یعنی شما بعد از این کلاهبرداری و گرون فروشی شدیدش هنوز توی پیشگامان موندید؟ من که تخلیه کردم پول زور نباید داد به اینا
Printable View
یعنی شما بعد از این کلاهبرداری و گرون فروشی شدیدش هنوز توی پیشگامان موندید؟ من که تخلیه کردم پول زور نباید داد به اینا
همشون گرون کردن. این یکی لااقل حجمی که میده خیلی بهتر از بقیه اس و پینگشم برای منطقه من خیلی خوبه. 90 درصد زیر 100نقل قول:
های وب ، داتک ، مبنا ، مخابرات ، اینا گرون نکردن ، من که اومدم داتک هم حجم بیشتر هم ارزون تر ، پینگش هم بهترهنقل قول:
8 مگ معمولی مگه 50 گیگ نبود از وقتی گرون کردن ؟ الان زده ۲۰۰ گیگ بین الملل معادل ۶۰۰ گیگ داخلی همراه با ۱۰۰گیگ شبانه 47500 دیدن مشتری داره میره عوض کردن یا من اشتباه میکنم ؟
حجم ها رو بردن بالا. به گو.. خوری افتادننقل قول:
از بین اینا در کنار پیشگامان فقط داتک داره حجم خوب میده که اونم خیلی بعیده اینجوری بمونه. داتک تو منطقه ما پشتیبانی دیگه نمیشه.:n15:نقل قول:
من تو جشنواره تابستونی ثبت نام کرده بودم که دو هفته دیگه تموم میشدنقل قول:
می خواستم با توجه به تغییرات پیشگامان تخلیه بزنم که با توجه به این تغییر اخیر،تخلیه نمی زنم و می مونم
خداییش اگه این تاپیک رو ندیده بودم رفته بودم سراغ تخلیه .متشکر
خوشبختانه با اعتراض کاربران، پیشگامان تقریباً طرح ها و قیمتهای قبلی رو برگردوند ( به جز سرویس 16 مگ و طرحهایی مثل گیگ بارون و...). ماه ی 200-300 گیگابایت در ماه باز یه حرفی ، ولی آخه ماهی 50 گیگ با این قیمت بالا به کجا میرسید ! حجمها یک چهارم شده بود .
( قیمتها و طرحها تو قسمت پنل مشترکین)
این قضیه نشون داد اگه هیچی نگیم و اعتراض نکنیم حقمون براحتی زیر پا گذاشته میشه
اتفاق خاصی نیفتاده، پیشگامان هر روز طرح هاشو تغییر میده اینم معلوم نیست از دستشون در رفته یا کی میخواد برگرده به حالت اول. غیر از 8 مگ هیچ سرعت دیگه ای هم تغییر نکرده
چیزی که واسم جالبه پیشگامان اینقدر داغونه حتی 5 صبح هم تک کانکشنش خرابه
حتی خود پیشگامان به مشکل سرعتش معترفه، طرح 6 ماهشون رو کاملا غیر قانونی به اسم 4 تا 16 مگ میفروشن تا کسی نتونه شکایت کنه
الان با 80 هزار تومن 80 گیگ حجم میده برای 16 مگابیت!
کشورهای دیگه هر روز وضعیت اینترنتشون بهتر میشه مال ما برعکسه
چه گرفتاری شدیم تو این خراب شده
جدی؟؟ سرویس ۴ مگ الان قیمت و حجم بینالمللش چند هست؟نقل قول:
الان ۴ مگش چجوریه ، های وب که خوبه حجم هاش مبنا هم همینطورنقل قول:
4 مگ 40 گیگ بین الملل معادل 120 گیگ داخلی هست قیمت 38 تومننقل قول:
8 مگ 200 گیگ بین الملل معادل 600 گیگ داخلی هست قیمت 47.5 تومن
خوب پس تعرفه رو درست نکردن چون ۴ مگی که من داشتم ۸۰ گیگ بین الملل بود و شد ۴۰ گیگ ، هنوزم همونه پسنقل قول:
یکی تماس گرفته پیشگامان و بهش گفتن دستور از رگلاتوری اومده که حجمها کاهش پیدا کنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من گفتن شرکت بر اساس مصوبه 177 سازمان تنظیم مقررات چنین تغییراتی اعمال کرده!نقل قول:
8 مگ هنوز همونه 200 تا روز و 100 تا شب و تنها پلن شبانه داره !! خیلی عجیبه انگار دوست دارن همه اینو بگیرن قبلا 42500 بود الان 47500 .
دروغ محض هست ، چطور رگلاتوری با شرکای مثل دیده بان نت با اون همه حجم کاری نداره؟ یا داتک کمپینی ایجاد کرده به اسم نه به گرونی اینترنت ، چطور به اینا گیر نداده رگلاتوری؟ اینم از دروغ های شرکت های اینترنتی هست برای دور زدن مردم بیچارهنقل قول:
جهرمی غیر مستقیم گفته در صورت بالا بردن کیفیت، ISP ها میتونن کمی افزایش قیمت داشته باشن نه اینکه ترافیک سرویسها رو یک چهارم کنند و کیفیت سرویسها همون بمونه یا از قبل بدتر بشه ، قیمتم ببرن بالا!!
بچه ها من پورتم پیشگامانه.بعدوقتی سرویسو وصل کردن راجت پینگم ۴۰ ms از سرویس قبلیم ینی عصرتلکام بیشتر بود.گفتم پروف گیمینگ فعال کنن.
بعد دان استریم هم گفتم بهشون اوردن رو 8 مگ snr margin شد 15 تا 17
آپلود هم رو یک مگه snr ش ۱۲ :| راهی نداره بهتر بشه وضع خطم ؟ من شرکت قبلی وضعیت نویزم بهتر بود
ارور هم زیاد داره
SNR Margin (dB): 15.3 12.7 Attenuation (dB): 30.7 17.7 Output Power (dBm): 17.2 12.2 Super Frames: 4913908 4913915 RS Correctable Errors: 57319 0 RS Uncorrectable Errors: 8451 99 HEC Errors: 8972 0 Total Cells: 2200002 1806035 Data Cells: 61167331 7651208 Bit Errors: 0 0
امشب پهنای باند برای من حداکثر تقریباً 4 م.بیت بر ثانیه است. من طرح 8 م.بیت را دارم.
درسته خارجی 3،4 شده. داخلی باز
این پیشی(پیشگامان) هم خودشو مسخره کرده هر روز قیمت و حجمها رو بالا پایین میکنه پریروز طرح سه ماهه 8مگابیت 600 گیگابایت رزرو گرفتم دوباره امروز شده سه ماهه 150 گیگابایت، سری بعد صد در صد عوض میکنم .
وقتی رزرو کردی باید همون حجم بمونه دیگه. دیگه رزرو شده رو که نمیتونن کم کنننقل قول:
اصن مدیر داره این شرکت؟نقل قول:
در وبسایت پیشگامان خدمت 8 mbps با 200 GB حجم به قیمت 47500 است اما در صفحه حساب من در پیشگامان چنین خدمتی وجود نداره و فقط 8 mbps به حجم 50 GB به قیمت 42500 موجود است.
اون طرحها دیگه وجود خارجی نداره در حال حاضر بهترین سرویس برای مشرکین پر مصرف طرحهای یکماهه vip ولی بدیش اینه که هر ماه علاوه بر اون مبلغ باید 9 درصد مالیات و عوارض هم از جیب مبارک بدی... روشهای نوین دزدیه دیگه :thumbsdowنقل قول:
این طرح های یک ماهه vip رو از کدوم قسمت میشه دید؟تو تعرفه ها که نیستنقل قول:
ویرایش:
دیدم
اینو میگید؟
خیلی گرونه نمی صرفه
نقل قول:
:rolleye: این گرونه ؟ من دارم همینو با 175 گیگ بین الملل از شاتل میگیرم تازه هزارتومن بیشتره من از خدامه شاتل همچین تعرفه ای بده با کله یه سالش رو میگیرم .
هیچ شرکتی حجم های پیشگامان رو نداره. با چیزای دیگه اش کار ندارم. ولی حجم های vip ایش رو مخصوصا 16 رو هیچ شرکتی نمیده. کجا 4 ترا حجم بهت میدننقل قول:
البته اینم در نظر بگیرین هیچ شرکتی سرعت کاربری که سرویس 16 مگ خریده رو در ساعات شلوغ روی 4 مگ محدود نمیکنهنقل قول:
سر خود بعضی ساعات یهو سرعت اینترنت 500 کیلوبایت میشه این مشکل من هم نیس با چن نفر دیگه هم که از پیشگامان سرویس دارن سوال کردم اونام این اتفاق براشون افتاده
دقیقا پیشگامان افتضاحه، امشب هم شده بود 4 مگ
سر ظهر هم 4 مگ بود
ازشون یه شکایت زدم تو 195
اره قبلا مال من هم داخل و هم خارج رو 4 ساعت در 24 ساعت محدود میکردن به 4 مگ. امشب دیدم سرعت داخل همون 16 هست ولی خارج محدود شده دوباره به 4. شاید وی ای پی هستم یکیش رو محدود کردن:biggrin::biggrin: امروز اگر تکرار بشه برای بار سوم شکایت میزدنم. دفعات قبل مشکل رو حل کرده بودن بی شرفا مال مردم خورنقل قول:
یکی از بی شرف ترین شرکت هاست ، نصف کردن حجم ها ، محدود کردن سرعت ، دادن آیپی به صدنفرنقل قول:
دوستان وضعیت تک کانکشن شما همین الآن چطوره؟ امروز به من زنگ زدن بلافاصله همون لحظه درست شد در حالی که قبلش خراب بود. حسابی با یارو دعوا کردم گفتم همیشه تا زنگ میزنید پهنای باند رو باز میکنید. حالا قرار شد فردا بازم زنگ بزنه، به خاطر همین تا فردا فکر نمیکنم سرعت من خراب بشه. برای شما چطوره؟
از سایت speedof.me واسه تست استفاده کنید قابل اعتماده
برای من هم الان روی 4 مگابیت محدود شده
این ماه مجبور شدم تمدید کنم چون فکرش رو نمیکردم چنین فضاحتی به بار بیارن و گذاشتم لحظه آخر، ماه دیگه ISP رو عوض میکنم.
لعنت بر باعث و بانی این وضع
بله از ساعت 10 به بعد محدود شده، تازه 4 که خوبه، اینجا خیلی کمتر هم میرهنقل قول:
باز هم مثل شب قبل امروز سرعت ها رو محدود به 4 مگ کردن. البته سرعت داخل نرماله. ایندفعه پیشرفت کردن. قبلا خارج و داخل محدود میشد با هم. ایندفعه مرام به خرج دادن و فقط خارج رو محدود کردن. دیروز شکایت کردم و امروز زنگ زدن که درست شد!!!!!!!!!! اخه حیوان مغز یعنی شما نمیدونید درست شده یا نه که زنگ میزنید میپرسید؟؟؟؟؟؟؟
ایندفعه تا تجدید نظر هم میرم و اساسی دهنشون رو سرویس میکنم
شرکتی که واسه 16 داره 130 میگیره رو هیچوره نباید بهش رحم کرد
من پیشگامان رو تخلیه کردم، مشکلات خیلی زیاد بود، از محدود شدن سرعت روی 4 مگ، تک کانکشن افتضاح و مشکل استریم ویدیو تا مشکل داشتن پروتکل های OpenVPN روی این isp، رفتم از یه شرکت دیگه نت گرفتم و فعلا راضی ام
من هم 10 روز دیگه تموم میشه دورم تخلیه میکنم
پیشگامان مشکلات شدید شبکه داره و فوقالعاده بی کیفیت شده
از اونجایی که مشکلات پیشگامان سراسری هست با شکایت فقط چند نفر محدود فکری به حال درست کردنش نمیکنن