من... اممم....منظورتو نفهمیدمنقل قول:
Printable View
من... اممم....منظورتو نفهمیدمنقل قول:
سرما مشدی گری بر نمیداره:31:نقل قول:
دیگه آخراشه می خوان زود تمومش کنن
ولی من در کل به رامبد تبریک می گم.....
برای اولین تجربه سریال روتین شاهکار بود.......
آفرین به رامبد و تیم مسافران........
این مسافران بعضی قسمتهاش خیلی عالی بود اما بعضی قسمتهاشم افتضاح میشد...اما برای اولین یا دومین بار کارگردانی خوب بود اما خیلی مونده به کارهای مدیری برسه مدیری فیلمهاش خیلی بهتر هست به نظر من...
ولی با اجازتون من با نظر شما مخالفم :46:.. به نظرم معنی واقعی طنز یعنی همین مسافران .. طنزنقل قول:
انتقادی .. نه صرفا فقط خنده دار .. درسته سریال های مدیری بعضی قستماش واقعا آدم از خنده
کف و خوب قاطی میکرد :31: ولی من سبک رامبد رو بیشتر میپسندم .. به نظرم کارای مدیری دیگه داشت
تکراری میشد .. البته این مرد های چند هزار چهره کمی انتقاد و .. هم بود
ولی کلا من مسافران رو ترجیح میدم :10: از بعضی بازیگرای گروه مدیری چندشم میشه مثل فلانک جنیدی :2:
اما با سیامک انصاری خیلی حال میکنم :31:
-
البته کار عالی رامبد اینه که با یه سری بازیگر کم نام و نشون یه کار عالی رو تولید کرده
بجز خودش فکر کنم فقط نیلوفر دهقان و حمید لولایی سابقه آنچنانی داشتن ...
-
بگذریم .. اینجا تاپیک مسافرانه :31: وقتی قهوه تلخ رفت رو آنتن اونجا دربارش صحبت میکنیم :10:
بله نظرها متفاوته باید زمانی که فیلم مدیری پخش شد با این مقایسه کنیم...:11:
رامبد كه تركوند
مثلا از كسايي مثل بهرام ، ناهيد ، فربد و ... داره بهترين استفاده رو ميبره
به اين ميگن كارگردان واقعي
حتي حميد لولايي هم در اين سريال بسيار درخشيد و نقشش واقعا با بازيش جور در مياد
انشاءالله منظورتون شقایق دهقانه دیگه!؟:31::46:نقل قول:
نیلوفر دهقان
عجیبه... تو این تاپیک هروقت حرف و موضوع کم میاد، گیر میدیم به مقایسه مدیری و جوان!! (جسارتی به کسی نمیکنم:46:)
فکر کنم قبلا هم تو این تاپیک نظرم رو گفته بودم که طنزهای پخش شده (با کارگردانی عطاران و مدیری و جوان...) یه چیزی آنی و متعلق به زمان خاصه خودشه... شک نکنید، زمستون امسال اگه قهوه تلخ پخش بشه و یه خورده بگیره...، همگی به اتفاق میگم که قهوه تلخ عالیه و مسافران چرت!!! البته حق هم داریم ها...، چون این مشکل طنز هامونه که خیلی زود کهنه میشن....
یاعلی:11:
گل گله دیگه،چه شقایق چه کاکتوس فرقی نمیکنه:31:نقل قول:
امروز ساعت چند پخش می شه؟؟؟
19:30 زيرنويسنقل قول:
داره پخش می کنه
این قسمتشم بدک نبود!
1. اون آوازی که منوچ موقع مردن زهره میخوند از آهنگای کلاسیک 60 سال پیشه:31:
2.اون صحنه ای که ناهید و ستاره همدیگه ور بغل کرده بودن و وبهرام و شهاب همدیگه رو،.... چی بگم والا:27: رامبدم اونجا تحت تاثیر قرارگرفته بود اشک می ریختlol
3.شهابم اخیرا خوب بازی نمی کنه موقعه هنگ کردن هی پلک می زد موقع تماس زورگ هم می داشت می خندید فرم صورتش عوض می شد
اينو موافقم كه شهاب خوب بازي نميكنه ( البته جديدا )
آخرش هم هي تيكه مينداخت : اگر برايشان خرج نداشته باشد !!!
راستي من فقط 10 دقيقه آخرو ديدم ، اين قسمت درباره چي بود و چي شد ؟ ميشه يكي خلاصه بگه ؟
نقل قول:
خيلي جالب بود . :31:
یکی از خنده دا ترین چیزایی که تا حالا از تلوزیون دیدماونجایی بود که بهرامو ناهید با هم خدا حافظی میکردن بود
دیالوگ دقیق یادم نمیاد یه چیزی تو این مایه ها بود:
فرخ به فرید: تو زندگی خصوصی مردم دخالت نکن
فرید: اگه تو زندگی خصوصی مردم دخالت نکنی مردم تو زندگی خصوصیت دخالت میکنن
فرخ: خوب حرف حسابه دیگه
:دی
ولی خودمونیمو، چقدر داره مسخره میشه !!
گزارشایی که بهرام مینویسه اصلا ربطی به خود فیلم نداره !! :2:
شما هم که از اول فقط همین یه جمله رو میگینقل قول:
این جوری پیش بره فکر منکم اخرش همه فضایی باشن به جز فرید :31:
نه بابا خیلی تا حالا از فیلمش تعریف کردم :31:نقل قول:
شما هم که از اول فقط همین یه جمله رو میگی
نظر من که برعکس شماست ! احتمالا تمام صحنه ها رو فقط به دید طنز می بینید !! نقطه اوج و زیبائی بیشترش مربوط به همین گزارشاته... :دینقل قول:
گزارشایی که بهرام مینویسه اصلا ربطی به خود فیلم نداره !! :2:
یه جوری شده ، اوایلش که بازیگرا یکم نامسلط میزدن
الان هم انگار دیالوگ نویسی درستی انجام نمیشه براش
حیف داره میشه ، قسمت های وسط ش خیلی قشنگ تر بود.
;)
آره منم یادمه:31:نقل قول:
منظورم این بود که با این حرف فرخ که گفتی مخالفم.کلا فرخ چرت وپرت زیاد میگه.:5:نقل قول:
:دی آره خب اینم میشهنقل قول:
این جوری پیش بره فکر منکم اخرش همه فضایی باشن به جز فرید
ولی بی مزه میشه...
آره منم موافقم چون جوری گزارشات آخرش نوشته میشه که به فیلم ربط داره و میخواد بگه که یکمی هم بیشتر از این تحقیق کردن و به نتیجه رسیدن ولی کلا گزارشاش خوبهنقل قول:
نظر من که برعکس شماست ! احتمالا تمام صحنه ها رو فقط به دید طنز می بینید !! نقطه اوج و زیبائی بیشترش مربوط به همین گزارشاته...
به ظر من آخرش نشون میده همه این داستان ها رو فرید داره تو کتابش مینویسه ! :18:
منم موافقم!!!نقل قول:
به ظر من آخرش نشون میده همه این داستان ها رو فرید داره تو کتابش مینویسه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست مثل زیزیگولو :دی
که آخرش نشون داد لیلی رشیدی داشته کتاب مینبشته :دی
سلام.....دوستان دیشب نتونستم ببینم.........:41:
تکرارش رو ساعت چند میده امروز؟؟؟؟؟؟؟:21:
ساعت
17:25
این همون پایانی بود که پنجمین خورشید داشتنقل قول:
منم موافقم!!!
درست مثل زیزیگولو
که آخرش نشون داد لیلی رشیدی داشته کتاب مینبشته
چقدرم مضخرف بود این پایان
عمرا رامبد همچین آماتور بازی ای در بیاره
سریال مسافران یک طنز بی نظیره به نظر من مخصوصا فرخ خیلی با احساس بازی میکنه به نظر من ایتپن سریال مرگ نداره.قشنگ ترین طنزی بوده که تا حالا پخش شده
موفق باشید
الان داره تکرارشو میده...نقل قول:
همین الان هم تمام شد:31:نقل قول:
به نظر من ضایع ترین فیلم کمدی نه؟؟؟؟؟؟؟:19:
من ندیده بودم دیشبو ، الان دیدم...
واقعاً خوب بود...یکی از بهترین قسمت ها بود...
دقت کردین از زهره یه زن آرمانی ساختند که برای هر کس ویژه و مختص خودش بود! هر کدوم از چند شخصیت مرد داستان زهره رو ایده آل خودش می دونست...عنصر داستانی جالبی بود!
بازی فوق العاده خوب سحر دولتشاهی رو تو کل قسمت ها در کنار حسن معجونی (که خودش از بزرگ ترین کارگردان ها و بازیگرای تئاتر کشوره) نباید فراموش کنیم...تو تک تک سکانس ها شاهد بازی های زیبا و بعضاً زیرپوستی شخصیت ناهید هستیم ، میمیک صورت ، بازی با دست ، حرکات سر ، تماماً جذاب و دیدنی هستند ، واقعاً تبریک میگم به رامبد جوان بابت چنین سلیقه ای...:20:
سکانس خداحافظیشون که واقعاً گل سرسبد قسمت بود...جداً ایده هوشمندانه ای بود...هم طنز بود و هم منظور رو می رسوند! چنین ایده ای فقط از ذهن کسی مثل پیمان قاسم خانی بر میاد...:40:
شخصیت فرید هم خیلی قابل تحمل تر از قبل شده ، یه جورایی دوست داشتنی شده ، همین طور شخصیت های فرعی ای مثل منوچ و شریفی که کم کم در قسمت های آخر به متن داستان وارد شدند...
اما از نقاط ضعف سریال بازی دور از انتظار شقایق دهقان در بیش تر قسمت ها بود...اگر ستاره رو مقایسه کنید با سحرناز شب های برره ، متوجه تفاوت فاحش بازی می شید...درسته نقش خیلی خوبی براش نوشته نشده بود اینجا و اصلاً با اون نقش فوق العاده در شب های برره قابل مقایسه نیست ، اما باز خیلی از حرکاتش آزار دهنده بود...
در کنار او ، به جز برخی قسمت ها که واقعاً نصرا... رادش دوست داشتنی بود ، شخصیت 61 یا شهاب هم حرف زیادی برای گفتن نداشت و معمولاً در حاشیه بود....
این دو بیش تر به فیلم نامه و شخصیت پردازی نا متوازن بر می گرده ، به طوری که چند شخصیت داستان فوق العاده خوب پرداخته شده بودند ، اما این دو ، نه تکه های کلامی زیبایی برایشون نوشته شده بود و نه اون قدر امکان مانور داشتن که تواناییشون رو که در کارهای قبل تر ازشون دیده بودیم ارائه بدن...
نکته ی جالبی که کلیه ی فیلم نامه ی سریال و اصلاً دلیل اصلی رخداد های داستان از اون نشات می گیره ، بحث گرمایش زمین و گازهای گلخانه ایه که باید آفرین گفت به سازندگان و نویسندگان سریال که چنین موضوع پر اهمیتی رو در قالب یه کار طنز به مردم و مسئولین! یادآوری کردند...هر چند می شد بیش تر روش مانور بدن و بخش فضایی داستان رو پررنگ تر کنند...
گذشته از بحث آموزش ، خیلی مهمه که این چنین در یک سریال به موضوع و نگرانی اصلی امروز جهانیان پرداخته میشه...
ادامه در پست های بعد...
بازي بهرام كه فوق العاده هست
ناهيد هم خيلي بازي زيبا و جذابي داره و كلا ادا و اصولش خيلي آدم رو جذب سريال ميكنه
فرخ هم ديگه نگو ، اخر دلقك بازيه
واقعا توي تمام عمرم بهترين طنز هست
دوستان
قبلا گفتم که کم پیش میاد این ساعت خونه باشمو ببینم این سریالو!
تعریف اون قسمتشو شنیدم که حمید لولایی شاعر میشد و همه زدن تو خط هنرمندی!میشه که واسه دانلود بذارید اون قسمتو؟
سلام...
خوبین؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره که درباره این قسمت نظر ندم...مثلا اگه بگم خوبه میریزن سرم که نه خیلی هم مزخرفه....یا باالعکس....هیچی ...اصلا ولش کن..:46:
میگم حسین جان اون قسمتی که بهرام اومد گفت زهره مرده...بعد منوچ و فرخ و شریفی عزاداری میکردن و منوچ میخوند رو میزاری؟؟؟
ممنون...:40::40::40: