نسخه ی FIFA 11 PC هیچ تفاوتی با FIFA 10 PS3 نداره....
حالا یه سوال آیا FIFA 11 PS3 با FIFA 10 PS3 فرقی کرده؟
Printable View
نسخه ی FIFA 11 PC هیچ تفاوتی با FIFA 10 PS3 نداره....
حیف... ایکس پی هم فقط SP3 دیگه گیمینگ ترین و بهینه ترین هست. خوراکه گیمه گرچه موتور ویندوز های جدید گرافیک رو افزایش داده ولی واقعا بهینه بودن خروجی ایکس پی سرویس پک 3 غیر قابل انکارهنقل قول:
1- خیرنقل قول:
2- بله
از اون سوالا بود ها !نقل قول:
آخه مگه میشه یه بازی با نسخه ی قبلش فرقی نکرده باشه
فرقش اینه که گرافیک Pes بهتره اما دقت کنین فقط تو ظاهر اما دقت کنین این تو تفاوت بعد از زدن گل بیشتر به چشم میاد
از اونجایی که این اولین ساله که بازی برای PC پورت میشه مشکلاتی برای اجرای بازی وجود داره . همین مشکلاتی که شما توی تاپیک عنوان میکنین رو گیمرهای دیگه هم دارن . این روزا Ian Jarvis کارگردان بازی داره مشکلات گیمرها رو بررسی میکنه تا برای نسخه نهایی این مشکلات رفع بشه .نقل قول:
اکثر مشکلات ظاهرا مربوط میشه به کارتهاب ATI . امروز ایشون راه کارهایی برای حل مشکلات این کارتها معرفی کرد .
ایشون میگه توی فایل rna.ini این خطو اضافه کنید :
SCREEN_SLEEP=16
اگه این فایلو ندارین خودتون باید ایجادش کنید به این شکل که یک فایل txt باز کنید و اسمشو بزارید rna.ini و بعد از اضافه کردن اون خط فایلو توی پوشه بازی قرار بدین .
ایشون میگه این موردو امتحان کنید و به جوابهای زیر جواب بدین تا مشکلو بشه رفع کرد :
1- آیا این کار مشکلتونو حل کرد ؟ بله/خیر
2- کارت گرافیک و cpu و ویندوزتون چیه ( چه سرویس پکی ) ؟
3-تنظیمات بازیتون چیه ؟ ( resolution / graphics quality / msaa /vsync )
4- فریم ریت بازی چقدره توی بازیتون ؟ همینطور توی repaly ها ؟
در مورد کارتهای Nvidia هم ایشون میگه بازی با درایور زیر بهتر اجرا میشه و فریم ریت بازیو بهبود میده نه تنها برای cpu های ضعیف بلکه برای cpu های متوسط هم میتونه مناسب باشه :
کد:http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us
آقا چه کردی با ما :20:نقل قول:
مشکل حل شد! مثل هلو اجرا می کنه!
توضیح نداده این دقیقا چی کار می کنه؟
vga:1 gig 9500نقل قول:
ram:2*1gig ddr2
cpu:.1.80ghz core2dou e2160
به احتمال زیاد مشکل از سی پیو هست
ایول یک حرف درست زده شد اینجا اونم اینه من هم خیلی زیاد موافقم با شما فیفا سانت نداره که :2: فقط PES ..نقل قول:
فیفا نکست بازی کردم دیدم نه سانتش مالی نیست فقط باید بری شوت که اصلا حال نمی ده هیجان نداره که بابا دیگه بازی نکردم راستی دریبلم نداره ! ! ! خشکه :31:
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
قابلی نداره از شما هم تشکر می کنم... ولی حقیقت تلخه ...! :5:نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز میشه این آدرسی که در مورد دانلود درایور دادی بگی کدوم را باید دانلود کنم.مشخصات گرافیکم اینه:
vga:1 gig 9500
والا این مشکلاتی که دوستان مطرح میکنن و میگن بازی گیر میکنه برای من یکی خیلی عجیبه
من گرافیکم 256 و CPU دو هسته ای و 4 گیگ رم و ویندوزم هم Se7en هست و تا حالا توی هیچ بازی مشکل نداشتم
توی این بازی هم به هیچ وجه مشکلی برای من پیش نیومده.پس مشخصه که ایراد از ویندوز نیست
یا دوستان باید آخرین اپدیت گرافیک خودشون رو پیدا و نصب کنن یا این که رم کم میارن.
CPU های تک هسته ای هم که وضعیتش رو خود EA مشخص کرده.
پس اینقدر به این ویندوز Se7en بدبخت گیر ندین که هیچ ربطی به اون نداره.
خوب وقتی بلد نیستی بازی کنی اجباری توی این کار نیست...توی فیفا هر چیزی رو باید روی اصول انجام بدینقل قول:
ایول یک حرف درست زده شد اینجا اونم اینه من هم خیلی زیاد موافقم با شما فیفا سانت نداره که فقط PES ..
فیفا نکست بازی کردم دیدم نه سانتش مالی نیست فقط باید بری شوت که اصلا حال نمی ده هیجان نداره که بابا دیگه بازی نکردم راستی دریبلم نداره ! ! ! خشکه
مثل PES اله بختکی نمیشه زد زیر توپ و به گل رسید.
به موقعش گل هایی که از روی سانتر از جناحین زدم رو آپلود میکنم و میذارم تا ببنید و یاد بگیری.
در مورد replay ها کارگردان نسخه pc میگه در مجموع اجرای این صحنه ها نسبت به صحنه های عادی بازی مشکل تره و فشار بیشتری رو سخت افزار سیستم میاره ( بخاطر اینکه replay ها چمن سه بعدی و ... دارن ) توی این صحنه ها حتی توی کنسول هم افت فریم رو از 60 به 30 شاهدیم . بنابراین فکر نکنید بازی درست بهینه نشده یا اینکه سیستمتون ایراد پیدا کرده .
ایشون میگه اگه شما سخت افزار قدرتمندی ندارید این کارها رو انجام بدین تا بازی روون تر اجرا بشه :
- کاهش anti-aliasing به 0X
- کاهش وضوح بازی
میگم بچه ها پس این EA که چند سال پیش دلیل پورت نکردن بازی روی PC رو ضعیف بودن سخت افزار کامپیوتر عموم مردم میدونست همچین بی راهم نگفته بوده ببینید الان با وجود اینکه از نسخه 8 بازی سه سال میگذره و با وجود اینکه سخت افزارها از سه سال پیش تا الان قوی تر شدن بازم میبینیم بعضی از سیستما کم میارن .
نقل قول:
راستش اینو من پیشنهاد ندادم اینو کارگردان بازی گفته من دقیقا نمیدونم کدوم مخصوص کارت شماست . بعضی از بچه ها اینجا توی نرم افزار و سخت افزار تخصص خوبی دارن اگه اینجا کسی نگفت کدوم مورد مخصوص کارت شماست از بچه های بخش سخت افزار سایت کمک بگیر .
نقل قول:
سلام
دوست عزیز میشه این آدرسی که در مورد دانلود درایور دادی بگی کدوم را باید دانلود کنم.مشخصات گرافیکم اینه:
vga:1 gig 9500
اصولا همیشه بهترین نسخه آخرین نسخست ! اون لینک صفحه قبل هم لینک درایور نیست لینک صفحه سرچه !
جدیدترین نسخه برای کارتای انویدیا نسخه 258.96 هست ! برای سری 6 به بالا ( 6 - 7 - 8 - 9 - ... )
XP 32BIT
tinyurl.com/22rukdx
XP 64BIT
tinyurl.com/27n65b8
SEVEN & VISTA 32BIT
tinyurl.com/3y59tay
SEVEN & VISTA 64BIT
tinyurl.com/23zmppv
برای کارتای ATI هم CATALYST 10.9 رو بگیرید !
نقل قول:
256 یا 258؟الان مطابق سرچی که تو سری 9 کردم .سه تا 256 اومد.یکی از اینها را باید دانلود کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که قرمزش کردم اون بالا لینک دانلود همین درایوره؟
دوستان یکی فایل thumbs.db در پوشه fifa11_pc_demo_EU\Support\EA Help\Cz برام اپلود کنه خیلی خیلی ممنون میشم اخه پاک شده
اگه این منظورته.آپلود کردم:نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?j7n402a1d0414oq
258.96 آخرین درایور سری 9 بود . حالا واسه سریهای دیگه رو نمیدونمنقل قول:
آقایون که با دسته رو کومپوتر بازی میکنن، خیلی راحت میشه دسته رو تنظیم کرد و حتا آنالوگ ستیک راست که برای تکنیک هاست را فعال کرد. به مسیره زیر برون و تنزیماته رسلتیون و دسته رو آواز کنید ... تکنیکهای جالبی میشه انجام داد. L2 را بگیرین و ستیک راست را پر بدین D:
X\FIFA 11 Demo\Game\fifasetup\fifaconfig.exe
این افت فریم بازی توی صحنه های آهسته رو نمیشه کاریش کرد..خیلی رو اعصابه:13:
-------------------------
یه مشکلی که من دارم اینه که خیلی صحنه های آهسته حساس بازی نادیده گرفته میشه..مخصوصا صحنه هایی که توپ از کنار تیر بیرون میره
ديروز دومو فيفا به دستم رسيد ولي يه مشكل عجيب پيدا كردم وقتي ميخوام بازيرو نصب كنم به محض اينكه instal رو ميزنم اين گزينه مياد Please insert cd/dvd fifa11 demo in drive f: (من بازي رو رو dvd گرفتم!!!!!!(خواهش ميكنم راهنمايي كنيد
سلام
منم دمو رو گرفتم .بالاخره نمردیمو نکست فیفا رو روی pc دیدیم. البته بازم از کنسول کمتره. بازیه خوبی شده حداقال قابل تحمل تره از نسخه های قبل و میشه بازیش کرد و مودهای مختلفشو جلو رفت. راستی بازیش یکم راحت نیست؟ من الان تو یه دست بازی کردن 6 تا گل زدم. اون برنامه سخت تر کردنشو میشه قرار بدید. ولی در کل خوبه. میگم این افت فریم تو replay برای همه هست. ؟؟؟ حسین عزیز که از زبان کارگردان این موضوع رو تایید کرده.
دوستان گویا ساندترک بازی فقط شامل 2 آهنگ میشه
1- Gorillaz - Rhinestone
2- Ram di Dam - Flashbacks
کسی لیست کامل نداره تو ویکیپدیا همین دو آهنگ رو نوشته
حسین جان این کارگردان PES هیچ کاری رو انجام نمی ده ؟؟؟نقل قول:
نمیاد ببینه مشکلات و سوالات PES باز ها چیه ؟؟؟
كسي جواب منو نميده:41::41:
آقا کسی نمیدونه چه جور میشه وقت بازی رو توی دموی فیفا 11 ماله xbox 360 بیشتر کرد، خودش رو سه دقیقس تو setting هم نمیشه زیادش کرد، برنامه ای فایلی چیزی واسش نیومده(مثل کامپیوتر) مرسییییییی!
نقل قول:
سلام
یادمه پارسال همین موقعها که دموی pes2010 اومده بود شما توی بالاترین درجه میتونستی به هر تیم کلی گل بزنی به نظر میرسه شما مهارت بالایی توی بازی فوتبال کامپیوتری داری .
منتظرم ببینم امسال میتونی توی فیفا 11 و درجه سختی legendary و در حالت Full Manual یا کاملا دستی از تیمهای مقابل فقط یک مساوی بگیری .
این الان دمو هستش و درجه سختی بازیو پایینه توی نسخه اصلی مهارت بچه ها به چالش کشیده میشه .
replay ها کلا روی سیستم فشار بیشتری میاره حتی توی کنسول فریم ریت به 30 کاهش پیدا میکنه اما کارگردان نسخه pc دیروز میگفت اگه سیستم نسبتا خوبی داشته باشید راحت میتونید 60 فریمو بگیرید . کما اینکه کسانیکه سیستم متوسط به بالا دارن خودشون توی تالار گفتگوی EA اعلام میکنن که میتونن 60 فریمو بگیرن پس این مساله افت فریم برای همه صادق نیست .
متاسفانه سازندگان و دست اندرکاران PES زیاد با گیمرها در ارتباط نیستن من تا الان یکبار هم ندیدم که مثلا سیباس یا یکی دیگ بیاد توی تالار گفتگو با بچه ها صحبت کنه در صورتیکه من میبینم سازندگان و کارگردانهای بازی فیفا راحت میان توی تالار گفتگو و با بچه ها بحث میکنن . بعضی وقتا اونا گیمرها رو قانع میکنن بعضی وقتا هم سازندگان بازی قانع میشن که به حرف گیمرها گوش کنن و من بارها دیدم که بعد از بحثهای مفصل به خواسته گیمرها توجه میکنن و موارد درخواستی رو توی بازی قرار میدن . واقعا من از این حرکت مسئولین EA لذت میبرم که این قدر با حوصله با صمیمیت زیاد با گیمرها قاطی میشن و به حرفهاشون گوش میدن .نقل قول:
مثلا همین JARVIS کارگردان نسخه PC این روزا دونه دونه داره پستهای گیمرها رو میخونه و تا جایی که میتونه به گیمرها جواب میده تا مشکلشون حل بشه . به نظر شما واقعا این نوع کارهای اینا شایسته تقدیر و تشکر نیست ؟
همین دیوید راتر سرپرست اصلی بازی فیفا هیچ میدونید چند صد پست توی تالار گفتگوی EA داره ؟ یا مثلا گری پترسن , JARVIS و بقیه کارگردانها . جالبه بچه ها اینقدر با همین پترسن رفیق و صمیمی هستن که با اسم کوچیک صداش میکنن و همش بهش میگن گری نه مثلا آقای پترسن .
توی فیفا مثل PES نمیشه اقدامات داور رو با دکمه ی Start رد کرد کاشکی وقتی توپ اوت میشه هم اون لوگوی EA نیاد و بره
مثلا یه توپ جمع کن باشه که توپ رو بده به بازیکن ها یا دروازبان ؛ اونجوری بهتر میشه به نظر من.
فیفا که داره انقدر به بازیش وسعت میده، کاش حواشی رو هم اضافه کنه. خیلی جالب میشه اگه نفرات روی نیمکت واقعی باشن. برای تعویض، جای رفتن به منو، داخل نیمکت رو نشون بده، و بازیکنی که انتخاب می کنی، پا شه و خودشو گرم کنه و وسط بازی دیده بشه که کنار زمینه. البته باید انیمیشن های تعویض هم خیلی قویتر از این بشه (نمی دونم تو کنسول تغییر کرده یا نه.) یا از همه واجب تر، مربی ها رو کنار زمین نشون بده. (کاری که PES تو 2010 کرد و موقع تعویض مربیا رو نشون می داد. البته چهره ها درست نبود، ولی می شد درستش کرد و این حس خیلی خوبی می داد. مثلا من چهره ریکارد رو گذاشته بودم جای مربی بارسا :40:)
این نکات ظاهرا بی ارزش، می تونه خیلی به جذابیت بازی کمک کنه. شاید اینها موکول بشه به نسل بعد، ولی خیلی به واقعی تر شدن بازی کمک می کنه.
البته قبل اینها امیدوارم EA یه فکری به حال گرافیک چهره ها بکنه. من تعجب می کنم چرا بازیکنی مثل کانالس چهره ش درست نیست، یا حتی چهره بویان بیشتر شبیه کاریکاتور چهره شه. حتی بعد از 4 سال که بویان در بارساس، هنوز هم اسمشو نمیگه! امیدوارم این نواقص گاها جزئی ولی با اهمیت بر طرف بشه.
آقا کسی نمیدونه چه جور میشه وقت بازی رو توی دموی فیفا 11 ماله xbox 360 بیشتر کرد، خودش رو سه دقیقس تو setting هم نمیشه زیادش کرد، برنامه ای فایلی چیزی واسش نیومده(مثل کامپیوتر) مرسییییییی!نقل قول:
آره سعید جان توی نسخه کنسولی تعویضها بهتر شده و دیگه سقف ورزشگاه نشون داده نمیشه .نقل قول:
مربی ها رو هم توی نسخه جام جهانی خیلی شبیه خودشون طراحی کرده بودن و دائم انیمیشنهای حرص خوردن , عصابیت , صحبت با بازیکنان با حرکات دست و چهره و مواردی از این دست حین بازی به نمایش در میومد که به نظر میرسه برای فروش نسخه های غیر اصلی مثل همین جام جهانی این سیاست رو بکار بستن و دوباره توی نسخه 11 این موارد رو حذف کردن من فکر میکنم عمدا این کار رو کردن تا این مساله عادی نشه و بتونن با این دست جزئیات نسخه های غیر اصلی مثلا همین جام جهانی یا جام ملتهای اروپا فروش بیشتری داشته باشه .
خیلیا میگن اگه اول بازی وقتی که بازی تازه داره اجرا میشه بعد از لوگوهای ابتدایی توی اون بخش اول گزینه BEGINNER رو انتخاب کنید زمان بازی 4 دقیقه میشه . من امتحان کردم نشد شاید نسخه های US فقط اینطوریه .نقل قول:
سلامنقل قول:
اره حق با شماست همه دوستامم میگن که اگه میتونی تو legendary فیفا بازی کن و حداقل 2 گل بزن. تو تاپ پلیر ساکر راحت تو 30 دقیقه 10 تا به بالا میزنم البته این یکی یخورده داره بد قلق بازی در میاره . ( منظور 2011 ). ولی حالا باید بیام مهارت رو legendary امتحان کنم مخصوصا امسال که نکست هم شده و بازیش لذت بخش تره. مثل اینکه من با گرید و دیرت مهارت رانندگیمو بالا بردم طوریه که الا ن بازی های ریس دیگه مثل نید فور اسپید بچه بازیه . در مورد افت فریم هم احتمالا سیستم من کم میاره یه کارت 4670 دارم که بدک نیست 3 گیگم رم هم چیزی کم نمیزاره اما ظاهرا این فیفا نکست قوی تر می طلبه. در مورد دسته هم حتما یه 360 میگیرم اصل مایکروسافت. ( البته رفته تو مخم که یه کنسول بگیرم چون تو فکر یه کارت گرافیگه خفنه 200 به بالا و دسته هستم گفتم 360 ارکید بگیرم بهتره.)
5 روز دیگه بازی ریلیز میشه ... کسی نمیدونه کی دستمون میرسه ؟؟؟
به نظر من یه کنسول بگیری بهتره ! من یادمه هر 6 ماه یه بار سیستمم رو واسه بازیهای جدید ارتقاء می دادم دیگه تحملم سر اومد رفتم یه XBL360 گرفتم الان دیگه اصلا کاری با سیستمم ندارم و حتی یه دونه بازی هم روش نصب نمی کنم .نقل قول:
البته رفته تو مخم که یه کنسول بگیرم چون تو فکر یه کارت گرافیگه خفنه 200 به بالا و دسته هستم گفتم 360 ارکید بگیرم بهتره
آقا خیلی کارت درسته معلومه سرچر و فروم باز خوبی هستینقل قول:
مشکلم تقریبا حل شد در رابطه با گرافیک با این لینکت
درسته من هم 258.96_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe این رو قبلا نصب کرده بودم ولی بازی خیلی گیر داشت حتی توی رفتن به منوها چند ثانیه گیر میکردنقل قول:
اما توی لینک بالا اینو داونلود کردم:
260.63_desktop_winxp_32bit_english_beta.exe
درسته این بتا هست ولی whql نیست! وقتی نصب کردم خیلی بهتر شد!
فرق اینا چیه؟
حداقل بگيد كه سوالم جوابي نداره تا هر بار با ذوق اين كه جوابمو ميگيرم پستارو نخونم:41:
حتما کسی جواب سوال شما رو نمیدونه که تا الان جواب نداده وگرنه تا الان بچه ها کمکت میکردن . شما مشکلتو کاملتر توضیح بده شاید کسی راه حلی به ذهنش برسه .نقل قول:
احیانا بازیتون ناقص نیست ؟ مثلا یک فایلی چیزی کم داشته باشه . من دموی pc رو ندارم و آشنایی با این دمو ندارم وگرنه بهتون کمک میکردم دقیقا میشه بگی از زمانی که دی وی دی دمو رو میزاری توی درایو چیکار میکنی و اینکه توی دی وی دی دموی شما چه فایلهایی هست و حجمشون چقدره ؟
دموي بازي من روي 1 ديوي دي به حجم 300/1 كه دقيقا مانند نسخه اصلي بازي هاي فيفا ميباشد مانند پوشه هايي مثل: dirext- suport-game-,..... ميباشد مانند pes داراي يك فايل setup نيست....و وقتي روي autoplay كليك ميكنم و instal رو ميزنم يه گزينه داره كه مينيسه plaes insert demo fifa11 و هيچ چيز ديگه اي نمياد (اگرم نشد 1 هفته صبر ميكنيم تا نسخه اصلي بياد ولي اگه راهي داره راهنمايي كنيد ممنون:20:نقل قول:
سیستم خوب ببندین دیگه احتیاجی به 6 ماه 6 ماه عوض کردن نیست!نقل قول:
به نظر من یه کنسول بگیری بهتره ! من یادمه هر 6 ماه یه بار سیستمم رو واسه بازیهای جدید ارتقاء می دادم دیگه تحملم سر اومد
ولی حیف شد صدای تیر درست نشد خیلی بد شده ماله پارسال بهتر بود انگار دو تا تیکه اهن می خورن به هم نه توپ به تیر
سیستمت خیلی خوبه ولی سی پی یوت چیه؟
چرا بعد اجرای دموی فیفا11 دو نات سند می دهد و وسط بازی هنگ میکند