من هنوز بازیو تهیه نکردم می خواستم بدونم این بازی هم مثل Cod : Bo لگ داره ؟
با Nvidia GeForce GT 240 میشه روون بازی رو اجرا کرد ؟
Printable View
من هنوز بازیو تهیه نکردم می خواستم بدونم این بازی هم مثل Cod : Bo لگ داره ؟
اهم
سلام
حال ندارم صفحات قبل رو بخونم : دی
راهی برای آنلاین بازی کردن هست یا نه ؟ (بازی کرک شده)
با تشکر
این پچ 2 قرار بود یه هفته پیش بیاد اما هنوز نیومده ....
دوستان کسی اطلاع نداره کی میاد ؟؟
میگم کسی اینجا world نمیزنه؟
خیر راهی واسه انلاین نیست
سلام
گرافیکه من saphire 5770 vapor-x 1gb gddr5 ولی تو بازی کمی تیک میزنه زیاد نیست ولی میزنه
مشکل از بازیه یاکارت گرافیکه من؟توac1 هم همینطوره
به خاطر واقعی بودن ماشین ها, شرکت های سازنده ماشین های موجود در این بازی فقط اجازه صدمات سطحی رو میدن چون صحبت لیسانس در میونه. به نظر خودم هم با اینکه صدمات جزئیه و کاریش هم نمیشد کرد اما نوع صحنه های متفاوت تصادف و پخش شدن ذرات, این صحنه ها رو واقعا تماشایی کرده.نقل قول:
بله...نقل قول:
بستگی داره. اولین پچ بازی رو نصب و نتیجه کار رو مشاهده کنین. البته پچ دیگری هم در کار خواهد بود...
قرار بود اما هنوزم که هنوزه در حال آماده سازیه.نقل قول:
مشکل هم از بازیه و هم از درایور کارت گرافیک...نقل قول:
برای رفعش باید فعلا تنها پچ بازی (1.0.1.0) رو نصب کنین و درایور کارت گرافیکتون رو حتما به 10.12 ارتقا بدین.
من با این کارت با آخرین تنظیمات در 1440*900 بازی کردم بدون نصب پچ و...نقل قول:
راهی برای اکسترکت آهنگهای بازی نیست؟
سلام.
دوستانی که این بازی رو گرفتن... میتونن یک آماری از فایل data3.cab مربوط به نصب بازی بدن؟ مثلا حجم دقیق اون و ... .
ضمنا کسی هست که بتون این فایل رو آپلود کنه؟ چون یک فایل بازی من مشکل داره ...
بسیار ممنون!
نقل قول:
دقیقا عین مشکلی که برا من پیش اومد !! برا منم وقتی بازیو خریده بودم موقع نصب سی دی دوم که میشد به این فایل گیر میداد . بد فشرده یا رایت شده بود و هیچ کارشم نتونستم بکنم . یه فایل تورنت پیدا شده بود که این فایلو داشتم دانلود میکردم که حدود نصفش که دانلود شد (750mg) اما بعد دیگه خراب شد :13:مجبور شدم کلا یه بار همه ی بازیو دانلود کنم که شانس اوردم نسخه ی کم حجم و فشرده ی بازی موجود بود :13:
خب همون لینک تورنت رو نداری؟؟نقل قول:
اینم بگم توی نصب که اینجوری بود واسه من فکر کنم مشکل شما هم همینطوره
دی وی دی 1 که میزاری بعد یه پیغام میده که شما باید دی وی دی 2 رو بزاری بعد retry بزنی میره واسه ادامه نصب بعد یه پیغام دیگه که باید دوباره dvd 1 بزاری بعد retry که نصب بازی تموم میشه...
الان با من بودید؟
ضمنا من این بازی رو دانلود کردم ... اما هر کاری کردم نتونستم این فایل data3.cab رو درست دربیارم! ... به همین خاطر لینکش رو می خوام ..
پچ برای Xbox live اومد . اما برای PC هنوز نه .نقل قول:
قیمت پچ هم 6$ هست . که سه تا ماشین جدید آزاد میکنه .
یکیش بوگاتی پلیسه . که عکس رو دیدم وحشت وروم داشت .
اون اسمش پچ نیست... بگین DLC.نقل قول:
قرار هم نیست که اون DLC برای پی سی منتشر بشه.
یه عکس از آب هوای بارونی که حس خیلی خوبی میده، مخصوصا با صدای بارون و لغزنده شدن جاده تکمیل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://s1.image.gd/o/14/145bdb35ab257464a44bf482ef22b3afdc912579.png
رفیق کاراییو که انجام دادی تا بارون بباره رو میشه بگی؟؟؟من پچو نصب کردم ولی بارونی ندیدم فقط کولاکو رعدو برق میبینمنقل قول:
من اصلاح میکنم حرفم رو...نقل قول:
قطرات بارون, فقط نشونه خیس بودن زمین تو اون مرحلست. اما شکل ابر بارون زا هست که نشونه بارونه. مثلا در ماموریت Eagle Crest >> Fight Night ...نقل قول:
منم مشکل این دوستمونو دارم. فایل ریلودو اجرا میکنم سریع خودش اجرا و بسته میشه.با لانچر هم که ارور عکس دوم پست نقل قول شدرو میده.حالا چیکار کنم؟ممنوننقل قول:
نقل قول:
خودمونیم...این nfs عجب گرافیک نازی داره هااااااا....
اگر از یکی بپرسی این تصویر ( همین اندازه کوچیک) واقعیه یا نه...شک می کنه بازیه..!
چه جور ماشینایی برای off road رفتن مناسب نیستن؟
سلام
منم این بازیو خریدمش
و بعد از مدتها دوباره به نید فور اسپید امیدوار شدم
روند بازی خوبه
برو توی فایروال ویندوزنقل قول:
Advance Setting را بزن
و توی پنل Inbound Rules و Outbound Rules
2فایل Nfs11.exe را از منو سمت راست (New Rules) اضافه کن
مشکل به راحتی حل میشه :8:
موفق باشی
به نظرتون بازیش کمبود هیجان نداره ؟ :13:
من که هنوزم با گرید بیشتر از اینا حال میکنم ...
تو این بازی اصلا نگران این نیستی که بخوری به در و دیوار چون ماشینت هیچ چیش نمیشه، فوقش داغون میشه و دوباره خودش از همونجا بازی رو میاره !! یه مرحله یه مرحله م که یه ماشین جدید آزاد میکنه !
هیچ انگیزه ای واسه بازی کردنش نیست :13:
اگه اسپورت کردنم میزاشتن واسش خیلی خوب میشد ...
راستی چرا تو قسمت تنظیمات بازی هیچ گزینه ای واسه تنظیمات گرافیک نداره ؟! یعنی آخر گرافیکش همینه ؟
موافقم . اسپورت کردن خیلی حال میداد و اینکه خودت ماشینت رو با پولی که واسش عرق ریختی بخری یه چیز دیگه بود .نقل قول:
اینم یکی دیگه از مشکلات بازی .که یه سری از امکانات وجود نداره!نقل قول:
راستی چرا تو قسمت تنظیمات بازی هیچ گزینه ای واسه تنظیمات گرافیک نداره ؟! یعنی آخر گرافیکش همینه ؟
چرا باید نگران باشی .اونم بیشتر در مرحله های سری مسابقه های hot pursuit که داری مسابقه می دی.و پلیس میوفته دنبالت.نقل قول:
تو این بازی اصلا نگران این نیستی که بخوری به در و دیوار چون ماشینت هیچ چیش نمیشه، فوقش داغون میشه و دوباره خودش از همونجا بازی رو میاره !! یه مرحله یه مرحله م که یه ماشین جدید آزاد میکنه !
آنقدر میزننت که داغون داغون میشی.و اگه چند بار crash بشی یا با سلاح بزننت کلا wrecked میشی میری .دوباره از اول باید بری.
بله واقعا اگه این امکان بود خیلی بهتر میشد.نقل قول:
اگه اسپورت کردنم میزاشتن واسش خیلی خوب میشد ...
.نقل قول:
خودت ماشینت رو با پولی که واسش عرق ریختی بخری یه چیز دیگه بود
خب تو این بازی هم به همین شکل است اگه مدال بیاری و وانتد لول بره بالا می تونی ماشین بگیری دیگه.
سر پیچ ها چجوری باید پیچید؟
من که همش به در و دیوار میخورم
یه ترمز بکن بعد بپیچ این جوری Drift می کشه مثله هلو پیچ ها رو با 200 کیلومتر Drift می کشینقل قول:
ترمز بزنیم یا دستی بکشیم؟نقل قول:
نقل قول:
فرقش اینه که قبلا توی بازی هایی مثل Most Wanted یا هر چی دیگه با بالارفتن درجه Wanted ماشین ها تو فروشگاه باز میشد و همینجوری بهت نمیداد . بعد میرفتی یه ماشین که خیلی دوست داری میخریدی و تا جایی که میشد روش خرج میکردی و تا اخر هم با ماشین های خودت میرفتی .
اینکه ماشین خودش میده و نمیتونی اسپرت کنی و .... واقعا از هیجان زده . یعنی یه جورایی یه سری ماشین بهت میده میگه یکی رو بردار و این کار رو باهاش بکن و مدال بگیر . واقعا هیجان کم شده نسبت به سری های دیگه NFS .
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
سلام
میگم دیگه هیچ ریسی یا پلیس بازی نیست الان بازی دیگه تموم شده نه؟
دوستان اگر کسی با دسته بازی میکنه تنظیمات درسته رو بگه چون من دکمه های دستم کم اومد برای باقیه تنظیماتش !!!
به نظر منم یه سری مواردی که در بازیهای Grid , Dirt وجود داشت در این بازی کم بود، مثلا نشان دادن تصویر در داخل ماشین و خیس شدن شیشه ماشین و ...نقل قول:
دوست عزیز شما در قسمت نقشه بازی همین عکسی که قرار دادین کلید backSpace رو بنید تا مشخصات دقیق بازی با پروفایل شما رو نشان دهد، درصد کل اجرای بازی رو هم نشون میده.نقل قول:
سلام
میگم دیگه هیچ ریسی یا پلیس بازی نیست الان بازی دیگه تموم شده نه؟
چرا تغییر تنظیمات کیبورد یا دسته ،ذخیره نمیشه؟!!
هر بار تنظیم میکنی و سیو میکنی بعد که میری توی بازی باز هم همون تنظیم اولیه هست!!
من دسته خودم را تنظیم کردمنقل قول:
مشکلی نداشت
فقط نمیدونم بهترین حالت برای دسته پلی 2 سونی چجوری هست
تنظیمات دیفالت رو از کسانی که نسخه ps3 دارن بپرسید با همون تنظیم کنید.نقل قول:
کسی لینک پچ جدید بازی رو میزاره همراه با کرکش
ممنون میشم
بله شما درست میگین :10:. من فکر می کنم که سازنده بازی از قصد امکانات کمی رو در بازی گذاشته که برای نسخه های بعدی حرفی برای گفتن داشته باشه.نقل قول:
انشاءاله نسخه های بعدی بازی.شیفت بعدی که چشم آب نمیخوره زیاد خوب باشه:19:.ولی امکان اسپورت کردن هست.
به نظر من از سری بازی باید بزنه تو همون کار بازی هایی شبیه ماست وانتد.
یه مشکل
موقع اجرای بازی تصویر بهم میریزه
اشکال از کجاست ؟
البته به نظر میرسه فقط در یکی از مراحل اینطوری میشه (هنوز تست نکیردم دقیق)
عکس :