مخالفمنقل قول:
نظرتون در مورد یک کیبورد چیه ؟
لذت استفاده از آيفون كار با صفحه لمسي اون هست
Printable View
مخالفمنقل قول:
نظرتون در مورد یک کیبورد چیه ؟
تازه کیت 2 سیمکارته هم برای آیفون موجوده :دی[/QUOTE]
ميشه يه توضيحي بدين اين كيت دو سيم كارت چيه و چطورري رو گوشي ها مخصوصا آيفون كه خودش ميكروسيم ميخوره نصب ميشه؟
خیلی ها گوشی رو با کیبورد دوست دارن این می تونه براشون یک امتیاز مثبت محسوب بشهنقل قول:
مخالفم
یک سیم هست میره تو گوشی ازش یه مدار میاد بیرون میره پشت گوشی بسته میشه تو قاب مخصوص در اصل شما کلا نمی بینی اینارو بعد تو اون مداره 2 تا سیم کارت میزنینقل قول:
ميشه يه توضيحي بدين اين كيت دو سيم كارت چيه و چطورري رو گوشي ها مخصوصا آيفون كه خودش ميكروسيم ميخوره نصب ميشه؟
قیمت این بامپر چند تو یکی از فرومها برا فروش گذاشتن ولی قیمت پست کردنش از خود جنس گرونتر میخواستم بدونم قیمتی که شما دارین چندهنقل قول:
با سلام
میخواستم بپرسم که از طریق بلوتوث امکان ارسال دیتا برای این گوشی وجود دارد؟
با سلام
میخواستم ببینم واقعا بدون در نظر گرفتن تعصب این گوشی چقدر ارزش خرید داره؟
از صد چند بهش میدید؟
والا من ندیدم همینطوری تو نت دنبال یه کیس خوب بودم اینو پیدا کردمنقل قول:
قیمت این بامپر چند تو یکی از فرومها برا فروش گذاشتن ولی قیمت پست کردنش از خود جنس گرونتر میخواستم بدونم قیمتی که شما دارین چنده
شما انتظاراتتون رو از گوشی بیان کنید بگیم به دردتون می خوره یا نهنقل قول:
با سلام
میخواستم ببینم واقعا بدون در نظر گرفتن تعصب این گوشی چقدر ارزش خرید داره؟
از صد چند بهش میدید؟
اصلا دلیل اینکه آیفون رو برای خرید انتخاب کردید چی هست ؟
خیر. فعلا چنین امکانی وجود نداردنقل قول:
سلام دوستان .
بازی Angry Birds 2 نسخهی بتاش هست واسه دانلود ؟
یه مشکل واسم پیش اومده :
آیفون 4 آنلاک رو به 4.1 ریستور کردم آنتن ندارم . با Limera1n جیل کردم بازم آنتن ندارم . با Green هم جیل کردم بازم آنتنم خالیه . سیم کارتم 2 - 3 بار چک کردم درست بود اما آنتن ندارم .
مشکل از چیه ؟
لطفا راهنمایی کنین ...
ممنون :11::40:
با سلامنقل قول:
اين بازي نسخه ي بتا نداره
فكر كنم منظورتون نسخه free هست
اگه نسخه ي free منظورتونه؛ بله داره
app store بريد و از اونجا دانلودش كنيد
موفق باشيد.
راستشو بخوای تا به حال نشنیدم و ندیدم همچین مشکلینقل قول:
ولی اگه از بابت سیم مطمئنی که سالمه و پین روش نیست برو به 4.2.1 جیلیبریک هم که اومده براش
ممنون از همگی . مشکلم حل شد . چطوری ؟
اینطوری :
با 4.1 ریستور که میکردم Error 1004 میداد .
بعد دوباره ریستور کردم و بازم Error 1004 داد و رفتم تو حالت Recovery منم TinyUmbrella رو اجرا کردم . Save SHSH زدم . Start Server زدم و وقتی کارش تموم شد . Exit Recovery رو زدم . گوشی بدون آنتن اومد بالا . یه ف** تر شکن اجرا کردم با آیتونز بعد آیتونز خودش گوشی رو Active کرد .
خیلی خوشحالم . :31:
:40:
وقتی گوشیتون آنلاک هست، چرا از tinyumbrella و گزینه start server استفاده کردید؟ از این روش برای زمانی استفاده میشه که شما نخواید Basband گوشیتون upgrade بشه و بیشتر برای گوشی های لاک کاربرد داره!نقل قول:
اون اروری هم که دریافت می کردید مربوط به این بود که آپگرید بیس باند گوشی شما با مشکل مواجه شده.
نقل قول:
خوب به نظر شما وقتی از ساعت 6 بعد از ظهر تا 10 شب الافه گوشی باشم بعد با یه روش بتونم درستش کنم چرا این کار رو نکنم .
من میدونم اون واسه گوشی های لاکه واسه همین گفتم شاید بتونه استارته Carrier بزنه .
در هر صورت ممنون از راهنماییتون . :11::40:
سلام
برای 4.2.1 مثل اینکه آنلاکش اومد درسته ؟
بله درسته :13:ولي فقط يك سري بيس باند خاص :11:نقل قول:
آیفون 4 در بیس بندهای 01.59.00 و 05.14.04
موفق باشيد :11:
تا آخر این هفته ارائه میشه! :46:نقل قول:
بهتون قول میدم! :31:
این فیس تایم چیه؟؟؟نقل قول:
دوما میشه یه چیز کامل دربارهی تشخیص انلاک بودن گوشی بزارید(اینی که قبلا گذاشتید کد 3-4 تا کشور رو داره)
و در اخر در تبریز هم می تونن لاک شو بشکنن؟؟
با سلام و خسته نباشید...
من چند وقت پیش یه آیفون4 با گارانتی کامتل گرفتم و در همون ابتدا کلی برنامه کاربردی روش داشت و داره که خیلی به کارم میاد اما وقتی با آیتیونز اقدام کردم برای ریختن برنامه های دیگه پیغام میداد که باید 143 برنامه رو گوشیمو پاک کنه لذا دست به دامن برنامه i-fun-box شدم و متوجه شدم در اون برنامه برای من گزینه ی User Applications وجود نداره!
با توجه به عکس فوق به نظرم آیفون من اصلا JailBreak نشده!! درسته؟! با این تفاسیر حالا باید چه کار کنم؟ فکر می کردم چون این همه برنامه روشه Jailbreak شده باشه! :13:
اگر با Limera1n اقدام به jailbreak بکنم برنامه هایی که الآن رو سیستم نصب شدن پاک میشن؟ :41:
فیس تایم برای تماس تصویری که تو ایران فعال نمیشه برای تشخیص انلاک بودن گوشی اگه اکبند خریدی ایتونز اگه اکتیوش کرد یعنی انلاک اگه نکرد یعنی لاک البته بعد از گذاشتن سیمکارتتنقل قول:
اگه هم دست دو خریدی باید تو سیدیا بگردی ببینی برنامه های انلاک توش نصب شده یا نه
فروشنده برنامهAppsunc رو پاک کرده تا نتونید خودتون برنامه نصب کنید شما از داخل سیدیا با توجه به ورژن گوشیتون دوباره نصبش کنید تا ایتونز برنامه های قبلی رو پاک نکنهنقل قول:
ممنون از راهنماییتون، ولی روی گوشی من سیدیا هم نصب نیست ظاهرا.... :41:نقل قول:
چاره چیه...؟!
وقتی رو صفحه اول گوشی هستین انگشت بزارید رو صفحه و بکشید سمت راست تا صفحه سرچ بیاد اون بالا بنویسید cydia اگه اورد که بقیه مراحل رو جلو برید اگه نبود جیلبریکش کنید و تا نصب برنامه Appsync به ایتونز وصل نکنید در ضمن شما یه اسکرین شات از گوشیتون بزارید تا ببینیم طرف برنامه های فری و بتا زده یا برنامه های پولی و گرون هم توش هستنقل قول:
نقل قول:
نه cydia نصب نیست، این برنامه ها رو مغازه دار نریخته، فابریک رو خود گوشی نصب بود....
گرون بودنش رو نمی دونم اما اکثر برنامه ها بازی هاش پولیه، حدود 150 تا بازی و برنامه روش بود از 16 گیگ حافظه اش همون اول 13.5 گیگش پر بود!! حدود 11 صفحه برنامه بود الان فولدر بندی کردم شده 7صفحه....
یعنی الان راهی نداره برنامه هاش حفظ بشه؟ :41:
نقل قول:
امكان نداره ! يعني كامتل اين برنامه ها رو خريده :13::13:بعيد ميدونم :13:
گوشي فابريك هيچي روش نصب نيست :13:
مطمن باش برنامه ها رو بعدا ریختن توش چون کارخونش بجز چند برنامه که همون برنامه های اصلی هستن برنامه دیگه ای نصب نمیکنهنقل قول:
در هر صورت شما اول جیلبریکش کن دوباره بعد مراحل رو طی کن در مورد برنامه هات هم نگران نباش هر برنامه ای خواستی برات لینک دانلودشو میدم ولی کاش از صفحه هات عکس میزاشتی تا خیالتو راحت کنم
گوشی رو از دوستم که عمده فروشه خریدم و خودم بازش کردم، کامتل روش ریخته چون اسم گوشی هم همون اول کامتل بود و توش پر بود از برنامه های فارسی آموزش آشپزی و تعبیر خواب و دیوان شعر 9 شاعر و......نقل قول:
می دونم خود اپل نریخته، طبیعتا کامتل ریخته روش!نقل قول:
چشم سعی می کنم عکس بگیرم! ببینم راهی نداره بجز اینکه با یه دوربین دونه دونه عکس بگیرم..؟! :20:
کلید Sleep و Home رو همزمان فشار بدید ببینید چه اتفاقی می افته! بهتر و جذاب تر از این چی میخوای؟نقل قول:
ایول! بلد نبودم!! :31:نقل قول:
آقا با شرمندگی و سپاس فراوان اینم عکس های گوشی بنده: :11:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/6plJa1Ii/iApps.html
یه عکس از داخل Settings بزار شاید Cydia رو Hidden کرده باشن. در غیر اینصورت این برنامه ها قانونی است چون برنامه i-funbox هم نوشته jailed پس معلوم میشه خود کامتل اونارو ریخته روی گوشی. ولی فکر اینجاشو نکردن که برنامه های آیفون همش همینی نیست که اونا ریختن و شاید کاربر گوشیشون بخواد خودش هم چندتا برنامه و بازی بریزه !!! در کل من نظر شخصی ام اینه که آیفونهای کامتل خریدنشون خیلی عاقلانه نیست (با توجه به قیمت و این مسایل برنامه ها) و با توجه به اینکه فاش شده که آیفونهای کامتل Refurbished هستن!!!نقل قول:
ببخشید Refurbished یعنی چی؟؟؟؟نقل قول:
یعنی به هر دلیلی (نقص و ایراد در دستگاه یا بسته بندی) به کمپانی مرجوع میشن و پس از اصلاح ایراد مجددا به عنوان Refurbished به بازار عرضه میشن.نقل قول:
عکس از کجای Settings بذارم؟نقل قول:
دقیقا ، این همه برنامه ریختن ولی بخوای یه برنامه اضافه کنی همه رو باید پاک کنی!!
من ابتدا میخواستم بدون گارانتی بگیرم ولی دیدم اینطوری مطمئن تره و بیمه هم داره ، وقتی برنامه های توش رو هم دیدم که کلی حال کردم ولی.... :41:
در مورد Refurbished بودن محصولات کامتل تا چه حد مطمئنید؟!!
سلام
شاید سوالم کمی آماتوری باشه
ip4 های موجود در بازار همه یه کیفیتی دارند یا با توجه به اینکه از کدوم کشور وارد شده فرق داره؟
تقلبی هم داره؟
موقع خرید به چی توجه کنم؟
سلامنقل قول:
هيچ فرقي نمي كنن ! فقط شايد ظاهر شارژر ها متفاوت باشه
به صفحه هاي قبل مراجعه كنيد كاملا توضيح دادم كه به چه چيزهايي توجه كنيد به همراه عكس :13:
تو پست شماره چند؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
شماره 1369کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=418928&page=137
با سلام به همه دوستان
آخرین قیمت آیفون 4 چند هست؟ ممنون میشم اگه یه راهنمایی کنید.
از پایین Store یه عکس بزارنقل قول: