خوب این مشکل از اینترنت شنا نیست به خاطر اینه که سرور های خارجی از ما خیلی دور هستن پینگ شما قرمز رنگ میشه اگر میخوای با دوستان ایرانی بازی کنی منو Add کن هر شب سرور هست و دوستان کنار هم بازی میکنن:46:نقل قول:
:10:
Printable View
خوب این مشکل از اینترنت شنا نیست به خاطر اینه که سرور های خارجی از ما خیلی دور هستن پینگ شما قرمز رنگ میشه اگر میخوای با دوستان ایرانی بازی کنی منو Add کن هر شب سرور هست و دوستان کنار هم بازی میکنن:46:نقل قول:
:10:
سلام دوستان
من تا حالا بازی شبکه ای نکردم... من یه اینترنت adsl دارم که ماهیانه 3 گیگ هستش و برای مقدار کمی دانلود و دیدن صفحات وب کافی هستش و کلا استفاده زیاد نمیکنم..سوالم اینه
آیا با بازی شبکه ای کردن از 3 گیگ زیاد کم میشه( مثله دانلود) یا مثله اینه که تو صفحات وب بچرخی؟؟
5 نقشه جدید برای mw2 اومده با قیمت 15 دلار.کسی گشت پیدا کرد.لینگ بزاره واسه بقیه و مورد تشکر واقع بشه.
باید یکم صبر کنیم تا بیاد دست برو بچ تا برای شما هم لینک بزارم:46:.نقل قول:
بستگی داره روزی چقدر بازی کنی مهم اینه معتاد بشی عملت سنگین میشه کار میده دستت داداش :31:نقل قول:
قیافه من قبل از بازی این جوری بود :20:اما بعد بازی اینجوری شدم :34:.دارم فرهنگ سازی میکنم احه ما ایرانی ها به هر چی گیر بدیم دیگه پدرشو در میاریم ما از همه دنیا تو افراط و تفریط بد تریم:10:
برو بچ من هم اد کنین
reza_boy2002 یا هو
یه دید بزنید.حجمش زیاده دانلود نکردم کسی مشکل نداشت تونست دانلود کنه اسم فایل های جدید رو بگه ما هم دل کنیم.نقل قول:
کد:http://-------------.com/2010/06/_modern_warfare2_stimulus_map.php
SIMA جان آی دی یاهوتو اد کنم ؟ آخه قبلا با بچه ها که می خواستیم بازی کنیم آیدی استیم رو اد می کردیم . راستی من اگه یاهوتو اد کنم تو هم شب بهم pm بدی و من find game بزنم از کجا معلوم که وارد هاست تو بشه ؟
در ضمن sima جان اگه شما میگی مشکل پینگ مشکل همس ، چرا اوایل که از طریق استیم (دزدی و فاصله دادن به اسم و کرک و...:31: ) بازی می کردیم ، منظورم چند هفته اوله ، پینگم خوب بود ، تو بازی سبز بود راحتم بازی میکردم . چرا ؟
بخشید اگه میشه به طور اسان وفارسی به من این کار رو یاد بدید <انلاین بازی کردن رو می گم >بعدش می شه با adsl256 سرور شد
این مپ ها همون های هست که در پست 1 هست DLC :5: یکمک دقت کن بعد پست بده.نقل قول:
bull
ببین دوستم شاید اون موقه هم خود شما سرور میشدی :46:
الان هم اگر با بقیه بازی کنید میفهمید:19:
سلام
راستش من قبلا با پچ 175 بازی می کردم یک 3 ماهی ADSL ام قطع بود الان اگه بخوام دوباره بازی کنم همون دستور عمل های پست یک رو عمل کنم یا نه ؟ اگه چیزی فرق کرده بگید.:46:
یکی خودش به زور وارد فروم میشد.ویروس هم می بست به دمش!
sima جان چند تا سوال رو با شماره ازت می پرسم (برای اینکه قاطی نشه ) اگه میشه یه مختصر توضیحی دربارش بده .و اگه میشه شما هم با شماره جواب بده . ممنون میشم .البته ما شرمنده شما هستیم !:10:
1- اگه بخوام با دوستم وارد یه سرور بشیم و با هم بازی کنیم باید چیکار کنم ؟
2- چطور می تونم هاست بشم ؟
3- من مپهایی مثل derail یا karachi رو ندارم و زمانی که این مپ ها بازی میشه . میپره بیرون از کجا می تونم تهیه کنم ؟
4- لول 70 شدن ؟
5- من دیدم یه سری -- توی بازی انجام میشه شما اطلاعی دارید ؟ چطوری ؟
6- آی دی یاهوتو بده اد میکنم . چطور منو invite به بازی می کنی ؟ چه ساعتی بازی میکنید ؟
شرمنده یکم زیاد شد :11: :31:
امیدوارم سوالات من به درد بقیه هم بخوره . sima جان یه پست بده :31:. منتظرم ...
برای سرور شدن باید NAT باز باشه؟
من هر کاری میکنم strict مونده. فایروال رو قطع کردم upnp رو هم اکتیو کردم پورت رو از 28950 تا 29000 باز کردم ولی باز هم درست نشد. dmz رو هم فعال کردم باز هم نشد. فایروال ویندوز هفتم هم غیرفعاله. کسی میدونه چکار باید کرد؟
حالا به قرض که این درست شد برای سرور شدن همینکه آی پیمون رو اعلام کنیم و بریم توی بازی کافیه تا بقیه به ما ملحق بشن؟
پست اول +نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافیه
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
اره میخوای بیا بگیرش فهمیدی شعورت رو هم یکم زیاد کن :46:نقل قول:
1-کافیه ای پی سرور ایرانی رو داشته باشینقل قول:
3-پست اول DLC ها رو بگیر اون ها مپ هستن
4-بازی کن میشی این کارا خوشم نمیاد با این که خودم یکی از توسعه دهنگانش هستم:31:
5-کسای که استفاده کنن تو سرور بنده IP Ben mishan و حتی نمی تونن به AlterIwnet وصل بشن میگن نه امتحانش مجانیه
6-صد بار تو صد پست گفتم sima_d900 در ضمن بازم میگم نیار نیست Invite بدی به کسی معمولا شب ها من تا نهم نیستم چون درس دارمممممممممممممممممممممم مممممم:11:
عزیز شما که جواب منو ندادی....نقل قول:
سواله منه اینه: با آنلاین بازی کردن از 3 گیگ اینترتم شبیه کدوم کم میشه؟؟
1- مثله دیدن صفحات وب؟؟
2- یا مثله یه فایل دانلود کردن کم میشه؟
هر ساعت 60 تا 70 مگابایت کم میشه در صورتی که سرور نباشینقل قول:
sima sima sima !!!نقل قول:
سلام :31:
بابا نصفشو که جواب ندادی !
شماره 2 رو که اصلا
تو شماره 3 :
در DLC ها فقط (دقت کن فقط ) مپ های زیر موجوده :
mp_compact.ff
mp_crash.ff
mp_overgrown.ff
mp_storm.ff
و مپهای :
mp_derail.ff
mp_karachi.ff
توش نیست . از کجا این 2 تا رو Downlaod کنم ؟
آی پی سرور خودت و سرورهای ایرانی روهم ندادی . بعد اگه آی پی داشتم باید کجا واردش کنم تا بتونم با ایرانی ها بازی کنم ؟
تاره 2 تا سوال هم در اومد !
یه سری مپ با عنوان Bonus maps (در private match) وجود دارند چرا هیچوقت این مپها برای team death match نمیاد ؟؟
*** و مهمترین سوالم *** ار کجا بفهمم پچ ام چنده ؟ قبل از اینکه کرک ها (150 MB و 6 MB ) رو بریزم پایین صفحه ام نوشته بود : 1.0.182 ولی الان نوشته : 1.3.37 یعنی الان پچم اینه ؟ یا 1.0.195 هست ؟ یه توضیحی بدبد .
بازهم شرمنده :46: :10:
آقا بالاخره منم موفق شدم بازی کنم هم lan هم از طریق اینترنت فقط چند تا سوال داشتم . میخواستم ببینم وقتی از طریق Lan بازی میکنم چطور میتونم game rules بازی رو تغییر بدم یعنی time limit , score limit و همه اون چیزائی که توی private match میشه تغییر داد . خواهش میکنم جوابمو بدین.
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
بالاخره نسخه full این patch کی میاد؟ کسی خبر نداره
الان بهترین اموزش در کدوم پسته؟
منظورت چیه سرور نباشی؟؟؟نقل قول:
اگه سرور باشم چی ؟؟؟:31:
اگه اموزش انلاین بازی کردنو می خوای تو امضای من هست ! ولی سرور شدن رو فکر نکنم تو این سایت پیدا کنی :31:نقل قول:
اگه سرور باشی بالای 250 مگ کم می کنه :46: (بعدشم واسه سرور باید سرعت بالا (و پینگ مناسب) + سیستم خوب باشه که بتونن بهت وصل شن :27: )نقل قول:
ببخشین دوستان بلاخره میشه در لن بازی کرد یا نه ؟
اگه آره لطفا لینک آموزش را بگذارید
پس از کدوم سایت میشه گیر آورد.(یعنی محرمانه هست تو این سایت نذاشتن :13:)نقل قول:
اگه بخوایم تو Lan بازی کنیم چی تو Lan که هم سرعت بالاست هم پینگ پایینه اگه میشه لطفا یه راهنمایی کنین. لااقل بگین تو کدوم سایت آموزشش هست.
age lan ro kasi balade vagen be ma ham yad bede man hame karharo anjam midam vagti miram gesmat find game minvise connecting to iwenet
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
aziz age mishe lan ri nokte be nokte tozih bedi tyنقل قول:
نقل قول:
سلام
آره دوست عزیز میشه دستورات سرور باید داخل کنسول بنویسید
یه سرچ کنید تمام دستورات را راحت پیدا می کنید
یه سوال
آیا شما هم توی پیدا کردن سرور در حالت لن بعضی وقتا مشکل پیدا می کنید یعنی حالتی پیش میاد که سرچ کنه ولی کسی را پیدا نکنه؟
نقل قول:نقل قول:
بله میشه در همین تاپیک توضیح دادن
نقل قول:سللام تو این سایت توضیح داده کاملنقل قول:
من تونستم با این اموزش این بازی رو تو یه گیم نت راه بندازم :46: (واسه همینم 3 روزه هر وقت میرم فیری بازی می کنم . :31::8:)
تو پست 977 تو همین صفحه (این زیریه :31:) توضیح داده خیلی اسون هست زرتی وصل میشن به هم و میره تو بازی !
فقط می خواین چندتا PC رو با هم شبکه کنید ؟ (من 10 تا رو با هم شبکه کردم :18:) (خداییش هر کی می یومد تو گیم نت می فهمید شبکه ی این بازی راه افتاده قش می کرد اخه بنده خداها 2 ساله دار mw1 بازی می کنن :31::41:)
چون اگه تعداد واسه مد کافی نباشه باید دستور زیر رو تو PC هاست (تو همون کنسولش ) بدی (توجه این بازی خودش به طور اتماتیک هاست انتخاب می کنه و باید تو PC سرور ای پی هاست رو پیدا کنید :27:)
[PHP]http://forum.bazicente r.com/showthread.php?t=27153&page=66[/PHP]
(تو ادرس بالا به خاطر ... بین bazicente و r یا فاصله زدم اونو پاک کنید تا ادرس درست شه) (از دوستانه مدیر هم عذر خواهی می کنم اگه می شه ادرس بالا رو جور دیگه نوشت بگین تا درستش کنم :20:)
اولا لطف کن فارسی بنویسنقل قول:
ثانیا برو به این آدرس (صفحه 125) [PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4958582&highlight=%D8%A2%D9%85%D9 %88%D8%B2%D8%B4+Private+Match#post4958582[/PHP]
من این دستورالعمل رو مو به مو انجام دادم و درست شد فقط قبلش باید اون patch و کرک های صفحه اول رو دانلود کنی و بریزی همه این کارها رو که بکنی هم میتونی Lan بازی کنی هم از طریق اینترنت حتما دقت کن که مو به مو انجام بدی
بعضی وقتا میشه ولی اکثر مواقع راحت میشناسه و زود پیدا میکنهنقل قول:
نقل قول:
ماه منم هم همینجوریه ولی یک حالتی هست که وقتی همدیگرو پیدا نمی کنند فقط یکی از سیستم ها تا وارد شه همه همدیگرو پیدا می کنند فقط هم همون سیستم اگه وارد شه اینجور میشه با بقیه سیستم ها اینجوری نیست خیلی برام عجیبه
کسی میدونه چرا اینجوریه؟
[QUOTE](توجه این بازی خودش به طور اتماتیک هاست انتخاب می کنه و باید تو PC سرور ای پی هاست رو پیدا کنید [/QUOTE]
اینکارو باید چجوری انجام بدیم
ماله منم هم راحت پیدا میکنه ولی بعضی وقتا قاط میزنه اصلا همدیگرو پیدا نمی کنند حتما یکی از سیستم هام باید وارد سرور شه تا بقیه هم همدیگرو پیدا کنند فقط همین سیستم این شرایط را داره یعنی تا این سیستم وارد شه همه همدیگر را پیدا می کنند
سلام ..
من این راه رو چند وقت پیش در این سایت زیر دیدم .. ولی برای من کار نمی کنه .. !!!
وقتی تو قسمت سرور اون اسم اصلی سرور رو به 192.168.1.2 تغییر می دم .... بعدش که بازی رو اجرا می کنم ... میگه که سرور دان هست و نمیشه وصل شد !!!کد:http://alteriw.net/viewtopic.php?f=35&t=688
چی کار کنم ؟؟؟
Modern Warfare 2 is a first-person tactical shooter and the sixth entry in the popular Call of Duty series. True to its name and following the lead of its predecessor, Call of Duty: Modern Warfare, it places players in modern combat settings, as opposed to the WWII environments of the earlier Call of Duty games. This modern approach brings with it new weapons, action and options. Coupled with a variety of gameplay modes including single player, multiplayer and the co-op Special Ops Mode, it is destined to be one of the most popular games of 2009 and a worthy addition to the Call of Duty series.
Patch contains:
- include Stimulus Map Pack
- AlterIWnet Client
- fix IWNET_INVALID_VERSION ERROR from Single Player
کد:http://rapidshare.com/files/394855999/MW2.UC.SMP-SHIELD.part1.rar
کد:http://rapidshare.com/files/394855992/MW2.UC.SMP-SHIELD.part2.rar
کد:http://rapidshare.com/files/394855991/MW2.UC.SMP-SHIELD.part3.rar
رفقا کسی می تونه مشکل منو برطرف کنه ؟ من مپ derail و checkpoint (karachi)l رو ندارم یعنی دارم ولی زمانی که وارد بازی میشم (فقط توی این دو تا مپ) میپره بیرون از بازی . کسی می تونه منو راهنمایی کنه ؟ یا این 2 تا مپو برام آپ کنه یا لینک بده ؟
ممنون می شم .
کسی EasyAccount برای ورژن جدید 1.3.37 نداره یا اگر lvl 70 max prestige باشه اون فولدر players خودش رو برام upload کنه . خیلی خیلی ضروریه لازمش دارم . ممنون میشم
میشه تو یه جمع بندی بگید من برا انلاین بازی کردن چیکار باید بکنم؟:42::19::wac:
و اینکه با سرعت 256kb/s میتونم بازی کنم؟
با تشکر
درست شد
تو مد Sabotage چطور میتونم تعداد Round بازی رو تغییر بدم . تو Cod4 گزینه Score limit داشت اما تو این بازی نه Score limit داره نه Round limit . وقتی میرم تو بازی فقط یک راند بیشتر نمیتونم بازی کنم . دارم کلافه میشم حتی قبل از شروع بازی از این دستور هم استفاده کردم scr_sab_roundlimit ولی وقتی میره تو بازی فقط یک راند بیشتر نمیتونم بازی کنم.
من از بزرگترا دو تا سوال داشتم یکی اینکه الان خیلی وقته تعداد پستای من روی 15 متوقف شده اصلا تغییری نمیکنه چرا اینجوریه ؟
دوم اینکه چرا من هر سوالی میپرسم کسی جوابمو نمیده؟
خواهش میکنم لااقل به این دو تا سوال من جواب بدین