3 تا سوال :
1 - کیفیت صدای این گوشی چه جوریه ؟
2 - با فارسی نویسی و فارسی دریافت کردن ( sms ) مشکلی نداره ؟
3 - به نظرتون تا عید چقدر قیمتش افت میکنه و حدودا چقدر میشه ؟
3 تا سوال :
1 - کیفیت صدای این گوشی چه جوریه ؟
2 - با فارسی نویسی و فارسی دریافت کردن ( sms ) مشکلی نداره ؟
3 - به نظرتون تا عید چقدر قیمتش افت میکنه و حدودا چقدر میشه ؟
سلام دوست عزیز:5:نقل قول:
ظاهرا developerها مشغول کار بر روی پروژه ایی بنام WaveDroid هستند که در واقع سیستم عامل اندروید رو بر روی Samsung Wave پورت میکنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز خبر بیشتری از این پروژه منتشر نشده!
کد:http://samsung.hdblog.it/2010/08/16/wavedroid-project-inizia-il-porting-di-android-su-samsung-wave/
1.بلندی صداش متوسط و راضی کنندست(صداش ضعیف نیست).کیفیتش تو هدفون عالیه.نقل قول:
2.هیچ مشکلی نداره و کاملا فارسی رو هم از لحاظ نوشتن و هم از لحاظ خوندن ساپورت میکنه.
3. من نمیدونم.
:46:
دیگه از شما که آخر فروم بازی بعید بود سوال هایی که 100 بار پرسیده شده رو دوباره بپرسی :31:نقل قول:
و اما راجع به سوال سومت:
اگه منظورت عید نوروز هست باید بگم من تخمین میزنم حدود 350-380 باشه البته خیلی بستگی به ورود دیگر گوشی ها با سیستم عامل بادا داره الان که میبینه گرونه چون سیستم عاملش تکه پس بهترین کار اینه که از الان دعا کنی گوشی های دیگه هم با این سیستم عامل بیان:31: :10: :11:
خوشحالم که مشکلتون حل شد.نقل قول:
سلام
بچه ها میدونم اینجا جاش نیست ولی خواهشا شما قضاوت کنین این گوشی آیا با n900 نوکیا قابل مقایسست؟؟؟
به نظر من که n900 رو درسته میخوره:31:
خواهشا شما به پسرخاله من بفهمونین که wave چه گوشیه توپیه:31:
با سلام
دوستان چه جوری میتونیم کاراکتر اس ام اساش را بیشتر کنیم ؟؟آخه وقتی دو تا سطر نوشته مینویسم اصلا سند نمیشه چکار کنم تا بتونم بیشتر بنویسم ؟؟؟
----------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
این اولین باریه که همچین مشکلی تو این تاپیک مطرح میشه .... دوست عزیز send نمیشه یعنی چی ؟؟
ارور میده ؟؟ pending میشه ؟؟ منظورت چیه ؟؟
تعداد کاراکترها 160 برای انگلیش و 70 برای فارسی هستش تو گوشی من ...
یه مشکلی که هست اینه که اون کادری که واسه تایپ متن در نظر گرفتن کوچیکه که خب میشه به راحتی بالا و پایینش کرد ....
شما بگو دقیقا منظورت چیه تا بچه ها بتونن بهتر راهنمایی بکنن ...
این سوال ما روهم جواب بدین ممنون میشم.:11:نقل قول:
ممنون ميشم کسي پاسخمو بده.نقل قول:
با تشکر
دوست عزیز اون پیام فرستاده نمیشه و pending میشه ولی همون متن را روی 5800 که دارم مینویسم خیلی راحت میفرسته دلیلش چیه ؟؟؟؟ تو ویو اون پیام به 2 تا 3 بار ارور میده که میگه اوکی کنم یا کنسل کنم .ارورش این هست که میگه این پیام را به 2 یا 3 بخش میفرستمش.لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان
دو تا سوال
1 - من وقتی میخوام یه گوشی که با هم pair نیستیم بلووث کنم ،باید حتما pair شیم ،چه طوری اینو بردارم ؟
2 - این پیغامموقع نصب نرم افزار میاد ،چیکار کنم؟
سلام خدمت تمام ویو دوستاننقل قول:
خیلی خوشحالم بعد از مدت ها در میان شما دوستان هستم
در جواب به دوست عزیزمون هم مشکل از کمبود فضا هستش احتمالا فایل جاوا دارید نصب میکنید دیگه ؟
جاوا فقط تو حافظه داخلی نصب میشه بنابراین با مشکل فضای داخلی روبرو هستید
راستی دوستان در چند مورد بین ویو و گکسی اس مقایساتی انجام دادم
1- صفحه نمایش ویو:10 گلکسی اس : 9
وضوح صفحه ویو نسبت به صفحه ی کوچیک ترش بالاتره و کنتراست و درخشندگی هم بالاتر از گلکسی اس
2- سرعت ویو:9 گلکسی اس:10
سرعت چرخیدن در منو یا باز کردن فیلم و یا حتی رندرینگ بسیار عالی و خیره کننده در گلکسی اس
3- تاچ ویو:9 گلکسی اس:10
تاچ گلکسی اس حساسیت واقعا لذت بخش و روح نوازی داره واقعا کار باهاش از ویو هم لذت بخش تره
4- پلیر ویو:9 گلکسی اس :10
فایل های MKV روی گلکسی اس فول فریم یعنی 30 فریم پخش میشه اما تو ویو 15 فریم
در عوض ما یک فایل 3GP با وضوح 720P بهش دادیم از پس پخشش بر نیومد و جهت اطلاع دوستان این فایل تنها با ویو قابل پخش بود و هیچ گوشی حتی I8910 هم از پس پخش این فایل بر نیومد کدکش هم بود H.264 AVC
تمام گوشی ها به غیر از ویو این فایل رو صوتی پخش میکردند اما خب در کل MKV یه چی دیگس اونم فول فریم
نه جاوا نیست ،بادا ست حتی مموری رو هم خالی کردم ،حتی محل نصب رو هم کردم مموری کارت بازم نشد .نقل قول:
قرآن صوتی هست .
n900 هم از نظر cpu ضعيف تر از ويو و هم اينكه n900 جاوا رو نميتونه پشتيباني كنه ولي ويو با جاوا هيچ مشكلي ندارد از ديگر مزاياي ويو اينه كه ويو داراي مولتي تاچ ولي n900 اين قابليت رو نداره از نظر صفحه نمايش هم كه n900 حرفي واسه گفتن نداره و از نظر فيلم برداري هم ويو باكيفيت HD فيلم برداري ميكنه ولي n900 نه و همچنين از نظر عمر باطري ويو بسيار قوي تر از n900 و در آخر هرچي از ويو گفتيم كم گفتيم.نقل قول:
سلام:5:
Samsung S8500 Wave : 1,000,000 device sold only in Europe
کد:http://samsung.hdblog.it/2010/09/21/samsung-wave-s8500-1-000-000-di-device-venduti-solo-in-europa/
سلام بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه قیمت ویو میاد پایین یا نه؟
آخه تو جی اس ام یکی نوشته بود 20 تومن افزایش پیدا کرده
من میخوام بخرم
اگه میخواد بره بالا که زودتر بخرم .وگرنه یه خورده صبر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
قیمت علاالدین گارنتی اصلی ۵۲۰ - ۵۳۰
بدون گارنتی ۴۶۰ - ۴۷۰
خودت این قیمتارو گرفتی یا رو حدس و گمان میگی ؟نقل قول:
تو اینترنت گارانتی اصلی رو میدن 489 ، اونوقت علاءالدین 520 باشه ؟ :18:
من که شنیدم گارانتی اصلی علاالدین 460 تومانه .کد:http://mobile.ir/phones/shops-35920-samsung-s8500-wave.aspx
کسی نیست دقیقا راهنماییم کنه ؟؟؟؟نقل قول:
من امروز اين گوشي رو هم تو علاءالدين قيمت كردم هم تو بازار موبايل ايران.
ارزون ترين قيمتي هم كه پيدا كردم بدون گارانتي 420 تومن بود و گرونترين قيمت هم 483 تومان كه گارانتي اصلي مايكروتل بود .واقعا اين گوشي شاهكاره وقتي چن دقيق تو نمايندگي مايكروتل تو بازار موبايل باهاش كار كردم هي دستم رفت تو جيبم تا با كارت بانكي خريد كنم و خودم رو بدبخت كنم (از لحاظ مالي ) ولي خدا خواست تونستم خودم رو كنترل كنم
خدايش كيفيت و محيط بادا خيلي بهتر از آندرويد بود .
دوست عزیز نمیدونم چرا با گارنتی اینقدر تفاوت هست از ۴۸0 تا ۵۳۰نقل قول:
ولی بی گارنتی ۴۲۰ یه فیلم سینمایی هم باهاش داره که سر برنامه و رمو - طلق و ... خلاصه قیمتو به همون ۴۶۰ -۴۷۰ میرسونن!!!!
نقل قول:
اگه 460 باشه که خیلی خوبه
جی اس ام زده 489
راستی امروز یکی از آشنا که تو کار موبایله گفت موبایل میخواد بره بالا
حالا نمیدونم شایعه است.میخواسته بازار گرمی کنه یا چیز دیگه...
خدا میدونه
البته خيلي از مغازهدارها هم همينجوري چون نميدونن يه قيمت پاييني ميگن، بعد ميرن ميپرسن ميگن اي واي اشتباه گفتيم و 460 کمتر راه نداره و از اين حرفها.
من توی اصفهان حدود 350 قیمت کردم ! :18:
نقل قول:
امکان نداره امکان نداره بیگلی بیگلی
احتمال زیاد 1 دست 2 قراضه بوده! :31:نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
كي گفته ويو mkv رو 15 فريم پخش ميكنه
من گالكسي اس ندارم ولي ميتونم بهت بگم كه دقيقا ميتونه مثل اون mkv رو پخش كنه به قول خودتون فول فريم
خوب من اول يه موزيك ويديو ريختم تو گوشي ديدم حدود 15 فريم پخش ميشه ولي فيلم 25 فريم بود بعد با كامپيوتر نگاش كردم ديدم اشكال از فيلمه
چند كليپhd ديگه رو ديدم كاملا رووون رووون بود
فول فريم پخش كرد عالي بود:8:
ولي در بخش divx زياد راضي نيستم چون كليپ هاي با سايز 640*360 ريختم وزياد رووون نبود hd ريختم روون بود
چند كليپ معمولي ريختم بعضيها رووون بودن علي رقم حجم بالا و بيترت بالا كلا با ديويكسش divx زياد حال نكردم ولي mkv رو خوب ساپورت ميكنه
برم 350 بخرمش 450 بفروشمش :31: اگر نو بود بخرم ؟
دوستان ديشب پسر عموم كه اين گوشيو داره اومده بود خونمون
2 ساعت خونمون بود همش سرم توي گوشيش بود
هي باهام حرف ميزد هي ميگفتم ها...
خدايا اين كيفيت صفحه نمايشش خيلي خداس از نوع خدايان كوه المپ ها
آواتارو با كيفيت hd انداخته بود روش تلويزيون ال سي دي w550 سوني مارو از رو برده بود
حاضرم قسم بخورم اگه اين گوشي هيچي جز اين صفحه نمايش هم نداشت ميخريدمش
سرعتو ديگه نگو فيلم آواتارو زودتر از ويندوز مديا پلير كامپيوتر باز كرد
وقتي به موزيك گوش ميدي و به صفحه اصلي برميگردي و گوشي رو قفل ميكني
يه آيكن شكل نصف سي دي مياد بالاي صفحه
وقتي بكشيش پايين دكمه هاي كنترل موزيك مياد خيلي كاربردي و باحاله
به خدا همين الانم قيمتش عاليه
وقتي با گوشياي بي خودي مثل اچ تي سي اچ دي2 يا مثلا سوني اريكسون x10 مقايسه ميكنم
واقعا از اونا بالاتره
شايد اين جمعه بگيرم شايد
شايد از غصصه بميرم شايد
نقل قول:
حواست باشه اصلی باشه و پشتش نوشته باشه Made In Korea By samsung . البته شما اصفهانیا حواستون جمع نیازی به گفتن من نبود:31:
خوب به همشهریات هم بگو تا سرشون کلاه نره :31:نقل قول:
تنها شرطش همینه ؟
من امروز علاالدین بودم
قیمت ویو بدون گارانتی کمتر از 430 پیدا نکردم
بدون گارانتی ، فارسی با کیف 445 بود
با گارانتی هم 480 بود
اگه کسی بدون گارانتی ارزونتر دیده آدرس بده من برم بگیرم .
البته فکر کنم هفته دیگه به 400 هم برسه .
سلام دوستان
گوشي ويو با گرانتي پارسه خوبه؟
نقل قول:
گارانتی اصلی سامسونگ پارس مایکروتل
قیمت با گارنتی اصلی و زبان فارسی ارجینال و کیف از 489 تا 530 (موثق خودم قیمت کردم)
نقل قول:
همشهری های من چه بگی بهشون چه نگی سرشون کلا میره چون آدمای ساده ای هستن. والله شنیدم از اون گوشی هاست که ممکنه بردش بسوزه!! و با گارانتی مایکروتل پیشنهاد میشه! ولی الان قیمتش خیلی گرونه! یه وقتی شده بود 440 با مایکروتل. به نظرم صبر کنید تا قیمتش درست بشه.
پارسه گارانتی نیست دوست عزیز، یعنی بدون گارانتی.نقل قول:
سلام آقا این قیمتای فضایی چیه میدین .بالاترین قیمت خود نمایندگی samsung تو بازار موبایل میده 489. تمام .
الکی 500 510 530 به این فروشنده ها پول ندین:5:
منم هم عقیده شما رو دارم ولی تا الان حدود 2 ماه صبر کردم ارزون تر نشد که هیچ قیمتش بالا هم کشید!!! :13:نقل قول:
ولی بازم صبر میکنم آخه خدا صابرین رو دوست داره:31: (البته منم جیبم رو دوست دارم)
سلام
نمیدونم از این دیکشنری استفاده کردین یا نه ولی پیشنهاد میکنم امتحانش کنید
کد:http://img.samsungapps.com/product/2010/0826/000000028072/IconImage_20100826061131800_NEW_WEB_SHOT2_HALF.png