نقل قول:
پیداش کردم ( گفتم یه جا توی همین انجمن خودمون دیده بودمشا :دی ! )
تنظیمات ایمیل برای گوشیهای موبایل در قسمت پیامها :
پست آخر !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=366225
Printable View
نقل قول:
پیداش کردم ( گفتم یه جا توی همین انجمن خودمون دیده بودمشا :دی ! )
تنظیمات ایمیل برای گوشیهای موبایل در قسمت پیامها :
پست آخر !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=366225
نقل قول:
بعله ، میشه فقط با یه برنامه ، خواستی بگو تا لینک بدم ، ولی اگه یه فیل منیجر قوی میخای که فایل هاتو مخفی کنه بهتره از اکسپلوره استفاده کنی ، محشره ...
ویرایش :دی ! فکر کردم میگی دوربین معمولی بهتره پا پرو :دی !نقل قول:
خوب معلومه عکس بردای معمولی بهتره ... ( از نطر ساز و اینا ولی باید یه عکس از جفتشو بگیری و مقایسه کنی )
در ضمن تهران خیلی ارزون تر تا بقیه جاهاست :دی !
با رنگ مشکی بگیرم یا آبی؟؟؟؟نظر شما....:5::11:
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
تهران فول پک گیر میاد؟؟؟؟:10:نقل قول:این اکسپلوره چیه؟؟؟؟برنامست؟؟؟؟:11:نقل قول:
بعله ، میشه فقط با یه برنامه ، خواستی بگو تا لینک بدم ، ولی اگه یه فیل منیجر قوی میخای که فایل هاتو مخفی کنه بهتره از اکسپلوره استفاده کنی ، محشره ...
من که نقره ای سفارش دادم ، قبل از خرید حتما به فروشنده بگو تمامی رنگاشو نشونت بده بعد یکیشو بردار در ضمن تو میخای بخری :دی !نقل قول:
جوینده یابندست ، تهران به اون بزرگی یعنی فول پک گیرت نمیاد ؟؟؟ !!! :31: ، من که فولادشهرم ( همه به ورزشگاه ذوب آهن میشناسنش ) گفتم که حتما" فول پکشو بیاره برام ، گفت پیدا که مشه ولی اگه پیدا نکردم وسایل کاملشو برات میارم !نقل قول:
تهران فول پک گیر میاد؟؟؟؟:10:این اکسپلوره چیه؟؟؟؟برنامست؟؟؟؟:11:
در ضمن اکسپلوره یکی از بزرگترین و معروف ترین برنامه های موبایل هست خصوصا" سیمبین !
اینم تاپیکش :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391879
نقل قول:
من قدیما رو N70 ایمیلهای جیمیلم رو میتونستم از گوشی چک کنم. ولی روی این هرکاری میکنم با تنظیم میل باکس خود گوشی نمیشه. نه روی میل سرور شخصیم، نه جیمیل... تنظیمش اصولا کاری نداره. فقط باید نوع اتصال و آدرس های pop یا IMAP یا sptp میل سرور خودتون رو بدونین. مثلا برای جیمیل واسه pop3 : pop.gmail.com و برای smtp: smtp.gmail.com هستن. گرچه هر چی میزنم تایم اوت میشه و وصل نمیشه. البته یادمه قدیما که ایرانسلم مفتی کار میکرد ایمیلامو با این روش چک میکردم. همه اکانتهامو تنظیم کرده بودم که یه cc بفرستن به یکی از ایمیلهام و اونو رو گوشی ست کرده بودم. ساعتی حدود 50 تا ایمیل کاری و شخصی و ... میگیرفتم که اگه بخواین الان اینکارو بکنین باید هر روز 5 تومن شارژ بریزین تو حلق گوشی... اونم فقط واسه header ایمیل ها... متنشون که دیگه بماند...
این روش اصلا به صرفه نیست. چون هر چند وقت یه بار که چک میکرد باطری زیادی هم میخورد که همون دوران باعث خراب شدن باتری N70 ام شد.
وقتی opera mini هست به نظرم اینکارا لازم نیست. جیمیل موبایل رو add کنین تو dial list اپرا. لود عکس رو هم غیرفعال کنین. هر موقع خواستین فوری برین تو میل باکس. هم هزینش کمه هم باتری گوشی به فنا نمیره.
به نظر میومد تصویر پرو موقع فیلمبرداری 720p یکم کش میاد... فیلمشو تو pc ندیدم. روی گوشی خوب بود. ولی خوب مسلما باید اون 3mp تاثیری داشته باشه...نقل قول:
چند تا ساعت به همراه ساعت زیبای htc
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحش انقدری خوب هست که پرو نخرم و عادی رو بخرم؟؟؟چن تازی بازی خیلی خفن برا این گوشی ساخته شده؟؟:10:
صفحه هر دو ویواز خوبهنقل قول:
2 تا گیم بسیار خفن رو خود گوشی هست
اما پرو به خاطر کیبوردش در بازی سرتره
براش کیلتر شکن هست یا نصب شدنی هست؟؟؟:13:اسکرول داره؟؟؟؟:46:آبی خوشرنگه نه......آبی بگیرم یا سیاه؟؟؟؟:10:قلم داره؟؟؟:40:به نظرتون جون من بگین کلی باشه.....اینو بخرم یا پرو رو؟؟؟؟کدوم ارزون تره؟؟؟؟دکمه های پرو به قدر کافی نرم هست؟؟؟کیفیت عکاسیش خیلی پایینه؟؟؟؟؟د کل کدوم بهتره؟؟؟؟بازی هم عادیه....مگه سمبیان از داخل پی سی سویت نصب نمی شه؟؟؟؟پس چرا نداره؟؟چه جوری باید رو این برنامه نصبید؟؟؟؟ممنون......مخصوصا از گل محمدی جونم....:11:خیلی راهنمایید..:40:
آقای گل محمدی ببخشید از این سوال نمیدونم مطرح کردین یا نه
این فایل های فلشی که میگید و ساعت ها و تقویم هایی که گذاشتید و چجوری باید رو صفحه بزارم.
ممنون میشم جواب بدید.
اینم فایل فلش صفحه ی HTC
کد:http://www.4shared.com/video/AJYaD3BY/HTC_Sense_Pro_Clock.html
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
دوستان از اینجا می تونید تم های قشنگی رو دانلود کنید.
تم ها فوق العاده اند و واقعا حرفه ای طراحی شدن
کد:http://sonyericsson-vivaz.blogspot.com/search/label/Themes
اینم بگم می خوام با گوشیمزیاد چت کنم.......چی خوبه حالا؟؟؟؟:10:
رسول عجب سوال پیچ کردی مارو ؟ :18:نقل قول:
فــیلتر شکن نمیدونم احتمالا یه جورایی بشه یافت
اسکرول هم که لمسی هست دیگه مثل بقیه گوشیها
اسکرول دیگه ای نداره مال همون سیمبیان هست
رنگ سلیقه ای هست خود دانی
من مشکی دوست داشتم گرفتمش
ببین رسول سعی کن یک سوال را چند بار نپرسی قبلا بچه ها هم گفتند واسه نیازهای شما ویواز پرو بهتره
بخر اگه پشیمون شدی بیا با ویواز من تعویض کنیم :27:
قیمت هر دو تقریبا یکیه
دکمه ای پرو اره عالیه
کیفیت عکاسیش شونصد بار بچه ها گفتند چرا دوباره میپرسی؟
کیفیتش در حد خوب هست
دکل چیه عزیز؟ آره انتن دهی هر دو خوبه
بازی هم همه بازیهای سیمبیان اس60 ویرایش 5 نصب میشه نه از پی سی سیویت بلکه ساین کرده و میریزی مموری و نصب میکنی
دیگه نبینم سوال تکراری بپرسی .....
خیلی سادهنقل قول:
رو یکی از تبها کلیک کن و نگهش دار
حالا وارد تنظیمات تب میشی
میتونی هر کدوم را که دوست داشتی انتخاب کنی و جای تبها را هم عوض کنی با انتخاب کردنشون
برای انتخاب فلش جهت ضمینه، تب ادوب فلش را انتخاب کن
بعد بلافاصله سرچ کرده و در هر نقظه از گوشی که فایل فلش باشه اونا را لیست میکنه
حالا یکی را بدلخواه انتخاب کن
سلام
من میخواستم فردا برم vivaz pro بگیرم خیالمو راحت کنم، ولی X10 دو دلم کرده
به نظر شما چیکار کنم؟
مهمترین دلیلشم آندرویدش و صفحه خازنیشه، میترسم Vivaz بگیرم بعدا پشیمون بشم
چه کنم؟؟؟؟
چشم........ساین چه جوری می کنن؟؟؟؟بعد از ساین می ریزن تو مموری و بعد داخل خود گوشی نصب می شه؟؟؟:13:نقل قول:
سلام رسول جان برای ساین کردن احتیاج به فایل Cer & Key داری که بر اساس IMEI گوشیت برات درخواست میدن تایپکش قسمت هـک گوشی موبایل هستش تو تایپک مورد نظر درخواست میدی وقتی حاضر شد همون قسمت هـک تایپک آموزش ساین کردن با برنامه SignSis گذاشتـم میتونی باهاش فایل ها رو ساین و روی گوشیتون نصب کنی اگه ساین نکنی برات ارور میده و نصب نمیشـــه !نقل قول:
موفق باشید!:40:
دوستان فول پک اصلی با رنگ نقره ای رو سفارش دادم با قیمت 350.000 تومن ، بیارزه یا نیارزه دیگه سفارش دادم :دی ، در ضمن در مورد -- گوشی هم بگم که هنوز هیچ راهی واسه -- کردن گوشی نیست پس باید صبر کنیم تا ورژن جدید برنامه هلو او ایکس بیاد ...
دوست عزیز از نظر قیمتی هم که حساب کنید حدود یه 300.000 هزار تومن گرونتر هست اگه فیلم برداری ( ویواز ) خیلی برات مهمه ویواز ولی توی بقیه موارد از جمله صفحه نمایش ، سایز صفحه نمایش ، سیستم عامل بسیار متنوع و باز ، رم بیشتر ، سی پس یو بسیار قوی تر باید روی ایکس تن حساب جدی باز کنی ، به نظر من که پشیمون میشی !نقل قول:
نوشته شده توسط shahrokh haji kavan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین فقط یکم صبر کن قیمتش بیاد پایین تر ، به نظر من الان قیمتش زیاد جور نیست .
در ضمن اگه پول ایکس تن رو داری حتما تو فکر ایکس تن باش ... :10:
دوستان ویوازی سلام !
کیفیت صدای اسپیکرای این گوشی خیلی خیلی ضعیفه ؟؟ در چه حد مثلا ؟ با اسپیکر کدوم گوشی قابل مقایسس ؟
مطمئنا اکس 10 گزنه بهتری هستنقل قول:
نوشته شده توسط shahrokh haji kavan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به قول دوستمون اختلاف قیمت زیادی هم وجود داره
مبارکهنقل قول:
این گوشیهای جدید با هلووایکس معمولا هــک نمیشند
و هــک از طریق فیرمویر هستند
مثل ان86
اما اگه این برنامه بتونه هــک کنه اگه پولی هم باشه من میخرمش
منظور راحت تره چون
صدای خیلی ضعیف نیست فقط ضعیف هستنقل قول:
شما با کدوم گوشیها کار کرده اید بگین تا با اونا مقایسه کنیم
آقا رسول به نظرم بهتره پرو بگيري
از عادي چند گرم سنگين تره، ولي عوضش صفحه كليد كامل داره
هر وقت از تايپ با صفحه كليد مجازي خسته شدي به راحتي ميتوني از صفحه كليده گوشي استفاده كني كه به نظرم اين خيلي خوبه
دوربينشم درسته از ويواز معمولي ضعيف تره،ولي 5 هم واسه گوشيه موبايل دوربينه خوبيه :20:
بلندی صداش کمه یا کیفیتش بده ؟نقل قول:
N80/W810/N958GB/5800/X6/Omnia II
دوست عزیز با تشکر از لینکی که لطف کردی و قرار دادینقل قول:
واقعا تم های زیبایی هستند اما من چندتا رو دانلود کردم اما روی ویواز قابل اجرا نیستند :41::13:
مشکل از گوشی من هست یا از تم ها؟؟؟:13:
n95 5800 x6نقل قول:
اینا که خیلی قویترند هیچ
ان80 را نشنیدم
میمونه w810 و omnia 2
امنیا 2 هم نشنیدم
فقط w810 را شنیده ام
w810 خودش صدای ضعیفی داره و فکر کنم برابری کنه باهاش و نهایتا یه کمی اینور اونورتر باشه
صداش از سی905 و سی901 اگه شنیدی کمی ضعیفتره
تقریبا 10 درصد از ان70 ضعیفتره
باز ممکنه اشتباه کنم و نظر دوستان نیز مهمه
اما صدای هندزفریش از گوشیهای ضعیف ذکر شه بالا بهتره
و همچنین صدای مکالمه اش از تمام گوشیهای که لیست کردی بهتره
نسبت به جت چه طور؟؟؟؟؟:11:نقل قول:
مگه قرار نشد تکراری نپرسی؟ :41:نقل قول:
قبلا هم پرسیدی
و جوابتو دادم
حالا توبه کن ماه رمضون هم هست قبول میشه :11:
طبق گفته دارندگان جت ویواز صداش از جت ضعیفتره
توووووووبه...........:31:خب چقدر؟؟؟ای دهنش.......چرا اینقد کم برم یه مینی اسپیکر بخرم براش نه؟؟؟؟:21:نقل قول:
اره اینم راه خوبیهنقل قول:
من یکی دارم که با شارژر نوکیا شارژ میشه
یه باطری داره تقریبا 3 ساعت جواب میده
یه باطری هم خودم با یه سیمکشی جدا وصل کرده ام که تقریبا 6 ساعت جواب میده
البته با صدای بلند 6 ساعت
من اين گوشيه رو تو علاءالدين بگيرم بهتره يا بازار موبايل ايران . گارانتي اصلي سوني اريكسون اسمش چيه ؟
فرق زيادي نميكنه از كدوم يكي بگيري، از لحاظ قيمتي تقريبا يكي هستند. تو علاادين از هر مغازه پرسيدم واسه خودشون يه قيمت ميدن يا اولش ميگن چند قيمت داري؟! ولي تو بازار موبايل كه پرسيدم همه يه قيمت ميگفتن. علاالدينيا يكم شارلاطانن، دست بندازشون خوبه. گارانتي اصليش پارس كامتله كه اكثرا با همين گارانتي هست، ولي نمايندگيه پارس كامتل تو بازار موبايل كه من قيمت كردم، ويواز پرو 350 تومني رو با بيمه ميگفت 410 تومن. ارزش نداره انقدر اضافه پول بدي، تازه بدون گارنتي دارها هم به شرط سلامت گوشي و سريال درست و عوض نكردن لوازم از يه جاي معتبر بخري بعدنا مشكلي نداره.نقل قول:
مرسی از جوابتوننقل قول:
پولشو که ندارم اگه داشتم میپرسیدم X10 بگیرم یا آیفون 4 !!!:31::31::31:
البته X10 صدای ضعیفی داره(هم کیفیت هم بلندی صدا) و صفحه نمایششم بیش از حد بزرگه ( 4inch) باید همیشه یا تو دست باشه یا تو کیف که استفادشو سخت میکنه. کسی هست که باهاش کار کرده باشه؟
من با ̏ Motorola Milestone˝ کار کردم،صفحه نمایش 3.7 واقعا بزرگه چه برسه به 4
یه نفر به ما بگه آندروید چه تفاوتایی با سیستم عاملای دیگه داره؟ فرقش تو چه قسمتهایی به چشم میاد؟
در ضمن turn to mute هم نمیدونم چیه، لطف میکنید اگه ما رو شیر فهم کنید.
با فعال كردن turn to mute وقتي گوشي زنگ ميخوره، اگه اونو برشگردونيد، (چپكيش كنيد) صداي زنگ قطع ميشه و به حالت mute ميره.
سلام گوگولی ها .........من امروز هم با ویواز کار کردیدمدی:31:.....هم با پرو........:46:ویواز بدون دکمه هیچی نیست اصلا حال نمی ده اینو بگم می خوای بخرین حتما پرو بخرین دوربینش خوبه زیاد تفاوت ندارن.....فقط تو بزرگ نمایی ویواز بهتره ولی دوربین فرقی ندارن من به بچه ها می توصیم که پرو رو بخرن.....ارزون ترم هست..:46:ریلشم رون رونه....:10:در کل علاوه بر این که هیچی کم نداره اضافه هم داره.....کلا کیبرد خیلی تو ی ویواز اساسی بگیرید...:10:
توی علالدین یکی از فروشندگان به من گفت تمام گوشیایی که وارد ایران میشن قاچاق هستن ! یعنی گوشی جدا وارد میشه جعبه جدا هندزفری جدا و ... ! واسه همین هیچ کدوم گارانتی ندارن ! این گارانتی ها هم که میبینید بعد اضافه شده که الکیه ! شما چند نفر رو سراغ داری که از گارانتی تا حالا استفاده کرده باشن ؟ فکر کنم فقط سامسونگا گارانتی داشتن که اونا هم بعید میدونم دیگه داشته باشن !نقل قول:
===
===
میگم 1-وقتی گوشی داره زنگ میخوره مگه با برعکس کردنش نباید mute بشه ؟
2- واسه کم و زیاد کردن نور صفحه نمایش راه میابری وجود نداره به جای اینکه اون مسیر طولانی رو بریم توی تنظیمات ؟
سلام خدمت دوستان عزیز بعد از 1 هفته تحقیق و خوندم این 160 صفحه و نظرات دوستان ویواز گرفتم رنگ کاربنی فول پک 350 هزار + 25 هزار گارانتی و بیمه کامتل که هر اتفاقی برای گوشی بیفته بیمه جبرانش میکنه
حالا یک سوال و مشکل که دیوانم کرده
روزی 2-3 بار این پیغام میاد و فقط میتونم emergency call داشته باشم برای رفعش هم باید گوشی را خاموش روشن کنم .این پیغام SIM Not Allow MM#3 :
مشکل از چیه دوستان عزیز ؟؟
دوستان یه مطلبی بگم خیال همتون راحت بشه
گوشی فقط nokia3310 الان 12 ساله داره مشل ساعت کار میکنه!
سلام ، گرفتمش ، ولی فول پک نبود !!! فقط قلم و محافظ داشت :دی !
ممنون از دوستان ، به زودی ...
چه با ربط...........:27:نقل قول:
دوستان یه مطلبی بگم خیال همتون راحت بشه
گوشی فقط nokia3310 الان 12 ساله داره مشل ساعت کار میکنه!
من که فول پک همه چیز داره اونم ساری دزد بازار می خوام 350--340 بخرم......:10:نقل قول:
سلام ، گرفتمش ، ولی توی فول پک نبود !!! فقط قلم و محافظ داشت :دی !
ممنون از دوستان ، به زودی ...
1- اره همینطورهنقل قول:
خیلی بردر من میخوره
2- احتمالا بعدا بشه با برنامه های اینکارو کرد
ولی با خود گوشی و برنامه های پیشفرض نمیشه
مبارکهنقل قول:
شما از کدوم سیمکارت استفاده میکنین ؟
ممنون از دائم همراه اول IR - MCIنقل قول: