بچه ها هیچ کس از مرکز چمران از آسیاتک سرویس نگرفته؟
من مشکوکم به اینا، نمیدونم اصلا خطم رانژه شده یا اینا دارن خالی میبندن
خواهشا کمک کنید
Printable View
بچه ها هیچ کس از مرکز چمران از آسیاتک سرویس نگرفته؟
من مشکوکم به اینا، نمیدونم اصلا خطم رانژه شده یا اینا دارن خالی میبندن
خواهشا کمک کنید
عجب! یعنی به صورت رندوم این کار انجام می شه؟!نقل قول:
یک چیز دیگه وقتی چیزی را دانلود می کنم چند ثانیه اول با سرعت 80 الی 100 دانلود می کنه بعد سریع کم می شه روی 14-15 ثابت می شه ! !
سلام
من به کارت طلایی شاتل اهواز نیاز دارم
استفاده از این کارت چه جوریه؟ حتما باید کارت باشه یا شماره سریالش هم مهمه؟
اگه کمک کنید ممنون میشم
سرویس 56 چیه و سرعتش چنده ؟ چند گرفتی ؟نقل قول:
من میخاستم از قمه بگیرم چون قیمتاش پایین بود انقد زدن تو سرش که پشیمون شدم
بچه ها من میخوام پارس آنلاینو عوض کنم (قبلا گفتم 128 دارم) ...گفتید عوض نکنم...ولی الان میبینم این صبانت برای 1M خیلی قیمتش عالیه...کسی هست گرفته باشه؟ میخوام ببینم کیفیتش چه جوریاس...نقل قول:
یه سوال دیگه...پار آنلاین شبا از ساعت چند تا چند سرویس دانلود رایگان میده؟
اونجا اشتباه نوشتم همون 64 هستش.18.500نقل قول:
کسی نبود جواب منو بده؟! پارسانلاین رو با صبا عوض بکنم یا نه؟!
بچه ها خواهشا جواب منو بدین. چیکار کنم؟نقل قول:
بچه ها من از آسیاتک اشتراک گرفتم
بالاخره خط من رانژه شد و مودم رو کانفیگ کردم
ولی چراغ لینک مودم روشن نمیشه!!!
با شرکت تماس گرفتم، گفت الان چند روزه مرکز چمران مشکل داره و به غیر از شما چند تا مشتری دیگه با مشکل مشابه داریم. گفت ممکنه تا هفته ی بعد طول بکشه !!!!!!!!
بچه های چمران یا هر کسی که از این شرکت ADSL داره لطفا بیاد بگه ببینم کسی غیر از من این مشکل رو داره؟
دیشب رفتم توی سایت آسیاتک دیدم فقط یک هفته تا پایان سرویسم مونده در حالیکه هنوز یک هفته نشده که خطم رانژه شده (البته به قول خودشون، چون من فکر میکنم اصلا رانژه نشده چون چراغ لینکم خاموشه)
خواهشا بچه های چمران بیان اینجا بگن چه خاکی باید توی سرم بریزم
من 128 دارم حد اکثر با 16 دانلود میکنم شما باید کلاهتو بندازی هوانقل قول:
سرعت معموا 64 حد اکثر 8-9 هستش
نقل قول:
سلام
کاری که در اینجور مواقع باید انجام بدی اینه:
میری شرکت اول با احترام مشکلتو بشون میگی اگه حل کردن که هیچ اما اگه دیدی دارن میپیچوننت و اینا یکم تن صدا رو میبری بالا قضیه حله! اگه اینطور هم حل نشد فسخ میکنی میری پارس انلاین یه اشتراک میگیری راحت. تو ایران معمولا کارا اینطور پیش میره حالا خوددانی!:46:
این دیگه از اون سوالها بود:13:نقل قول:
بعضی دوستان فقط زمانی که به مشکل برمیخورند سر و کلشون پیدا میشه:44:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:در مورد صبانت اطلاع ندارم چون تازه شروع کرده ولی سرویسش محدوده و بازم بازم باید شب بیداری داشته باشی...نقل قول:
اینطور که معلومه ترافیکت مورد نیازت بالاست
شما که اون منطقه هستی به نظر من سرویس نامحدود از طلوع رایانه بگیری فوق العادست:12:
ماهیانه چقدر میخوای هزینه کنی؟
من 5 گیگ برام کافیه...دیگه تا حد 30-35 هزینه میکنم فوقش...اسم طلوع رایانه رو نشنیده بودم تا حالا..صبا رو واسه این گفتم که سرعت 1Mاش قیمت عالیی داره...فوقش آدم با یه پارتی بازی واسه اسفاده ی خانگی سرعت بالا میگیره...فقط از قطع و وصل شدنش میترسمنقل قول:
نقل قول:
والله من همیشه سر می زنم به تاپیک ولی فقط در مورد طلوع رایانه لقمان می تونم نظر بدم که معمولا کسی در موردش سوال نداره و خودمم راضی نیستم به کسی پیشنهاد نمی دم . نمونه اش همین مشکل اخیر که همسایمون داره گیگاباتی دانلود می کنه و من مگابایتی!
سلام بچه ها شرمنده 2 - 3 روز سیستمم مشکل داشت نمیتونستم سر بزنم.
الان مرکز گلستان افضاح شده نوسان شدیدی داره بقیه گلستانی ها چطور وضعیتشون؟
دختر خوب سرویس ا مگابیتی که شما در نظر دارید فقط 2 گیگ ترافیک داره و به سرعت تمام میشهنقل قول:
اگر واقعآ این ا مگ بودن سرعت چشم و گوشت رو بسته و تصمیمت رو گرفتی 2-3 گیگ ترافیک بخر تا به پولت هم بخوره (صبانت از 2-6 صبح ترافیک رایگان داره)
ولی از من میشنوی یا از طلوع رایانه بگیر یا از نماینده اصلی پارس آنلاین تو برج کیانپارس
یکی از دوستانم از طلوع رایانه سرویس میگیره.ازش سوال میکنم ببینم اون وضعیتش چطوره بهت اطلاع میدم...نقل قول:
شما که داری از طلوع رایانه سرویس میگیری لطف کن قیمتهاش رو برای دوستان اینجا بزار
دستت درد نکنه.تو این هفته می رم کامل قیمت هاشو اسکن می کنم می زارم اینجا
نه بابا 5 گیگشم هست که 29 تومنه!نقل قول:
پارس آنلاینم که مال خودمه قیمتش زیاد میشه واسه 1 مگ....
جایی که شما ازش سرویس میگیرید شرکت رفاتک تو طالقانیه که تعرفه هاش بالاستنقل قول:
پارسال میخواستم کافی نت بزنم پهنای باند نداشتند 512 بدند و اصلآ 1مگ هم ندارند!(اونم برای کاربر خونگی)
خود دانی
موفق باشی...
جایی که شما ازش سرویس میگیرید شرکت رفاتک تو طالقانیه که تعرفه هاش بالاستنقل قول:
پارسال میخواستم کافی نت بزنم پهنای باند نداشتند 512 بدند و اصلآ 1مگ هم ندارند!(اونم برای کاربر خونگی)
خود دانی
موفق باشی...
قیمت های رفاتک رو دیدم گرون بود
میگفت ما یه پهنای باند رو بین چند نفر شیر میکنیم ! برای همین معمولا بیشتر از اونی که قراره گیرشون میاد .
به نظر من که چندان کار جالبی نیست مخصوصا اگه همه خوره اینترنت و دست به دانلود باشن .
سلام دوستان ما بالاخره بعد از 3 ماه دوري از نت اومديم
اين 3ماه هم خاطره اي بود واسه خودش ..
آقا بعد از زدن ركورد واسه راه اندازي سرويس در شركت نميادنت ركورد جمع آوري در اين شركت رو هم زديم ..
بعد از 5 روز كه هزينه ي شارژ مجدد رو ندادم خطم قطع اشتراك شد و به قول خودشون فرم جمع آوري رو فرستادن مخابرات ..
حوصلتونو سر نبرم ، ما هر روز يا ميرفتيم نيماد يا زنگ ميزديم كه آقا جون مادر جمعش كن ..
هر روز هم يه جواب (اسمتون رو نوشتم فردا فرمتون ارسال ميشه)
خلاصه آقا ما دو تا ركورد توي اين شركت زديم
1. ركورد وصل كردن سرويس => از تاريخ عقد قرار داد تا روز دايري و استفاده : 35 روز
2. ركورد جمع آوري => از تاريخ قطع اشتراك تا روز جمع آوري و خاموش شدن چراغ لينك : 46 روز
در حاليكه من رفاتك توي 4 روز واسم وصل كرد و توي 7 روز هم جمع كرد
مركز چمران
البته نا گفته نماند كه بقيه مراكز فكسي هستند ولي چمران بايد دستي نامه ببري.
من هر وقت به شمارشون زنگ ميزنم مشغوله يارو زنيكه نشسته فقط زر ميزنه با دوستاش
سلام کسی راه حلی واسه دانلود مداوم نداره؟
من شبها بعد از 10 دقیقه دانلود سرعت افت میکنه و صفر میشه
سرویسمم شاتله.
این آسیاتک هم دیگه شورشو درآورده
یک هفته است به بهونه ی اینکه مخابرات داره اسپلیتر عوض میکنه علافم کرده.
تاریخ شروع سرویسمم از روز عقد قرار داد زده نه روزی که رانژه شده. واقعا مسخره است. بدون اینکه حتی 1 ثانیه کانکت بشم 25 روز از قرار دادم رفته.
خلاصه نیاید سمت این آسیاتک که حسابی میچزونتتون.
من فقط به خاطر اینکه تنها شرکتی بود که بالای 128 به کاربر خانگی میداد ازش اشتراک گرفتم.
یدونه اسپلیتر رو به من فروختند 7500 تومن !!!! در حالی که من پارسال رفاتک (با وجود افتضاحیش) یدونه اسپلیتر بهم داد 2000 تومن
اینا دیگه کی هستن! واقعا دزدی توی روزه روشنه!!!
در مورد سرعت هم الان تقریبا تمام شرکتها به کاربرای 128 سرعت 512 رو میدن، من خودم از شاتل گرفتم
شما هم بهتره دیگه باشون تمدید نکنی، فعلا رفاتک کولاکه!
خب نمی گرفتی می رفتی دونه 2 تومن از بازار بزرگ می خریدی....نقل قول:
شاتل هم که یه 2 و3 ماهی ترکوند از افتضاح بازی.
واقعآ سرویس دهنده ی افتضاحیه.
من شبها که میزارم واسه دانلود بعد از 10 دقیقه دیگه هیچگونه دیتایی نمید و بعد قطع میشه
کسی راه حلی واسش نداره
اسپلیترها با هم دیگه تفاوت دارن,یه دونه از پژوهشگران جنوب گرفته بودم 10 تومن نویز رو کامل برطرف کرد و کالر آی دی هم برقرار بود ولی دوستم یه دونه از این 1500 تومنیا از رفاتک گرفته بود نویز رو که کامل برطرف نکرده بود هیچ کالر آی دی رو هم غیر فعال کرده بودنقل قول:
نقل قول:متاسفانه کاری از دست کسی به جز مدیریت شاتل ساخته نیستنقل قول:
این وضعیت سراسریه مگر برای یه سری کاربر خوش شانس:21:
از 4شنبه تا دیشب نوسان زیاد و سرعت افتضاح داشتم بین 1 کیلو بایت تا 10 کیلوبایت نوسان داشت اما از امروز صبح خوب شده برگَشته رو 61 کیلوبایت خدا کنه شبانش هم درست شده باشه.:27: تا قبل از 4 شنبه که خوب بود.
آقای fashion_boy پس ما نمردیم و توی یک ضمینه خوش شانسی هم اوردیم.:31:
قضیه من داره جالبتر هم میشه
اینا حتی بلد نیستن دروغ بگن
امروز بالاخره خانم منشی لو داد که یادشون رفته خط منو بفرستن مرکز واسه رانژه شدن
من که اصلا عادت ندارم صدامو بلند کنم امروز پای تلفن هر چی از دهنم درومد به منشی گفتم.
اگر تا فردا اوکی نشد فسخش میکنم. ولی نمیدونم کجا برم
و این داستان ادامه دارد...
برو از رفاتك بگير خيال خودتو راحت كن ...
رفاتك درسته كه توي ترافيكت دزدي ميكنن و قيمتشم بالاست ولي لااقل كيفيت خوبي داره ...
طلوع رايانه هم ميگن جديداً خوب شده ...
مشكل از شاتل نيستا مشكل از اين نيمادنت كه مديريت نداره و بي صاحابه ...
هر كدومشون هركاري ميخوان ميكنن
از موقع اي هم كه خانم دلفي رفته وضع بدتر شده ...
امروز باز تماس گرفتم، گفت مرکز چمران با کاربرای جدید مشکل داره و هیچ کدوم از اونایی که تازه میخوان رانژه بشن رو رانژه نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با شرکتهای دیگه تماس گرفتم گفتن اصلا همچین چیزی نیست و ما حداکثر یک هفته ای سرویستون رو راه اندازی میکنیم.
با این وضعی که پیش اومده چاره ای ندارم جز اینکه اسباب کشی به یه شرکت دیگه
به نظرتون از کدوم شرکت سرویس بگیرم؟
فارا (صبا نت) چطوره؟ قیمتاش که خیلی عالیه، کیفیت و سرعتش چطوره؟
من هم رفتم از آسیا تک سرویس گرفتم ...
الان هجده روز که خط من رانژه نشده .....چ
بعد از کی دعوا و داد و بیداد قول دادند که امروز .....
قراره امروز رانژه بشه ولی هنوز نشده ....
دیگه خسته شدم از بس زنگ زدم بهشون .....
عزیز دل شما چرا با منشی جماعت گلاویز میشی ؟نقل قول:
اصولا یه منشی نمیزاره صدای ارباب رجوع به بالاتریا برسه شما برو اونجا بگو مسول فنیتون کیه برو یقه طرف رو بچسب تا کارت راه بیفته
دیشب نیماد قطعیش خیلی زیاد بود:37: ولی با این حال صبح دیدم 940 مگ دانلود داشتم:20:
برای من هم همینطوره؛ در ابتدا با سرعت 60 دان میکنه ولی بعد میاد روی 15 فیکس میشه:18:نقل قول:
ولی من تست کردم وقتی اینترنت رو قطع میکنم و دوباره کانکت میکنم دوباره سرعت میره روی 60:31: و تقریبا تا نیم ساعت ادامه داره و دوباره کم میشه:18:
با این کار چند شبه که حداقل 800 مگ دانلود دارم، قبلا 200 تا بیشتر نمیشد
شما هم میتونی تست کنی ببینی این ترفند برای شما هم جواب میده یا نه؟
اگه خواستی بگو آموزش اینکه چطور کاری کنی اتوماتیک هر نیم ساعت اینترنت قطع و وصل بشه برات بزارم
امین جان جات خالی بود:10:نقل قول:
خوش آمدی:12:
تایید میشه!برای من که جواب داده:21:نقل قول:
مشخصه این مسخره بازیها کار خودشونه:29:
جدی ؟ شما هم پس به درد من دچار شدیدنقل قول:
من با بلال خواه (آچار فرانسه ی این شرکت در پیته) صحبت کردم گفت مرکز چمران گفته باید نماینده ی خود شرکت پاشه بیاد رانژه کنه! گفت فردا خودش میره مرکز رانژه میکنه و تا ساعت 12 ظهر تحویل میده
تا فردا منتظر میمونم اگه بازم حرفاشون تو زرد از آب درومد مجبورم فسخ کنم
آخه سیستم این شرکت با شرکتای دیگه فرق میکنهنقل قول:
خانم منشی علاوه بر اینکه منشیه، مدیر فروش هم هست و علاوه بر اون مسئولیت پیشتیبانی و فرستادن درخواستهای رانژه برای مرکز مخابرات هم هست.
کلا این شرکت ( تا اونجایی که من میدونم) 3 تا کارمند بیشتر نداره
آقا/خانم مدیر عامل ( که تا حالا چشمم به جمالش روشن نشده ) و 2 تا آچار فرانسه به اسم آقای بلال خواه و خانم مرادی. البته من در وجود اون آقای مدیر عامل هم شک دارم. چون اصلا هیچ موقع توی شرکت نیست.
بهر حال امیدوارم فردا وصل شه و این بدبختیا تموم بشه
ایــــــــــــــــول منم از رفاتک دارم دیدم هی الکی الکی از اکانتم کم میشه..نگو دزدیه:31: سرعتش هم فوق العاده خوبه...حالت معمولی تا 130/s هم رفته ولی نصفه شب رو 60ه...نقل قول: