امروز صبح اينترنتي پولو ريختم
حالا ببينم کي ميزنگن براي نصب
کلا شد 410 هزارو خورده اي
Printable View
امروز صبح اينترنتي پولو ريختم
حالا ببينم کي ميزنگن براي نصب
کلا شد 410 هزارو خورده اي
الان به من زنگ زدند گفتن از 11 تا 7 شب منتظر باشید بیان برای نصب
سلام.
یک سئوالی برای من پیش آمده . اگر این مودم رو به لپ تاپ وصل کنی و دائم حرکت کنی کار نمیکنه ولی اگر دائم این ور و اون ور ببری ولی بعدش ساکن بشی که کار میکنه دیگه ؟
2- اشتراکهای محدود موقت یا دائمش موضوعی تحت عنوان دانلود شبانه یا .. رایگان دارند یا کلا تعطیله ؟
در ضمن یک سئوال دیگه و اون هم اینه که قیمت های ذکر شده در سایت زیر با ایرانسل تفاوتش فاحش هست ، کسی نظری داره ؟
[HTML]http://www.shabdiznet.com/wimax/tariffs/[/HTML]
سلامنقل قول:
1- بستگی داره اون به اون منطقه ای که میخواهید بروید آنتن داشته باشد یا نه
2- نه خیر فکر نکنم دانلود شبانه داشته باشه.
اومدن بالاخره نصب کردن و فعلا که راضی هستم
برای مودم outdoor خود سایت ایرانسل یه سری access point زده که باهاش سازگارن
یعنی بغیر از اونا نباید چیز دیگه بخریم؟
راهنمایی کنین که چه اکسس پوینتی بهتره برای من که میخوام به طور هم زمان با 2 لپ تاپ برم نت؟یعنی کدوم یکی از اینایی که ایرانسل تو سایتش پیشنهاد داده میتونه به حداقل 2 یوزر هم زمان سرویس بده و افت نکنه؟
لطفا در مورد اکسس پوینت یه راهتمایی جامع کنین و اونایی که دارن برای مودم فضای باز استفاده میکنن راهنمایی کنن چون احتمالا فردا پس فردا میان برای نصب میخوام بدونم چی بخرم که دردسر نداشته باشم
ممنون
برای اینکه این تعرفه های مال مبین نت هست و با سایت مبین نت یکی هست و با تعرفه های ایرانسل همخوانی نداره.نقل قول:
یه سوال الان من رفتم تو حسابم این عکس رو ببینید :
مانده حساب اختصاصی با یه قسمت هست هزینه من هر بار وصل شدم یه هزینه ای رو حساب کرده از این حساب اختصاصی کم کرده الان ماله من 6 ماه نا محدوده یعنی اگه حساب اختصاصی هر موقع تموم شه مثلا 2 ماه دیگه صفر بشه اکانت من تموم می شه ؟کد:http://tak-download.persiangig.com/WiMax/WiMAx.jpg
البته ساعتی که الان وصل شدم رو فعلا نزده
------------------------------------------------------
بعد چه جوری مودم خاموش می شه ؟
دوستان آیا میشه این سرویس رو برای خونه گرفت با مودم usb و گاهی اوقات مثلا بردش 1 محل دیگه که شبکه هم پوشش داشته باشه ازش استفاده کرد یا فقط همون مکان اولیه میشه ازش استفاده کرد ؟
سلامنقل قول:
بله برای خونه هم میتونید بگیرید البته سرعت بالای 128 اگه می خواهید باید حتماً نامه داشته باشید . بلاه میتونید ببرید یک مکان دیگه که پوشش داره و استفاده کنید مشکلی نداره ولی فقط در حالت ثابت میتونید استفاده کنید مثلاً تو ماشین نمیتونید استفاده کنید چون قابلیت Mobility فعال نیست .
موفق باشید
سلام،
واقعیتش هر چی توی صفحات گذشته مرور کردم نتونستم مقایسه ای بین این دو مودم اینترنال وایرلس و مودم USB پیدا کنم!:13:
من مودم اینترنال زرد رنگ (همون سری اولی)دارم و از آنتن دهی و سرویسش توی محل خودمون راضیم ولی الان برای اینکه به شکل پرتابل با لپ تاپ توی خونه استفاده کنم می خوام یک اینترنال وایرلس بگیرم از طرفی این USBهم بخاطر کاربرش بیرون از خونه وسوسه کننده است! آیا فرقی در کیفیت سرویسشون هست؟
ممنون
سلام
دوستانی که از وایمکس ایرانسل استفاده میکنن
1- کلا سرویس 128 خوب هست ؟ قطعی در هفته چقدر هست ؟
2- پینگ در چه حدی هست معمولا ؟
ممنون
سلامنقل قول:
برای وبگردی خیلی عالیه ولی اگه بخوای باهاش همینجوری دانلود کنی سربرج باید کلی پیاده بشی مثل برای من که 74 هزارتومان برای 10 گیگ ترافیک مصرفی پیاده شدم
به ندرت قطعی داره
پینگ هم امتحان نکردم
74 تومن:18:نقل قول:
چه خبره چه جوری حساب کردن مگه از همون اول نامحدود میگرفتی خیال خودتو رو راحت میکردی:27:
آقا ممنون از جوابتوننقل قول:
میشه لطف کنید یک پینگ در حالت معمولی بگیرید ؟
میخام ببینم چقدر با ADSL فرق داره و بالاتر هست
ممنون
بابا بخدا من 128 دائمی نامحدود گرفتم اگه غلطه بگین من زنگ بزنم پشتیبانیشوننقل قول:
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
یه عکس میذارم خودت قضاوت کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بازهم پینگ گرفتم دیگه time out نداد
آقا کسي جواب منو نميده؟نقل قول:
بين مودم هاي dlink و linksys و tplink کدوم بهتذره از نظر کيفيت و فدرت سيگنالو قطعي کم و سرعت خوب
سلام
میشه با تغییر یوزر و پسوورد سرعت وایمکس تغییر داد ؟!
مثلا اگه سرویس 256 داشته باشی ولی با یوزر یه سرویس 512 وارد بشی سرعت تغییر میکنه یا همون 256 میمونه ؟!
یک سوال، آیا مودم های ایرانسل، گارانتی هم دارند ؟ یا از بیخ و بن noname هستند ؟!!
نظر شخصی خودمو میگم مطمئن نستمنقل قول:
هر یوزری طبعا یه مودمی دارد با یک مک انحصاری
بعنوان مثال مک مودم من مثلا 400 باشه پس در حساب من همین ثبت شده
مک مودم شما 500 باشه پس در حساب شما همین ثبت شده
من حتی اگر پسورد شمارو داشته باشم نمیتونم وصل شم مگر اینکه مودمهارو جابجا کنیم
البته مطمئن نیستم
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
نخیر برادر من مودمها گارانتی شده توسط ایرانسل هست با دفترچه راهنما به همراه سیدینقل قول:
این تقویت کننده مودم usb وقتی به خوده مودم وصل بشه ...
قدرت دریافت سیگنال شبیه به مودم داخلی میشه دیگه نه ؟
ممنون از پاسخ.
مدت گارانتی ؟
یکسال از تاریخ خریدنقل قول:
کسی از این usb استفاده کرده؟
به یه سیستم وصل میشه. درسته؟
احیانا اون قالبی که داره چیه قضیه اش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قالبی که میگید سامانه ی تقویت کننده اش هست ...نقل قول:
البته اگه آنتن دهی خوب باشه نیازی به این سامانه نیست ...
سلام.
من يه بار چند وقت پیش ثبت نام کردم.اما بيخيال شدم.آلان چند بار ايرانسل SMS ميده که اگه تا تاريخ فلان پولو واريز کني 15%مبلغ واريزي رو بهت برميگردونيم.من 256 نامحدود ثبت نام کرده بودم،قيمتش:224800 تومنه. 15% ميشه:33720 تومن.يعني از من ميخواند 191080 تومن بگيرند.اين رقم که تقريبا 21 هزارتومن از 256 با محدوديت بيشتره!!!!چکار کنم به نظرتون؟؟؟؟بگيرم؟خوبه؟
ما که استفاده کردیم خوب بوده
سلام
ميگم بدون داشتن مدارک هم ميشه از سرويسهای بالاتر از 128 استفاده کرد يا نه؟(مثلا من 1 مگ ميخوام)
نخير دوست عزيزنقل قول:
سوالتون مثل اين ميمونه ، بدون شناسنامه ميتونم زن بگيرم!!!!!! (البته قانوني)
اگه شركت دارين كه شخص حقوقي رو انتخاب ميكنين تا سرعت بالاتر بدن
اگه شركت ندارين معرفي نامه لازمه
آقا من امشب وایمکسمو وصل کردن 512 با مودم outdoor
من یه access point لینکسیس خریدم ولی نمیدونم تنظیماتش چجوریه آخه تو ویندوز xp راحت با وایرلس کانکت میشه ولی تو ویندوز 7 یه بار تونستم کانکت شم خیلی بد کانکت میشه یه چیزایی راجع به DNS میگه ولی تو xp و موبایلم که کانکت میشم اصلا مشکلی نیست:18:
از مودم ایرانسل میشه برای مبین نت استفاده کرد؟
بله ميشه به شرطي كه مك مودمو قبول كنننقل قول:
شما بايد زنگ بزنين و اينجوري بپرسين كه من يه مودم دارم ماله ايرانسله مك مودمو بدم ، قبول ميكنين؟؟
سلام
اینجا کسی هست بدونه که چجوری سیستم وایمکس رو نصب کنیم؟
منظورم مراحل نصبه
من پیش ثبت نام رو انجام دادم ؟ حالا باید چقدر منتظر بمونم
مودم کی میاد؟
ممنون
سلامنقل قول:
مراحل بعدي از اين قراره (اگه فرض كنم كه شما نصب مودم رو از طريق كارشناس ايرانسل انتخاب كرده باشين)
1.تاييد پيش ثبت نام و ارسال شناسه وايمكس و پسورد از طريق پيامك
2.اعلام شماره حساب و مبلغي كه بايد واريز كنيد از طريق پيامك
3. وقتي كه واريز كردين (از بانك ملت واريز كنين سريعتر هست) تاييد واريز وجه از طريق پيامك
4. بايد چندروزي صبر كني تا باهات تماس بگيرن براي هماهنگي براي نصب
5. اگه شانس داشته باشي مشكلي نداشته باشي پس به دنياي ايرانسل خوش آمديد
آقا من خیلی در مورد وایمکس ایرانسل بد شنیدم خواستم ببینم راسته یا دروغ؟
شايد اون سيمكارتاشو ميگننقل قول:
ولي من كه وايمكس ايرانسلو دارم فعلا كه راضي هستم (انشااله هميشه راضي باشم):31::31:
ولي اگه راستشو بخواين در مورد صورتحساب هايي كه ميفرستند از دستشون شاكي هستم
يه بار ميگن 74 هزارتومان هزينه استفاده يك ماهه شده ، گرچه يكم شوكه شدم ولي واريز كردم
وقتي واريز كردم گفتند كه اشتباه شده طلبكار ميشين از ما
بازهم يه صورتحساب ديگه به ايميل من فرستاندن گفتند كه بابت هزينه خريد و نصب مودم بايد 350 هزارتومن واريز كني (قبلا داده بودم):24::24::24:
زنگ زدم پشتيبانيشون گفتن كه اشتباه شده
عجبا :18::18:
ان شا اللهنقل قول:
دوستان فرق تعرفه های اعتباری با دائمی سرویس وایمکس چیه ؟تو سایت که گنگ توضیح داده نفهمیدم.
چون قیمتا که یکی هست.
لطفا یکم مبسوط توضیح بدید.ممنون
اقا من متوجه نشدم ببخشیدنقل قول:
اون کارایی که من باید بکنم چیه؟
اصلا فرض کنین من هیچ کاری نکردم فقط پیش ثبت نام رو انجام دادم مدارک رو هم هنوز ارسال نکردم چکار باید کرد؟