[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست من در روز
قبلا تست روز دانلودم نزدیک 0.80 0.90 و بعضی مواقع تا 1.5 هم می رفت
حتی سرعت روز هم داره کم میشه
Printable View
اینم تست من در روز
قبلا تست روز دانلودم نزدیک 0.80 0.90 و بعضی مواقع تا 1.5 هم می رفت
حتی سرعت روز هم داره کم میشه
من خیلی بهشون میل زدم که چرا سرویس بالاتری انتخاب میکنیم سرویسی که گرفته بودیم دیگه نمایش داده نمیشه و دیگه نمی تونیم به سرویس فبلیمون برگردیم، ولی جوابی نمیدننقل قول:
اصلا گمونم اگه بخوای تغییر سرویس بدی نمیشه از سایت همچین کاری کرد. من هم یه موقع همچنین مشکلی داشتم که مجبور بودم برم بانک توی صفنقل قول:
دوستان من نمیتونم وارد پنل کاربری بشم مشکل فقط از منه یا نه ؟؟
مال منم یک مدت اینجوری بودنقل قول:
دوستان من نمیتونم وارد پنل کاربری بشم مشکل فقط از منه یا نه ؟؟
الان ظاهرا خوب شده
سلام دوستان پارس آنلاینی.
آقا من الان از شاتل سرویس دارم و 7روز تا پایان این دوره وقت دارم و 2.5گیگ از ترافیکم مومنده
حالا میخوام درخواست جمع آوری بدم. اگه مثلا فردا زنگ بزنم و درخواست بدم تا کی خطم وصل میمونه و میتونم ترافیکم رو مصرف کنم که هدر نره؟؟
خواهشا دوستان سریعتر جواب بدن.(تو تاپیک شاتل پرسیدم جواب ندادن، مثل اینکه هیشکی دوست نداره از شاتل بره!!)
سرعت شبانه خيلي پايينه..
و معلوم نيست چرا و تا كي بايد به همين منوال باشه..
می خواستم بدونم سرعت شبانه همه اینقدر پایین هستش خیلی دانلود کنم تو 6 ساعت 300mb بیشتر نمیشه:41:
خوب معلومه چرا چون رایگان هست همه ملت میرزن دانلود کردن پهای باند کم میادنقل قول:
یه قانون ساده تقاضا بیشتر از عرضه شده
تنها راه حل این که دانلود شبانه را جمع کنند و قیمت ترافیک را کم کنند که سرعت بالا بره.
من فکر میکنم اینا هر سری پهنای باند یه جا رو زیاد میکنن و یه جا رو کم میکنن...نقل قول:
هر سری پهنای باند رو به چند منطقه میدن و از چند منطقه میگیرن.
احتمال این کار زیاده.. چون همیشه یه عده از سرعت مینالن و یه عده راضی هستن.:13:
کلاً وضع پارس خراب شده و کاربرای پر مصرفش رو محدود می کنه :13:نقل قول:
من از 3 ماه پیش 128 نامحدود می گرفتم ماه اول 110-100 دانلود بود فرقی هم نمی کرد که چه ساعتی در روز باشه
اما از ماه دوم که با ماه رمضان تقارن داشت سرعت اومد روی 30-40 که الان باز بهتر شده تا 60-70 می ره توی روز اما اصلاً ثابت نیست و ثانیه ای یه
این در حالی که توی کوچه امون یه دوست دارم که اونم از پارس می گیره اما هر وقت بخواد دانلود کنه که کم این کار رو انجام می ده 120-140 سرعتشه در صورتی که سرویسمون یکیه !!!
خوب این یعنی تبعیض بین کاربر پر مصرف و کم مصرف
به نظر من پارس انلاین،پارس انلاین قبل نیست !!!
دوستانی که که می خوان پل انلاینشون تغییر کنه باید برن دفتر مرکزی پارس انلاین توی شهرشون بهشون سرویسی رو که می خوان انلاین تمدید کنن بگن تا توی پنل اینترنتی بذارن و تغییرات اعمال بشه ( برای من 4 روز طول کشید این تغییر پنل)نقل قول:
من یک سالی بیشتره دارم ... هر شبی از یک تا دو گیگ دانلود دارم ... یه جورایی شاید بتونم بگم پرمصرفم و توی روز هم دانلودهای اجباری دارم! مثلاً سرویس سه ماهه سه گیگ 128ای که دارم هر ماه سه تا پنج گیگ جدا هم میخرم!!نقل قول:
در کل من راضیم و شاید توی این فروم راضیترین عضوم! بقیه دوستان خیلی ناراحتن متاسفانه. توصیه من به بقیه عزیزان همون حرفای قبلی هست که بوده و خودتون هم میدونین، اونم اینکه منطقه شما شاید شلوغه و یا ساپورت پارس آنلاین اونجا ضعیفه. بهترین کار آمار گرفتن از در و همسایه اس. اینکه بپرسین سرویس یه هم محله ای شما چیه و کی راضیه و شاید اینجوری ISP بهتری رو بتونین انتخاب کنین ... :20:
دیشب سرعت من خیلی پایین بود
پس چرا یک روز سرعت خیلی بالاست یک روز خیلی پاییننقل قول:
در کل من راضیم و شاید توی این فروم راضیترین عضوم! بقیه دوستان خیلی ناراحتن متاسفانه. توصیه من به بقیه عزیزان همون حرفای قبلی هست که بوده و خودتون هم میدونین، اونم اینکه منطقه شما شاید شلوغه و یا ساپورت پارس آنلاین اونجا ضعیفه. بهترین کار آمار گرفتن از در و همسایه اس. اینکه بپرسین سرویس یه هم محله ای شما چیه و کی راضیه و شاید اینجوری ISP بهتری رو بتونین انتخاب کنین ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر من اینا برمیگرده به بحث های شبکه ای ما که نمی دونیم توی شرکت چه خبره و چرا سرعت متغیره
باید صبر کنیم تا ببینیم چی میشه
دوستان یه سئوال فنی
بنده چند ماه پیش سرویس 256 نامحدودرو گرفته بودم که با سرعت 199 دانلود داشتم بعد اومدم به ترتیب سرویس های 512 و 1024 رو گرفتم ولی نامحدود نبودن و خیلی کم دانلود داشتم که سرعت دانلودم 230 تا 240 بود وقتی شارژ اکانتم تموم شد الان اومدم 256 نامحدودرو گرفتم که بازم با 199 دانلود داشته باشم ولی بعد دیدم ای دل غافل چون اون زمان که 256 نامحدود داشتم دانلودم زیاد بوده منو محدود کردن وبیشتراز 40 تا 50 سرعت دانلودم بالاتر نمیره حالا سئوالم اینجاست که اگه الان بخوام 128 نامحدود رو بگیرم به نظرتون سرعت دانلودی که دوستان میگن 100 تا 120 هستش واسه منم همینقدره یا چون از 256 نامحدودم یه آتو دارن بازم محدود میشم؟؟؟؟
این پارس هم سیستمش جالبه من 4-5 ماه پیش که تازه سرویس گرفته بودم از پارس همه حال می کردن ولی سرعت من خیلی کم بود اکثرا 16-30!!!:41: شبا 400 مگ دانلود می کرد ولی حالا که همه به اعتراض افتادن سرعت من زیاد شده:31: حالا منم شبی 2 گیگی دانلود می کنم :8:
[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سرویس نا محدودی که بگیری سرعت واقعی بهت میده.نقل قول:
ولی وقتی محدود می گیری سرعت رو میزاره روی Burst تا شارژت زود تموم شه و دوباره شارژ کنید.
شما پهنای باندت چه قدر بوده؟نقل قول:
این پارس هم سیستمش جالبه من 4-5 ماه پیش که تازه سرویس گرفته بودم از پارس همه حال می کردن ولی سرعت من خیلی کم بود اکثرا 16-30!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبا 400 مگ دانلود می کرد ولی حالا که همه به اعتراض افتادن سرعت من زیاد شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا منم شبی 2 گیگی دانلود می کنم
سلام دوستان برا من یه مشکل پیش اومده...اینترنت پر سرعت استفاده میکنم مودمم به اینترنت وصل میشه(عکس کره زمین روشن میشه) ولی نمیتونم برم اینترنت ولی با لبتاپ داداشم وصل میشه فک کنم مشکل از تنظیمات کامپیوترم باشه چیکار کنم؟؟؟؟
دوستان سرعت روزانه فوق العاده پایینه !
سرعت دانلودم : 20 الی 30 !!!
چه وضعشه !
نکنه همیشه اینجوریه ؟
آخه من تازه اومدم پارس انلاین !!!!
128 سه گیگ دارم
سلام....دوستان من چند ساله از صبانت سرویس میگیرم ...منتها این چند ماه اخیر سرویس شبانش افتضاح شده و عملا غیر قابل استفاده شده....میخوام از پارس انلاین سرویس بگیرم چون از نظر قیمت بسیار به صرفه تره...تو سایتش دیدم ....256 با 28 گیگ شارژ نامحدود زمانی فقط 50 تومن...!:ohno:(اگر واقعا نامحدود زمانی باشه خیلی ارزونه)..!! اونوقت این صبا*****واسه 15گیگ سه ماهه 54 تومن ازم میگیره...:grrr: اینم از وضعیت شبانش...!! یه سئوال دارم دوستانی که در شرق تهران از پارس آنلاین سرویس میگیرند راضی هستند...؟؟
آخه من امتحان کردم وقتی 256 نامحدود رو برای بار اول گرفتم یک ماه کامل با199 دانلود داشتم بعداز چند ماه اومدم دوباره 256 نامحدود رو به امید سرعت 199 بگیرم که بعد ازبررسی تو همین تاپیک متوجه شدم که مصرف بالابوده واونا 256 رو محدود کردن واسم الانم میخوام ببینم اگه 128 رو واسه بار اول بگیرم طبق گفته دوستان سرعت دانلودم 120 تا 140 هستش یا چون مصرف دانلودم تو 256 نامحدود بالا بوده و محدودم کردن این محدودیت واسه 128 هم اعمال میکنن؟نقل قول:
سرعت روزانه هم اومده پایین بیشتر از 20 نمیگیره، اسمش رو گذاشتن ADSL2+ خدایی خجالتم نمیکشن:41:، خدا صبر بده به همه
آقا من الان 256 8 گیگ تمدید کردم 1 ماهه.
الان تست گرفتم هیچ فرقی نکرده با 128 که داشتم - فقط تو پنل زده دریافت 256 و ارسال 256 .
هم سرعت دانلودم همونه 105 کیلوبایت هم آپلوم همونه. چرا یه فرقی کرده که پینگم بیشتر شده ...بد تر شده.
با 128 زیر 800 بود الان شده 890 .
سر مارو کلاه گذاشت این پارس آنلاین
این تست :
دوستان من قبلا که شاتل بودک تا هی تقی به تقی می خورد ترافکی هدیه میدادن اینجا از این خبرا نیست؟؟ من ترافیکم داره تموم میشه..
حتما دان استریمت 1 مگه واسه همین 512 هم بگیری فرقی بحالت نمیکنه.نقل قول:
سرعت فوق العاده بود امشب طوری که تو 2 ساعت قریب به 1 گیگ دانود شد
سرویس 256 مناطق ویژه مخابراتی
...
سرعتت خیلی بالاستنقل قول:
یعنی الان با سرعت 1 مگابایت بر ثانیه دانلود داری؟
:5::5::5::5::5:نقل قول:
من Art1 شاتل رو دارم برای خونه
میخواستم تغییر بدم به Art4
حتی حاضر شدم 50 تومان هم بابت Art4 شاتل بدم
ولی یکی از بچه ها گفته بود سرعت دانلودش 60 بیشتر نمیشه
سرویس Eco هم که تو مرکز ما فعلا نمیدن.
------------------------------
اینترنت شرکت ParsOnline هست:
256 (256 کیلوبیت)
فکر کنم POL_B3 باشه
سرعت دانلود خیلی وقتا به 200 KB هم میرسه (200 کیلو بایت) :18:
میخواستم بدونم پارس آنلاین همیشه همین طور هست, یعنی بیشتر از سرعتی که باید باشه هست.
صبح تا عصر که من تست کردم سرعتش خوبه ولی شبا رو نمیدونم.
از خیلی ها هم شنیدم نسبت به شاتل قطعی زیاد هست. همینطور پشتیبانی هم ضعیف.
من از ساعت 7 شب تا 12, 1
و پنجشنبه , جمعه و روزهای تعطیل صبح تا شب از اینترنت استفاده میکنم.
سرعت دانلود برای 256Kb شبها چقدر هست (منظورم تا ساعت 12, 1 بامداد) ؟
قطعی زیاد هست؟
مرکز مخابرات خونه هم شهید زارعی هست
ممنون میشم اگر کسی پاسخ بده
من 256 پارس آنلاین دارم!نقل قول:
روزا اکثرا سرعتش رو 200 با دانلود منیجر!
تازه امروز صبح که داشتم pes دانلود میکردم رو 220-30 بود!
شبانه اش قبل از ماه رمضون راحت 250 میگرفت!
تو ماه رمضون و بعدش خیلی خراب شد!
30-40!
الان نمیدونم دقیقا چه جوریه!
ولی فکر کنم باز خوب شده!
اگه کسی که تو مرکز مخابراتی شما سرویس داره بیاد جواب بده بهتره!
واسه بعضی ها خوبه واسه بعضی ها خوب نیستنقل قول:
الان نمیدونم دقیقا چه جوریه!
سلام
سایت پارس آنلاین رو نمیتونم باز کنم (مرکز سلمان شیراز)راهنمایی بفرمایید.
سلام دو روزه سرعتم افت داشته
ادوستان چه طوره سرعتشون؟
مال من خوبه!نقل قول:
مشکلی ندارم.
تهران
دوست عزيز من الان چك كردم سايت باز ميشهنقل قول:
ميشه لطف كني بگي سرعت شبانه شما چنده ؟
خوشبحالتوننقل قول:
ماله من بدبخت سرعتم همون 105 کیلوبایته :37:
فکر کردم 256 تمدید کنم سرعتم بیشتر میشه آخه 1 ساله 128 دارم سرعت دانلودم 105 بود.
پریروز اتفاقا تو همین تاپیک گفتم پریروز بود تمدید کردم 256 8 گیگ 32 هزار تومن برای 1 ماه :37:
ولی سرعت دانلودش همون سرعت قبلیمه 105 کیلو بایت فقط 6 هزار تومن الکی بیشتر دادم:37:
دوستان سلام
من 128 سه گیگ دارم
سرعت دانلود روزانم از 120 شروع میشه ، بعد از 1 دقیقه میره روی 30 - 40 !!!
نوسانش خیلی خیلی بالاست !
سرعت شبانه هم که افتضاحه ! شبا کلا 500 - 600 مگ میگیرم !
از اسپیدتست هم تست میگیرم سرعت دانلود رو 40 میزنه !
انقدر سرعتا توی روزا و شبا پایینه ؟
زنگ بزنم به پشتیبانی درستش میکنن ؟ ( روزانه یا شبانه فرقی نداره ! حداقل روزانه رو درست کنن !)
خواهشا جواب بدید
سلامنقل قول:
نباید این طور باشه...
سرویس شما باید pul-hu باشه؟ درسته؟
من حدود 6 ماه pul -hu داشتم همون 128 3گیگ در ماه. سرعت دانلود 105 کیلوبایت بود.
زنگ زدن به پشتیبانی کار غیر متعارفیه چون 128 قانونی باید سرعت دانلودش 20 کیلو بایت باشه.
پس شما زنگ بزنید میگن سرعتتون خیلی هم خوبه.
ولی همه ما میدونیم 128 باید رویه 100 کیلو بایت دانلود کنه .:11:
مال من هم بعد از ظهر ها از ساعت 4 تا 7 افتضاحه:2:نقل قول:
سرعت پریشب قاطی کرده بود یعنی هرچی میزدی دانلود کنه به ثانیه نمیکشید دانلود میشد :31:نقل قول: