با دوتا باند که نمیشه صدای سینمایی به وجود آورد.فقط می تونید صدای استریو داشته باشید.اون هم در صورت اینکه پلیرتون آمپلی داخلی داشته باشه.نقل قول:
باید کل مبلغی که می تونید هزینه کنید بگید تا ببینیم کاری میشه کرد یا نه.
Printable View
با دوتا باند که نمیشه صدای سینمایی به وجود آورد.فقط می تونید صدای استریو داشته باشید.اون هم در صورت اینکه پلیرتون آمپلی داخلی داشته باشه.نقل قول:
باید کل مبلغی که می تونید هزینه کنید بگید تا ببینیم کاری میشه کرد یا نه.
مطمئنا RS70 بهتره.نقل قول:
بعضی ها این امکاناتی که شما می فرمایید خیلی براشون مهمه و حاضرن که این هزینه رو بکنند و RS70 رو بگیریند.بهرحال به نیازهاتون و جیبتون نگاه کنید اگر که می تونید 880 تومن هزینه کنید و این امکانات رو نیاز دارید مدل rs70 رو بگیرید.نا گفته نمونه که صدای rs70 نسبت به rs30 کمی بهتر هستش البته قبلا هم گفتم باز هم میگم،این تفاوت فقط شابد توی یه مهمونی مشخص باشه و در حالت معمولی فرقشون زیاد قابل تشخیص نیست.
هرچي كمتر بهترنقل قول:
حداقل قيمت
اگر پلیرتون خروجی اسپیکر داره می تونید ست اسپیکر 5.1 با توجه به جیبتون خریداری کنید مثل اسپیکرهای کامپیوتر که با 70 یا 80 تومن هم می تونید بگیرید.نقل قول:
سلام
سینمای خانگی الجی مدل kr-5600sdv دارم الان من تصویر ندارم ولی صدا دارم کابلش هم عوض کردم درست نشد آیا راهی هست بتونم این دستگاه رو ریست فکتوری کنم؟
دوست عزیز پلیر من 9750 است نمی خوام هم خیلی شلوغش کنم دو تا باند کافیهنقل قول:
از دوستانی که پایونیر RS70 دارن میخواستم خواهش کنم اگر امکان داره چندتا عکس از این ستشون که کنار تی وی چیده شده اینجا بزارن.
یکم دیزاین این هوم تیوتر زمخت و نخراشیده به نظر میرسه.
برای چیدمانش شدیدا گیر کردم.
این طور که استاد عزیزمون فرمودن فرق زیادی با مدل جدید نداره؟
فکر نمیکنم این مقدار تفاوت کم ارزش صبر 4-5 ماهه یا تهیه از دبی رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟
در کل تا 1 میلیون تومان هوم تیوتر دیگه ای توصیه میکنید؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید؟
همچین امکانی وجود داره ؟نقل قول:
اگه پلیر تیونر داخلی نداشت یا کیفیتش کم بود چی
اگه من برم به جای اینکه 400 تومن خرج سینمای خانوادگی کنم 400 تومن را بلندگو و ساب بخرم و به پلیر وصل کنم صدای بهتری بهم میده
با سلام
من هم اين دستگاه را از طريق يكي از دوستانم خريداري كردم
البته هنوز در اتصال آنتن مشكل دارم و جز شب اول نتونستم سيگنال بگيرم (!)
اما در پخش 2 مشكل دارم :
1- دستگاه ادعا كرده كه 1080p هست و در تنظيمات هم خروجي tv را ميشود 1080p گذاشت اما تلويزيون pana 42G10 مشخصه تصوير را 1080i نشون ميده !!!
2- نميدونم آيا راهي وجود دارده كه بشه DVDهاي ريخته شده روي هارداكسترنال (يعني فايلهاي VOB) را با زيرنويس ديد ؟ خيلي از سريالهاي من DVD هستند كه روي هارد اكسترنال دارم و فرضا با PowerDVD راحت زيرنويسها ديده ميشوند اما اينجا بنظر اصلا امكانش نيست.
*** يك نكته جالب هم اينكه هفته گذشته اين مدل T14 از سايت Blusense حذف شده !!!
چنانچه راهنمايي جهت ديدن فايلهاي DVD -VOB با زيرنويس داريد ممنون ميشم.
نه صدای بهتر نمیده.اولا به اینجور پلیرها هر مدل اسپیکری نمیشه وصل کرد و اکثرا صدای جالبی هم ندارند چون آمپ خیلی ضعیفی دارند.دوما با 400 تومن هم نمیشه بلندگو و ساب خوبی خرید.نقل قول:
من این توصیه رو به دوستمون کردم که گفت پول زیادی براش نمونده و با حداقل پولی که براش مونده می خواد یه کاری بکنه ولی نباید انتظار زیادی داشته باشه.
در مورد تفاوت مدل 2009 و 2010 من فقط از نظر آمپشون گفتم شاید صدای اسپیکرها تفاوت داشته باشه و یا آمپ 820 در عمل تفکیک بهتری نسبت به 819 داشته باشه.بهرحال تا نیاد مشخص نمی کنه.فکر هم نکنم بخواد 5 ماه طول بکشه تا مدل جدید بیاد.این نمایندگی بخاطر فروش خودشون که آمار درست و حسابی به آدم نمی دند ولی من فکر کنم نهایت 2 ماه دیگه سری های 2010 حتما تو ایران باشه.بهرحال هیچی قابل پیش بینی نیست.نقل قول:
در مورد عکس هم دو تن از عزیزان محبت کردند و از سیستماشون عکس گرفتند.
یه نگاه به پست شماره 1173 و 1227 توی همین تاپیک بنداز.
پست 1173 مربوط به rs30 و پست 1227 مربوط به rs70 هستش.
بلوری پلیر HTZ-BD500FS محصولی از شرکت پایونیر که در حال حاضر هم توی نمایندگی موجود هستش.برای دوستانی که دنبال سیستم های جمع و جور و به روز می گردند می تونه گزینه مناسبی باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.1 Channels Blu-ray System with Touch Buttons
Power output : 75W x 2 + 150W (Down-Firing Subwoofer)
Dolby TrueHD and DT S-HD Master Audio Essential decoder
HDMI Terminal 2 IN / 1 OUT
BD Live MP3 / DivX HD / JPEG / WMA Playback
USB Terminal
FM Tuner
iPod cradle included
لینک زیر هم برای عزیزانی که دنبال مشخصات کامل این محصول هستند.
[HTML] http://www.pioneer.co.uk/uk/products/42/100/42/BCS-FS500/specs.html [/HTML]
rayan عزیز
از راهنمایی های شما استاد بزرگوار سپاسگذارم.
من یک خواهش غیر عرف دارم.
خواهشم اینه که شما بدون در نظر گرفتن اینکه سلیقه ای هست و صدا اینجوریه و اونجوریه...
برای من کیفیت مد نظر هست نه قدرت صدا.
یک کلام قاطع بفرمایید اگر شما الان یک میلیون تومان میخواستید هزینه برای هوم تیوتر بفرمایید چه مارک و مدلی انتخاب میکردید؟
فقط مدل و مارک و بفرمایید
اصلا به من فکر نکنید
فکر کنید خودتون میخواید خرید کنید.
ممنون
سلام .
RS70 از نظر اندازه و دیزاین فرق خاصی نداره با RS30 .
RS30
کیفیت عکسها پایینه . با دوربین گوشی گرفتم . دوربین رو برده بودن :دی
مخلصیم .
اقای پژمان عزیزنقل قول:
شما اطلاع دارید هنوز این مدل باند شما و دقیقا همین رنگ که شما گرفتید هنوز موجود هست یا نه؟
و اگر قیمت دقیق فعلیش رو میدونید ممنون میشم بفرمایید.
در مورد امپ اگر بخوام یک مدل ارزونتر بگیرم خیلی تفاوت کارایی و کیفیت پیدا میکنه؟
دنبال امپی با رنگ مشکی مثل پایونیرها هستم.
قدرت صدا اصلا برای من مهم نیست.
کیفیت صدا برای من مهمه.
حدودا تا 1 میلیون میتونم هزینه کنم.البته 100 بالا و پایین هم که بالاخره جور میشه.
تصمیم داشتم پایونیر 70 رو بگیرم.و امپ رو مدل بالاتر بردارم و پلیر رو هم با بلوری عوض کنم.
اما ظاهر باندهای شما خیلی زیباتر از پایونیر هست.
کیفیت هم که خودتون تایید فرمودید.
فقط خیلی بالاتر از بودجه من میشه.
اگر ساب رو نگیرم در حد ساب پایونیر 70 میشه رو ووفرهای این باند حساب کرد؟
کلا میشه راهنمایی بفرمایید که برای کم کردن هزینه چه توصیه ای میفرمایید که صدا خراب نشه؟
باند که مشخصه. پلیر هم که اصلا جدا حساب میشه. فقط میمونه ساب و امپ.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با سلام به همه دوستان يكي ميشه بگه اين htpc چيه ؟؟؟؟؟؟
در ضمن اين مدل سوني چيه ؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sony Vaio XL2 Digital Living System
سلام دوستان.من تو این روزا باید سینما بخرم rs30 شایدم 787...
از اونجایی که شانس خریدن آر اس خیلی زیاده خواستم یه سوال درموردش بپرسم که این سیستم کلا چه چیزهای مهمی نداره که باید داشته باشه؟ مخصوصا از نظر خروجی ها و ورودی ها ؟؟(البته می خوام پلیر 70 رو بردارم)
نمایندگی تو تهران فقط جمهوری هست؟ حوصله ترافیک اونجا رو اصلا ندارم ، طرف ونک یا همون طرفا نداره؟
راستی قیمت فعلیش چنده؟با پلیر 70 چقدر میشه؟ اگه قیمت دقیق رو داشته باشم بهتر می تونم حساب کتاب کنم.
لازم شد پست رو ویرایش کنم... من این مدل میز رو می خوام بخرم می خواستم بدونم با این ابعاد آمپ و مرکزی و پلیر اون وسط جا میشه؟!
ممنونم
به احتمال غریب به یقین باید موجود باشه با توجه به ثبات نسبی قیمت دلار قیمت هم باید تو همون حدودا باشه.نقل قول:
راستش اگه بخواید آمپ ارزونتر بگیرید یه مقدار از امکاناتش کم میشه و در صورت انتخاب مناسب نباید کیفیت خیلی پایین بیاد در ضمن آمپ من هم مشکی هست.
در مورد ساب هم اگه خیلی به موسیقی دیسکو و ترنس و از این جور چیزها علاقه ندارید ووفر خود اسپیکرها جواب میده همچنین می تونید بعداً ساب به سیستمتون اضافه کنید یا ساب ارزونتر بگیرید مثل همین ساب روی مدل های پایونیر که یه زمان فروشگاه آکوستیک داشت قیمتش حدود 110 تا 120 بود.
HTPC به کامپیوتری اطلاق میشه که جهت استفاده مولتی مدیا و پخش فایل های صوتی و تصویری بهینه سازی شدهنقل قول:
این مدل سونی هم که اینجا قرار دادید در واقع یه HTPC است که تو سال 2006 معرفی شد و مدل بسیار خوبی بود با توجه به اینکه مثل بقیه محصولات سونی طراحی زیبا داشت همچنین امکانات خوبی مثل شبکه وایرلس ریموت کامل کیبورد وایرلس با تاچ پد امکانات ورودی و خروجی کامل و در نهایت یه دیسک چنجر با قابلیت تعویض و خواندن 200 دیسک داشت که واقعاً فوق العاده بود.
شما با یه تومن پول و به قول خودتون 100 تومن بالا پایین تر می تونید همون بلندگوهایی که پژمان عزیز استفاده می کنند خریداری کنید بعلاوه یک آمپ مناسب.من هم اگه جای شما بودم همین کار را می کردم.آخرین قیمتی که من از بلندگوهای 606 جامو دارم همچنان همون 780 تومن هستش که البته میشه تخفیف هم گرفت.نقل قول:
و یا اگه به فکر قیمت پایین تر هستید بلندگوهای 430 جامو هستش که حدودا 450 تومن بدون ساب ووفر در میاد که برای یه ساب ،مناسب خودش هم باید 250 تومنی هزینه کنید که کلا میشه 600 تومن و اینطوری تقریبا 150 تا 200 تومنی هزینتون میاد پایین تر و زیر یه میلیون براتون در میاد.
جناب رایان عزیز با توجه به اینکه شما آپدیت تر هستید می خواستم یه کمکی از شما بگیرم راستش من می خواستم یه سیستم صوتی مینی HIFI یا میکرو HIFI برای اتاق خواب بگیرم که بیشتر هم برای موسیقی می خوام در ضمن در نظر دارم حدود 500 تا 600 تومن هم براش هزینه کنم خودم تو اینترنت گشتم چند مدل پیدا کردم که به نظرم جالب تر بود اگه شما این مدل ها رو تست کردین یا پیشنهاد دیگه ای دارین ممنون می شم راهنمایی کنید
1- JVC NX-D7
2- Sony GTR88
3- Sony EX9T
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- Pioneer EV9DVD
و ....
:43:نقل قول:
از جناب رایان و پژمان عزیز بابت راهنمایی ممنونم.
به قول شما مشکل باند حل شدست.
مشکل بزرگ برای من انتخاب امپ مناسبه.
اگر زحمت این یکی رو هم بکشید فکر میکنم از دست من راحت بشید.
خواهش میکنم یک امپ مناسب رو هم معرفی بفرمایید.
من اهل اتصال انواع و اقسام مختلف به امپ نیستم.
دقیقا همون کارایی یک هوم تیوتر رو میخوام.
یعنی فقط به تی وی وصل بشه و شاید در نهایت هم به ر ی س ی و ر و به ندرت به فلش مموری.
در مورد موسیقی هم زیاد اهل ترانس و ..... موسیقی های خیلی تند و شلوغ نسیتم و حقیقتش یکم از من گذشته.(40 سالمه)
البته نه اینکه به این سبک موسیقی ها گوش ندم . اما بیشتر با موسیقی های کلاسیک و پاپ و یکم قدیمی تر ها و در کل موسیقی های اروم وقت میگذرونم.
برای همین دنبال کیفیتم تا قدرت.
یکم اطلاعات از قدیم دارم و به سیستمهای صوتی هم اشنا هستم اما بتدریج با بالا رفتن سن و مشغله بیشتر حوصله برای چک کردن مغازه ها و تست سیستمهای مختلف کم میشه.
برای همین مزاحم شما عزیزان میشم.
برای هزینه کردن بیشتر مشکلی ندارم اما هر یکی دوسال و در نهایت 3 سال من تی وی و سیستم صوتی اون رو عوض میکنم دیگه تجربه شده که خیلی سنگین بر ندارم.
اخرین سیستم هم مال 4 سال پیشه که ویدِو پروژکتور و باند بوس و امپ وینسنت و پرده و.... برام 9 میلیون اب خورد.
اما به خاطر تعویض خونه و شرایط فعلی و راضی نبودن از صدا و تصویر(بغیر از باندهای بوس) همه رو به قیمت 3 میلیون به یکی از دوستان فروختم.
من همیشه سیستمهای این رده خودم رو از یک فروشگاه تو سهروردی تهیه میکردم.
اما سطح همه محصولات اونا بالای 3-4 میلون میشه و یک دوست اونجا داشتم که دیگه اونجا نیست و سعی میکنم اونطرفی پیدام نشه چون میدونم وسوسه میشم و دوباره کلی باید هزینه کنم.
الانم چون تو این منزل موقت هستم و نهایت برای دو سال این سیستم یرام میمونه و بعد که منزل جدید اماده بشه کلا یک سیستم توپ با حساب سیم کشیهای زیر کار و کانال گذاری شده در داخل دیوار و کلا یک کار تاپ مد نظرمه (از سیستم قبلی بخاطر سیم کشی های رو دیوار و سقف و کانال کشی خاطره خوبی ندارم) به همه این دلایل تصمیم گرفتم یک هوم تیوتر ساده بردارم اما با صدای قابل قبول.چون تی وی هم سفارش دادم بیارن و میزم باید بگیرم تا همینجا تی وی و هوم تیوتر بالای 5 میلیون شده و هنوز میز مناسب هم پیدا نکردم و ممکنه اون رو هم سفارش بدم بسازن برای همین یکم دارم سبک تر هوم تیوتر تهیه میکنم.
شرمنده که سرتون رو درد اوردم
اینا رو گفتم که شما دقیق به من بفرمایید چه مدل و مارکی باند و امپ و ساب و پلیر بگیرم که هم هزینه زیاد نشه و هم صدای مناسبی داشته باشه .
من میرم تو مغازه اینا هم قاطی میکنم و هم جو گیر میشم و اخرش میام بیرون میبینم 4-5 برابر اونی که مد نظرم بوده پول دادم و بدتر از اون نصفشم به من انداختن(مثل اون امپی که در بالا قید کردم)
اما اگر مدل و مارکها رو بدونم اصلا نمیرم و میگم برن برام بگیرن.
بازم معذرت میخوام و بابت زحمات از شما دوستان بینهایت سپاسگذارم.:11:
با سلام به همه دوستان عزیز
من تازه وارد هستم و هیچی در مورد اسپیکر و ----- و غیره نمیدونم . مشکل من از اونجایی شروع شد که توی یک حراجی یک جفت بلند گو برنده شدم . خوب حالا نمدونم چجوری میتونم ازشون استفاده کنم از مشخصاتشم زیاد سر در نمیارم. دیدم توی این تاپیک همه دوستان استاد هستند مشکلم رو اینجا مطرح کردم. اول مدل اسپیکر و عکساش رو میزارم.
Fence Audio Boost-2010
Model: FA Boost 2010
Type: Floor Standing speakers
. Color. Black Oak Black Oak
Checkout Design: Bass Reflex
Tweeter: 1 "horn
Midrange: 5 ¼ "
Bass: 2 x 10 "
Max power: 350 W
RMS effekt: 180W RMS power: 180W
Nominal Impedance: 4-6 ohms
Sensitivity (1W/1M): 92dB
Frequency response (-3 dB): 38-25000 Hz
Frequency response (-6 dB): 33-29000 Hz
Magnetically shielded: No
Size, cm: H103 x B30 x D30
Weight: 24kg/stk
این هم عکسهای این بلند گو ها
من یک تلویزیون lcd فول HD 42 اینچ دارم و نمیدونم که به چه چیزی نیاز دارم تا بتونم از این اسپیکر ها استفاده کنم.
----- بگیرم؟ چه مدلی؟ با چه مشخصاتی؟ سابوفر یا چیز دیگری لازم دارم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
اگه اسپیکرها خوب نیستند بفروشمشون. اسپیکرها ساخت نروژ هست و توی تست خوب بودند.
خیلی ممنون از راهنمایی شما عزیزان.[COLOR="Silver"]
سلامنقل قول:
شما برای اینکه بتونید از این اسپیکر ها برای سینما خانگی کامل استفاده کنید باید یه آمپلی یا همون A-V Reciever دو تا بلندگو Bookshelf برای صدای پشت و یه بلندگو Center برای دیالوگ ها و صدای کانال وسط و اگه بخواید باس قوی تر و خالص تری داشته یاشید یه ساب ووفر هم می خواید البته من تا الان این مارک رو تو ایران ندیدم و شاید مجبور بشین با اسپیکرهای مارک های دیگه سیستم رو جمع کنید.
البته یه پلیر هم که مسلماً می خواین.
در ضمن می تونید بقیه اسپیکرها و ساب رو هم نگیرین و از اون به عنوان یه سیستم استریو استفاده کنید برای گوش دادن به موسیقی مثل همون چیزی که من دنبالش میگردم.
"یه چیز دیگه اگه بخواین بفروشینش شاید من برش دارم چون الان دقیقاً دنبال یه همچین چیزی هستم. چون پلیر و یه آمپ دو کاناله پایونیر هم دارم و چیز دیگه ای تقریباً نمیخوام"
دوستان من میخام برم بانه یه سینما خانگی با یه پلاسمای جی 10 بگیرم
میخام راهنمایی کنید
اصلا اطلاعات کافی در مرد خرید سینما خانگی ندارم
میخام یه مدل خوب رو پیشنهاد بدین که کیفیت خوبی داشته باشه
البته قیمت هم تو رنج 500 به بالا باشه چون در بانه از نمایندگی پایین تر میدن که میرسه به همون 500
من میخام خروجی hdmi داشته باشه
آخه من بیشتر فیلم های اچ دی میبینم
و میخام با کارت دی و یبی که به پی سی وصل کردم به تی وی وصل کنم با کابل اچ دی ام ای و حال کنم از فیلم و کانال اچ دی
در یک کلام چیز خوبی باشه هم در مدل هم در امکانت
با تشکر از همه دوستانی که کمک میکنن
سلام دوستان
من میخام برم بانه و از اونجا یه پلاسما جی 10 و یه سینما خانگی خوب بگیرم
من در مورد سینما خانگی اصلا اطلاعات ندارم
و قیمتش هم 500 به بالا باشه که در بانه به خاطر گارنتی دار نبودن میاد به 500 میرسه
من بیشتر فیلم های اچ دی میبینم و یه کارت دی و یبی هم به پی سی بستم که با کابل اچ دی ام ای به تی وی وصل میکنم
حالا میخام در حقم برادری کرده و یه دستگاه خوب و خوشگل برام معرفی کنید که تمام نیاز منو برطرف کنه
و ممنون از همه دوستانی که زحمت میکشن و جوابگر هستن به سوالات دوستان
خوب با این حسابی که شما فرمودین فکر می کنم 200 تا 300 تومن بیشتر هزینه کردن نباید خیلی براتون سنگین بشه مطمئن باشید تا چند سالی هم کارتون رو راه می اندازه.نقل قول:
فکر کنم اونکیو مدل NR-708 یا Marantz SR-5004 براتون مناسب باشه.
ولی اگه خیلی به کم هزینه کردن اصرار دارید همین پایونیر 819 باقیمت زیر 400 تومن کارتون رو راه می اندازه.
خیلی متشکرم بابت راهنمایی شما.نقل قول:
خیلی مفید بود. متاسفانه از اینجا نمیشود اسپیکر ها را بفرستم ایران. هزینه زیاد میشه.
پس من به یک ----- نیاز دارم و شاید چند تا اسپیکر دیگه . خوب فکر میکنم که ----- مهمتر باشه . شما چه رسیوری را پیشنهاد میکنید؟ که اگر بعداً بخوام چند تا اسپیکر و ساب اضافه کنم جواب بده ؟ دی وی دی پلیر دارم ولی میشه بجای پلیر -کامپیوتر را به ----- وصل کرد و فیلم دید ( فیلمهای بلوری)
اصلا آمپلی فایر چند قیمتی هست. باید چه مشخصاتی داشته باشه تا با این اسپیکر ها جواب بده؟
از لطف شما بی نهایت سپاسگزارم.
یک ----- دیدم با مشخصات زیر
اگر من این a/v reciver را بخرم خوبه؟ یعنی کاملا جواب میده با این اسپیکر ها؟
کم نمیاره ؟ بعضی ها میگند اگه آمپی ضعیف باشه صدا خراب میشه یا میسوزه؟
توی مشخصات ----- نوشته که تا 160 وات را جواب میده ولی اسپیکر هایی که من دارم 350 وات هستند ؟ مشکلی پیش نمیاد؟
منکه موفق به دیدن عکس های شما نمیشم.اگه امکان داره یه لینک بدید که راحت تر بشه هم مشخصات رو دید و هم عکس رو.نقل قول:
پژمان جان من تا حالا این مدل پایونیر رو توی تهران ندیدم.همینطور سونی مدل EX9T .نقل قول:
راستی فکر نمی کنی این سیستم ها واسه اتاق خواب کمی سنگین هستش؟
بهرحال سبک موسیقی سونی با جی وی سی و پایونیر متفاوته.طرفدار چه سبکی هستی؟بیس خشک؟نرم؟تریبل بالا؟صدای جلو؟عمق دار؟
باید بدونی چی می پسندی که بتونی انتخاب کنی.البته با توجه به اینکه صدات به بلندگوهای Jamo عادت داره بعید می دونم هیچکدوم از اینا راضیت کنه.
تو یکی از پستات گفته بودی که یه آمپ استریو و پلیر جداگونه هم داری.اگه بتونی بودجت رو تقریبا دو برابر کنی می تونی یه جفت بلندگوی توپ تهیه کنی.
دوست عزیز اگه امکان داره بفرمایید که توی بانه چه مدلایی پیدا میشه؟من شخصا هیچ اطلاعی ندارم.نقل قول:
راستش من یه دی وی دی پلیر 728 سونی دارم که علاوه بر HTPC به آمپ وصل کردم و بعضی موقع ها ازش استفاده میکنم یعنی بیشتر مادرم استفاده می کنه. اون آمپ استریو پایونیر هم مال یکی از دوستانه که دیگه ازش استفاده نمی کنه ولی اگه بخوام ازش بر دارم باید یه جورایی از خجالتش در بیام!!!نقل قول:
به هر حال اگه یه ست اسپیکر خوب قیمت مناسب پیدا می کردم بد نبود ولی اون جوری دو تا مشکل پیش می یاد یکی اینکه هزینه خیلی بیشتر می شه یکی هم اینکه چون من تو اتاق خواب تلویزیون ندارم و صفحه نمایش دی وی دی پلیرها و سینما خانگی ها هم خیلی اطلاعات کمی نمایش می ده و کار کردن باهاش مشکله نظرم روی این سیستم ها بود.
در ضمن من الان تقریباً بیشتر وقتم توی محل کارم با یه جفت اسپیکر کامپیوتر Genius (که مال 8 سال پیشه و سابش رو دو دفعه عوض کردم) موزیک گوش میدم!:8:
رایان عزیز حالا برام مهمه که بین سیستم های Micro HIFI و Mini HIFI موجود تو ایران کدومش بهتره راستی من اصلاً نمی دونم تو بازار چی هست.
راستی من همه جور سبکی گوش می دم و برام مهمه که قدرت صدای خوبی داشته باشه بالاخره بتونه یه جمع کوچیک رو هم جواب بده چون نمی تونم سینما خانگیم رو این ور و اون ور ببرم می خوام بعضی موقع ها که لازم شد ازش تو این موارد استفاده کنم.
این دوستمون عکسها رو توی یه سایت آپ کردن که فیلتر شده!!! برای دیدن عکس ها باید از فیلتر شکن استفاده کنید.نقل قول:
عکسها مربوط به آمپ اونکیو 608 هست که آمپ خیلی خوبیه من هم یه مدل پایینترش رو دارم. ولی همین جوری که اشاره کردین این آمپ روی هر کانالش 160 وات خروجی می ده و اسپیکر هاتون چون دو تا ووفر 25 سانتی داره و توی سایت سازنده هم توان مصرفی رو 350 وات اعلام کرده نمی تونه کاملاً جوابگو باشه ولی صدا رو هم خراب نمی کنه فقط نمی تونه از کل توان اسپیکرتون استفاده کنه اگه بشه قدرت دو تا از کانال های آمپ رو با هم موازی کرد مشکلی نخواهید داشت ولی نمی دونم میشه یا نه.
در غیر این صورت بهتره یه آمپ جدا تهیه کنید نه از این AV Reciever ها مثل آمپ های Cervin Vega که قدرت خروجی خیلی بالاتری دارند.
سلام دوستان
بلاخره من یه سیستم rs30 بدون پلیر خریدم با کلی چکوچونه 555 تومن. از دوستان عزیز سپاس گزارم و به دوستانیکه دنبال سینما خانگی می گردن توصیه می کنم حداقل یه بار صداشو تست کنن، من حدود 1 ماه تحقیق کردم تا به این نتیجه رسیدم .سعی می کنم در اولین فرصت یه ریویو در موردش بزارم.
از دوستان زحمتکش فروم هم تشکر می کنم که من رو راهنمایی کردن
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
دوست عزیز نگران نباشنقل قول:
با این ابعاد میزتون آمپ و سنتر و پلیر راحت جا میشن.اگه به سایت پایونیر سر بزنی ابعاد رو میتونی پیدا کنی .
سلام دوستان من یه ال سی دی32w550سونی برای اطاقم گرفتم حالا موندم چه سینمای خانگ یبگیرم در حدود قیمت350تومن سیستم صوتی خوبه یا سینماخانگی
چه معيارهايي براي يك سينماي خانگي خوب مي تونيد اسم ببريد ؟
سلام دوستان
اول باید از همه دوستانی که پاسخ گویی عالی به دوستان دارن تشکر کنم
من میخام یه پانیور 787 بگیرم و هیچ اطلاعاتی ازش ندارم فقط میدونم که مدل خوبی هست و برای خونه ما مناسبه
فقط یه منبع در مورد اطلاعات دستگاه و عکس های این مدل میخاستم
من فقط یه تی وی پلاسمای جی 10 فقط برای دیدن فیلم های اچ دی هم گرفتم
1-حالا من میتونم فیلم های اچ دی رو از لب تاب یا پی سی پخش کنم و تو تی وی ببینم با همون کیفیت اچ دی رو صدای عالی از طریق این سینمای خانگی
2-قیمت این اچ دی پلیر ها تو بازار چنده الان؟
3-منبع اطلاعات در مورد این سینما و عکس های این دستگاه
4-کلا این آمپلی فایر کارش چیه فقط برای صدا به کار میره؟
با تشکر
سلام دوست عزیز.نقل قول:
سلام دوستان
من میخام برم بانه و از اونجا یه پلاسما جی 10 و یه سینما خانگی خوب بگیرم
من در مورد سینما خانگی اصلا اطلاعات ندارم
و قیمتش هم 500 به بالا باشه که در بانه به خاطر گارنتی دار نبودن میاد به 500 میرسه
من بیشتر فیلم های اچ دی میبینم و یه کارت دی و یبی هم به پی سی بستم که با کابل اچ دی ام ای به تی وی وصل میکنم
حالا میخام در حقم برادری کرده و یه دستگاه خوب و خوشگل برام معرفی کنید که تمام نیاز منو برطرف کنه
و ممنون از همه دوستانی که زحمت میکشن و جوابگر هستن به سوالات دوستان
من به تازگی مریوان بودم.تصمیم داشتم سینما خانگی رو از اونجا بگیرم که خود فروشنده ها می گفتن اشتباهه.می گفتن که تقریبا قیمت یکی هستش ولی شما باید این حجم بزرگ رو تا مقصد ببری که این کلی براتون گرون تموم میشه در صورتی که اگر از اونجا بخری بهتره و گارانتی هم هست.
من 10-12 تا مغازه رو که TVمی فروختن رو گشتم سینمایی در کار نبود و هیچ کس سینما نمی فروشه اونجا(من ندیدم)
کسی در در مورد LG HB965TZ خبری داره؟ کلا کیفیت LG در سینماهای خانگی چطوره؟
این مدل توان خروجیش 1100 وات هست و سینمای خانگی پرقدرتیه. به نظرتون چطوره؟ :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/home-cinema/LG-HB965TZ.jsp
تو این قیمت به نظر من سیستم صوتی بهتره.البته اگه با دیزاین مشکلی نداره.سیستم های صوتی تو این رنج از سینماهای موجود قدرت بهتری دارند.نقل قول:
تصویر و upscal مناسب .نقل قول:
قدرت خروجی مناسب.
تفکیک مناسب.
بیس مناسب.
دیزاین مناسب(البته خیلی مهم نیست)
پلیر قوی.
و از همه مهمتر قیمت مناسب.