مثل آیپاد نیست! فقط در چهار جهت حرکت میکنه! اونم نه بصورت چرخشی!نقل قول:
هدفون هم میخوره ،
موفق باشید ،
امید
Printable View
مثل آیپاد نیست! فقط در چهار جهت حرکت میکنه! اونم نه بصورت چرخشی!نقل قول:
هدفون هم میخوره ،
موفق باشید ،
امید
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
یوزر تون برای من یه خورده آشناست! :31: منو میشناسی ؟
عجب حوصله ای!:18:نقل قول:
تقریباً 30-40 صفحه از تاپیکو خوندم،همه چی دستم اومد و دیگه شک ندارم واسه خرید...الان هم دیگه چشمم در اومد از بس خوندم،عضو شدم که بپرسم و بعدش برم بخرم:8:
مک بوک با مک بوک پرو ، تفاوت های ساختاری داره! شما فقط به کانفیگ نگاه نکن ،نقل قول:
من بودجه ام زیاد نیست و میخوام مک بوک یا در نهایت مک بوک پرو 374 بگیرم...فقط یه سوال دارم:فکر می کنم که مک بوک وایت کارمو راه میندازه،ولی چون کمی فتوشاپ کار می کنم(نهایتاً فایل 50-60 مگا بایتی) و اتوکد هم استفاده دارم مطمئن نیستم...من همهء این کارهارو یک مدت با یه سیستم پنتیوم3 ( والبته با صبر و بردباری فراوان:2:) هم انجام می دادم...یعنی از مک بوک در حد i7 انتظار ندارم،ولی جایی کارمو لنگ نذاره...نظر شما چیه؟ مک بوک یا مک بوک پرو؟(فرق مدلها فقط 2 گیگ رمه...اگه اختلاف قیمتش بهم فشار نمی آورد حتماً پرو می گرفتم،ولی بی پولیه دیگه!)
مثلا ، مک بوک فاقد بک لایت کیبورد است و اسپیکر ضعیف تری نسبت به مک بوک پرو داره ، و یا ...
ولی زیبایی که مک بوک وایت داره ، واقعا جالبه!
اما ، اگر شما می خوای فوتوشاپ کار کنی ، بهتره حتما ۱۵ اینچ بگیری ، (تجربه ی شخصی!)
در هر صورت ، سؤالی بود در خدمتم!
با تشکر ،
تیم مدیریت بخش اپل انجمن P30World
امید خان میشه توضیح بدین این وسیله ای که دوستمون گذاشتن چیه بیشتر شبیه ریموت کنترله.و قیمت چنده؟
این ریموت ، برای مک بوک پرو ساخته شده!نقل قول:
وقتی Menu رو بزنی ، منویی شبیه به مدیا سنتر ویندوز نمایان میشه و میشه ، خیلی کارها باهاش کرد!
این سری جدید ، ریموت های اپل ه که بدنه ی آلومینیومی دارند!
قیمتش هم فکر کنم ، حدود ۴۵۰۰۰تومن باشه!
موفق باشید ،
امید
تو این فروم که تازه عضو شدم ولی جاهای دیگه با همین آی دی هستم...افتخار نداشتم متاسفانه...ولی از این صفحه هایی که خوندم فهمیدم اگه تحریم و اینا نبود الان نمایندهء تام الاختیار اپل و خدماتش بودی:10:نقل قول:
یوزر تون برای من یه خورده آشناست! :31: منو میشناسی ؟
پولم نمیرسه،من پول گذاشتم جیبم و رفتم که وایو CW بخرم،چشمم به جمال اپل روشن شد و گفتم یه سرچ بزنم شاید با این پول اپل گیرم اومد...من چون زیاد جابجا می کنم بیشتر از 13-14اینچ نمی گیرم..حالا فتوشاپ سرگرمیه،اما اگه برای کار با CAD هم مانیتور 13 اذیت کنه مجبور میشم همون وایو بگیرم تا سال دیگه پولم به مک بوک 15 برسه...ولی راستش دیگه دست و دلم به هیچ برند دیگه ای نمیره...حالا رک بهم بگین با 13 اینچ واقعاً اذیت میشم یا میشه به خاطر مزایای دیگه ازش چشم پوشی کرد؟...بازم ممنون:20:نقل قول:
اما ، اگر شما می خوای فوتوشاپ کار کنی ، بهتره حتما ۱۵ اینچ بگیری ، (تجربه ی شخصی!)
با سلام و صبح بخیر به کاربران مکینتاش ،نقل قول:
تو فرم رو که میدونم ، :46: اگر اشتباه نکنم ، شما باید به الکترونیک علاقه داشته باشید! :21:
این بستگی به خودتتون داره!نقل قول:
پولم نمیرسه،من پول گذاشتم جیبم و رفتم که وایو CW بخرم،چشمم به جمال اپل روشن شد و گفتم یه سرچ بزنم شاید با این پول اپل گیرم اومد...من چون زیاد جابجا می کنم بیشتر از 13-14اینچ نمی گیرم..حالا فتوشاپ سرگرمیه،اما اگه برای کار با CAD هم مانیتور 13 اذیت کنه مجبور میشم همون وایو بگیرم تا سال دیگه پولم به مک بوک 15 برسه...ولی راستش دیگه دست و دلم به هیچ برند دیگه ای نمیره...حالا رک بهم بگین با 13 اینچ واقعاً اذیت میشم یا میشه به خاطر مزایای دیگه ازش چشم پوشی کرد؟...بازم ممنون:20:
رزولوشن 1280x800 ه ، پس تصویر زیاد ریز نیست!
اما از نظر کانفیگ چی؟ به نظر خودتتون براتون مناسبه ؟
مثلا ، پروژه های من ، رم کمتر از 8GB جواب نمیده!:41:
پیشنهاد : اگر سمت اپل نیومدی ، سمت VAIO هم نرو! حداقل دنبال یک برند خوب برو مثل ایسوس ! (سونی واقعا افتضاحه!)
موفق باشید ،
امید
نه اتفاقا در حد ماهی گلی هم از الکترونیک سر در نمیارم،من رشته م عمران بوده!:31:نقل قول:
اگر اشتباه نکنم ، شما باید به الکترونیک علاقه داشته باشید!
کانفیگش جواب میده،چون پروژه ها سبک هستند،اما الان که رفتم سایتهای نرم افزارهای مورد استفاده ام(FLAC3d,UDEC,3DEC...)،دیدم تقریاً هیچ کدوم نسخه رسمی برای مک نداشتند:23:،الان به شدت غصه می خورم ولی گویا قسمتم نیست:37: ...به هر حال از راهنماییات خیلی خیلی ممنونم دوست خوبم...خیلی لطف کردی:20:نقل قول:
اگر سمت اپل نیومدی...
خب ، پس اشتباه از من بود ، شرمنده! :11:نقل قول:
دوست عزیز ، تمام نرم افزار های شرکت Adobe و Auto Desk ورژن تحت مکینتاش دارند!نقل قول:
کانفیگش جواب میده،چون پروژه ها سبک هستند،اما الان که رفتم سایتهای نرم افزارهای مورد استفاده ام(FLAC3d,UDEC,3DEC...)،دیدم تقریاً هیچ کدوم نسخه رسمی برای مک نداشتند:23:،الان به شدت غصه می خورم ولی گویا قسمتم نیست:37: ...به هر حال از راهنماییات خیلی خیلی ممنونم دوست خوبم...خیلی لطف کردی:20:
یعنی تقریبا ۹۹ درصد از نرم افزار های گرافیکی!
موفق باشید ،
امید
درست می فرمایی دوست خوبم،اما مشکل من نرم افزارهاییه که چندتاشو گفتم،شاید خنده دار باشه ولی اکثر اینا روی 7 هم کار نمی کنند،فقط روی XP کار می کنه...اگه بدونم که میشه روی مک بوک XP ( فرقی نداره 32 یا 64 بیتی)نصب کنم و اختلال نداشته باشه در خریدش شک نمی کنم!:46:نقل قول:
دوست عزیز ، تمام نرم افزار های شرکت Adobe و Auto Desk ورژن تحت مکینتاش دارند!
یعنی تقریبا ۹۹ درصد از نرم افزار های گرافیکی!
سلام
من به تازگی با لپ تایب های اپل اشنا شدم وو یک دل نه 100 دل عاشقشون شدم تا آخر تابستان هو میخوام لب تابم رو عوض کنم 1.5 هم سقفم هست انتخابم هم mc 374 all هستش
فقط چند تا چیز هایی منو می تر سونه
1. سیستم عامل mc این نوت بوک ها :18:
2. تو تالر های مک از داغ کردن مک بوک پرو ها شکایت شده بود :19:
3. خراب شدن قطعاتش و خدمات تو ایران
یه چیزه دیگه که این که با بوجه که من دارم vaio cw2 QGX هم منو خیلی وسوسه میکنه آخه کانفکت خیلی توپی داره
نظر تون در این مورد چیه ایا ارزش اینو داره که کانفکتم پاین باشه ولی ال 374all باشه ؟؟
من کارم چت و سرچ مقاله و ترجمه و چند تا بر نامه آماری هر از گاهی بازی هستش ((دانشجوی ارشد)) :20:
خواهشن من و با راهنمایی های برادرانی از این شک و دو دلی نجات بدین
سلام دوست عزیزنقل قول:
با اجازه سایر دوستان که از من واردتر هستند:
1-نگران سیستم عامل مک نباشید، یه کم کار کنید عادت می کنید و برنامه ها و کرکشم هست تازه می تونید ویندوز هم در کنارش نصب کنید
2-تا جایی که می دونم اگر داغ هم بکنه ،به اندازه سونی داغ نمیشه
3-خرابی تا به حال نشنیدم و کیفیت قطعات عالیه
من خودم سونی دارم. اصلا" به اپل نمیرسه.همه چیز کانفیگ نیست،کیفیت اپل بالاتره و این خیلی مهمه و خود سیستم مک هم سرعتش بالاتره از ویندوز
از اپل نمیشه دل کند!:11:
lممنونم از جوابتون اگه بقیه اساتیت هم نظر بدن به خصوص ان دسته از عزیزانی که تجربه استفاده از اپل رو دارن ممنون میشوم و این که mc 374 all جواب گویه نیاز من که تو پست قبل اشاره کردم میشه یا نه
در مورد صحت یا شایعه بودن گرم شدن((داغ شدن تنور شدن به نقل از شاکیان اپل:19:)) توضیح بدن ممنون میشوم!!!!
XP نصب میشه! چرا که نه ، اینوببین :نقل قول:
با محصولات اپل ، فقط غیرممکن ، غیرممکنه!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=383815
موفق باشید ،
امید
مرسی از راهنمایی خوبتو اگر سایر اساتیت هم انایت کنن بنده رو با جواب دادن به سوالات قبلیم راهنمایی کن واقعا ممنون میشوم به خصوص ان دسته از عزیزانی که تجربه استفاده از مک بوک رو دارن .......... بنده رو راهنمایی کنننقل قول:
مرسی از راهنمایی خوبتو اگر سایر اساتیت هم انایت کنن بنده رو با جواب دادن به سوالات قبلیم راهنمایی کن واقعا ممنون میشوم به خصوص ان دسته از عزیزانی که تجربه استفاده از مک بوک رو دارن .......... بنده رو راهنمایی کنن
۱ - سیستم عامل مک ، تو ۲ ثانیه ویندوز رو سوسک میکنه! از شوخی بگذریم ، مکینتاش یک سیستم عامل قدرتمند ه ، که از کرنل یونیکس استفاده میکنه ، و امنیت فوقالهاده بالایی داره ، با مکینتاش و شما باید برای همیشه ، ویروس ، تروجان و... رو فراموش کنید!
۲ - شما ، هر سیستمی که یک مدت روشن باشه ، داغ میکنه! و جای هیچ نگرانی نیست ، چون سیستم خنک کننده ی محصولات اپل ، تو چند ثانیه دما رو میاره پایین!
مگر لپ تاب های دیگه داغ نمیکنند؟؟؟؟
- تو همین انجمن ، بحثش هست ، بگردید پیدا کنید ، دمای سری F سونی ، به حدی بالا رفته بود که پردازنده سوخت! (ذوب شد!)
اما ، از اینجور مسائل در محصولات اپل وجود نداره!
۳ - حداکثر تا ۱۰ سال از این مشکلات ندارید! ، بی اغراق من یک آی مک دارم که از پردازنده های Power PC استفاده میکنه و مال حدودا ۹ ساله پیش ه! و تا حالا هم مثل بنز داره مار میکنه!
حتی اگر سراغ اپل نرفتید ، سونی وایو رو فراموش کنید! بیشترین خرابی رو در دنیا داشت! به عبارت دیگه رکورد خرابی توسط سونی شکسته شده!
از دودلی ، معلومه که ، شما تا حالا با مک کار نکردید !
موفق باشید ،
امید
داداش امید دستت درد نکنه در مورده انتخاب چی با 1.5 میتونم mc 374all بخرم /؟؟/
در مورده پردازنده گرافیکیشgeforce 320m 256 m هستش جواب این بازی های جدید رو میده(( سوتی اماتور بازی:31:))مثلا پی اس 2010 بازی هایی با گرافیک با لا مثل گرز اف وار ((هدفم از این سوال میخوام عیار مچ بودن قطعات دستم بیاد و قدرت کارت گرافیکی های 320m جی فورس))
و اگه سراخه اپل نرفتم کدوم لب تاب رو بهم پیشنهاد میکنی با سقف مبلغ 1.5 با فاکتر سبک بودن((2.4و به پایین)) کارت گرافیکی بالا، کش و سی پی یو بال
یکی از دوستام بین خرید ایپد و لپ تاپ اپل مونده
مک پرو 990 با 374 چقد فرق می کنن ؟ باتری 990 چقد شارج نگه می داره ؟ !
و ایپد هنوز امکانش نیست که وین xp روش نصب شه ؟
مک بوک پرو ،نقل قول:
فرق در چیپست انودیا ، سرعت عملکرد پردازنده و عمر باتریست ، ۹۹۰ ، تا ۷ ساعت شارژ نگه میداره!نقل قول:
مک پرو 990 با 374 چقد فرق می کنن ؟ باتری 990 چقد شارج نگه می داره ؟ !
این امکان نداره! به هیچ وجه!نقل قول:
و ایپد هنوز امکانش نیست که وین xp روش نصب شه ؟
پسر خوب ، فردا پس فردا که iOS 4.0 برای آی پد ریلیز شه ، دیگه حتی قابلین دانگرید به ۳.۲ هم نخواهد بود ، اپل فزیمور های جدیدش رو داره بصورت دیجیتال امضا میکنه! که کسی نتونه ، دانگرید کنه! اونوقت شما توقع داری ....
ویندوز XP به هیچ وجه نمیتونه ، صفحه نمایش مالتی تاچ ، با فناوری IPS رو شناسایی کنه!
ا
داداش امید دستت درد نکنه در مورده انتخاب چی با 1.5 میتونم mc 374all بخرم /؟؟/
در مورده پردازنده گرافیکیشgeforce 320m 256 m هستش جواب این بازی های جدید رو میده(( سوتی اماتور بازی:31:))مثلا پی اس 2010 بازی هایی با گرافیک با لا مثل گرز اف وار ((هدفم از این سوال میخوام عیار مچ بودن قطعات دستم بیاد و قدرت کارت گرافیکی های 320m جی فورس))
و اگه سراخه اپل نرفتم کدوم لب تاب رو بهم پیشنهاد میکنی با سقف مبلغ 1.5 با فاکتر سبک بودن((2.4و به پایین)) کارت گرافیکی بالا، کش و سی پی یو بال
دوست عزیز من روmc374 دوستم undercoverوquake4 وnexuiz رو نصب کردم به راحتی اجرا میشن!نقل قول:
سلام اقا جون اخه undercoverوquake4 وnexuiz گرافیک ندارن که یه خورده سی پی یو و رم و کارت گرافیکی رو همچین عرقش رو در بیاره من می خوام قدرت geforc 320m 26 بدونم چند مرده حلاجه
یه سوال دیگه
mc374 هاردش 160 گیگ هست میخواستم بدون چند گیگ اله macin HD هستش چقدرش فری واسه نصب wino بقیه فایل ها میمونه؟؟؟
اولاquake یکی از بازی هایی که به دلیل موتور قوی بازی قدرت پردازشی زیادی میخوادنقل قول:
دومmc374 هاردش ۲۵۰ ه!!!
تقریبا ۱۴ یا ۱۵ گیگ اولش پر هست.
قصد بی ادبی نداشتم فقط میخواهم یکی یه توضیح در مورد این پردازنده گرافیکی که رو این سرس لب تاپ های مک بوک پرو های جدیده geforc 320m 256 یه توضیح بده همین:10:نقل قول:
آقا میشه لطف کنید قیمت mc374al واسه من بگین قیمت روز رو میخوام
من ارویه زندگی یکنم میوا بهبینم قیت تهران تو چ ایع های هستش
ممنون میشوم:11:
یک خواهش دارم لطفا به سوال های که از طرف بنده و سایر عزیزان میشود بدونه تعصب به برند ورد علاقه و با در نظر گرفتن تمام ضعف ها و نکات قوت پاسخ داده شود.
در مورد لب تاب های اپل به خصوص تا با دیده واقع بینانه خرید انجام دهیم و توضیحات عزیزان در مورد برند حالت تبلیغ تلوزیونی پیدا نکنه(( با در نظر گرفتن محبت های عزیزان در پاسخ گویی به سوالات و تشکر از اساتیت)):10:
و اخرین ارز بنده از مدریت خواهش دارم تالار ی با عنوان شاکیان سخت افزاری بوک مک ایجاد کنند تا با مشکلات احتمالی بده خرید که بعضی از عزیزان دارن اشنا بشویم (( فرم مشکلات نرم افزاری با سخت افزار جدا شود بهتر است یک پیش نهاد)):40:
1440 تومن تهروننقل قول:
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
:5: سوالات و اشکال های سخت افزاری ، نرم افزاری لپ تاپ های اپلنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384785
این رو تونستم برات پیدا کنم!نقل قول:
کاملترین بود!
نسبت به قبلی یعنی ۹۴۰۰ ۵۰% قویتر و تقریبا در ردهٔ ۹۶۰۰ ه با کمی سرعت پایین ترکد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-320M.28701.0.html
ممنون از توجه تون کامل متوجه شدم واسه من جواب میده خیلی هم واسم جالب هستش که اپل چقدر با دقت کانفگ لب تا هاشو مچ میکنه
یک سوال دیگه مک بوک های m374 lla از کدوم برند HDD
و کدوم برند super driver ((دی وی دی رایتر )) استفاده کرده
اخه برند MATASHITA DVD-RUJ-868 ** FIRMWARE REVERSION KB19 که تو مک بوک های اپل اصلا کار نمی کنن و زود خراب میشن که این مشکل تازگی ها اپی دمی شده
نو هارد درایور های مارک سوزوکی و فوتیشی....اسم این سری دقیقا یادم نیست هارد بیخودو بی جهت صدا میده البته ضعیف ولی من خیلی حساسم و اگه ماله من این جوری بشه نمیتون باش کنار بیام ((مثل این میمونه که سوار لیکسوس باشیو فنر زیره پداله گاز گیز گیز کنه صدایی که خبیلی ریزه ولی ابوهت برندو واسه صاحب وسیله مییاره پایین .....:19::2:))
پس اگه از عزیزان پشت این سریی رو باز کردن((MC374ALL )) برنداشو بگن چیه
مهم نیست قطاره زندگیت چیه، مهم اینه که، کجا پیاده میشی :40::11:
دوستان ، اگر مشکلی ، در این تاپیک هست ، بگید شاید بتونم کمکتون کنم!
موفق باشید ،
امید
[QUOTE=Microsoft24;5145431]دوستان ، اگر مشکلی ، در این تاپیک هست ، بگید شاید بتونم کمکتون کنم!
موفق باشید ،
امید[/QUOTE
امید جان به نظرت این شبیه سوال نیست؟/ ممنون از توجه تون کامل متوجه شدم واسه من جواب میده خیلی هم واسم جالب هستش که اپل چقدر با دقت کانفگ لب تا هاشو مچ میکنه
اخه برند MATASHITA DVD-RUJ-868 ** FIRMWARE REVERSION KB19 که تو مک بوک های اپل اصلا کار نمی کنن و زود خراب میشن که این مشکل تازگی ها اپی دمی شده
نو هارد درایور های مارک سوزوکی و فوتیشی....اسم این سری دقیقا یادم نیست هارد بیخودو بی جهت صدا میده البته ضعیف ولی من خیلی حساسم و اگه ماله من این جوری بشه نمیتون باش کنار بیام ((مثل این میمونه که سوار لیکسوس باشیو فنر زیره پداله گاز گیز گیز کنه صدایی که خبیلی ریزه ولی ابوهت برندو واسه صاحب وسیله مییاره پایین ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
مهم نیست قطاره زندگیت چیه، مهم اینه که، کجا پیاده میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من چند تا سوال دیگه 2 ،3 پست قبلی پرسیدم که دلم می خواد نظر تخصص ی شما رو هم بدونم چون جواباتون خیلی حرفی و قاطع هستن و من حرفتون رو قبول دارم:11:
نقل قول:
مید جان به نظرت این شبیه سوال نیست؟
ممنون از توجه تون کامل متوجه شدم واسه من جواب میده خیلی هم واسم جالب هستش که اپل چقدر با دقت کانفگ لب تا هاشو مچ میکنه
نو هارد درایور های مارک سوزوکی و فوتیشی....اسم این سری دقیقا یادم نیست هارد بیخودو بی جهت صدا میده البته ضعیف ولی من خیلی حساسم و اگه ماله من این جوری بشه نمیتون باش کنار بیام ((مثل این میمونه که سوار لیکسوس باشیو فنر زیره پداله گاز گیز گیز کنه صدایی که خبیلی ریزه ولی ابوهت برندو واسه صاحب وسیله مییاره پایین ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
مهم نیست قطاره زندگیت چیه، مهم اینه که، کجا پیاده میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من چند تا سوال دیگه 2 ،3 پست قبلی پرسیدم که دلم می خواد نظر تخصص ی شما رو هم بدونم چون جواباتون خیلی حرفی و قاطع هستن و من حرفتون رو قبول دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام امید جان ... یه سوال دارم برای ورود به جمع مک داران عزیز!
من فردا صبح قراره یه MC373 برام بیاد (به نمایندگی یکی از شرکت ها تو شهرستان سفارش دادم و قراره برام بیاره)
حالا چند تا سوال!
موقع باز کردن بسته بندی مک به چه چیزهایی باید توجه کنم ؟
برای روشن کرنش واسه این که باتری و ... آسیب نبینه روش خاصی هست؟ با همون شارژی که روی خودشه تنظیمات اولیه رو انجام بدم یا بزارم شارژ بشه یا ... ؟
برای این که مطمئن بشم جنس Refurbish یا Stock نیست چیو چک کنم؟ شماره سریال رو که توی سایت میزنی تاریخ شروع گارانتی رو نشون میده، درسته؟
این میتونه ملاک باشه ؟ اگه مورد دیگه ای هست ممنون میشم در این زمینه بگی
یه چیز دیگه در مورد گارانتی بین المللی، من چند وقت دیگه میرم یه کشور اروپایی و برای مدت طولانی اونجا خواهم بود، این گارانتی که همراه مک هست اونجا هم جواب میده یا باید کار خاصی برای استفاده در کشوری بغیر از محل خرید انجام بدم؟
اگه نکته خاصی به ذهنت میرسه ممنون میشم راهنماییم کنی ...
در ضمن مارک Super drive و هارد MC373 رو می دونین؟ تو یه تاپیک دیگه دیدم که چند تا از دوستان با Fujitso مشکل داشتن و صدا می داد! منم به صدا خیلی حساسم
مرسی از اطلاعات مفیدتون ... خیلی از این فاریوم چیز یاد گرفتم
موفق باشین
روی جعبه یک برچسب پلاستیکی هست که نباید باز باشه همون قسمتی که درش باز میشه!نقل قول:
رو مکبوک یک زرورق هست نباید پاره باش!
۲تا دی وی دی و ۲تا دفترچه!شارژر و یک کابل باید توش باشه و یه پارچه!!
باطری رو بذار کامل شارژ بشه البته اول شارژر رو بزن به برق بعد کابل رو به مکبوک وصل کن برای شارژر یه تبدیل هم می خوای!وقتی چراغ شارژر سبز شد کام شده ولی بذار یه ۲ ساعتی بذار به برق باشه البته اینکه کلا به برق باش مشکلی پیش نمیاره!!
در مورد گارانتی اطلاعاتی ندارم شاید امید داشت باش که حتما میگه!
اون صدا رو بیخیال شو!اونقد مکبوکت بیصدا باش که مجبور بشی خودتو بکشی که صداش رو بشنوی!تنها صدایی که میشنوی صدای فنت خواهد بود که اونم تو در بیشتر از ۴۰۰۰تا میشنوی!!!البته صدای super driveرو هم وقتی دیسک میذاری میشنوی!!
سوال دیگه؟
سلا خروجی HDMI واسه مک بوک پرو حتما باید مارک خوده اپل باشه ؟ مودم دایل اپ اکسترنال چی ان هم باید اپل مارکه دیگه نیشه خرید؟؟
آخه من هم به جمع ال پیوستم mc374 all گرفتم چیزه با حاله ایول خیلی با کلاسه :40:
با سلام به شما دوست عزیز و علاقه مند به مکینتاش ،نقل قول:
خب ، ببینید ، من الان یکسال ه که مک بوک پرو خودم رو دارم ، هر فیلم و سریالی که دستم رسیده رو با همین نگاه کردم ، هر CD و یا DVD رو با همین رایت کردم!نقل قول:
و تا حالا هم مشکلی نداشتم!
شما میدونید MATASHITA مربوط به کدوم شرکت ه ؟
- پانوسونیک
بزرگترین مزیتش هم اینه که بی صدا کار میکنه!
خیلی دارید سخت میگیرید ، بی خودی اعصاب خودتتون رو خورد نکنید!
هارد من هیتاچی هست ، و تا حالا هم بی صدا بوده!نقل قول:
نو هارد درایور های مارک سوزوکی و فوتیشی....اسم این سری دقیقا یادم نیست هارد بیخودو بی جهت صدا میده البته ضعیف ولی من خیلی حساسم و اگه ماله من این جوری بشه نمیتون باش کنار بیام ((مثل این میمونه که سوار لیکسوس باشیو فنر زیره پداله گاز گیز گیز کنه صدایی که خبیلی ریزه ولی ابوهت برندو واسه صاحب وسیله مییاره پایین .....))
اما مشکل نویز در هارد های سورزکی هم با آپدیت 10.6.4 مک از بین رفته! (به واسطه ی آپگرید شدن درایور کنترل کننده ی رابط کنترل کننده ی sata ll)
برند چی رو میخواین دوست عزیز ، من بار ها مک بوک خودم رو باز کردم!نقل قول:
با این جمله هم ، خیلی حال کردم!نقل قول:
مهم نیست قطاره زندگیت چیه، مهم اینه که، کجا پیاده میشی
اگر لینک پستش رو بدید و یا دوباره مطرح کنید ممنون میشم!نقل قول:
در ضمن من چند تا سوال دیگه 2 ،3 پست قبلی پرسیدم که دلم می خواد نظر تخصص ی شما رو هم بدونم چون جواباتون خیلی حرفی و قاطع هستن و من حرفتون رو قبول دارم
شاد باشید و مکی ،
امید
و با تشکر از زحمات معین خان! (zerolight)
معین خان ، یک چیزی رو توجه کنید ، هر مشکلی رو تاپیک های بخش اپل داری میتونی به من بگی ، حداقل ش اینه که کمک ت میکنم! :10:
جنس ریفر رو جعبه اش خورده ریفر ، نگرتن نباشید ، جوری خورده که هیچ کس نمیتونه ، پاکش کنه!نقل قول:
برای این که مطمئن بشم جنس Refurbish یا Stock نیست چیو چک کنم؟ شماره سریال رو که توی سایت میزنی تاریخ شروع گارانتی رو نشون میده، درسته؟
این میتونه ملاک باشه ؟ اگه مورد دیگه ای هست ممنون میشم در این زمینه بگی
در مورد شماره سریال هم ، میشه روش حساب کرد!
شما تا یکماه پشتیبانی ۲۴ ساعته ی اپل رو دارید!نقل قول:
یه چیز دیگه در مورد گارانتی بین المللی، من چند وقت دیگه میرم یه کشور اروپایی و برای مدت طولانی اونجا خواهم بود، این گارانتی که همراه مک هست اونجا هم جواب میده یا باید کار خاصی برای استفاده در کشوری بغیر از محل خرید انجام بدم؟
و تا یکسال گارانتی بین المللی ، مشکلی از جهت مسافرت نخواهید داشت!
فوجیستو ، برند هارد نه Super drive!نقل قول:
در ضمن مارک Super drive و هارد MC373 رو می دونین؟ تو یه تاپیک دیگه دیدم که چند تا از دوستان با Fujitso مشکل داشتن و صدا می داد! منم به صدا خیلی حساسم
اما مشکل نویز در هارد های سورزکی و فوجیستو هم با آپدیت 10.6.4 مک از بین رفته! (به واسطه ی آپگرید شدن درایور کنترل کننده ی رابط کنترل کننده ی sata ll)
موفق باشید ،
امید
HDMI ، مهم نیست ، ولی مودم رو سعی کن حتما Apple بگیری ، من خودم از Apple USB Modem استفاده میکنم! هم فاکس و هم دیتا ، عالیه!نقل قول:
تبریک!نقل قول:
آخه من هم به جمع ال پیوستم mc374 all گرفتم چیزه با حاله ایول خیلی با کلاسه :40:
شاد باشید و مکی ،
امید
سلام بچه ها!
امروز صبح رفتم الماس هر چی چونه زدم 373 رو از 2410 پایینتر نیو ورد! نظرتون چیه ؟ یه جورایی پولامو دارم جمع میکنم!:20:
خب ، پسر خوب ، این که عالیه! میخریدی!نقل قول: