سلام به همه دوستان
اقا منم قربون دست و بالتون یه جایی جا بدین!:31:
من میخوام منچستر سیتی یا لیورپول را بردارم البته اگه بشه؟
Printable View
سلام به همه دوستان
اقا منم قربون دست و بالتون یه جایی جا بدین!:31:
من میخوام منچستر سیتی یا لیورپول را بردارم البته اگه بشه؟
خب ما هم اومديم
محمد! دروگبا رو با كلوزه عوض ميكني + 10 ميليون پول نقد ميدمنقل قول:
من دروگبا رو ميخوام حتما
تو هم ميتوني پيشنهاد بدي تا من هر كي رو خواستي بدم
مطمئن باش كلوزه اگه كمتر از دروگبا نباشه در همون حد هست
ميتونم غير از كلوزه بازيكن ديگري هم بهت بدم
بگو كي رو ميخواي
راستي چك چي شد ؟
نميفروشي ؟
آرمين اگه چشمت روبن رو گرفته بگو تا با هم كنار بيايمنقل قول:
چون من بعضي از بازيكناتو ميخوام
اگه خواستي پيشنهاد بده باهات كنار ميام
انگار بايد قيد تورس رو بقيه بزنندنقل قول:
محمد! دقت كن با اون 10 ميليون كه بهت ميدم ميتوني يك بازيكن ديگه هم بخري و كلا پولت بيشتر ميشه و يك مهاجم خوب ديگه هم گيرت مياد
من موافقمنقل قول:
آشناست :31:
راش بدين
حسين ميتوني قيمت رينا از ليورپول و گيون از منچستر سيتي رو در بياري ؟
سلام به همه من تا ظهر هستم بعد دوباره سر شب میام .
این دیگه آخر نامردیه .نقل قول:
این دو هیچ توی لیگ برات دارم محمد جان !
نقل قول:
گیون رو خود منم میخواستم اما خیلی گرون در میاد . دروازه بانهای درجه 1 کلا قیمتشون گرونه چون توانایی دروازه بانیشون رو افزایش دادم . مثلا همین گیون حدود 50-60 م در میاد .
راستی من روبن و ریبری رو میخوام حاضری با کی عوض کنی من میلانم . هافبکهای نسبتا خوبی دارم .
.
.
.
وحید دیشب گفتی ویسنت رو با کی عوض میکنی ؟
با هيچكي :31:نقل قول:
حسين بست نيست مسي
من كه همين دو تا رو دارم
ديگه كسي رو ندارم
ولي روبن رو با مسي عوض ميكنم
هاهاهاها
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
دوستان من يك دفاع راست خوب يا عالي رو ميخوام
دفاع چپ هم بود بد نيست
ولي خواهشا پيشنهاد بدين باهاتون را ميام
آره راست میگی الان تیمت روی همین دو بازیکن میچرخه . اما بازیکنای بسیار خوبی هستن من توی مستر لیگ امتحانشون کردم . مولر هم خوبه بازیکن فرصت طلبیه سعی کن توی همون پست هافبک نفوذی ازش استفاده کنی خیلی خوب جواب میده . ریبری هم جون میده برای هافبک کناری توی تاکتیکها جابجایی بازیکنان رو حتما 66 به بالا بزار تا موقعیت شوت زنی برای ریبری فراهم بشه .نقل قول:
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
الان لام رو که خودت داری که کارت اورلپ داره کمتر بازیکنی این کارتو داره حاضری به من بفروشیش ؟نقل قول:
سلام بر همه.
حسین من یه کاری کردم فکر کنم یکمی به ضررت شد . اون موقعی که نقل و انتقالات رو درست کردم نمی دونستم مانسینی از اینتر رفته به میلان.اگه خواستی خودت اینو درست کن.
من بورونو آلوز رو بی خیال شدم چون الان می بینم ده واحد ازش کم بشه خیلی خوب نیستش.ولی لنون و گورکوف رو صد در صد قرارداد بستم. یه کار می تونی بکنی من تیمم بازیکن زیاد داره. مخصوصا هافبک گوشه که تا دلت بخواد داره. بیا یکمی معامله کنیم. سیدورف و فلامینی بده به جاش 4-6 بازیکن از تیم من انتخاب کن تازه یه پولی به اضافه اون بهت میدم.چه طوره؟
سلام حسین جان
مثه اینکه حرفهای من همیشه یادت میره قرار بود قیمت بازیکنان منو بده خبری نیست
دیروز هم اینکارو باهام کردی
با خودم میگم این میلان یک چیزیش کمه . دستت درد نکنه گفتی . من ویسنت رو که دیشب گفتی چشم گرفتتش . محور بحثو بیار روی این بازیکن .نقل قول:
سلامنقل قول:
شرمنده الان ترتیب بقیه رو هم میدم اما فکر کنم فقط دو سه تا مونده بود .
لام رو براي يه سمت ميخوام
اون يكي سمتمو چكار كنم ؟
راستي وحيد ميخواي يكمي اذيتت كنم ؟
چون منم گوركف رو ميخواستم ...
حالا من گوشه كنار رو چيكار كنم ؟
كسي هم نيست
دوستان يه هافبك خوب هم ميخوام
بازيساز باشه
پيشنهاد بدين
راستي حسين يه چند تا بازيكن ميگي كه كارت Tails man داشته باشند
توي همين پست ميخوام
راستي محمد! دكو رو چطوري ميتونم بيارم تيمم ؟
چه قدر يا با چه كسي ؟
راستي حسين پير لو رو ميفروشي ؟
بجاش بهت مولر رو ميدم با 15 ميليون پول ؟
راستي اين دوستمونو چيكار كنيم كه ميخواد بازي كنه ؟
ميشه بازي كنه يا نه ؟
حامد بقیه بازیکنان :
آو گو هامبورگ : 3.2 م
گودیانسن : 29.2 م
باپتیستا : 39.2 م
حسین من ویسنته - دل هورنو - گونزالس-مایا-فرناندس رو بهت میدم سیدوروف و فلامینی رو بهم بده اگه خواستی یه دروازه بان ضعیف هم بده که دروازه بان کم نیارم.این بازیکنان خوبی هستن.یه دروازه بان خوب هم توشون هست.نقل قول:
خودم میگم این میلان یک چیزیش کمه . دستت درد نکنه گفتی . من ویسنت رو که دیشب گفتی چشم گرفتتش . محور بحثو بیار روی این بازیکن .
حسین جان ممنون اما قرار بود قیمت بازیکنای خودمو هم بدی لطف میکنی
نقل قول:
بزار یک بررسی بکنم .
حامد جان باور کن اینکار خیلی وقت میبره . اصلا لازمم نیست چون بازیکنان با هم مبادله میشن احتیاج به قیمت نیست .نقل قول:
پست منو درياب حسين
كاش بقيه بچه ها هم زودتر بيان
مخصوصا محمد!
شهاب جان . حاضرم تیاگو موتـا و والتر ساموئل رو با فن بومل چنج کنم . پایه ای یا پیشنهاد دیگه ای داری ؟
یعنی حسین جان من میتونم مثلا امانوئلسون را با یکی از بازیکنای ذخیرم عوض کنم
آرمین پدیدار شدنتو تبریک میگم .
معمولا هر تیم حملاتشو از یک طرف پایه گذاری میکنه اینجوری خرجت سنگین میشه فقط .نقل قول:
بهترین تالیزمن ژاوی و اینیستا هستن . میدونی که با این کارت کل تیم با حرکت پا به توپ این بازیکنان حرکت رو به جلو دارن .
پیرلو رو دیشب حساب کردم 54 میلیون قیمتشه . با مولر عوض نمیکنم کلاسشون خیلی فرق میکنه .
در مورد ایشون هم باید بقیه بچه ها نظر بدن یک نفر دیگه هم دیروز میخواست بیاد توی لیگ در اینصورت اونم مجبوریم بیاد .
نه آرمين جوننقل قول:
ون بومل كارت هاي زيادي داره و ب هپايه اين دو رو هم نميرسه
فن بومل رو با مايكون + يه مقدار پول
هر چقدر كه كنار اومديم
خوبه ؟
وحید من تا نیم ساعت 45 دقیقه دیگه باید برم شب میام و نظر قطعیمو در مورد سیدورف میدم .
نه این امکان برای هیچ کسی وجود نداره فقط باید با همون 100 میلیون خرید داشته باشی بعلاوه معاوضه با بچه های خودمون .نقل قول:
حسین چی شد؟ اگه می خوای یه بازیکن دیگه هم میدم. بانگا هم بخوای بهت میدم.ولی از این 5 تا دروازه بان که داری اونی که نمیخوای رو بهم بده.
راستی خوان ماتا رو کی می خواست حاظرم معامله کنم.توجه کنید که بازیکن کوچکی نیست.
حسین اذیت نکن یعنی چی شب میام.
راستي من ليست بازيكنان غير فروشي باشگاه رو بنويسم
Lahm
Robben
Ribery
اين بازيكنان هم فقط با پيشنهاد خوب ميفروشم
van Bomel
Schweinsteiger
Klose
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
راستي محمد جان من ماركز رو ميخوام
بيا پاي ميز مذاكره تا با هم كنار بيايم
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
حسين شب چه ساعتي مياي ؟
حسین جان تا نرفتی یه سوال دارم. یه بازیکن پیدا کردم که کارت تخصصیش این بود. Classic No. 10 . یه کم توضیح میدی یعنی چی ؟
راستي آرمين خاوير زانتي رو نميفروشي ؟ يا چيوو ؟
وحید از بابت دروازه بان خیالت راحت یکیشونو بهت میدم . این بانگا مانگاها رو نمیخوام کلکسیون که جمع نمیکنم .نقل قول:
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
مسعود راموس را حاضری معامله بزنی ؟ همینطور دروازه بان دومت .
ويرايش شد ....
نه شهاب جان تیم من بازیکنی برا فروش نداره جز کورشما . ماتراتزی ودیگر هیچ . البته این دوتا با پیشنهاد های فوق العاده ,قابل چنج هستن و گرنه ما رو به خیر و شما رو به سلامت .نقل قول:
حسین هر جوری هست سیدوروف رو بهم بده.تو فکر کنم 3-3-4 میخوای بری چون هافبک وسط زیاد داری به سیدورف خیلی نیاز نداری.الان من گورکوف و لنون رو خریدم که رو هم 60 میلیون فکر کنم شد.حالا 40 میلیون دارم.اگه بخوای یکمی پول هم بهت میدم.نقل قول:
راستی آرمین حاظری اوبینا و دیوید سوازو رو بفروشی؟
شهاب جان شما باور کن الان توی واقعیت این پیشنهاد رو میدادی هواداران اینتر زندت نمیذاشتن:31: دیگه اسطوره های باشگاه که نمی فروشننقل قول:
راستي آرمين خاوير زانتي رو نميفروشي ؟
راستی تری رو چلسی نمی فروشه؟من حاظرم چند بازیکن به علاوه پول خوبی براش بدم
من قصد دارم روبرتو کارلوس رو بخرم روی همین حساب میتونم یکی از بک های کناریمو بفروشم کسی خریدار بود بگه .
حسین جان این که من لیست مازاد بدم و بر اساس قیمتشون از تیم بیرون کنم پولش چی میشه به حسای من اضافه میشه یا نه
[/]وحید جان اوبینا رو با خواکین یا باراخا چنج میکنم .نقل قول:حسین جان تا نرفتی یه سوال دارم. یه بازیکن پیدا کردم که کارت تخصصیش این بود. Classic No. 10 . یه کم توضیح میدی یعنی چی ؟
راستش من قصد دارم سیستم بارسلون رو که کاملا باهاش آشنا هستم توی تیمم پیاده کنم فقط جنسم جور نیست مسیو گرفتم کارلوس هم جای آلوز رو میگیره فقط یک هافبک شیش دونگ میخوام و یک دروازه بان .نقل قول:
با پول چه قدر حساب می کنی؟ راستی می بینم بالاخره چراغت روشن شد فکر کنم خودتو برای مسابقات قشنگ آماده کردینقل قول:
وحید جان اوبینا رو با خواکین یا باراخا چنج میکنم .
من زامبروتا رو می خوام.فقط میشه بگی که به درد بخور هست یا اسکل هستش:31: به درد ذخیره ها می خوره؟ البته این بازیکن خودم می دونم یه زمانی خیلی بزرگ بودش ولی الان باتوجه به اینکه 10 تا ازش کم میشه خیلی نمیشه بهش حساب کردی.نظرت چیه؟نقل قول:
من قصد دارم روبرتو کارلوس رو بخرم روی همین حساب میتونم یکی از بک های کناریمو بفروشم کسی خریدار بود بگه .
حالا تو مواظب باش هواداراي چلسي تو رو نكشن :31:نقل قول:
----------------------------------------
حسين جان ميتوني قيمت اين بازيكنان رو بگي كه من يكيشونو همين الان بخرم
Bridge
Capdevila
راستي به نظرت 48 م دلار براي روبرتو كارلوس مي ارزه ؟
البته تو تيم تو كنار ها زياد خوب نيستن ولي هر جور خودت ميدوني
چون روبرتو كارلوس يه كارت قهوه اي خوب هم داره البته
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
حسين يانكلوفسكي رو چقدر ميفروشي ؟
وحید جان پول نه فقط با خواکین _ باراخا _ ویسنته . یکیشونو میخوام.نقل قول:
من این کارت رو قبلا امتحان کردم . همونطوریکه خودت هم دیدی توی تعریفش اومده که یک بازیکن سبک کلاسیک ایستا ( کم تحرک ) که پاسها و تک ضرباتش نسبت به حرکات و دویدنهاش موثر تر و بطور کل در زمینه پاس های دقیق و موثر و همینطور تک ضربه ها به توپ مهارت بسیار زیادی داره مثل پله و ...نقل قول:
این کارت در زمانیکه کنترل تیم دست کامپیوتر باشه خیلی موثره مثلا توی بازیهای رو در رو که کامپیوتر کنترل تیمتو به عهده داره میتونی ازش بخوبی استفاده کنی .
حرکات رونالدینیو در زمانیکه وایستاده همراه با توپ رو دیدی که یک دفه در جا و بدون اینکه حرکت کنه یک پاس بسیار موثر توی محوطه جریمه یا پشتش میده دقیقا همونه اگه خواستی من قبلا یک سیو هم توی تاپیک بازی گذاشتم بعدا برات میفرستم .
حسین اگه میشه قیمت این بازیکنان را تا شب بهم بگو(همشون توی ویارئال بازی می کنن)
senna -cazorla-escudero-capdevila-cani
سُلام به همه
حسين جان (آدريانو-لوچو-همسيك)كه سر جمع ميشن 51 م را به تيم من اضافه كن
در ضمن امار گلن جانسون از ليورپول با جرارد - لدسما از لاتزيو -ده روسي از رم
حسین جان این که من لیست مازاد بدم و بر اساس قیمتشون از تیم بیرون کنم پولش چی میشه به حسای من اضافه میشه یا نه
آقای مسعود خان میشه این عکس امضاتو برداری من حالم کمی بهم می خوره. حرف سیاسی نمیخوام بزنم اگه بزنم که ...
وحـــــیــــــد چی شد پس . منصرف شدی ؟نقل قول: