بله دوست من
کاملا شانسی در میاد
ولی یکی از همین ef7 ها مدل بهمن 90 بود که حتی تا کیلومتر 73000 هیچ مشکلی پیدا نکرده بود
توی این کیلومتر واشر زده بود ,با صاحبش که صحبت میکردم میگفت تا به امروز هیچ مشکلی نداشتم باش و فقط با گازم رفتم
کلی خرج گذاشت وی دستش گارانتیش هم تموم شده بود
مشخص نمیکنه که مشکل داره یا نه ,کلا شانسیه
من خودم هم میگفتم دیگه مشکل ندارند بعد از فروردین 91 اما مال خودم روغن ریزی اویل مازول داشت ,اون یکی تیر 91 اقوام هم کلا موتورش تعویض شد
خیلی به شماره شاسی بستگی داره چون اون سری bf ها تمام اجناسشون اصلی هست و وارداتی ,اما cf ها ممکنه یکی از قطعات اصلی و یکسری بیکیفیت ایرانی و هندی باشه
موتور ef7 خیلی طراحی ظریفی داره و البته تکنولوژی های به روزی نسبت به هم رده های خودش داره ,که همین امر باعث میشه که قطعات بیکیفیت خوب روش جواب نده و مشکل ساز بشه
والا xu7 قطعه های شاید آشغال تر از این هم روش بذارن ولی میبینید خیلی کمتر مشکل براش پیش میاد
من ماشین رو برای یک سری از اتفاق هایی که برام پیش اورود و خوش رکاب نبود فروختم , ولی به جان خودم اگه اینطوری نمیشد اصلا به خاطر مشکلهایی که شاید برای یکسریشون پیش بیاد نمیفروختم
چون واقعا از سواریش به نسبت هم رده ها و هم قیمتاش بهتر بود
با این ماشین و ef7 دوستان زیاد با ماشینهای دیگه تست گرفتیم ولی انصافا ef7 توی دور موتور 3000 به بعد واقعا برتری خودش رو نسبت به tu5 و xu7 نشون میده
ببخشید سرتون رو درد اووردم
پایدار باشید و انشالله که هیچ وقت هیچ کدام از ef7 های دوستان مشکلی براش پیش نیاد و همیشه روی شانس باشید