یکی لطف کنه نام دو مرحله اخر بازی رو برامون پست بزنه حیاتی هست جانان:11:
Printable View
یکی لطف کنه نام دو مرحله اخر بازی رو برامون پست بزنه حیاتی هست جانان:11:
Out of the ashesنقل قول:
A walk in the park
وقتی h رو توی بازی میزنی
کف دست آلکاتراز رو نشون میده!
برای چی هست؟؟
ربطی ه افزایش قدرت یا قابلیتاش داره؟
چه طوری؟
شما با توجه به ایتم ها و امتیازاتی که در بازی میگیرد می تونید اپگرید هایی رو انجام بدید این اپگریدنقل قول:
تو این نسخه روی دست و بهتر روی انگشتان شما انجام میگیره هر انگشت یک نوع قابلیت داره که هر کدام از قابلیت ها خودشون به 3 قسمت تقسیم شدند
برای مثال من یک نمونه توضیح بدم...انگشت شصت رو توجه کنید اپدیت اولی وقتی روشن باشه شما میتونی مسیر تیرهای ئشن رو ببینی ..این یک مثال..
البته در قسمت منو به قسمت نانو سوئیت برید کاملا توضیحاتی د رموردشون داده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود به خود و با توجه به پیشرفت مراحل انجام شده این قابلیتها بدست میاد یا نه؟؟نقل قول:
اگر آیتیم آپگرید شد باید اول h رو بزنم بعد buy mode رو؟
نه عزیز . . . هر کدوم از فضایی ها رو که بکشی و بری بالای سرش یه چیز براقی هست که کسب میکنی (که بسته به اندازه ی فضایی از 100 و 500 و 2000 هست) . . . این هارو که گرفتی میتونی h رو بزنی و هرکدوم از این ایتم هارو که میخوای بخری . ..نقل قول:
سلام یک مرحله قبل از آخر باید 3 قسمت از پاهای موجود فضائی مادر از کار بندازی که کلی موجود ازشون محافظت می کنه و بعد از موفقیت از این مرحله می بایست داخل یکی پاهای موجود فضائی مادر بشی و پس از بیرون امدن از ان به جائی می رسی که مرکز خود موجود فضائی انجا 5 تا موجود میان که نامرئی هستند وکشتنشون سخته و بعد قبل از رسیدن به مرکز خود موجود مادر 2 موجود قرمز سمج هستن که باید بکشی یا نامرئی بشوی و بعد باید بری داخل موجود که کلی گرما و حرارت در آنجا هست وپایان بازی.نقل قول:
دوستان یه سئوال !
این بازی آخر داره ؟!
تو این 3 روز تعطیلی کل وقتمو گذاشتم بازی کردم هنوز تموم نشده !
الان رسیدم به اون قسمت که روی پل هستیم و یه دفعه پل میریزه .
بعدش با تارا و گولد سوار تانک های نظامی میشیم و دوباره فضایی ها پیداشون میشه !
دیشب تا 2:30 بازی کردم تازه رسیدم به اینجا !
خیلی مونده تا آخر بازی ؟!
خب دیگه حدود 1.5-2 ساعت گیم پلی داره البته روی آسون ترین درجه....من خودم از اینجا تا آخر بازی حدود 7-6 ساعت طول کشید چون خیلی وسواس داشتم و روی Hardcore رود....نقل قول:
من روی درجه سختی متوسط رفتم .
الانم رسیدم اون قسمت که سوار هلیکوپتر هستیم و یه تیکه از زمین میره رو هوا و معلق میشه .
ولی عجب بازی خفنی شده . واقعا دمشون گرم . خیلی وقت بود بازی درست حسابی بازی نکرده بودم .
سلام دوست گرامی 5-6 مرحله دیگه هست ولی آخرش سخت میشه. مخصوصا مرحله آخر باید با موجودات نامرئی بجنگی کلی لذت می بری ولی بعضی تو این مرحله موندن.اگر به اینجا رسیدی بازی رفت مخ . راهنمائی بخواه میگم ترفندش چیه ؟نقل قول:
بالاخره تمومش کردم !نقل قول:
انصافا عجب بازی قشنگی بود .
از لحاظ سختی واقعا جذاب و سرگرم کننده بود .
فقط بعضی از جاها واسه من مبهمه .
اول از همه اینکه هاگریو ( همون پیرمرده تو Prism ) کی بود ؟
چه اتفاقی بین Prophet و اون افتاد که Prophet قاطی کرد ؟! (اون قسمتی که خاطرات Prophet رو نشون میده رو میگم )
سئوال دیگه اینکه اصلا Prophet مرده بود ؟ آخر بازی چطور نشونش داد ؟
آخرین مرحله که وارد اون غار شدیم و به زور جلو میرفتیم چه اتفاقی افتاد ؟
آخرین سئوال اینکه اون آخرین کسی که داخل لباس بود کی بود ؟
Alcatras بود یا Prophet ؟ یا شخصیت جدید ؟!
انصافا بازی خوبی است من که دارم لذت میبرم از بازی کردن فقط یه سوال ماله من وقتی که به نت وصله بالا میاد وقتی به نت دسترسی نداشته باشی بالا نمیاد اگه کسی راه حلی داره دریغ نکنه:5:
نقل قول:
هارگریوز همونی بود که لباس رو ساخته بود و معتقد بود تنها راه نجات دنیا همون لباسه
نفهمیدم دعواشون سر چی بود!!!
prophet که مرد, اون اخرش هم بیشتر شبیه یادبود بود :31::31:
آخرین نفر الکاتراز بود
دوستان اگه جایی رو اشتباه کردم لطفن بگید تا در گمراهی اشکار سرگردان نمونم . . .
آقا من این بازی رو برای xbox گرفتم ولی وقتی dvd رو گذاشتم پیغام داد که باید آپدیت بشه . میخوای اپدیت کنی ؟؟؟؟ که منم آپدیت نکردم . چون به گفته همه کنسول دارها اگه آپدیت میزدم باید قید بازیهایی که قبل از این اومده رو بزنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا میخوام بدونم کسی از دوستان آیا این بازی رو روی کنسول ( بخصوص xbox ) انجام داده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا dvd هست از این بازی که آپدیت نخواد بکنه سیستم رو یا خیر ؟؟؟؟
یا اینکه تقریبا باید قید این بازی رو بزنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :41:
یکی یه جوابی بده . ممنوننقل قول:
بزن اپدیت کن دوست عزیز...فقط بازی هاینقل قول:
halo:reach و cod:bo رو اجرا نخواهد کرد که اونم اگر به صورت پچ شده تهیه کنی اجرا میشه..
راستی قبلش به سوالم جواب بده بازی های زیر رو تهیه کردی...؟ بازی کردی قبل این
homefront
Dragonage 2
?
اینارو قبل کرایسیس 2 بازی کردی یا نه.؟
سلام من اونجایی هستم که باید سفینه رو نابود کنم ولی وقتی منفجر میکنم هیچ آبجکت جدیدی باز نمیشه و من نمیدونم باید چیکار کنم ...لازم بذکر بگم من نسخه بتای بازی رو دارم....با تشکر
اگه منظورت همون سفینه ای هستش که از روی یه ساختمون بلند هستی و میزنیش باید برگردی عقبتر سمت چپ تو همون زاویه دید انفجار سفینه چپت بری...یدونه راه هستش که کمی مثل راهپله ها میخوره میره بالا از اونجا به بعد از پشت بامها ابجکتتو نشون میدهنقل قول:
بازی خوبی بود ولی خیلی باگ داشت
اینجا باید چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عذر می خوام متوجه سوالتون نشدم...نقل قول:
منظورتون اینه که چجوری برید اونجا یا که روی اون ابجکت چی کار کنید..؟
اسم مرحله رو هم بگید لطفا..
نـه دوست عزیز !! چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن این homefront هم جالبه ؟؟؟؟ شما بازی کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا انقدر دیر جواب دادی...که نمیدونم..الان کرایسیس رو نسب کردی یا نه..؟نقل قول:
اپدیت شد یا نه.؟
چون اون دو تا بازی قبل کرایسیس اومدن و اونا هم اپدیت دارن اگه اونارو نسب کرده باشی پس اپدیت شده و به راحتی می تونی کرایسیس رو بازی کنی نسب نکرده باشی هم باز مشکلی نیست تو پست قبلیم توضیح دادم که چطور میشه وقتی اپدیت میشه
هوم فرانت هم بله بازی کردم زیاد جالب نبود..
نــه ! هنوز نصب نکردم !! آخه چند تا بازی قبلی مونده که بازی نکردم !! مثل COD ها (مدرن 2 و bo !! ) احتمالا صبر کنم تا فیرم ویر جدید واسه دستگام بیاد بعد با خیال راحت نصب کنم !!!
اصلا این آپدیتش واسه چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدا سوالمو واضحتر میپرسم چون این مرحله رو رد کردمنقل قول:
سیوهای این بازی کجاست؟ (برای تعویض ویندوز)
سلام من بازی رو فتح کردم ولی چرا فقط 22% بازی کامل شده ؟! پس بقیش چطور کامل میشه ؟؟
سلام من یه مشکلی دارم.تو بازی یه باگــــی هست وقتی افرادو می کشم نمیوفتن همینجوری می ایستن.یه بار این باگ باعث بدبختیمم شد طرفو جلو در کشتم دیگه نتونستم برم بیرون بدبخت شدم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم کمکم کنـیــدیه
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
باید با Hard بری تا کلش کامل بشودیـــــــونقل قول:
ما هم به جمع crysis بازها پیوستیم !!!!!!!!! :31:
میگم یه خورده رو حالت veteran بازی کردم دیدم بدجور سخته بعد رفتم رو حالت soldier . حالا میخوام برم دوباره تو حالت veteran که دیگه گزینه veteran نیست !!!!!!!!!!!! البته بعد از veteran گزینه pro soldire یا همچین چیزی بود که اونم الان نیست !!!!!!!!!! قضیه چیه ؟؟؟؟؟ دیگه نمیتونم برم تو حالت veteran ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معمولا توی بازی ها نمیشه از درجه اسونتر به سخت تر رفت!ولی از سخت تر به اسون تر میشه!توجه کن:معمولا!نقل قول:
من زیاد با این بازی حال نکردم.ولی صدا گذاریش خیلی عالیه.در کل از طرفدارای سوم شخصیم دیگه!!!!!
بله دیگه... اونا زرنگ ترن از شما :دی این طوری آدم می گیره روی آسون ترین درجه سختی می گذرونه ، آخرین لحظه می ذاره روی وترن :دی اونوقت اچیومنت وترن رو می گیره... :دینقل قول:
درضمن این بازی هارو باید سولو ( حالت تکنفره ) بازی رو گذروند ، سریع ... چو نه جالبن نه داستان خوبی دارن ، بعدش رفت سراغ مولتی پلیر بازی .... فضای خیلی بهتری داره...
سلام
دوستان ما این بازی رو تا مرحله 118 رفتیم و حالا ویندوزمون دچار اشکال شده بطوریکه باید ویندوز عوض کنیم
حالا میخوایم بدونیم که این بازی چند مرحله دیگه ازش باقی مونده و دیگه اینکه میشه ازش بک آپ گرفت تا بعد از نصب ویندوز جدید از
همین مرحله 118 ادامه بدیم و نخواییم بازی رو از اول شروع کنیم .
با تشکر
118 تا مرحله داره مگه ؟ :18:نقل قول:
سلام
دوستان ما این بازی رو تا مرحله 118 رفتیم و حالا ویندوزمون دچار اشکال شده بطوریکه باید ویندوز عوض کنیم
حالا میخوایم بدونیم که این بازی چند مرحله دیگه ازش باقی مونده و دیگه اینکه میشه ازش بک آپ گرفت تا بعد از نصب ویندوز جدید از
همین مرحله 118 ادامه بدیم و نخواییم بازی رو از اول شروع کنیم .
با تشکر
والا من بازی کردم 6 ساعت رو ایزی بود 12 ساعت رو هارد :18:
118 تا مرحله :18:
نقل قول:
118 تا مرحله داره مگه ؟
والا من بازی کردم 6 ساعت رو ایزی بود 12 ساعت رو هارد
118 تا مرحله
سلام
دوست من وقتی به قسمت لود بازی میریم اونجا مراحل رو نوشته و همچنین تعداد مراحل سیو شده رو ،
در ضمن خود من اهل گیم نیستم و اینها مواردی بودن که برا یکی از دوستان سئوال کردم ، بازم ممنون از توجه شما و اگه راهی داره
لطفا راهنمایی بفرمایید ، تعویض ویندوز کاملا ضروری هستش .
من یه جا گیر کردم یه نیم ساعت از بازی رو رفتم سوار تانک میشم هی میرمو میرم تا اینکه اونجایی که میخوام از تونل برم بیرون 2 تا تانک میاند و یهو میزنندم 1000 بارم رفتم بازم میزنند قبل از اینکه من بزنمشون-اینا رو جوره خاصی باید نابودشون کرد ؟
کلا بازی چند ساعته ؟(متوسط رو به کند بازی کنی )
این آپدیت 3 گیگی که دانلودها گذاشته رو دانلود کنم؟تاثیر زیادی داره ؟یا نه ارزش نداره ؟همین که ماله دایرکست 11 هست رو میگم(گرافیکم دایرکست 11 نیستا)
118 تا رو نميدونم ولي شما اسم مرحله اصلي رو كه از بازي هستين بگو تا بگيم چقدر از بازي مونده يا چند مرحله موندهنقل قول:
سلام
دوست من وقتی به قسمت لود بازی میریم اونجا مراحل رو نوشته و همچنین تعداد مراحل سیو شده رو ،
در ضمن خود من اهل گیم نیستم و اینها مواردی بودن که برا یکی از دوستان سئوال کردم ، بازم ممنون از توجه شما و اگه راهی داره
لطفا راهنمایی بفرمایید ، تعویض ویندوز کاملا ضروری هستش .
والا حافظمون ياري نميكنه ولي تا اونجايي كه يادم مياد خيلي استرات»يك خاصي نداره فقط بزنشوننقل قول:
من یه جا گیر کردم یه نیم ساعت از بازی رو رفتم سوار تانک میشم هی میرمو میرم تا اینکه اونجایی که میخوام از تونل برم بیرون 2 تا تانک میاند و یهو میزنندم 1000 بارم رفتم بازم میزنند قبل از اینکه من بزنمشون-اینا رو جوره خاصی باید نابودشون کرد ؟
کلا بازی چند ساعته ؟(متوسط رو به کند بازی کنی )
این آپدیت 3 گیگی که دانلودها گذاشته رو دانلود کنم؟تاثیر زیادی داره ؟یا نه ارزش نداره ؟همین که ماله دایرکست 11 هست رو میگم(گرافیکم دایرکست 11 نیستا)
كلا بازي روي درجه سختي نرمال نهايتش 7 ساعت طول ميكشه...
اگر كارت گرافيكتون از DX11 ساپورت نميكنه بهتره دانلود نكنيد چه بسا كه گرافيك بازي روي Dx11 اثري بينظير هستش
تو انتهای خیابون باید اول اون تانک روبرویت رو بزنی و طوری قرار بگیری که تانک کناری که شلیک کرد بهت نخوره (روبروت دوتا مانع هست) و بعد تانک کناری که درست پشت مانع هستنقل قول:
آقا ما بسی حال کردیم با این کرایسیس ، اولین بازی شخص اولی بود که بازی کردم و سرگیجه نگرفتم .
گرافیکش رو هم گذاشته بودم روی هاردکور الان دیگه هیچ بازی به چشمم نمیاد :31:
کرایسیس 1 و وارهد هم همین قدر باحاله ؟
تقریبا:46:نقل قول:
کرایسیس 1 و وارهد هم همین قدر باحاله ؟
از نظر گرافیکی که تقریبا چیزی کم نداره... البته با اومدن DX11 برای Crysis 2 در محیط های بسته Crysis 1 حرفی برای گفتن نداره. ولی محیط های باز Crysis 1 خیلی از 2 قویترن.
از نظر گیم پلی هم یه مقدار متفاوته...1 یه کم Open World تره. Crysis 2 خطی تره. 2 در کل اکشن تر و سینمایی تره.
ولی در کل ارزش بازی داره.
موفق باشید.
این بازی جز گرافیکش و blur چز دیگه ای هم داره؟ این که همش باید ادم بکشیم!
cod2>crysis2