من این بازی رو خریدم دو تا dvd هست. بعد از نصب و ریختن کرکی که داخل دیسک بود. بازی بعد از گذشت دو دقیقه میاد بیرون و ادامه پیدا نمیکنه. فکر کنم مشکل از کرکش باشه. نظر شما چیه؟
اگه مشکل از کرکه لینک دانلود یه کرک خوب رو بدید
ممنون.
Printable View
من این بازی رو خریدم دو تا dvd هست. بعد از نصب و ریختن کرکی که داخل دیسک بود. بازی بعد از گذشت دو دقیقه میاد بیرون و ادامه پیدا نمیکنه. فکر کنم مشکل از کرکش باشه. نظر شما چیه؟
اگه مشکل از کرکه لینک دانلود یه کرک خوب رو بدید
ممنون.
مشکلم حل شد، باید DirectX رو نصب میکردم.نقل قول:
ممنون از دوستان!
دوستان کسی این پچ آفلاین رو نگرفته ببینه مشکل لگ رو برطرف می کنه یا نه ؟نقل قول:
این دموهای خسته کنندهنقل قول:
که ترکیبی از عددها و ... هستند
این کنار سواحل و جنگلها و ... هم از کرایسیس تقلید شده
گرافیکش تازه فکر کنم نصف کرایسیس شده بد نیست
نقل قول:
عزیز من با کمال احترام باید بگم که این بازی کوچکترین ربطی به بازیهایی که گفتین نداره!
این عددها هم که نفهمیدم منظورتون چیه! ولی اگه منظورتون اون عدد 130000 در بازی assassin creed هست باید بگم که منظور اون عدد تاریخ 2012/12/21 هست که به عقیده ی عده ای پایان جهان هستش! اون اعداد توی black ops کجا و این عدد کجا!:27:
پس به عقیده ی شما هر بازی که توش سواحل و جنگل داره تقلید از کرایسسه؟! پس دیگه بازیسازها نباید تو بازیهاشون از سواحل و جنگل استفاده کنن چون تقلید از کرایسس به حساب میاد؟!!
این گفته ی شما زمانی درسته که مثلا طراحی ظاهری درختها و بافتها هم به شکل کرایسس ساخته شده باشه!
کسی میتونه داستان بازی را کامل توضیح بده؟
دوستان من اون مرحله ای هستش که بعد از تلو تلو خوردن تمام میشه و سوار ی هلیکوپتر هست و به ی ناو باید تیر اندازی و موشک بزنه گیر کردم ، تمام گزینه های که روی عرشه ناو هستن رو میزنم و بعد ی هلیکوپتر میاد . هرچه بهش تیر و موشک میزنم هیچ فایده نداره،ممنون میشم کمکم کنید.
با تشکر
این بازی هم تموم شد.مثل modern warfare ها شاهــــکار بود به نظر من.هیچی کم نداشت.از نظر گرافیک،گیم پلی،داستان... همه چی بی نظیر بود.الآنم میرم سر قسمت zombies.فقط کسی میدونه قسمت سوم zombies چجوری unlock میشه؟
هر چند که کرایسیس و اساسین بازی های قشنگی هستند ؛ اما حالا حالا ها کار داره تا بتونن به گرد پای سری های cod برسن
این پج همه جوره رفتار کرده اون طور که از دور و بر گفته شده... کسانی بودن که گفتن هیچ تفاوتی رو احساس نکردن بعد از نصب پچ. کسانی هم بودن که گفتن زده کار رو بدتر کرده!نقل قول:
مشخصه که بازم پچ برای رفع مشکلات خواهیم داشت...
یه خورده باید بیشتر بزنین. خوشبختانه این قسمت از بازی باگی نداره.نقل قول:
برای باز کردن Dead Ops Arcade, هنگامی که در منوی بازی هستین کلید Space رو باید چند بار پشت سر هم بزنین تا از صندلی کنده بشین. بعد برین جلوی کامپیوتری که پشت سرتونه و عبارت DOA رو تایپ کنین...نقل قول:
سلام برای چی بخش زامبی ها و مولتی پلیر برای من غیرفعال هست روش که میرم خطا میره .... حتی وقتی وصل نت میشم !!!
احتمالا مشکل از کرک هستشنقل قول:
سلام برای چی بخش زامبی ها و مولتی پلیر برای من غیرفعال هست روش که میرم خطا میره .... حتی وقتی وصل نت میشم !!!
لینک مدیافایر آپدیت جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اپدیت جدید مشکل مولتی پلیر و کرک هم رفع میشه یا نه ؟؟؟
من هم همین الان تمومش کردم،بازی فوق العاده ای بودش(از کیلزون2 ) که روی pS3 بازی کرده بودم هم واسم جذابیت بشیتری داشت داشت.
عالـــــــــــــــی...:10:
سلام من این پچ جدید رو گرفتم و نصب کردم فکر میکنم بازی رون تر از قبل اجرا میشه اما بازم نمیشه مولتی بازی کرد و میگه سرور خوابیده و بعدا امتجحان کنین البته تو قسمت زامبی چون در قسمت مولتی اصلا از بازی خارج میششه
اینم بگم که قبل این هم من رون بازی رو اجرا میکردم اما الان رونتر شده مشخصات سیستمم تو امضائم هستش
آقا یه نفر داستان بازی رو به زبون ساده بگه :D
بچه ها من بازی رو که فعال میکنم سیستم هنگ میکنه و این پیغامو میده
DirectX رو باید نصب کنی یا اپدیت کنی فکر کنم .
منم الان رسیدم به همین جا... وایساد... چرا؟؟نقل قول:
با کرک احتمال داره رفع بشه؟
از این اپدیت هایی که معرفی کردین و 15 مگ بود چجو باید استفاده کرد؟
نصب هست ولی این ارور رو میدهنقل قول:
DirectX رو باید نصب کنی یا اپدیت کنی فکر کنم
با پچ هم رفع نشد.... عجیبه !!! :18:نقل قول:
با سلام لطفا یکی کمک کنه
تو یه جایی که به نظر اولین مرحله از ویتنام باشه, توی مسیر حرکت یه لشکر ویتنامی از روبه رو میان, و کاری که میگه بکنی اینه:
push back the NVA
ولی من هر چی دشمن رو میکشم بازم میان و تموم نمیشن وقتی هم که به دل دشمن می زنم در جا کشته میشم چون هیچ راهی از بین دشمن وجود نداره.
میخواستم ببینم کسی از بچه ها احیانا این مرحله رو رد کرده و اگه رد کرده باید چی کار کرد ؟
وایییییییییییییینقل قول:
منم به همینجا رسیدم بازی گیر کرد ... ببینید صدا و اهنگ رد میشه ولی طرف ایستاده ....:31::27:
کسی نمیدونه جریان چیه ؟؟؟:18:
سلام
من هم بعد مدتی بازی رو نصب کردم اما اولای مرحله با صفحه سیاه مواجه میشم
سیو هم نمیشه!
نقل قول:قبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.نقل قول:
منم الان رسیدم به همین جا... وایساد... چرا؟؟
با کرک احتمال داره رفع بشه؟
بنده نیز بازی رو تموم کردم .... خدایی بازی زیبایی بود
دست سازندگانش درد نکنه ... :40:
قدرت امریکا رو حال کردید ؟
مثله اینکه شانسیه منکه همه اینکارارو کردم از فول اسکرین دراووردم بازم فرقی نکرد.10بار رفتم نشدنقل قول:
1- تنظیمات رو به پائین ترین حد بیارنقل قول:
اگه باز نشد
2- کارتت رو اپدیت کن
بازم نشد ............البته فکر کنم ویندوزت هم ایکس پی هستش چون این رو اکثرا بچه هائی مواجه شدن که رو ایکس پی بازی کردن وگرنه من خودم بدون مشکل رد شدم روویندوز هفت
من هم همون وقتی که بازی منتشر شد بازیو گرفتم ولی تا حالا وقت نکرده بودم بازی رو تموم کنم که بالاخره موفق شدم.
این سری هم مثل سری های قبل جذاب و هیجان انگیز بود و گرافیک بهتری از نسخه ی قبلی داشت (به نظر من)
( به جز : افکت آتیش رو که ضعیف کار کرده بودن بعضی جا ها هم دود خیلی ابتدایی ساخته شده بود .......بعضی از تکسچر ها هم کیفیت پایینی داشتند...
در کل بازی زیباییه که چند تا ایراد کوچیک مشکلی نیست و ارزش چند بار بازی کردن رو داره.......
سیستم من و پسر عموم هم یکی ولی ویندوز من سون مال اون اکس پی . من بازی رو راحت تموم کردم ولی مال پسر عموم همون جا ایستاد وجلوتر نرفتنقل قول:
کسی می دونه توی مولتی پلیر چجوری میشه دو تا اسلحه برداشت؟؟ منظورم کلت نیست مثلا AK47 و AUG ??
من هم این پچ 2 و 3 رو گرفتم و مشکل لگ همچنان پابرجاست.
تا فردا صبح هم به بنه ی هلیکوپتر شلیک کنی ، خش هم بش نمیفته :31:. چنتا تیر و موشک به ملخ بالا سرش(جایی که نوشته Target) بزن، به فنا میره :27:.نقل قول:
اون مرحله نباید یه جا وایسی . هی باید از خاکریز بری پایین و هی از چپ و راست سنگر عوض کنی و دخل ویتنامی ها رو بیاری و همینجور با سنگر عوض کردن برسی به پایین تا چک پوینت بده بت . (اول برو پایین سمت راست رو پاکسازی کن و بعد برو روبرو (بعد از وودز) و داخل سنگر سمت چپ و بعد پایین و ...)نقل قول:
مرحله ی سخت و نفس گیریه لامصب :8:.
.
داداشی تو اون مرحله باید چند تا بشکه که روش مواد منفجره بسته شدرو بندازی تو خاک ریز دشمن تا محل پاکسازی بشه و بری جلو من خودم همینطور ردش کردمنقل قول:
سلام
دوستان من بازی رو تازه گرفتم ( البته یه دور قبلا رو 360 تمومش کردم ) چندتا مشکل برام پیش اومده خواهش مندم راهنمایی کنید.
اول اینکه بازی من صدا نداره و این مربوط به داخل بازی میشه یعنی زمانی که بازی میاد بالا و یا زمانی که مراحل لود میشه صدا دارم اما بلافاصله پس از شروع مرحله دیگه صدا ندارم.
دوم اینکه من با وجود ریختن پچ 1 ( البته فکر کنم دو و سه هم داره ) همچنان لگ دارم و بازی بد جور روی اعصابه . من چون تو تاپیک نبودم میخواستم بدونم که برای این مشکل راه حل اساسی پیدا شده که کلا مشکل رو برطرف کنه؟
و سومین سوالم اینه که میشه این بازی رو به صورت آنلاین بازی کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
با تشکر...
منم دقیقا همین مشکل دارمنقل قول:
سلام
دوستان من بازی رو تازه گرفتم ( البته یه دور قبلا رو 360 تمومش کردم ) چندتا مشکل برام پیش اومده خواهش مندم راهنمایی کنید.
اول اینکه بازی من صدا نداره و این مربوط به داخل بازی میشه یعنی زمانی که بازی میاد بالا و یا زمانی که مراحل لود میشه صدا دارم اما بلافاصله پس از شروع مرحله دیگه صدا ندارم.
دوم اینکه من با وجود ریختن پچ 1 ( البته فکر کنم دو و سه هم داره ) همچنان لگ دارم و بازی بد جور روی اعصابه . من چون تو تاپیک نبودم میخواستم بدونم که برای این مشکل راه حل اساسی پیدا شده که کلا مشکل رو برطرف کنه؟
با تشکر...
مشکل صدا احتمال زیاد از DirectX ، حتما حتما باید نسخه آخرش رو نصب کنینقل قول:
سلام
با تشکر...
مشکل لگ هم بگیر نگیر داره، مثلا برای 10 15 درصد بچه های این تاپیک بازی درست بود اما برای بقیه لگ داشت از جمله بنده البته باید با نصب آپدیت 2 و 3 خیلی بهتر بشه
نه آنلاین نمیشه بازی کرد مگه کشکه :31: همین مولتیش رو هم با بدبختی میشه اورد
اگر به چندین صفحه قبل هم نگاه کنید کلی از بچه ها بودند که مشکل شما رو داشتند :46:
مرسی از دوستی که گفت صفحه رو از فول اسکرین در بیار.... اون مرحله رد شد و بازی تموم شد
نتیجه گیری شخصی :
از لحاظ داستان..جالب بود.. اینکه به جای چند نفر بازی میکردی
گرافیک فوق العاده بود.... مخصوصا تجربه مکانهای مختلفاز جمله زیر آب.. گازهای سمی .. و .....
ولی.. با همه این خوبی ها.. من ورژنهای قبلی رو به این ترجیح میدم...
به نظرم هم خیلی اکشن تر بودن.. و هم آدرنالین خون رو به بشدت بالا میبردن
من توی این نسخه.. مرحله سختی که منو به زحمت بندازه ندیدم راستش.. ( البته غیر از نبرد با زامبی ها :)) )
ولی بازم منتظر نسخه های بعدیش میمونم