سلام
دوستان build کلاس brb رو کسی داره بهم بده ؟
خیلی وقته دنباشم گیرم نمیاد
ممنون
Printable View
سلام
دوستان build کلاس brb رو کسی داره بهم بده ؟
خیلی وقته دنباشم گیرم نمیاد
ممنون
مهدی هر وقت اومدی شماره موبایلت رو برام بزار تو رو خدا
معلوم نیست این همه وقت کجا رفتی؟
میشه براک تو ضیح بدی
راستی کی میای تو بازی
میدونم هیج کس نمیاد توی این تاپیک دیگه ولی گفتم بپرسم بهتره
میشه یکه ایتم رو از یک سرور به یک سرور دیگه انتقال داد؟
کی هنوز بازی میکنه؟
من دانلود کردم کدوم سرور بیام؟
من ول کردم خخخ سرور شلوغ بو که خسته نشی ! pvp هم نرو کلاس هم فقط asiss یا barb بردار
منم حوس کردم دوباره بازی کنم ببینم اپدیتا چقدره دوباره میام
کسی دیگه بازی نمی کنه ؟
من بازی می کنم و اما با بد بختی .نقل قول:
قبلا خوب بود ها ، اما جدیدن خیلی freeze میشه screen بازی ، بعضی وقت ها هم اصلا نمی تونم کانکت شم ، روی صفحه Entering perfect world می مونه ، هر تر فندیم بگی زدم اما درست بشو نیست که نیست .
بیشتر اگه کانکت شم می رم یه گوشه خلنت وای میستم که صفحه ام freeze نشه . به محض اینکه وارد Arch city میشم دیگه هیچی لود نمیشه (و همینطور city های شلوغ)
کسی راه حلی داره برای این موضوع ؟ مشکل از نت ما هست یا server اونا ؟
من 512 شاتل دارم . یه بازی دیگه هم دارم ، اون رو هم که آنلاین می کنم صفحه بازی فریز میشه .
قبلا همه چی خوب بود الان یه ما هی هست اونطور شده
اگه راه حلی چیزی کسی می دونه یه راهنمایی بکنید :دی
راه حلی نیست و درست هم نمیشه دیگه بازی نکن هیچ بازی نکن !!!! منم زدم توی کار افلاین ! مشکل از سیستم فیلترینگ جدید هست
با چیز پی ان تست کن احتمالا حل میشه.نقل قول:
می گم با چیز پی ان آنلاین کنم که اکانت درجا بن میشه ، نمیشه ؟نقل قول:
آهان یه چیز دیگه ، چیز پی ان ای هم مونده که احتمالا کار کنه ؟ :دی
نه همچین کاری نکن رفیق خودم asiss 76 داشت با وی پی ان رفته تو اکانتش بن شده باز هم نشده تا حالا از ما گفتن بود:31:
اینطور که نمیشه :دی
شما ها اگه ISP تون شاتل نیست یه تست بزنید ببینیم همین مشکل رو دارید یا نه :دی (نیست همچین حجمشم کمه ، ما هم که سر عتا بالاااااااااااااااااااااا )
من اگه ببینم مشکل از شاتل هست ، یه وایمکس میگیرم تا وقتی این درست شه :دی
داداش من همه توی همه بازی ها این مشکل رو دارن ربطی به isp نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید سماق بمکی اینجا تا درست بشه
سلام به همهی برو بکس
اقا این بازی نته بالا میخواد
حالا من توی سایتش روی Direct کلیک کنم بعدم نسب ؟
اول یه 3 یا 4 گیگ دانلود می کنی ، بدش 1 گیگ هم آپدیت داره .
128 جواب می ده ، 128 خوب ها :دی
سلام بر تمام دوستان با مرام
دوستان عزیز من پوریا 21 ساله بچه خوزستان هستم
با یک سری از بچه های ایرانی یک جا در ریدکال ردیف کردیم برای بازی پرفکت اگه دوست داشتید به ما ملحق بشید
میتونید به این ادرس ریدکال بیاین
Persians Faction
874602:ID
دوستان زمانی که ما بازی را شروع کردم 7 نفر بودیم ولی الان ماشالله بازیکنای بیشتری بهمون پیوستن
ما توی بازی یک فدراسیون {فکشن} خوبی داریم میتونید عضو بشید
اسم من اونجا عمو ادولف هست میتونید منو پیدا کنید تا با بچه ها اشناتون کنم
منتظر حضور گرمتان هستیم
به زودی اضاف میشویم:دینقل قول:
سلام بر تمام دوستان با مرام
دوستان عزیز من پوریا 21 ساله بچه خوزستان هستم
با یک سری از بچه های ایرانی یک جا در ریدکال ردیف کردیم برای بازی پرفکت اگه دوست داشتید به ما ملحق بشید
میتونید به این ادرس ریدکال بیاین
Persians Faction
874602:ID
دوستان زمانی که ما بازی را شروع کردم 7 نفر بودیم ولی الان ماشالله بازیکنای بیشتری بهمون پیوستن
ما توی بازی یک فدراسیون {فکشن} خوبی داریم میتونید عضو بشید
اسم من اونجا عمو ادولف هست میتونید منو پیدا کنید تا با بچه ها اشناتون کنم
منتظر حضور گرمتان هستیم
کدوم سرور بازی می کنید ؟
کدوم سرور هستید؟؟ چه لولی؟؟؟
چه کلاس هایی؟
سلام
بیشتر بچه های ایران سرور Raging Tide بازی میکنن
خوشحال میشم به جمع ما بپیوندین
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
من داخل سرور Raging Tied بازی میکنم الان هم لولم 74 چهاز هست البته دوماه بازی کردم نت قطع شد بعد از 2 ماه برگشتم به بازینقل قول:
ولی من خیلی از کلاس سیکر خوشم میاد اگه تتو میخوای کلاس بگیری آرچر یا بربر یا ویزاد بردار چون در لبل های بالا خیلی قوی هستن
سیکرررررررررررررررررررررر ؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟ بری tt میترکه!!!!!!!!!!!!!!!!!! امتحان کن !!! فقط برای ff خوبه کلاس melee خوب میخوای blade master توی tt aow تا 120k crit میرفت ولی سیکر با heaven نمیتونست دووم بیاره!!! توی guild war هم اگه یه assassin بیفته روت درجا دراپ شدی !!! کلاس های قوی توی 104 به بالا فقط و فقط
cleric & barb& asiss& wiz& blade & veno هستند بقیه کلاس ها همه فان هستند البته mystic هم خوبه ولی به پای ونو نمیرسه به خاطر اینکه veno اگه مانا کم بیاره سریع ریکاوریش میکنه ولی mystic باید جون بکنه تا دوباره full بشه به خواطر همین خیلی زود میشه خستش کرد!
اره داداش سیکر بعضی جاها کم میارهنقل قول:
ولی من زیاد از لباس خریدن و چیزهای که شخصتم را قشنگ کنه بیشتر خوشم میاد
تا درباره tt , fc فکر کنم
من بیشتر از assassin خوشم میاد
ولی اینم بگم ورتکسهای که سیکر میزنه خیلی قوی و خیلی جالبه
اگه بخوای حساب کنی هر نژاد کارایی خودش را داره
بعضی های از کارهای که سیکر میکنه شاید نژاد دیگه ای نتونه انجام بده
ولی من خیلی خوشم میاد از سیکرشاید چند وقت دیگه براش زن گرفتم:31:
اوکی !!!! اینکه اسکیل های سیکر فشنگ هستند شکی نیست ولی اگه تونستی یه ff برای فارم با blade برو ببین کدومتون قوی میشید!!! رفیق منم سیکس 104 داشت رفت یه cleric اپ کرد !!!!! مهم ترین و عجیب ترین مشکل سیکر اینه که نمیتونه bow برداره !!! که توی زمستون وقتی میخوای ادم برفی بزنی ps جمع کنی همه رو قبل از اینکه تو بزنی میزنن!!!!
منم با یوزر pezhool اومدم:دی
هی یادش بخیر یه زمان چه حالی میکردم با این بازی.جوون بودیم دیگه.خوشحالم میبینم تاپیکم دوباره داره جون میگیره.
اشتباه شد با اسم pezhman اومدم:دی
============================================نقل قول:
سلام
داداش درست میگید ولی من از ورتکس چرخشی سیکر خیلی خوشم میاد من الان لول 75 کردن که این اسکیل را بگیرم
بنظر من این اسکیل را وقتی سیکر داشته باشه هیچ غمی نداره
البته باید لباسهای خوبی را براش بگیری
و درمورد ttگفتی نمیتونه جمعش کنه من الان یک رفیق دارم که ttرا مثل اب خوردن جمعش میکنه اونم سیکر
راستی داداش شما توی کدوم سرور بازی میکنید
یه 2 تا بازیکن بگو ادد کنم :31:نقل قول:
نقل قول:
HT بازی میکردم قبلا بهترین پینگ رو داشت الان رو نمیدونم:31:
tt چند رو میره؟
========================================نقل قول:
دوست من tt سلو میره
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
داداش اگه اونجا بازی میکنی بیا منو اد کننقل قول:
َAmoo_Adolf
:11:
آقایون هنوز کسی بازی میکنه ؟!
من از شدت بیکاری این بازی رو شروع کردم !
کسی Raging Tide هست ما رو تو بازی راهنمایی کنه ؟!
خیلی گاگول زدم روز اولی ! 7-8 ساعت طول کشید لول 6 بشم ! :31: کل نقشه رو دویدم و گشت زدم !
سلام
من تو سرور Dream هستم اگه کسی میخواد بیاد میتونم بهش کمک کنم یا اگه تو این سرور هستید پیام بده تا با هم آشنا شیم من تو این سرور حدود ده نفری ایرانی میشناسم
خوشحال میشم با هم بازی کنیم
ما یه 10-15 نفری تو سرور Raging Tide هستیم !نقل قول:
خوب من یه 30 40 نفر تو سرور RT میشناسم همشونو هم خودمون اوردیم ، کسی هنوز فعال هست ؟
من دیشب دانلود کردم زدم اجرا شد ولی بعدش بستمش دوباره که بازش کردم آپدیت فایل داد الان دقیقا گیم ورژن آخر چنده؟
از کجا بفهمم ریلمم چیه ؟ چون اصلا درباره ریلم سوالی نکرد !
سلام ... دوستان ارزش نصب و بازی کردن رو داره ؟
پینگ بنده با 4.2.2.4 حدود 150 - 200 هست ... میتونم راحت بازی کنم ؟
من که دارم راحت بازی می کنم ولی بازی مال آسیای دوره دیگه پرشش اندازه پروازه :دی با این که بیش از اندازه تخیلیه اما فجیه حال میده :27:
اول یکی یکی ،
بگم که ما خیلی وقته که با ساکس و htpps بازی میکنیم ، پینگ فوق العاده هس الان پشت سیستم نیستم که عکس بزارم ولی حسابی میده پایین اینقد که بعضی وقت ها من با ایرانسل 2 تا اکانت میارم بالا بازی میکنم ، لول با ایرانسل
اول اینکه سرور بازی رو Ragin tide انتخاب کن ، دوم من واست لینک منوعال پچ ها میزارم که راحت تر دانلود کنی سریع تر ، الان لیستشو تو فروم بازی پیدا نمیکنم
خودتم یه نگاهی کن
من یه ارچر دارم که تو فکشن کیو کیو می هستم الان بیشتر بچه های ایران دارن میان کیو کیو ، یه جواریی فکشن خودمون خورد بهم !! چون یه نعداد از بچه ها رفتن سرور های پرایویت !!!
در مورد ساکس هم بگم بعضی از این یلتر شکن ها ای پی شون تو بلک لیست بازی قرار داره و بن میشه که با ثبت کردن یه تیکت تو ساپرت بازی حل میشه ولی اون ساکس بدرد بازی نمیخوره چون ای پیش مناسب نیس باید ساکس هار و تست کنی بعد با اکانتت بازی کنی که بن نشی
ما خودمون از یه اشنایی میگیریم که حال میده ، پینگ بیرون بازی روی سرور لیست میاد روی 30-40 ، تو بازی روی 200-300 بدون لگ و هرچیزی ، البته فقط به اونایی که با نت مشکل دارن برای توصیعه میکنم