن
خدا رو شکر این ماه قطعی خیلی خیلی کم بود
اینم از سرعت من : (البته نخریدم ها !! اکانت دیگران ) یارو هی کار باش نمیکنه. همیشه بازه :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میخواستم بدونم سرعت 2048 مخابرات هم همینطور مثل 1024 ؟؟
نقل قول:
ایول.
دیگه وقتی میام رو اکانت خودم اصابم خورد میشه (256) :39:
اینقدر سرعت باحالی داره 1024 :27:
سلام
چطوری میشه از دو اکانت استفاده کرد؟
اگه من یوزر دو اکانت دیگه رو بلد باشم(که بلدم:دی)چطوری میتونم ازشون استفاده کنم؟؟
سرعت دانلودم بالا میره؟
چند روز دیگه شارژم تموم میشه به نظرتون حسابگر بگیرم یا مخابرات؟
الان مخابرات دارم که خیلی ازش راضیم هر چند یه مدت خیلی اذیت کرد ولی این روزها کولاک میکنه.
نقل قول:
شما با استفاده از این شماره وارد setup مودم شو :
192.168.1.1
و سپس اون یوزر و پسوورد رو به جای یوزر و پسوورد خودت وارد کن .
اون بستگی به اکانت هایی داره که جایگزین میکنی. مثلا اگه یه اکانت 1024 باشه سرعت دانلودت میشه 120. اما اگه اکانت مورد استفاده 512 باشه سرعت دانلود 64 هست.
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
نقل قول:
به نظر من شما مخابرات بگیر.
چون حسابگر هم قطعیش زیاده کارکناشم که هیچی بلد نیستن هی منت سر آدم میزارن.
میشه یکی راهنمایی کنه که برای تغییر isp باید چیکار کنم؟میخوام بیام مخابرات.اول باید رانژه شرکت قبلی برداشته بشه بعد دوباره خود مخابرات رانژه کنه؟برای ثبت نام باید برم مرکز مخابراتی؟راستی نقدی قبول میکنن یا کارت؟ممنون
قبل از اینکه از isp قبلیت نامه جمع آوری بگیری حتما یا از مخابرات منطقتون یا 1899 بپرس که پورت خالی دارن بهت بدن یا نه.اگه پورت خالی داشتن میری شرکتی که ازش اشتراک داری نامه جمع آوری میگیری و میری مخابرات منطقه ای که هستین.اونجا فرمها رو پر میکنی و بهتره اگه کارت داری کارتت رو ببری که همونجا برات ردیفش کنن یا از بانک میریزی حسابشوننقل قول:
سلام دوستان کسی کاهش سرعت نداره من که از ساعت نزدیکای 12 افت شدید سرعت داشتم :2:
منم این کاهش رو احساس کردم خیلی سرعتش اومده پایین:13:نقل قول:
پینگ هم حسابی زد بالا 400:18:
تا دیروز پریروز 170 بود فوقش 240:19:
آره پینگ منم نزدیک 500 :2: امروز تموم بشه درست میشه :41:نقل قول:
سرعت اومده پایین.
سرعت دانلود من که حدود 62 بود الان شده 25 تا 30 .
من کلا از اینترنت مخابرات کرمانشاه زیاد راضی نیستم.
تو تهران نه اینقدر قطعی وجود داشت ، نه اینکه اینقدر سرعت افت می کرد و نه ایتکه اینقدر سرعت متغیر بود.
تهران من 256 داشتم که سرعت دانلودش اکثرا روی 28 تا 29 بود اما الان 512 دارم و سرعت کلا شناوره و بالا پایین میشه.
سرعت خیلی پایینه من دارم با سرعت 40 دانلود میکنم در صورتی که باید 120 باشه
مثل اینکه سرعت خوب شد
آره ردیف شده ولی پینگ رو هنوز نگاه نکردم:46:نقل قول:
دوستان سرعت 1 مگ مخابرات رو نگاه کنین که چه نوسانی داره:31::31:
کد:http://www.uploadbaz.com/baj38wfy69m3
دوستان سلام
من قبلا از صبانت اینترنت میگرفتم راضی بودم ولی چون محدودیت حجم داشت ,از مخابرات گرفتم.الان یه مشکلی که دارم اینه که سرعتم دانلود مدام متغیر میکنه.سرویس من 512 است ولی از 10 متغیر تا 40 همش تغییر میکنه.
1.سرویس از صبانت که سرعت دانلود زیر 100 نباشه و با محدویت گیگ زیاد حدود 70 هزار تومان چیه؟
2.پارس انلاین چطوره؟
3.پشتیبانی مخابرات چرا اصلا مشکل رفع نمیکنند و هی میگن درست میشه؟
دوستان لطف کنن با کمک یکدیگر نام تایپک رو به چت روم تغییر بدن.
نقل قول:
سلام به همه همشریهای گلم در شهر کرمانشاه.
ببخشید خیلی کم پست میدم و فقط نظاره گر مباحث شما عزیزانم... الانم قصد نداشتم پست بدم ولی این پستی که نقل قول کردم بیش از حد بی ادبانه و توهین آمیز بود!
عنوان این تاپیک اسم شهر عزیزمون رو همراه داره و بکار بردن چنان جمله زشتی درباره شهر کرمانشاه واقعاً کار ناپسندی بود.
از مدیران محترم می خوام ویرایش کنند اون پست رو.
به قول سجاد جان .... موفق و پیروز باشید :40:
سلام دوستان.
الان 15/16 روز هست که دیگه تمدید نکردم و تا چند روز پیش با Acc که رامین جان بهم داد آن بودم :27:!(دستت درد نکنه رامین بامرام:31:).
الان هم فقط شب ها با سرویس 512 یه بنده خدا میام وب گردی (بازم ممنون رامین با مرام:27:)!.
تست سرعت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب همشهریان عزیزم چرا به گژ [جمله کردی:31:] هم پریدید :31:؟؟! جریان چیه ؟؟!
رامین اگه کمک میخوای یه اس بده تا 2/3تا وانت افراد کاملا حرفیه ای رو واسه پشتیبانی بیارم :31::27:!.
موفق باشید:40:.
نامِِی گِر تِیَسان:31::31:نقل قول:
برای ماه چهارم امروز از مخابرات 256 گرفتم 16 تومن .
دوستان شاید درست نباشه من اینو بگم اینجا ... ولی به نظر من کار درستی نیست که با اکانت دیگران بدون اجازه آن بشیم و با خوشحالی ازش استفاده کنیم ، کمی برای خودمون احترام قائل بشیم . وقتی ما با خودمون این کارو میکنیم انتظار داریم وضع درست بشه ؟
وقتی شما با اکانت یه بنده خدا آن میشید اون طرف دیگه نمیوته آن بشه . خودتون رو جای ملت بزارین .
در آخر منظورم اصلا به شخص خاصی نیست کلی به دوستانی که سرویس مخابرات دارن و اینکارو میکنن منظورم بود
ممنون از راهنماییت.:11:نقل قول:
تا فراموشم نشده بگم :31: که یکی از کارمندهای مخابرات ولیعصر میگفت دیگه مخابرات برای ثبت نام کاری انجام نمیده.برای اشتراک جدید باید از دفاتر خدمات ارتباطی ثبت نام کنی.این رو هم گفتم برای بچه هایی که شاید جدیدا میخوان از مخابرات اشتراک بگیرننقل قول:
اره این سومین ماهی هست که اینطور میکنه مخابرات کرمانشاه
جالبه قیمت منطقه ما 16700 هست ! یادش به خیر 256 از کجا رسید به اینجا !
راستی مناله یله کرماشان ارا همیشه خدا باید ایوه شر بنه ین ؟ ها ؟
در ضمن اون رفیقمون راجبه اکانت دیگران (اگر -- شده ! البته) حق داره ، زشته
سجاد پاشو برو اکانت خودتو تمدید کن خوبیت نداره از اکانت ملت استفاده می کنی
راستی ظرفیت پورت مرکز ولیعصر پر شده هر مشترکی که تا سه چهار روز تمدید نکنه اشتراکش جمع می شه!!!!!!
دوستان یه سوال: کرمانشاه کلا چندتا ای اس پی داره؟
حسابگر و مخابرات و دیگه چی ؟
لطفا زود پاسخ دهید که ضروریه.
Asiatechنقل قول:
Sabanet
Shatel
Parsonline
Hesabgar
Mokhaberat ( recommended)
از عید دارم مخابرات استفاده می کنم واقعا راضیم! مرکز ولیعصرم
فردا میرم دوباره شارژ می کنم
ممنون همشهرینقل قول:
میخواستم نمایندگی بگیرم برای شهرمون.
به نظرت کدومشون بهتره؟
و کسی از شرایط نمایندگیشون خبر داره؟
و اگه ادرس سایتشون رو داری لطف کن دوست عزیز.
ممنون
سلام دوستان من امروز صبح شارژ کردم 256 قیمتش خرد نداشت 16500 گرفت اون 100 تومن اندازه 1000 تومن ارزش داشت :31: من رفتم دفتر صبانت شارژ کردم ساختمان سعادت طبقه چهار یه خانوم نظری اونجاست قسمت پشتیبانی خیلی خانومه هر وقت کاری داشتین حسابی گیر کردین زنگ زدین 1899 جواب نگرفتین بگین وصلتون کنن به خانوم نظری :40:
سلام همشهریان عزیز.
دوستان فکر کنم سوء تفاهمی پیش اومده :( !.
بنده که قبلا گفتم چند هفته اکانت 256 دستم بوده ، اون مال یکی از فامیلهای رامین جان بوده و به من گفت که تا چند وقت اینجا نیستن و میتونی باهاش کانکت شی.
درمورد اون سرویس 512 که گفتم ، این اک هم رامین جان بهم دادن و چند روز اکانتش رو چک کردم دیدم اصلا ساعت 8شب به بعد دیگه کانکت نمیشه ، برای همین منم فقط 2شب با اون acc وصل شدم (برای دانلود یک بازی که رامین جان از این موضوع اطلاع دارند) و چون اینترنت نامحدود بوده فکر نکنم مشکلی داشته.
بهرحال من 2-3روز پیش نتم رو شارژ کردم و دیگه ازش استفاده نکردم و نخواهم کرد.
خب بهتره که از این بحث خارج شیم .
چند روز پیش زنگ زدم گفتن پورت خالی داریم ولی الان که از شرکت قبلیم جمع آوری شده میگن ظرفیت پر شده تا یه ماه دیگه نداریم.حالا چطوری تا یه ماه دیگه صبر کنم...:45:نقل قول: